|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Trač partija"
9.3.2011 21:17:40   
modesty blaise
ojla cure
večer svima

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1901
9.3.2011 21:22:33   
mariola
pa-pa nmama. Pusa slatkišimauser posted image
Modesty večeruser posted image
Da te odmah pohvalim, gledala sam ti slike s fejsa, prezgodna si miuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1902
9.3.2011 21:23:07   
LUNA000
ikice moja..ja muža čekam svaki dan...a što češ...

modesty večer i tebi..što ima??user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 1903
9.3.2011 21:23:10   
mariola
Idem se i ja tušnut pa se vraćamuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1904
9.3.2011 21:24:49   
cuba
novamama LN ti želimuser posted image
modesty, večer i tebiuser posted image  jel spava mališ?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1905
9.3.2011 21:25:27   
leilany
helouuuuuuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1906
9.3.2011 21:27:54   
cuba
Ojla beljušouser posted image
Uživaš a pticouser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1907
9.3.2011 21:30:07   
pepeljuga
O beljuso jos uzivasuser posted image user posted image ,samo me zanima kako K spava kod babe i dide,jer im se budi cesto iliuser posted image

Modesty pozdrav i tebi,sto radi tvoja ekipicauser posted image

Cuba ma mozda je i on nesto u svojoj glavici pobrkaouser posted image user posted image
Ikice vecer i tebiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1908
9.3.2011 21:31:01   
cuba
Pepe, jeli spavao R u vrtiću??

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1909
9.3.2011 21:34:09   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Je je,spava sad svaki dan bez problema....a nemos virovati danas je i rucaouser posted image samo zato sto sam rekla da se necemo voziti na biciklama ako neruca nego moramo doma na rucak,a on meni na to a dobro onda cu rucati,koji mudracuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1910
9.3.2011 21:38:20   
leilany
ljudi moji ja smrdim od ljenosti...
sve mi je tesko... user posted image user posted image

kaze mama da se proslu noc probudila u pola3 i mama ju je nunala u kolicima....i sirota je zaspala u boravku do pol7 ujutrouser posted image

pepe..19-og se vidimo? ak bude sve po planu i programu....racunaj na mene..user posted image krenut cu 18-og...obečavamuser posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1911
9.3.2011 21:40:40   
pepeljuga
Lei kreni ti i 17 za svaki slucajuser posted image user posted image user posted image
A znaci ulinila si se,neka ,to je dobro s vrimena na vrimeuser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1912
9.3.2011 21:42:14   
modesty blaise
uf , nekaj me izbacilo pa nisam mogla pisat...

S zaspao al čemo sad vidit do kad će to trajati...već tjedan dana se redovno budi oko 3 i onda "ustaj bane"....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1913
9.3.2011 21:43:41   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: cuba

Je je,spava sad svaki dan bez problema....a nemos virovati danas je i rucaouser posted image samo zato sto sam rekla da se necemo voziti na biciklama ako neruca nego moramo doma na rucak,a on meni na to a dobro onda cu rucati,koji mudracuser posted image user posted image

Ajme, ma to sam i tila pitati jeli ručao a ne spavaouser posted image user posted image user posted image  cila san u balunuuser posted image
user posted image user posted image user posted image  za našeg imenjakauser posted image

Lei guštaj, znaš da ćeš nadoknadit to sve za koji danuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1914
9.3.2011 21:44:23   
cuba
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

uf , nekaj me izbacilo pa nisam mogla pisat...

S zaspao al čemo sad vidit do kad će to trajati...već tjedan dana se redovno budi oko 3 i onda "ustaj bane"....

Šta ne spava više uopće nakon toga iliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1915
9.3.2011 21:44:38   
modesty blaise
danas smo opet cijeli dan bili vani...i gledala sam malo sjedalice za auto..ne znam s kolko ga smijem metnut u onu koja gleda u smjeru vožnje..za sad mi je još u onoj prvoj i okrenut naopako al mi je skroz premalauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1916
9.3.2011 21:46:08   
modesty blaise
ma spava al se svakih pol sata javlja...pljune dudu i onda oće da mu ju vratim i tak do jutra

ja ne spavam niš od toga

al noćas sam ga uzela k sebi i tak me stisnul i nije se mrdnul do 8 ujutro
a kaj da radim

< Poruku je uredio modesty blaise -- 9.3.2011 21:47:03 >

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1917
9.3.2011 21:47:05   
pepeljuga
Sad me cuba zanima hoce li i sutra jesti ili neuser posted image user posted image

Modesty ja sam moje stavila negdi sa 8-9 miseci u vecuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1918
9.3.2011 21:49:16   
modesty blaise
cuba kak je tebi samoj? mislim bez muža? e da i jesi gotova s bolničkom ili ideš još jedan krug?

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1919
9.3.2011 21:50:49   
modesty blaise
pepe znači bolje da još malo pričekam? tak sam si nekako i mislila al kad mu je ova u kojoj se vozi prekratka ...glava mu skoro viri iznad i bojim se da ga uopće nebi štitila da se nekaj desi...uf

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1920
9.3.2011 21:53:34   
pepeljuga
Modesty dobro je jos dok mu glava ne viri,pricekaj jos 2-3 miseca i onda ga slobodno stavi,sigurni su oni kad su okrenuti tako naopakouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1921
9.3.2011 21:53:41   
cuba
Pepe pa sutra ga namami sa nećim drugim a nema ti drugeuser posted image user posted image

modesty, mi smo R kupili novu AS kad je napunio godinu dana, on je inače mršavac pa je mogao stati u ovu. Uzeli smo Maxi cosi Tobi, odlična mu jeuser posted image

Bez mm-a? A guramo nekako...da mi fali, fali mi ali 6god smo zajedno i od prvog dana nam je tako pa sam već navikla. A otkako se R rodio trebalo mi je par mjeseci da uđem u štos da sve sama moram, od brige za R, plaćanja računa, kupovine...

A što se tiče bolničke, gotova sam, 4kg sam skinulauser posted image  još 2kg i ja gotova.
Neću više ići na nju ali ne jedem previše različito iako nisam na dijetiuser posted image  čak i manje. Želudac se stisnuo i ne traži višeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1922
9.3.2011 21:56:12   
pepeljuga
Ma sad je ful zapeo za voznju bicikle pa cu ucjenjivat sa njom dok ideuser posted image user posted image user posted image ,i teta govori da ne moze virovati koji je mudracuser posted image

Sutra moram ici sa njim vaditi krvi mokracu zbog madezauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1923
9.3.2011 21:58:53   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ma sad je ful zapeo za voznju bicikle pa cu ucjenjivat sa njom dok ideuser posted image user posted image user posted image ,i teta govori da ne moze virovati koji je mudracuser posted image

Sutra moram ici sa njim vaditi krvi mokracu zbog madezauser posted image

Da mudrac jedan, ma zamisli samo kako je to njemu palo na pametuser posted image user posted image  ka sve ne kuže moš mislituser posted image
Držim fige da sve prođe ok, to onda za 10ak dana idete skidali jel dauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1924
9.3.2011 22:00:41   
pepeljuga
Drugu sridu bi trebali skidati,u utorak imam dogovoren pregled kod anesteziologa i u sridu u 7.30 trebamo biti u bolniciuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ljubljenje djeteta u usta.
пеперутка16

Da li ljubite (mama i tata) dijete u usta? I da li ga neko drugi ljubi (po djetetovoj incijativi)? Ovdje mislim na dijete do 3 god. starosti.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!