|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Trač partija"
9.3.2011 7:56:58   
modesty blaise
vidim vas dve po babama raspalile...hehe...d pa ta tvoja i nije tak stara....bu se uvredila ak te čuje user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1776
9.3.2011 7:57:02   
BUMBI
Jutro i od meneuser posted image
Vidim dosta vas je uranilo danas

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1777
9.3.2011 7:57:46   
Tanjica Tanja
Ja se sjećam da sam uvijek spavala s mamom u bračnom kad je tata znao otići na službeni...baš je to fora bila!user posted image

Jutro Mariola, gdje putuješ?

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1778
9.3.2011 7:58:06   
modesty blaise
lijepo sunčeko vani pa ga šteta propustit bumbi

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1779
9.3.2011 7:59:31   
mariola
U Gospić. Idem, šminka je na mjestu, kavicu sam popila. Moram još na bankomat i natankati auto i na trajekt za pola sata. Uživajte mi, baaaaajuser posted image  

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1780
9.3.2011 8:00:08   
BUMBI
Ajde mariola sretan putuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1781
9.3.2011 8:00:49   
Tanjica Tanja
Jutro Bumbi, ja imam pregled danas pa sam malo napeta....user posted image
Kako si ti? Jupppiii sunce i kod nasuser posted image ....mm me obećao voditi u Tesco kada zatopli iznad 15...a to su najavili ovaj vikend!user posted image  Cijelo vrijeme ga podsjećam....

Neposredna veza do poruke: 1782
9.3.2011 8:01:00   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a pazi ovo....došli s tv-a snimat ga kad je išao u sidney....nacan se zrihtao i uglancao,kravata,rajterice,čizme,ma sve na mjestu...i dolazi kao do konja i sve montira user posted image user posted image user posted image i sav velebitan ide se popet gore dok kamerman snima....user posted image

i OPALI OPET NA DUPE,A SEDLO FLIS NA NJEGA JER KOLAN NIJE ZAKOPČAO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahhahahhahahahahhahaaaa jao plačem na njegove akcije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
malo reć da smo se oduzeli svi od smijeha,a on se diže u onom belom odelu (klinac belo više user posted image user posted image user posted image ) i sav služben velli OVO NISTE SNIMILI,JEL user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1783
9.3.2011 8:01:36   
Tanjica Tanja
Baj Mariola, sretan put!

Neposredna veza do poruke: 1784
9.3.2011 8:01:51   
danery
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

vidim vas dve po babama raspalile...hehe...d pa ta tvoja i nije tak stara....bu se uvredila ak te čuje user posted image

možda....AK ME ČUJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1785
9.3.2011 8:02:54   
modesty blaise
sretan put mariola....javi kad stigneš....i pozdravi ličane...user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1786
9.3.2011 8:03:15   
cuba
TT u St-u je sunčano, mislim da je i toplo, još nisam provirila na zrakuser posted image
Sigurno ćemo kasnije u šetnju i na kavicuuser posted image

Kako ste mi vi cure jutros?
modesty jeli tm stigao u Miami?

mariola, sretan put!
Jutro Bumbi, jesi mi odvela zeta u vrtićuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1787
9.3.2011 8:03:51   
danery
dada,mb,kakav je bio doček user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1788
9.3.2011 8:04:26   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: danery

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

možda....AK ME ČUJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po onom kaj si napisala za babin sluh moš joj slobodno i u facu servirat kaj god hoćeš a ona bu se s tim složila jer sirota nema tonauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa onda slobodno udri!user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1789
9.3.2011 8:04:45   
Tanjica Tanja
IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a pazi ovo....došli s tv-a snimat ga kad je išao u sidney....nacan se zrihtao i uglancao,kravata,rajterice,čizme,ma sve na mjestu...i dolazi kao do konja i sve montira user posted image user posted image user posted image i sav velebitan ide se popet gore dok kamerman snima....user posted image

i OPALI OPET NA DUPE,A SEDLO FLIS NA NJEGA JER KOLAN NIJE ZAKOPČAO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahhahahhahahahahhahaaaa jao plačem na njegove akcije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
malo reć da smo se oduzeli svi od smijeha,a on se diže u onom belom odelu (klinac belo više user posted image user posted image user posted image ) i sav služben velli OVO NISTE SNIMILI,JEL user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma kužim, a momak se za Olimpijadu pakuje!!!user posted image user posted image user posted image  Jednom je sjedao u kombi, odostrag prikolica s dva konja unutra....i sjeda ti on spmotan u kombi, ispadne mu torba, kombi krene, a prikolica pređe preko glanz novog digitalnog fotićauser posted image user posted image user posted image user posted image ...koji je btw. od sestre biouser posted image .....fotić je, nažalost, preminuo....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1790
9.3.2011 8:04:58   
BUMBI
TT danas na pregled,ma sve je ok nemoj se sekiratiuser posted image
Ajde super ako će te voditi,ja tamo nisam niakda bila.
A daj Danery umirem od smijeha s tvojim ukućanimauser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1791
9.3.2011 8:05:25   
LUNA000
Jutro svima!!!! Mariola sretan put...i brzo nam se vrati...Tanjice opusti se bit če sve za 5 na pregledu...user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1792
9.3.2011 8:06:15   
mama mery
jutro curke sta imauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1793
9.3.2011 8:06:51   
BUMBI
Cuba otišao ti je zet u vrtić,mdanas je obukao bokse sav je bio važanuser posted image user posted image
Šta moj zet radi?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1794
9.3.2011 8:07:12   
mamice
Jutro curke evo i mene malo u vase drustvo da pohvatam zaostalo ko s kim i kadauser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 1795
9.3.2011 8:08:07   
Tanjica Tanja
Bumbi, nisam ni ja bila, a baš me zanima kako je jer svi pričaju o tome....user posted image  

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 1796
9.3.2011 8:09:17   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovaj s konjem nije iz moje luće user posted image user posted image user posted image al je spaljen ko daska user posted image user posted image user posted image
šteta što je lik i onak zgodnjikav....mmmmmmmm da....tt,da mu to nisi rekla,do groba će se umislit user posted image user posted image user posted image
a u biti,i mm je kao mali išao na konjički....i onda je bio dugačak i krakat,dali mu neku kobilicu ponija da su mu noge pruljale po zemlji kad bi na nju sjeo user posted image user posted image user posted image
viš scenu....ĐIHA!! i kobilica ode,a mm ostane ko roda raskrečenih nogara stajati na mjestu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1797
9.3.2011 8:10:58   
modesty blaise
stigo je al veli da ih niko dočeko nije....jedno dobra dva tri sata su tražili rentu tak da veli da mu od početka sve prisjelo....hehe, mislim si neka je takouser posted image user posted image user posted image
i već kuka da ne zna kak bu zdržal bez nas sve to vrijemeuser posted image user posted image
sva sreća da je takva" papučica"....ni hrana mu odma nije sjela ...i na to kaže kak jedva čeka vratit se na moju papicu....ma sunce moje nesposobno muško!user posted image user posted image user posted image

tak da nije ni trebao odbor u "pederskom odelu"!....sve u svemu dobar početak!user posted image

aj nek je nama ovdje granulo sunce i nek temperatura raste da možemo po vani landrat s djecom
ja i S jučer nakupili cijeli buket ruža  za 8.mart...nema ko ih nije djelio po cesti...dobili 4 komada o HNS-s...Pusićka se bome raspištoljila...čak smo i od neke gay udruge dobili jednu...hehe

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1798
9.3.2011 8:11:05   
danery
user posted image user posted image user posted image odoh cure,bejb je budna....al sam se sad nasmijala za cijeli dan user posted image user posted image user posted image
pozz do kasnije user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1799
9.3.2011 8:13:17   
BUMBI
Ajde Danery uživajte
I ja ću čim popijem kavicu na spremanje

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ljubljenje djeteta u usta.
пеперутка16

Da li ljubite (mama i tata) dijete u usta? I da li ga neko drugi ljubi (po djetetovoj incijativi)? Ovdje mislim na dijete do 3 god. starosti.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!