|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Trač partija"
9.3.2011 22:40:26   
pepeljuga
A njemu je narastao milimetar ipo u 3 miseca i to je po njoj dostauser posted image

Ma nadam se da je T to zelja,nezgodno misto za skidat definitivnouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1951
9.3.2011 22:40:38   
LUNA000
Odoh ja još malo na spavanje..taman muž doša kući...a ja malo surfala netom za ovo što mi je ginekolog napisao u knjižicu i nimalo mi se ne sviđa..zato bolje da ništa ne čitam..laku noć cure...user posted image user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1952
9.3.2011 22:41:31   
cuba
Ma Luna ne sekiraj se previše, da je nešto sigurno bi ti ginić rekaouser posted image
LN ti želimuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1953
9.3.2011 22:42:08   
modesty blaise
LN Luna...slatko spavaj i ne brini....user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1954
9.3.2011 22:42:28   
pepeljuga
Ma luna valjda bi ti on rekao da je nesto lose,nemoj uopce citati,lipo lezi s muzem i uzivajuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1955
9.3.2011 22:43:23   
mariola
IZVORNA PORUKA: cuba

Ma Luna ne sekiraj se previše, da je nešto sigurno bi ti ginić rekaouser posted image
LN ti želimuser posted image

potpisujem...
Idem cure i ja. Budilica zvoni u 6.15...
LNuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1956
9.3.2011 22:44:20   
modesty blaise
sd sam pročitala tvoj post pepi.... ma ne brini radi opće , sve bu to ok
moja prva curka je ko klinka dva put bila pod općom i sve bilo dobro....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 1957
9.3.2011 22:44:48   
pepeljuga
Mariola ln i tebi,puse Tuser posted image

A i ja bi mogla pomalo,cure LN i ljubite klinceuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1958
9.3.2011 22:45:52   
modesty blaise
LN mariola

lijepo sanjaj...hehe

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1959
9.3.2011 22:46:09   
cuba
Cure moje gibam i ja, ionako već po ure pratim Prijatelje i vama pišemuser posted image
LN želim svima, ljubac šaljem klincimauser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1960
9.3.2011 22:46:16   
Noblica
Dobro vece zenee i mameee user posted image
evo mene nakon 100 godina user posted image

Kako ste mi???

Neposredna veza do poruke: 1961
9.3.2011 22:46:27   
modesty blaise
LN onda i tebi pepi....user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1962
9.3.2011 22:47:32   
modesty blaise
hehe...svi odoše
good night cuba....
odoh i ja na čorku...stiskat se sa Sebačem...heheuser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1963
9.3.2011 22:47:50   
cuba
Evo me natrag samo na minutu da pozdravim Noblicuuuuuuuser posted image
Draga šaljem ti jedan veeelikiiiuser posted image  a maloj ljepotici pusu do nebauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1964
9.3.2011 22:48:07   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Noblica

Kako ste mi???

Vratila sam se samo zato sto sam tebe vidila,falila siuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 1965
9.3.2011 22:49:48   
modesty blaise
i naravno svoj dječici želim miran san....pikiči naši slatki

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1966
9.3.2011 22:52:48   
Noblica

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: Noblica

Kako ste mi???

Vratila sam se samo zato sto sam tebe vidila,falila siuser posted image user posted image user posted image user posted image

Oooo draaagaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
I vi ste meni falile, pratila sam vas ja sve vreme samo mi je bila potrebna mala pauza...
Kako ste mi, kako su decaci? Procitah sad za Roka, nadam se da ce sve proci super user posted image

I ja imam problem sa S, izaslo joj je puno virusnih bradavica, i bas su se prosirile u kratkom roku, i pedijatrica je rekla da cemo morati na spaljivanje tecnim azotom ili laserski user posted image a ima jednu na obrvi, ne smem ni da zamislim kako ce to izgledati...sad joj mazem nekim melemom, u nadi da ce ista pomoci, a ako ne..... user posted image

Neposredna veza do poruke: 1967
9.3.2011 22:56:10   
pepeljuga
Ma znam ja da si ti nas pratila i da ti je trebal pauza od svega al stavrno te lipo viditiuser posted image
Mi uglavnom ok,decki pravi momciuser posted image ma guramo polako user posted image

Ajme pa od cega joj je to izaslo,nadam se da ce proci i da nece morat na to skidanjeuser posted image user posted image

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 1968
9.3.2011 23:01:04   
Noblica
Kako mi ti podnosis trudnocu? user posted image Videla sam da je jos jedan deckic na putu user posted image

Ne znam od cega je, pocelo je od jedne, sto ja nisam ni provalila da je bradavica i u 3 meseca se bukvalno prosirilo na njih 10, sto po vratu, 2 na stomaku, 2 na ruci itd. srecom pa su male, pa se ni ne primete, ali treba ih se resiti sto pre da se ne sire a i da ne porastu user posted image nadam se da ce ovaj melem delovati, cini mi se da pomaze,jer stvarno zelim na sve moguce nacine da izbegnem taj azot user posted image

Neposredna veza do poruke: 1969
10.3.2011 7:20:54   
danery
jutroooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 1970
10.3.2011 7:31:59   
Tanjica Tanja
Jutro komšinka...opet ja i ti!user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1971
10.3.2011 7:40:12   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image privatizirale smo birc user posted image user posted image user posted image
šta ima? kako baba? jel potjerala svu onu rulju iz sobe user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1972
10.3.2011 7:48:36   
ikica84
jutro i od mene!!
mi ustajemo i idemo papati user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1973
10.3.2011 7:50:16   
danery
jutro ikice user posted image
jeste se naspavali? šta ćete papati?

....mini gospa....

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1974
10.3.2011 7:55:20   
ZVRK
eto i mene tu na kratko jer ćekam da se gazdarica probudi i onda idemo u pulu na uz kukića i ručak kod mojih
user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje
mm1209

Koliko dugo ste dojile svoje bebe?

1-3 mjeseca (27%)

4-6 mjeseci (6%)

7-godinu dana (31%)

više<(komentar) (24%)

Nisam nažalost mogla dojiti (13%)

Broj svih glasova: 101

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!