|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
10.2.2011 13:13:38   
anaxx
moj dečko se probudio pa mama mora u akciju... pozdrav svima...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 726
10.2.2011 13:15:25   
pepeljuga
bumbi divim joj se dok decki nisu domauser posted image user posted image

cuba kosta 350 kn al nije mi zao niti jedne kune,stvarno je kao novauser posted image user posted image user posted image
U subotu ga narucila da mi dođe oprat sidaliceuser posted image

Bumbi nadam se da te nece nista ozbiljno uhvatitiuser posted image  i super sto D prolazi obrazuser posted image  Jel teta pokazala slike roditeljima od malog?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 727
10.2.2011 13:29:02   
cuba
anaxx baj,  ljubi klince svojeuser posted image

Pa Pepe to i nije punouser posted image user posted image  svako koliko bi to trebalo raditi (mislim znam da ovisi koliko se šporkauser posted image ) ali ono optimalno, jednom godišnje?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 728
10.2.2011 13:32:42   
pepeljuga
On mi je rekao da bi optimalno bilo svakih 6 miseci al najvise zog grinja jer je prvo i njih usisaouser posted image user posted image user posted image  Tako preporucuju i za madrace a pogotovo djecijeuser posted image

Anaxx puse deckimauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 729
10.2.2011 13:34:21   
cuba
Aha, da znam. To bi i ja mogla iako mi je kauč crvene boje i ništa se na njemu ne vidi ali uf te grinje me već svrbeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 730
10.2.2011 13:37:32   
pepeljuga
da da svugdi grinjeuser posted image user posted image user posted image

Ja gibam,imam jednu masinu opeglati pa bolje da sad nego da mi se opet skupiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 731
10.2.2011 13:39:11   
cuba
Ja sam prekjučer i jučer opeglala po jednu mašinu i sad sam mirna dva danauser posted image
Nemoj se umoriti dragauser posted image
Ja ću još malo zvirkati po temamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 732
10.2.2011 14:00:04   
mariola
hej curkeuser posted image
Kako ste mi? Cuba jeste bili u điru? Šta R radi?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 733
10.2.2011 14:16:46   
cuba
Ej dragauser posted image
Da, điravali smo cilo jutro, popili kavicuuser posted image
R trenutno gleda baby tv, natankava se čajemuser posted image
Ja sam stavila pomfrit da se prži, imam polpete od jučeruser posted image user posted image
Jesi bila na frizuri, šta si radila?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 734
10.2.2011 14:21:24   
mariola
Farbala se, malo skratila šiške i malo mi je na figaro uvila kosu. Tako da sam danas ko novauser posted image
Spremna sam za popodnevni roćkasuser posted image
Mm juče nakupovao crtana Toniju, baš me zanima oće ga zanimati išta kao Bumba, Bumbom je opčinjenuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 735
10.2.2011 14:27:19   
cuba
user posted image user posted image user posted image  za zurkicu, sad si baš ko novauser posted image  I ja zadnjih dana sa figarom navijem kosu, čisto malo za promjenu da nije uvik ispeglanauser posted image

A Bumbu mi ni ne spominjiuser posted image
Moj R je valjda zadnjih 6 miseci infišan u njega, imamo sve dvd-ove šta sam mogla naći, baka mu je za rođendan kupila onog interaktivnog plišanog Bumbu šta svira a on ti ga zagrli, upali pismicu, pleše po kući i viče Bu-ba, bu-bauser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 736
10.2.2011 14:34:07   
mariola
Ajmeeeeeeeee plišani Bumbaa. Di to ima kupit????
Šalji mi jednogauser posted image
Toni samo njegovo ime izgovara pravilno BuMbauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 737
10.2.2011 14:36:19   
cuba
Ima ih kupiti u One2play-a. 200kn su. Ako hoćeš mogu ti uzeti pa poslati, nije problemuser posted image
user posted image
evo gauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 738
10.2.2011 14:41:56   
mariola
Thanks. Pogledat ću u Zadru. Ako ne bude onda ćeš ti u šopinguser posted image
Idem sad do apoteke po sirup i u keruma po papir, pokon sam kupila ima 10 dana a papir naravno u zadnji časuser posted image
Ljubi mi Rokauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 739
10.2.2011 14:43:14   
cuba
Idem i ja, ručak gotovuser posted image
Ako ga ne bude u Zd, ja ti ga pošaljem, nema frke.
Ljubi i ti Tonijauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 740
10.2.2011 20:56:57   
cuba
Večer cureuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 741
10.2.2011 21:03:04   
pepeljuga
Vece,ja sve cekam kad ce netko dociuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 742
10.2.2011 21:05:42   
cuba
A tu si pticouser posted image
Šta ima od jutrosuser posted image

Neposredna veza do poruke: 743
10.2.2011 21:07:38   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image
Nema nista posebno,decki spavajuuser posted image mm isao na utakmicu s mojom prijom koja je dosla iz Zd pa mi je bila malo na cakuliuser posted image
Ja se opet malo naradila,peglala navleke za kauc da ga slucajno ne sporkajuuser posted image user posted image user posted image ,oprala kupatilouser posted image
Sto ste vi radiliuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 744
10.2.2011 21:17:05   
cuba
Toniju i Roku sada slijedi zabrana približavanja kauču bar tjedan dana jeluser posted image user posted image  nek bar malo potraje tako sjajan i čistuser posted image
Ja sam popodne dok je R spavao izglancala kužinu, sve je gledam ovako čistu a sutra će opet bit krš i lomuser posted image
R spava, ja pojela jabuku i bananu baš me neka glad uhvatila. Mm se sa prijateljima priprema za proslavu 100godina Hajduka.
Danas me molim te žicao da mu dam bili lancunuser posted image  ja kažem - nedamuser posted image  onda je otišao u Konzuma i kupio pa je sprejevima radio grbuser posted image  ko neko dite. Na kraju me užicao da mu dam plavi lancun (aj toga ne koristim ionako) pa su ga rezali i radili male zastaviceuser posted image  Sada su to išli vješati po pazaru, od prijateljeve terase preko dvije zgradeuser posted image  oni svi ko da imaju 5god a ne 30 u gu_ziciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 745
10.2.2011 21:22:54   
pepeljuga
Ma naj manje misec dana nema igre i grickanja na kaucuuser posted image user posted image user posted image

Ma i ovaj moj spominje neki odlazak u St na proslavu a ne samo to nego i u Prag jer ce i tamo biti uskoro,stavrno su ko dica ti nasi muskiuser posted image user posted image user posted image  Juce moji bili sa mm na kosarci i samo vicu Zadaj,zadajuser posted image  A T kad ga pitas ko zivi vjecno on vice Hajduk a R vice jauser posted image user posted image

Ajme sato mene pila to ciscenje kuhinje kad ujutro bude odma u lomuuser posted image user posted image
Mogla bi stavit koju noviju slikicu od Ruser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 746
10.2.2011 21:23:10   
ikica84
vece cure!samo da se javim,spremam se za krevet danas smo cjeli dan bili u gradu i kod dr sam opet cekala i bas sam umorna user posted image jos me nesto grlo pecka i A nos curi samo da se ne razbolimo...user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 747
10.2.2011 21:25:32   
pepeljuga
Ikice ln i probaj se odmoritiuser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 748
10.2.2011 21:28:41   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Juce moji bili sa mm na kosarci i samo vicu Zadaj,zadajuser posted image  A T kad ga pitas ko zivi vjecno on vice Hajduk a R vice jauser posted image user posted image
Mogla bi stavit koju noviju slikicu od Ruser posted image

user posted image user posted image user posted image  ajme odvalila sam od smija, prejaki suuser posted image
Oću, oću ovih dana, dosta sam ga slikavala, kad prođe ova proslava ću staviti. Mm mu je danas kupio mali dječji šal od Hajdukauser posted image  a R uzeo i tatin veliki i svoj, stavio oko vrata i nije tio skiniti popodne, nego sam ga tako morala stavit lećuser posted image

ikice, večeruser posted image
Vidim da već gibaš, LN ti onda želim i nadam se da se nećete razboliti ni ti ni mališanuser posted image

Neposredna veza do poruke: 749
10.2.2011 21:31:42   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image  shou su ta nasa dica,i ovi juce nosili sal od Tornada al imamo samo jedan pa su se svađali koji ce nositi i na kraju jedan prvo poluvrijeme a drugi drugouser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!