Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 12.7.2010 11:49:31
|
|
|
|
Ninaa
|
Nije ni naš ništa bolji, kak moja curka divlješe po njemu često zna spigati one kraće stranice, zadnji put je stajao skoro 3 tjedna jel se nije dalo nikak povući da klikne. natezali smo s tim svaki dan i onda je jednu večer mm poludio i natezao se s tim valjda pol sata dok nije složio. Inače moj je maher kaj se tiče kuće, sve zna i hoće tak da mi majstore jako rijetko zovemo.
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 12.7.2010 12:19:53
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sam mislila da samo ja imam takvog, samo šta se ja ne mogu maknuti od njega jer njemu uvijek treba pomoć pa moram slušati. Osobno koji ste kupili i koliko košta?
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 12.7.2010 12:38:34
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja sam mislila da samo ja imam takvog, samo šta se ja ne mogu maknuti od njega jer njemu uvijek treba pomoć pa moram slušati. Osobno koji ste kupili i koliko košta? Znači bubu, na akciji u TL, 300 kn. To NE kupiti.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 12.7.2010 12:41:17
|
|
|
|
ejmama
|
Ajde sad ozbiljno Šta stvarno da ne kupim? To je mislio brat uzeti Eni za rođendan, pa da mu znam reći koji da kupi?
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 12.7.2010 12:55:46
|
|
|
|
cuba
|
I jel stiga kum
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 12.7.2010 13:01:31
|
|
|
|
Marta j
|
Ajme jesam se nasmijala I mi imamo taj bubu al smo ga sklopili za 10min jer nam je teta prilikom kupnje pokazala kako. Nama je nas super.
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 12.7.2010 13:05:12
|
|
|
|
Zvonki
|
To me podsjeća na nešto Kupili smo stolić za dnevni. Na uputama sve nacrtano da bolje ne može i vrijeme sastavljanja piše 20 min. Neću opisivati graške znoja dok je pokušavao sastaviti taj "spejsšatl" i crvenilo dok sam ja odbrojavala tih 20 min. Da skratim priču, nisam mogla više dočekati taj stolić pa sam lijepo ošla spavat' . Sutra ujutro je bio sastavljen. Koliko mu je trebalo? Naravno, samo 20 min.
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 12.7.2010 13:23:53
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ajde sad ozbiljno Šta stvarno da ne kupim? To je mislio brat uzeti Eni za rođendan, pa da mu znam reći koji da kupi? Ma tek mi je posli prija rekla da ona ima plebani, isto na akciji u Adaxa, 289 kn, i da jesuper zadovoljna s njim, pa probaj to. a kuma nema pa nema...bit će se i on poplašija od tolikog rada i muke.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 12.7.2010 13:39:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 12.7.2010 15:46:41
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 13.7.2010 9:19:13
|
|
|
|
zozo1
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Điz pa ti si udana za MOG MUŽA!!!!!!!!!!!!!! Sad bar znam tko mu je druga žena Identično je kod nas,ali identično!! Da ti kažem:stranice ne mogu stajati,ako prvo raširiš dno. Kada ga izvlačiš iz torbe polegni ga bočno i stisni stranice na sredini dok ne kliknu i tek onda raširi dno da ti one škarice-konstrukcija kliknu. Ja sam sama to sklapala,da ne slušam majku kinezima i ostalim kre_enima Draga moja isto je i kod mene. Naravno da sam ga ja sastavljala .... tvoj muž je bar ušao u ring i započeo borbu ...... ja sam se borila sama
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2011 19:41:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.2.2011 19:43:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2011 19:48:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.2.2011 19:49:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 23.2.2011 0:15:28
|
|
|
|
osobno
|
Epilog: zbog nepredvidivih okolnosti (kao npr, dječica u krevetiću i sl.), prije par dana nas je napustio naš putni krevetić. Otišao je na bolje mjesto. Gdje nitko neće skakat po njemu i nazivat ga kineskim smećem. Mnogo je patio. Nadam se da je sad sretan, jer mm cvijeta od sriće!.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2011 8:46:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 23.2.2011 8:47:43
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 23.2.2011 9:19:37
|
|
|
|
Ninaa
|
Naš je Brevi i isto smo se natezali s njim svaki put, očito je kod svih isto a upute ne pomažu. Kumovi su nas prosvjetlili na moru da dno treba ostatati zadnje i sad ga sklopimo za par sekundi.
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 23.2.2011 9:19:58
|
|
|
|
cuba
|
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 23.2.2011 9:26:41
|
|
|
|
Bebys
|
da da tako je kako cvrcak kaze... ja sam na dva to iskusila jedan je tu vec unisten a drugi je u HR.oba idu na istu caku... moraju se pazljivo citati upute...
|
|
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 23.2.2011 12:56:04
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: osobno Epilog: zbog nepredvidivih okolnosti (kao npr, dječica u krevetiću i sl.), prije par dana nas je napustio naš putni krevetić. Otišao je na bolje mjesto. Gdje nitko neće skakat po njemu i nazivat ga kineskim smećem. Mnogo je patio. Nadam se da je sad sretan, jer mm cvijeta od sriće!. P.s. svi ste pozvani na komemoraciju.
|
|
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 1.3.2011 8:53:39
|
|
|
|
Marta j
|
Poluditi cu pokusavam cijelo vrijeme sklopiti putni krevetic bubu al neide pa neide. Pomoci maloooooooooo
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 1.3.2011 8:58:41
|
|
|
|
Marta j
|
Hajmo curke sklopila sam ga do sada sto puta all mi jutros neide pa neide a knjizicu s upustvima nemogu nigdje naci...
|
|
RE: Putni krevetić....majko mila... 1.3.2011 9:16:30
|
|
|
|
maja
|
od mene ništa hehe, došle smo do iste točke
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!