Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 31.1.2011 22:08:42
|
|
|
|
maja
|
Torta je prošla savršeno, svi su bili oduševljeni, stavim slike da vidiš ;) i recept ako trebaš
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 22:11:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 31.1.2011 22:12:53
|
|
|
|
maja
|
tajna mala hehehe
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 22:15:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 31.1.2011 22:16:27
|
|
|
|
maja
|
objasnit ću ti privatno
|
|
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 31.1.2011 22:23:43
|
|
|
|
pikachu
|
A jeste hvalisave... Javim se kada budem imala 'materijala'....
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 31.1.2011 22:51:46
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja se hvalim jel sam ispeglala sav veš, oprala pod u kuhinji i gladna sam ko pas ali nisam ništa stavila u zube, kunem se
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 1.2.2011 9:07:36
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ja cu se pohvaliti da sam danas konacno odlucila ici kod frizerke i da mi je muz ispunio najvecu zelju...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 22:23:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 1.2.2011 22:36:00
|
|
|
|
boba125
|
meni je svaki dan isti ali od danas razmisljam o fitnesu i nekoj dijeti da se skockam do ljeta ali samo jos razmisljam ali i to je nesto
< Poruku je uredio boba125 -- 1.2.2011 22:38:35 >
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 14:11:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 3.2.2011 14:15:37
|
|
|
|
mamino zlateko
|
zlateko, svaka čast za ovo drugo nije mi dugo trebalo...imat cemo vjencanje kad ja hocu i kako hocu...i jos sam dobila lijepu sumu novca samo za sebe,da mu budem najljepsa....
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 3.2.2011 14:20:12
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: pikachu A jeste hvalisave... Javim se kada budem imala 'materijala'.... potpisujem te lajkuso
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 5.2.2011 17:51:47
|
|
|
|
mlada mama
|
Šta je ovo nitko se ne hvali Evo ja ću se pohvaliti da sam napokon uspijela pobjeći od malog sisavca u shoping. Dugo smo to odgadjali,a kada se mali probudio prehladjen nisam više htjela ići. Onda su me mužić i svekrva nagovorili da odem! i nisam požalila nakupovala sam stvari i stvari, i sebi, i djeci jednostavno nisam mogla odoliti samo sam trpala na pult. Bilo je tu i odjeće i igračaka... Sve u svemu vratila se zadovoljna i do drugog sisanja Sad sam spremila stan i idem pravit kolač puna sam elana
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2011 17:58:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 7.2.2011 15:21:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ja moram da pohvalim svoju Disney Bili smo u petak kod tete zubarice i ona je nakon sto je preplesala pola sata po holu( iako smo imali zakazano ), i nakon sto je se izvozala na stolici i sve busilice ispipala, uredno otvorila usta i jos sebi privukla svjetlo u usta da teta bolje vidi Teta se odusevila zubicima, kaze da su predobri, da za pecacenje fisura nema potrebe i da ona to ne preporucuje i samo da nastavimo ovako kao i do sada sa pranjem i da kada bude naucila da ispljune da cemo dobiti jos tabletice fluora.Imamo naruceno za pola godine opet i nadam se da situacija bude ista Malo me je racun zabezeknuo, ali zadovoljstvo radi dobrog ishoda i sto smo tako nahvaljeni je ipak prevladalo
|
|
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 7.2.2011 17:24:38
|
|
|
|
tiny
|
ja se hvalim da sam danas kupila 2 haljinice,meni su predobre,a bile su tako jeftine,rasprodaja bila,svaka je bila po 40 kuna. moram se uslikat da vidite
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 7.2.2011 18:19:27
|
|
|
|
danery
|
aj da se i ja hvališem.... zgiljala sa bejb u kolicima do grada,lajsale smo 4 sata,popila kavu sa frendicom,obišla par trgovina i tako....super nam bilo
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 7.2.2011 18:22:58
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 20:22:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 7.2.2011 20:57:51
|
|
|
|
Mirjana J.
|
evo i ja da se pohvalim... več tri dana zaredom bila u šetnji sa bebačom... vrime ludilo a ja bila i na kavici i šoping obavila i konačno se našetala a to mi je tako falilo i u nedilju si kupila novi usisivač konačno..
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 7.2.2011 21:02:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
bravo za svih
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 7.2.2011 21:07:36
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga bravo za svih Cure samo naprijed
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 7.2.2011 22:13:57
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja se hvalim da sam popila kavu sa pepi i pikom i njenom ljepoticom, šetale smo i na kraju sam si kupila majce i torbu. Hvala cure na super provedenom danu.
|
|
RE: evo, da se pohvalim :) 11.2.2011 14:44:41
|
|
|
|
cuba
|
Evo, da se i ja pohvalim Večeras nakon skoro 2 godine idem van sa curama Idemo na koncert Jelene Rozge, Jole, Seve i Samardžića a nakon toga dalje u noćni život Iskreno mislim da će mi se već oko ponoći počet spavat
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!