|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
10.2.2011 21:34:53   
cuba
Dobro su se uspili dogovoritiuser posted image user posted image user posted image
Neku večer se ja vraćam sa kave i mm i R mi otvaraju vrata a R ti ima običaj odma izletiti iz kuće i na skale. I krene on tako, pridržava se uza zid i popne se uz svih 9 skala u portunuuser posted image user posted image user posted image  Mm umire od smija na vratima, ja u šoku, nisam ni znala da to može. Tako mi nekako brzo raste iz dana u dan..

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 751
10.2.2011 21:37:15   
danery
as ti miša hopsimiša,vas dvi ste poludile user posted image user posted image
naše dijete se evo već sat vremena kenjka,ne znam šta joj je user posted image
već ju je mm nosao bar 5x,zubi nisu,ne čoha se...svašta user posted image
jesu vaši već u krpama?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 752
10.2.2011 21:37:30   
pepeljuga
Ma bravo za Ruser posted image user posted image user posted image  Bas pre brzo rastu,sve me hvata neka tugauser posted image
Gledam mog T i ne mogu virovat da ce vec 4 godine,ovih dana je nasao album kad je bio mali i stalno ga gledauser posted image  A R vec 3,on mi je bas nekako bebastuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 753
10.2.2011 21:38:28   
cuba
ej naletušice, kako siuser posted image
A možda je bejb jednostavno takva večeruser posted image  nije gladna?

Da, da R spava snom pravednikauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 754
10.2.2011 21:40:26   
cuba
Prošli tjedan smo bili na babine i curka mala ima 3mj. Ja je uzela a ono ko da perce držimuser posted image  pazi na glavicu, pazi na ovo, na ono. Totalno sam zaboravila taj period kad je bio skroz mali a tek godina prošla...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 755
10.2.2011 21:40:37   
pepeljuga
Ej danery mozda joj se ne spavauser posted image user posted image

Moji danas ful brzo i rano zaspaliuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 756
10.2.2011 21:41:28   
danery
ma nije,klopala je dosta...
ak ne zaćori onak čvrsto,dat ću joj za sat vremena opet papati,valjda će onda zaspati....
zaspe,al se probudi....
možda opet muka jer ju je sveki čuvala dok smo bili u gradu user posted image ? u subotu je do pola1 u noći haračila kad smo ja i mm radili premještaj gore...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 757
10.2.2011 21:42:25   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Prošli tjedan smo bili na babine i curka mala ima 3mj. Ja je uzela a ono ko da perce držimuser posted image  pazi na glavicu, pazi na ovo, na ono. Totalno sam zaboravila taj period kad je bio skroz mali a tek godina prošla...

Ajme i mene sve vata strah hocu li opet znati sa malom bebomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 758
10.2.2011 21:43:58   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: cuba

Ajme i mene sve vata strah hocu li opet znati sa malom bebomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ma doć će to sve prirodno, to je ka kad naučiš vozit biciklu, nećeš zaboravituser posted image

Neposredna veza do poruke: 759
10.2.2011 21:47:47   
pepeljuga
A valjda cu se sitit svegauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 760
10.2.2011 21:49:29   
cuba
Jesi ti široko povijala njih dvojicu?

Neposredna veza do poruke: 761
10.2.2011 21:50:25   
pepeljuga
T jedno 15 dana pa je zagrijalo a R neuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 762
10.2.2011 21:53:53   
cuba
Ma i ja se mislim, R sam nosila te tetre 2miseca do pregleda kukića al ne virujem da ću za drugo...

Neposredna veza do poruke: 763
10.2.2011 21:57:05   
pepeljuga
Ma ja mislim dA SE TU ODMA KUZI JEL IMA PROBLEMA ILI NEuser posted image
Ne vicem upalila slova slucajnouser posted image

Ja sam sa R radila puno manje stvari nego sa T,skuzila sam da nesto nije potrebnouser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 764
10.2.2011 22:00:43   
cuba
user posted image user posted image user posted image  ja gledam velika slova, nisam ni pročitala a već mislin: šta ona viče na meneuser posted image
A na prvom ditetu se učišuser posted image  a za drugo je već lakšeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 765
10.2.2011 22:02:32   
cuba
Reci mi kako da nađem neku anketu? Kad odem na stranicu sa anketama pojavi mi se samo zadnjih 5?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 766
10.2.2011 22:02:42   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image  ma di bi ja vilkala

Ma stvarno se covik nauciuser posted image  Al moram priznat da me isto malo hvata strah,a nikako docekat utorak i kontrolu,nekako mi dugo 4 tjednauser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 767
10.2.2011 22:03:52   
pepeljuga
I meni uvik pet al se malo minjajuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 768
10.2.2011 22:05:07   
cuba
Ajme i ja san isčekivala te kontrole ka ozeba sunceuser posted image user posted image  nikako ih dočekat.
A zamisli jadna Bebys, samo dva uzv-a kroz cilu trudnoćuuser posted image  mislim da bi pukla.

Neposredna veza do poruke: 769
10.2.2011 22:07:11   
pepeljuga
Ajme ja mislim da bi ja ispalila na zivce da je kao beybsuser posted image
Evo recimo u onopj mojoj prosloj trudnoci ja nisam imala nikakve simptome,niti krvarenje niti ista,pa tko bi njima uspio dokazat da nesto nije u redu

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 770
10.2.2011 22:09:45   
novamama
ej curke, idem dat rozi sirup pa se vraćam, nemojte bježatiuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 771
10.2.2011 22:11:41   
pepeljuga
Ej nmuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 772
10.2.2011 22:12:58   
pepeljuga
Ja idem izvadit robu iz masine pa se vratimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 773
10.2.2011 22:19:10   
anaxx
pozdrav cure! dečki su u krevetu, pa sam došla malo škicnut k vama
novamama kako princeza? i moj je jućer imao neku temperaturicu, ali samo malo ujutro i nosić curi, ali nismo išli nikamo jer je danas već bolje...

< Poruku je uredio anaxx -- 10.2.2011 22:20:11 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 774
10.2.2011 22:19:29   
cuba
Curke, stigao mi mm, upravo malo pojeli i idemo gledati tvuser posted image  pa vas pozdravljam. Pišemo se ujutro. Ljubite klince svojeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!