|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Trač partija"
9.3.2011 22:00:49   
modesty blaise
ok...pričekat ću dok još bar malo stane u staru sjedalicu...zlato moje buckastouser posted image user posted image

i ja se nekako navikla radit sve sama oko malog...svekrva bi rado dolazila al ne bi ja baš da mi je svakodnevno doma s menom..neka nje kod sebe doma pa ja svratim kad mi se hoće...ma ne da mi se ni vlastitu mamu stalno imat kraj sebe iako bi se s njom lakše i posvađala..mama je mama
ja si sve nekako mislim da ču od sutra na jednu kuru te tvoje bolničke, mada je ebeno rigorozna jedino kaj nisam sigurna hoću li izdržat ko ti..i ne volim svježi sir ni vrhnje...dobro budem jogurt mjesto vrhnja al bi najradije mozzarelu umjesto kravljeg...kupila sam naranče, dvopek i ostalo i sad samo treba krenut...hehe

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1926
9.3.2011 22:06:38   
cuba
Znači pripremila si više manje sve namirniceuser posted image
Ma ja ti neke obroke nisam ni jela tipa: kuhano meso u sva tri kruga od 5 dana nisam pojela. Mljeveno meso sam isto par puta zaboravila pojesti i nebi ništa umjesto njega ili možda koji dvopek ako bi se sitilauser posted image
Pome sam uvijek posolila jer je nemogu pojest onako samu...a da ni zelenu salatu nisam jela jer meni salata bez maslinovog ulja i kvasine nije salatauser posted image

Ma probaj, možeš napraviti pauzu od 2dana nakon svakog 5 dana...
Ja ti držim fige da ipak izdržiš samo neznam šta ti točno ideš skidatiuser posted image  

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1927
9.3.2011 22:11:56   
pepeljuga
Ja sam sad pojela jedan snickers,obozavam tu cokoladuuser posted image user posted image

Ne mogu nigdi naci tu moju temu vezanu za R i skidanje madeza,niti znam kako se zove a niti di sam je pisalauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1928
9.3.2011 22:12:55   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja sam sad pojela jedan snickers,obozavam tu cokoladuuser posted image user posted image

Ne mogu nigdi naci tu moju temu vezanu za R i skidanje madeza,niti znam kako se zove a niti di sam je pisalauser posted image user posted image

Pa mislim da nisi ni otvarala takvu temuuser posted image  jesi se ti sigurno opiturala u smeđeuser posted image
Iš, iš sad sa snickersomuser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1929
9.3.2011 22:14:03   
mariola
Evo mene opet, friško otuširane. Jel opet mirišim do Zagreba ili samo do Zadrauser posted image
Modesty, ja sam T stavila u veću as s 8 miseci. Moj ti je bucko pravi i nije se  više ni dana mogao voziti u "jaju"user posted image
Ajme moram i ja na dijetu. Ove govorim već mjesec dana a nikako, baš sam čudna sama sebi.A zadnjih dana me puca pms kao nikad do sad, Samo bi jelauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1930
9.3.2011 22:14:50   
pepeljuga
Ma otvorila sam negdi u 6 misecu lani kad je prvi put triba skidatiuser posted image user posted image
Ako te tjesi cokoladica je bila mini izdanjeuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1931
9.3.2011 22:17:27   
pepeljuga
Mariola opet mirises do Zguser posted image user posted image dobar taj Dioruser posted image user posted image

Ja isto nisam bas neki tip od dijeta,bila do sad mozda 2-3 puta al bi rijetko kad izdrzala do krajauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1932
9.3.2011 22:19:05   
modesty blaise
baš tak...iš! iš!
hehe
bada bi ih ja mogla smazat bez beda i to bar dva tri
moram skinut još 3 kg kaj su mi ostale od poroda a nikak ne idu dole
znači salata se jede onak ko trava? bez začina? i tak sve bljutavo? i paradajz?
uf!
to nisam znala
pa ja sve presoljavam jer mi nikad nije dosta slano
nebum ja to mogla
a mjesto mljevenog bi jela kuhana prsa ak se može

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1933
9.3.2011 22:19:22   
cuba

Ma otvorila sam negdi u 6 misecu lani kad je prvi put triba skidatiuser posted image user posted image
Ako te tjesi cokoladica je bila mini izdanjeuser posted image user posted image user posted image

Aha, onda se stvarno ne sićam bez obzira šta sam plavauser posted image
Danas sam išla sa prijateljicom na kavu i kupila njoj Toffife čokoladice da ne moram ja pojestiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1934
9.3.2011 22:21:51   
cuba
Da, da modesty jedeš salatu ko zekouser posted image  nisam ni ja moglauser posted image
Nikakvi začini a mljeveno meso samo okreneš na tavi na malo ulja, ako imaš Teflon tavu onda niti ulje ne trebaš staviti...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1935
9.3.2011 22:22:16   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: mariola

Evo mene opet, friško otuširane. Jel opet mirišim do Zagreba ili samo do Zadrauser posted image
Modesty, ja sam T stavila u veću as s 8 miseci. Moj ti je bucko pravi i nije se  više ni dana mogao voziti u "jaju"user posted image
Ajme moram i ja na dijetu. Ove govorim već mjesec dana a nikako, baš sam čudna sama sebi.A zadnjih dana me puca pms kao nikad do sad, Samo bi jelauser posted image

ej mariola, prvo fala za kompliment a drugo -da , mirišeš do zagrebauser posted image user posted image

pa ja bum Sebača još bar mjesec stiskala u jaje mada je već sad ko kifla u njemu a nogice drži u zraku jer ne stanu u sjedalicu
a jadan moj seljouser posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1936
9.3.2011 22:23:36   
modesty blaise
cuba pravit ću se da nemam teflonku...bar to...hehe

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1937
9.3.2011 22:24:00   
mariola
Modesty ma šta ti imaš skinut? Imaš 50kguser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1938
9.3.2011 22:28:20   
pepeljuga

taman i ja tila pitatuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1939
9.3.2011 22:28:36   
cuba
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

cuba pravit ću se da nemam teflonku...bar to...hehe

user posted image user posted image  pravila sam se i ja pored 3 teflonke u kućiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1940
9.3.2011 22:29:47   
modesty blaise

haha...sad si me fakat počastila...
imam 57kg trenutno , znam da nije niš strašno al me žuljaju ove tri viška...kad obučem stare trapke jedva ih zakopčam
user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1941
9.3.2011 22:30:03   
mariola
Pepi kako je izgledao taj madeš kad is ga primjetila? I kad si ga primjetila? U kojoj dobi mislim.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1942
9.3.2011 22:31:02   
mariola

haha...sad si me fakat počastila...
imam 57kg trenutno , znam da nije niš strašno al me žuljaju ove tri viška...kad obučem stare trapke jedva ih zakopčam
user posted image

A te stare trapke su br. 34. user posted image
A visoka?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1943
9.3.2011 22:31:45   
modesty blaise
pa ja sam tu najstarija od vas i ak već na godine nemrem utjecat e onda bar još na kile moram....user posted image user posted image

trapke jesu 34user posted image user posted image
a visoka sam 168cmuser posted image user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 9.3.2011 22:32:39 >

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1944
9.3.2011 22:33:02   
pepeljuga

Pepi kako je izgledao taj madeš kad is ga primjetila? I kad si ga primjetila? U kojoj dobi mislim.

A negdi posli godine,ne sicam se da sam ga prije viđalauser posted image user posted image upao mi je u oko jer je bas crne crne boje,nije on velik al eto dosta brzo raste pa ga je bolje skinutiuser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1945
9.3.2011 22:33:51   
pepeljuga
Ma daj modesty izgledas kao zmajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1946
9.3.2011 22:34:42   
mariola

pa ja sam tu najstarija od vas i ak već na godine nemrem utjecat e onda bar još na kile moram....user posted image user posted image

trapke jesu 34user posted image user posted image
a visoka sam 168cmuser posted image user posted image

Je, da još malo ćeš u penzijuuser posted image
Ajme meni, kad ti dođem s teflonkom pa te po glaviuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1947
9.3.2011 22:37:15   
modesty blaise
e lude ste ko šlape...ok..prestajem ...
nego pepe nisam baš sve polovila al kaj je s tim madežom

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1948
9.3.2011 22:38:59   
pepeljuga
Ma raste mu brzo pa gaidemo skidat,al to rade pod opcom pa sam ja malo u beduuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1949
9.3.2011 22:39:01   
mariola

A negdi posli godine,ne sicam se da sam ga prije viđalauser posted image user posted image upao mi je u oko jer je bas crne crne boje,nije on velik al eto dosta brzo raste pa ga je bolje skinutiuser posted image user posted image

Toniju smo primjetili neku crvenu točkicu na testisima kad je imao dva mjeseca. Vodili smo ga dermatologu,par puta bili na promatranju. Iskreno ni dr. nije znala 100% šta je ali izgleda da je željauser posted image  Samo da nije madaž, ko će ga skidat s tog mjesta ako je i ako narasteuser posted image  Kontrola nam je tamo negdje u 9. mjesecu osim ako promjeni veličinu ili boju ali još uvijek je isti.
Zato sam pitala. Znači brzo je narastao?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Antiša
njanja

Želite li da se Antiša javlja i na drugim temama na ovom forumu?

zašto ne??? fali nam muških (78%)

jedino ako neće "popovati" (19%)

zašto da??? (3%)

Broj svih glasova: 97

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!