|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
9.2.2011 13:20:35   
Ninaa
A valjda bude već jednom, moja je sad došla u super fazu baš je dobra. Nemoj popuštati koliko god ti bilo teško. Nisi mi odgovorila kaj ste se preselili?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 626
9.2.2011 13:21:58   
BUMBI
Nešta me izbacujeuser posted image ,pa sam sad preko mozille uspjela,li mi je sve sporo.
Pepe jesi vidjela da sam D pohvalila?user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 627
9.2.2011 13:23:06   
CallamityJane
Izvini Nina nisam vidjela, jesmo, jesmo preselili smo se.
Ucim i ja sada kako zivjeti u zajednici user posted image  Stalno sebi govorim, tolerancija, tolerancija, ono na neke dane jedva sebe podnosim a kamoli nekoga drugog, i vjerujem da je i obratno user posted image

Eto i ja drzim fige da kod tvoje sto duze to potraje, i da moja sto prije dodje u tu njenu fazu user posted image

Ne znam pepic, taj tvoj R je prava mudrica cini mi se.... stvarno mi je smijesan kako je mogao sve to strpati u sebe user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 628
9.2.2011 13:24:38   
pepeljuga
Bumbi taman vidila,bravo za Duser posted image user posted image user posted image

Cj i meni je smisan,nemam pojma di mu je to sve stalouser posted image user posted image
A moram ga pohvalit da je krenuo sa mm na plivanje i da se ful oslobodio,samo prica da Joko piva i skaceuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 629
9.2.2011 13:26:26   
BUMBI
Ali mislim da je to jedino što će probati jer imaju još i salame i sira a to ni kod kuće ne jede.user posted image
A i R je krenio na plivanje,ajde superuser posted image user posted image
Tako i D kad ne jede kod kuće ništa,pa dođe kući i pojede više nego ja,stvarno se pitam gdje mu to sve staneuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 630
9.2.2011 13:26:27   
CallamityJane
Hej pepic a koliko je njemu tacno sada?
Bi li bilo glupo da ja svoju Disney upisem na plivanje user posted image
Njoj su eto dvije godine i par mjeseci, je li to rano???

Neposredna veza do poruke: 631
9.2.2011 13:27:13   
Ninaa
Pa to ti je moj zet prava musta ko i Katarinauser posted image . Bravo za dečke plivače i za tatu, pepe ti ćeš onda curicu voditi na ples.Mene je isto izbacilo više puta. CJ kaj sad živiš sa svekrvom?Mogu misliti da ti nije lako kad si navikla biti sama s K. Kak je prihvatila preseljenje? Jeste u inozemstvu?

Neposredna veza do poruke: 632
9.2.2011 13:28:58   
mariola
Ajoj ne mogu vas pohvatati sve, malo radim, malo trčin na wc,user posted image  pijem stalno vodu pa mi ovo trčakaranej usput dođe i kao tjelovježbauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 633
9.2.2011 13:29:33   
CallamityJane
Pa nije bas najlakse, mada je ona super zena, ali na dane poludi, onda nekada ja poludim. Uglavnom imamo dovoljno tolerancije da se na te dane sklanjamo jedna drugoj sa puta user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 634
9.2.2011 13:30:30   
pepeljuga
Cj nije ti rano,ovo di R ide je grupa od 1-3 godina,on ima tocno dvi ipo saduser posted image

Ajme mene to njegovo ne jedenje bas izluđuje jer doma sve jedeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 635
9.2.2011 13:31:03   
BUMBI
Bitno da ste skužile kako trebate raditi tj izbjegavati seuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 636
9.2.2011 13:34:04   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Cj nije ti rano,ovo di R ide je grupa od 1-3 godina,on ima tocno dvi ipo saduser posted image

E bas cu onda pogledati, nasla sam hrpu nekakvih aktivnosti, samo sto je vecina programa na britanskome user posted image
a meni se cini da je to sada malo previse za Disney ono dva jezika odjednom odnosno tri i za odrasloga bi bilo previse, pa opet trazim da je ovde u centru da mi nije negdje u daljim kvartovima, ma dok sve poklopi mi se odraste mi dijete user posted image

Neposredna veza do poruke: 637
9.2.2011 13:35:26   
Ninaa
Moja u vrtiću pojede sve živo osim blitve, i ono kaj doma neće ni pogledati tipa kivi, u pon. dođem po nju ona jede margo i marmeladu pojela je šnitu i pol i još malo kivija. Doma kad joj to ponudim samo se duri, a kamoli da bi jela. Mene izluđuje njeno ne kakanje i neznam više kaj da poduzmem. Ja vas sad pozdravljam moram ići završti rješnja pa doma, kasnije idemo kod seke nećak ima roćkas. Mariola ja sam već danas popila više od 2 litre i stalno isto trčim u wc. Navikla sam puno piti i ako smanjim odmah me glava razboli. pusa svima i dječici isto

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 638
9.2.2011 13:37:46   
BUMBI
Ninaa pozdrav i tebi i pusa curi...i naravno uživajte na rođendanuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 639
9.2.2011 13:39:46   
CallamityJane
Pozdravcic Nina, samo ti pij sto vise tecnosti, ja se stalno moram tjerati, nekada zaboravim pa cijeli dan na samo jednoj casi vode budem...a nekada kada sam revna i zdravstveno osvijestena po dva tri litra strusim user posted image
Ja se sve kanim da stavim koju slikicu na raju..je li ko stavljao u zadnje vrijeme`??? ima li opet problema  pri stavljanju, pa da i ne pokusavam ako je tako?

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 640
9.2.2011 13:40:15   
mariola
Pepi ima di u zg dućan s robom MArina Yahting?
mm u zg šopingira pa se sjetio te marke koju voli a u zd je više nema.
Sad je u arena centru i kaže da bi ja uživala tamo pa da će me dovest jedan dan. Tako da me očekuj uskorouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 641
9.2.2011 13:41:56   
pepeljuga
Isla sam robu stavit susituser posted image
Ninaa pozdrav i puse nevistiuser posted image
Mariola nemam pojma,to bice mm zna....ajde onda brzo u Zg,cekam teuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 642
9.2.2011 13:43:51   
CallamityJane
Jao ne spominjite mi soping, prodjem pored stotine ducana ali ni u jedan ne mogu uci, jer ako udjem ona moja krene trcati okolo kao blesava, najvise voli uletiti na izlog i imitirati i rugati se lutkama sto su po izlogu, ili se zavuce u vjesalice...Uglavnom nocna mora user posted image
Danas u My Zeil(btw ogromni soping centar), vidim snizenje samsonite, da vidite torbi pamet da ti stane samo po deset eura...ja naravno mogu samo da gledam jer cim sam usla ona neman od mog djeteta je dohvatila dva ruzicasta kofera i stala ih vuci vani user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 643
9.2.2011 13:46:09   
pepeljuga
Cj lipo ostavi jedno popodne dite babi i ti sama u shopinguser posted image

Neposredna veza do poruke: 644
9.2.2011 13:51:09   
mariola
user posted image
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Cj lipo ostavi jedno popodne dite babi i ti sama u shopinguser posted image

E baš takouser posted image

Našla sam na netu. Ima u Kaptol centruuser posted image
Pepe kad stigne sva proljetna roba dolazimouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 645
9.2.2011 13:51:14   
CallamityJane
Jedino kada sam ja sama pepi, to je kada se treba napraviti generalka, pa svi izadju da ih ne bi gadjala cime u glavu user posted image
Valjda bude bolje, iskreno se nadam user posted image

Neposredna veza do poruke: 646
9.2.2011 13:52:07   
mariola
Ninaa pozdrav i tebi. Pusa curkiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 647
9.2.2011 13:52:56   
pepeljuga
Mariola onda se vidimo ubrzouser posted image user posted image user posted image

Cj ti reci da moras napravit generalku po ducanimauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 648
9.2.2011 13:54:32   
ikica84
evo me cure!dosla sam kuci i morala sam spremati rucak jer mi je sveki otisla na neku sahranu i sad sam tek popila kavu od jutros i upravo se A probudio...
dosla sam kuci besna jer nisam uspjela na uzv a to mi je najbitnije da se vidi beba i da cujem otkucaje kad ono nista,samo sam se nacekala...htela sam aj ovaj prvi pregled u drzavno kao da ne placam privatno kad ono...user posted image user posted image
pepi posalji mi pp broj telefona tvog dr u Zd.user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 649
9.2.2011 13:58:10   
pepeljuga
Ej ikice ma vidit ces sutra,nemoj se zivciratiuser posted image user posted image

Saljem brojuser posted image

poslalauser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 9.2.2011 13:59:26 >

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!