|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
11.2.2011 8:32:15   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

zvrk ne može dijeliti,papa za dvoje user posted image

znam ali sam pomislila da možda ima više toga u ''rezervi''user posted image
cuba svi se snašli za 10 samo mm rekao da neće mjenjati pelene maloj dok ne počne da kaki normalno jer sada je jedva ja počistim pa je rekao da on nebi uspio kako treba jer je ''tražimo''po previjalici koliko se ona mrda i ''bježi''

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 801
11.2.2011 8:32:44   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: cuba

Ajme i ja bi kavu a ne pijem je domauser posted image

zašto?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 802
11.2.2011 8:35:27   
danery
evo pa bar tu nek ti stoji user posted image user posted image user posted image dok se ne dočepaš prave negdje vani user posted image
ja jučer bila u gradu sa mm,sve si mislim koji me vrag tjerao s njim,a mislila sam sama ići....
kupovina rifli-e te su ti dobre,kupuj,ajmo....
vidim torbu-šta će ti,imaš milijun....
trebam obnoviti fond donjeg veša-ma šta će ti gaće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,meni samo smetaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da bi se na kraju ON zaletio u neku gaćarnu/čaraparnu i kupio si 20 pari termo čarapa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 803
11.2.2011 8:35:27   
cuba
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: cuba

Ajme i ja bi kavu a ne pijem je domauser posted image

zašto?

Nemam taj običaj, uvijek odem vani i popijem u kafićuuser posted image
Jedino ako je kiša onda kući napravim capuccino umjesto kave.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 804
11.2.2011 8:35:49   
Fever
jutro babuške user posted image blago vam se....mi nismo noćas baš nešto spavali zato jer san se navila da se budi dva puta i pociki i nastavi, a noćas ju pupa mučila malo pa grrrrrr,,,,moja začori oko 20 i 30 ili 21 i spava do 6 ipo -7, nemoze izdrzat duze da ne zaspe user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 805
11.2.2011 8:35:55   
m600
dobro jutro,kako ste? kakvo je vrijeme kod vas? kako su dječica?user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 806
11.2.2011 8:41:01   
mariola
Jutro curke moje, kako ste mi? Ja u rano jutro zaglavila s mamom na telefon uru vrimenauser posted image
Kako su juniori?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 807
11.2.2011 8:41:58   
ZVRK
jutro pridošlima

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 808
11.2.2011 8:43:04   
danery
IZVORNA PORUKA: ZVRK

jutro pridošlima

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 809
11.2.2011 8:43:12   
Tanjica Tanja
Joj kak nas je puno v birtijiuser posted image user posted image user posted image !
Zvrk ja bih uvijek podjelila s tobom buhtluuser posted image
Danery ja ti imam isti problem s mm u shoppingu, pa šta će ti to, toga imaš milijun itd...a onda završi na tome da ja njega odgovaram od Lacoste kaputa za 3.600 kn!!!user posted image  On u jednom potezu može spiskati više nego ja za tri mjeseca!
Jutro Fever, nema te baš u birtiji, kako je Matea?

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 810
11.2.2011 8:47:34   
m600
moja P kašlje dosta, pa smo završili na antibiotiku
ali sve u svemu smo ok user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 811
11.2.2011 8:48:26   
danery
ma strašni su ti naši muški.........moj mene dovede do ludila kad ode u kupovinu i vrati se sa 3 iste majice ili 3 para istih rifli....
i kad se presvuče,majke ti,izgleda mi ko da je iz crtića ispao user posted image user posted image user posted image user posted image uvijek isti user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 812
11.2.2011 8:52:40   
Tanjica Tanja
To im je valjda genetika...uvijek iste rifle..user posted image user posted image user posted image
Mo bio u Mađi u shoppingu, ja ga pitam šta si si kupio, on kaže: super majicu!user posted image , a ono identična kao i milijun drugih u ormaru, samo druga nijansauser posted image . A nedaj bože neki print.....
Kupio si je u Mađi i Samsonite torbu za laptop jer je....ZAMISLI....30 kn jeftinija nego kod nas!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 813
11.2.2011 8:53:36   
m600
moj isto tako ima 10 vrsta nekih vojničkih hlača :D
nakupovao u new yorkeru i ne izvlači se iz njih...po zimi u dugačkima,a po ljeti kratke user posted image user posted image user posted image user posted image
užas a meni neugodno,ljudi će reći da nema hlača a on nakupovao iste

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 814
11.2.2011 8:54:03   
cuba
Jutro pridošlicamauser posted image
Evo mi R raspalio Hladno pivo i razbacao se po dnevnom boravkuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 815
11.2.2011 8:57:29   
Tanjica Tanja
Cuba,tvoj R se ozbiljno baca u plesačke vodeuser posted image
M600 u tome je i problem, što svi misle da im ne peremo i ne peglamo pa jadničci moraju stalno u istom hodati...user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 816
11.2.2011 8:59:11   
m600
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

Cuba,tvoj R se ozbiljno baca u plesačke vodeuser posted image
M600 u tome je i problem, što svi misle da im ne peremo i ne peglamo pa jadničci moraju stalno u istom hodati...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mene baš sramota nekad

21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 817
11.2.2011 9:00:54   
danery
jao mia šuti o vojničkom....user posted image user posted image
moj se totalno ufurao u neku vojnu jaknu-dubonku....user posted image inače su skupe ajme,al ono,daj jbt,idemo do grada,a on u toj ponjavi kraj mene ko drvosječa napenalio ići....
onda kad ja okrenem očima i pitam gdje mu je sjekira,on se sav nafuri ALI TO JE JAAAKO SKUPA JAKNA,TO NEMA SVATKO....ŠTA BOLJE DA NOSIM NEKU JEFTINU AL MODERNU....
ja bi ga utukla maljem....ma idi,brate,u dubonki i bez gaća ako hoćeš,kud god hoćeš,al ne kad si sa mnom user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 818
11.2.2011 9:04:24   
m600
IZVORNA PORUKA: danery

jao mia šuti o vojničkom....user posted image user posted image
moj se totalno ufurao u neku vojnu jaknu-dubonku....user posted image inače su skupe ajme,al ono,daj jbt,idemo do grada,a on u toj ponjavi kraj mene ko drvosječa napenalio ići....
onda kad ja okrenem očima i pitam gdje mu je sjekira,on se sav nafuri ALI TO JE JAAAKO SKUPA JAKNA,TO NEMA SVATKO....ŠTA BOLJE DA NOSIM NEKU JEFTINU AL MODERNU....
ja bi ga utukla maljem....ma idi,brate,u dubonki i bez gaća ako hoćeš,kud god hoćeš,al ne kad si sa mnom user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
isto i ja svome govorim
rekla sam da si moram nabaviti nekakvu vojničku suknju ili haljinu i maloj isto pa da budemo vojnička obitelj :D

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 819
11.2.2011 9:06:07   
mariola
Roko zakonuser posted image user posted image user posted image
Moj frajet je jutros nešto posebno dobre volje, valjda ga još slavljeničko raspoloženje od sinoć držiuser posted image
Cure sve mi se čini da je mm još i gori jer je taaaaako izbirljiv kod kupovine da je to čudo jedno. Neki dan je barem sto košulja pipinio i nijedna mu nije dovoljno mekana. MA to je za poludit. Ni u zagrebu nije uspio nać, onda znate koliko je sati. Danas je u Splitu, možda tamo nabasa na nešto ali čisto sumnjamuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 820
11.2.2011 9:07:08   
danery
kaže meni mm ajd ako se ukaže prilika idi raditi,imat ćeš veću plaću...
a ja ono,a mala? veli on pa ja ću biti s njom kod kuće...
ja:i šta ćete raditi? on:kako šta? pa imam cijelu kolekciju kaciga za uglancati,nek se dijete uči odmalena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako koji dan osvane avatar bebe sa kacigom,možda je to njegova modna instalacija na bejb user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 821
11.2.2011 9:09:31   
danery
mariola moj mrzi kupovinu.....al kad nešto isprobava,ne daj bože da nema publike ispred kabine da ga oškica od do i da plješće od sreće user posted image user posted image user posted image user posted image i viče wooooooooooooooooooow kak super izgledaaaaaaaašššš user posted image user posted image user posted image
na to ja zamračim....

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 822
11.2.2011 9:10:49   
ZVRK
cure dobila sam mail od magme da do 20tog imaju besplaTnu dostaVU.
neznam da li to samo za one koji dobivaju ovavijesti od njih ili bilo tko.
upravo sam dobila paket naručen za klince u kućuuser posted image
za teu   
http://shop.magma.hr/Turbo-Limac/Svjetiljka-i-muzicka-kutija-Winnie-The-Pooh/12878/Product.aspx
ovo je fantastično.user posted image
za dančija http://shop.magma.hr/Turbo-Limac/LEGO-DUPLO-LARGE-BRICK-BOX/15136/Product.aspx

treba samo ukucati kod BESPPOS1,i treba se registrirati sa podacima.
ovo mi super za one kojima nema magme/turbo limača u blizini
naj veća poštarina je 50kn a donesu ti doma.
prijavite se pa nikad neznaš da li će vam trebati

< Poruku je uredio ZVRK -- 11.2.2011 9:14:17 >

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 823
11.2.2011 9:13:34   
danery
ne mogu otvorit,al mislim da i mi imamo istu tu.....po opisu mi se čini user posted image
bejb je fascinirana projektorom i light showom user posted image
koliko si platila?

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 824
11.2.2011 9:16:35   
ZVRK
http://shop.magma.hr/Turbo-Limac/Svjetiljka-i-muzicka-kutija-Winnie-The-Pooh/12878/Product.aspx
jel možeš sada?

platila 199,99kn.
budem vidila navečer kako će gledatiuser posted image .
inače uvijek gleda u plafon i svijetlauser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!