|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Trač partija"
9.3.2011 8:17:47   
LUNA000
Mogla bih i ja danas početi čistiti...imam jednu sobu...svaštaru..tamo samo tutnemo stvari koje nam trenutno ne trebaju ili ne vrijede a žao nam baciti...ja mislim da ču prvo morati prokrčiti put da uđem u nju...user posted image user posted image user posted image ... a robe za peglanje..ajme meni...

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1801
9.3.2011 8:18:59   
Tanjica Tanja
Modesty, ja baš nisam u tijeku...muž ti otputovao u Miami?
Pozdrav svim curkama, odoh i ja se spremati polako...javim se popodne s novostima s pregleda....pusauser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1802
9.3.2011 8:21:26   
modesty blaise
je Tanjice u Mijamiju je....ošo zarađivat user posted image
javi kak je prošo pregled

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1803
9.3.2011 8:21:30   
BUMBI
Ajde TT.javi se poslije pregleda...
Idem i ja malo početi s spremanjem,ali ću i tu dalje bitiuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1804
9.3.2011 8:30:10   
cuba
Ja sam još tuuser posted image
Išla nahranit svog hahara i sad imam miruser posted image

znači modesty tm-u ovoga puta nije ništa po volji, ma svi su oni takviuser posted image  I mome treba bar tjedan dana dok se navikne na madrac, krevet, hranu, temperaturuuser posted image  ko da je mala beba.
Jel mu ovo prvi put da je išao otkako se S rodio?

Pozdrav curama koje su otišleuser posted image
Luna nemoj mi reć da i ti skladištiš stvari ko hrčci i penzićiuser posted image  ma sve to pabacaj

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1805
9.3.2011 8:36:02   
modesty blaise
ma nije mu prvi put cuba...on ti svako malo na put....bar 6-7 mjeseci godišnje ga nema....al uvijek kuka,
takav je tip. veli da najviše voli kad je doma...sva srećauser posted image

Luna, dobro cuba veli.....hiti sve kaj ti ne treba ...ja više niš ne čuvam...sve il poklonom il bacim

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1806
9.3.2011 8:37:54   
LUNA000
hahaha..čuj ovo..što se tiče tehničkih stvari tipa toster, mikser pegla i tako to...kako s nama živi moj tata..ja to moram po skrivečki bacati da on ne vidi..jer on odmah to izvadi iz kante i kaže da se dijelovi možda mogu iskoristiti ili nešto....a dobro si rekla..u toj sobi je barem pola za baciti..ali baš za baciti

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1807
9.3.2011 8:38:05   
modesty blaise
od kada se S rodio bio je samo prva dva mjeseca doma ...tak si je zrihtao..a onda se zaredalo

mm je kondicijski trener od Čilića i Karlovića tak da putuju s turnira na turnir....

< Poruku je uredio modesty blaise -- 9.3.2011 8:44:42 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1808
9.3.2011 8:38:52   
BUMBI
Zn ači zet mi ogladnio,pa si zato nestala..ja išla po kiseli kupus u podrum i sad ga narezala,za ručak ću praviti

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1809
9.3.2011 8:46:06   
cuba
Evo mi se mm na brzinu preko Skypa javio, nije vidio R 2 danauser posted image  pa sam opet nestalauser posted image
Aha, znači mužići nam isto izbivaju iz kuće tijekom godine...Kako ti prođe vrime dok ste sami?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1810
9.3.2011 8:51:59   
modesty blaise
i mi se skypamo kad god stignemo... a vrijeme mi prolazi svakako.....al uvijek odbrojavam kad ćese vratit...i još se užasavam kaj je stalno u avionu

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1811
9.3.2011 8:52:28   
Rebeka
Dobro jutro lijepe moje, pridružujem se i ja...

Vidim sve ste lijepe, dobre, pune energije, spremne za nove dnevne pothvate, baš kao i jauser posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1812
9.3.2011 8:58:24   
modesty blaise
ma cim je ovakvo lijepo vrijeme odma smo svi dobro....jutro Rebaka !

idem Sebaču dat klopu
dođem poslije

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 1813
9.3.2011 9:02:53   
cuba
Cure i ja gibam pomalo, idemo se spremiti pa u šetnju. Sunčan je dan, bura ne pušeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1814
9.3.2011 9:04:47   
Rebeka
Odlazim i ja, treba iskoristiti lijepo vrijeme....
Uživajte sviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1815
9.3.2011 9:44:13   
mamicaa
Joj cure ja danas jurim za legalizacijom stada, registracijom novih koza,jarića......
i eto sada u Sisku opet čekam i čekam, a doma posla preko glave......

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 1816
9.3.2011 9:49:18   
danery
a moje dijete opet palo u nesvijest user posted image user posted image
čim pogleda Pitch i Potcha,gotova je...majke mi,tempirana je na taj crtić....čeka ga ko babe meksičke sapunice user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 1817
9.3.2011 10:27:51   
mamicaa
cure sta vidjele ovo ????? http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Svijet/Nestale-blizanke-krenule-na-Korziku

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1818
9.3.2011 10:31:50   
mamicaa
http://www.24sata.hr/zivotinje/u-slovackoj-se-izlegla-kornjaca-s-dvije-glave-i-nogom-viska-212742 A evo i ovo, ma svašta zanimljivoga sam našla na tom internetu.

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 1819
9.3.2011 12:58:20   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 1820
9.3.2011 13:01:39   
mamicaa
user posted image Pozdrav, evo ja sam još tu, još čekam poziv iz selekcijskog centra, i pokraj mene kavica prava.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1821
9.3.2011 13:04:40   
danery
znači trenutna situacija nije tako loša user posted image user posted image
sve je lakše uz kavicu user posted image
jesi štogod riješila sa vašom zavrzlamom? sve vam se više petlja koliko vidim user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 1822
9.3.2011 13:11:25   
mamicaa
Joj gle sve je više zapetljano, nema nam druge nego sve to podmiriti, najsretnija sam kada nam se u život ne petljaju "dobronamjerni" savjetnici, što i kako napraviti, jer ti savjeti samo nam škode i meni i mm. Borimo se i rukama i nogama i vjerujemo da ćemo jednoga dana posramiti velikane i pljačkaše naroda, a moći se odužiti malim običnim obiteljima koje su sada uz nas.

Ah uz kavicu i net malo je lakše,istina, osječaš da nisi sam. Nevjerojatno ali Istinito.....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1823
9.3.2011 13:15:41   
danery
a valjda će se više riješiti bar dio toga user posted image
sad još i bolnica....a nemaš gdje ostati pa da mu u posjete ideš?

....mini gospa....

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 1824
9.3.2011 13:18:19   
mamicaa
Ma problem je što imam i curku, koja isto je premala da bude sama, mm radi i preko tjedna je na terenu, a ja sama s njima doma i sa stadom koza, sve to treba hraniti i ne mogu ostaviti, ne mogu na klasično bolovanje. Tako da sam dražila povrat putnih troškova ali dobro ne daju pa ću odstopirati, nije ni to kraj svijeta.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ljubljenje djeteta u usta.
пеперутка16

Da li ljubite (mama i tata) dijete u usta? I da li ga neko drugi ljubi (po djetetovoj incijativi)? Ovdje mislim na dijete do 3 god. starosti.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!