Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:37:47
|
|
|
|
cuba
|
Ma lilia, pusti knedle, druži se s nama Kako je mališan inače
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:38:04
|
|
|
|
Fever
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ok, čim te snimim javljam se Kako malecka, jeste ušli u štos? U koje pedice vi idete? e s mm nešto na netu radila pa se isključi ma superička je, rasteeee moj mali bumbar već smo se navikli i ona na nas isto, sad kažem ti vjezbamo to spavanje priko dana i upalilo je, samo ju stavimu u krevetić i ona spava, čak sama trazi nakon 2 ipo ure ša je budna da oće odmorit....mi smo ti u Kaštel Starom kod dr. Alide Ćelić Rogulj, zadovoljna san zasada, simpa je i ima mota s dicom! Kako tvoj mališan, već je veeeeejiki ha? MOŽE još jedna čašica za mene?
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:39:02
|
|
|
|
danery
|
cure uživajte,ja odoh,bejb mi gadno frkće,a i nekako mi se vrućkasta čini opet... baj do kasnije-nadam se...
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:39:27
|
|
|
|
mama mery
|
na dijeti sam naravno jucer sam na cijeli dan pojela jednu sarmu i porciju papalina a danas sam na salati rebeka ja sam bolje od vremena bas sam nest poletna cijelo jutro spremam i mrdam po stanu samo se nadam da mi nece prec u naviku sta ima kod vas
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:40:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
Lilia mucnine prosle,imala negdi do 14 tjedna a sad smo vec na polu puta Pozdrav jos pristiglima,ne mogu vas vise pratiti
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:41:03
|
|
|
|
Rebeka
|
bye danery, nadam se da nije ništa strašno i da će sve biti ok A drago mi je mama m. što si poletna, baš lijepo...
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:41:39
|
|
|
|
Bablica
|
alo alo iz kišne Rijeke ... točnije jaaaako maglovitog Viškova ( ne vidim auto ispod prozora)! Upravo na poslu kavicu popila, što mi vi radite? Kako ste? Ja nekako ko vrijeme - samo bi niš ne radila ...
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:42:25
|
|
|
|
cuba
|
Fever za M ma to vam je super, još bolje kad se nauči tako mala zaspati sama. A vidim imaš i novi avatar Moj mališan je super, malo za nosić zeza i kašlje mi pa idemo popodne kod pedice da ga posluša. Inače je super, dobar mi je, odlično jede i upravo spava već 3h, sunce mamino
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:43:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Danery pozdrav,nadam se da ce se bejb umiriti Ej bablice ma ovo vrime je koma,ja doma jer mi je stariji pod kozicama
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:43:35
|
|
|
|
Rebeka
|
Pepe, kako se osjećaš? Nas dvije smo tu negdje... Meni je sve ok, ali grudi su mi tako buknule, inače nisu male, a sada imam osjećaj da su se skroz opustile i otegle Mažem se nekim kremicama protiv strija, po stomaku ih nemam, ali na grudima sam uočila dvije manje
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:43:39
|
|
|
|
lilia
|
Ma mali je super i ne dreči više uopće, siročić još ga zovem drekavac a nije ga ni čut ni vidjet. Cuba, kakvo je vrijeme u Splitu, nisam danas zvala sestru?
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:43:55
|
|
|
|
cuba
|
mama mery za dijetu, nadam se da ćeš ovaj put bit zadovoljna sa rezultatima Babliceeee, stigla nam i ti kako si?
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:44:11
|
|
|
|
mama mery
|
evo da se malo zasladimo
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:45:17
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ma mali je super i ne dreči više uopće, siročić još ga zovem drekavac a nije ga ni čut ni vidjet. Cuba, kakvo je vrijeme u Splitu, nisam danas zvala sestru? za mališana, koja si ti mama još ga drekavac zoveš a dijete ti biće ne može biti mirnije Šta ti je sekica u Splitu Vrime je nikakvo, oblačno cijeli dan...a tako zovu i cijeli tjedan, mislim sve do vikenda..
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:45:18
|
|
|
|
lilia
|
Ajme pa vi u kozicama, znači ima češkavih a proći će valjda brzo, to djeca začas prebole. Bravo za trudnoću, kako vrijeme leti.
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:45:23
|
|
|
|
mama mery
|
cuba i ja se nadam za koji dan tocnije u subotu idem na vagu pa cemo vidjeti
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:45:51
|
|
|
|
Fever
|
Samo se nadan da joj nije faza, da će ostat trajno! a Avatar - to prizivan sunce!! za R, pravi veliki, dobri dječak! Našim mali dalmatinci, vole čorit
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:47:07
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Fever za R, pravi veliki, dobri dječak! Našim mali dalmatinci, vole čorit definitivno
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:47:48
|
|
|
|
lilia
|
Ako je u Splitu oblačno onda je i cijeloj Hr sigurno, da seka mi se udala u Splitu i trudna je, broji sitno. Malo je drukčiji mentalitet ali navikla se.
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:48:52
|
|
|
|
lilia
|
Babli pa di si mi srećo moja, štrajkaš malo, dobit ćeš otkaz..
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:49:19
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ako je u Splitu oblačno onda je i cijeloj Hr sigurno, da seka mi se udala u Splitu i trudna je, broji sitno. Malo je drukčiji mentalitet ali navikla se. šta lijenčine smo i prgavi a
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:49:45
|
|
|
|
ikica84
|
i ja da se javim...tek sad pijem prvu kavu isli smo jutros doktoru i imamo upalu grla dobio je sirup zinat. tek je sad zaspao,nije hteo nista da jede samo par smokica bas sam sva smorena,i mene nesto glava boli i jos mi izlazi zub,osmica uzas!!!
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:50:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
Rebeka ja se osjecam super,osim nekog cudnog osjecaja kao da se otvaram sutra je pregled pa nikako docekat Lilia bravo za decka Jedan pod kozicama a sad cekam da vidm hoce li i drugi,bolje sad nego za 15 dana Mmery bravo za dijetu
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:51:01
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj ikice, ljubi mališana, nadam se da će brzo upala proći I R je u 12mj kad je imao upalu uha pio Zinat...
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:52:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ajoj ikice, ljubi mališana, nadam se da će brzo upala proći A misic mali,samo nek brzo prođe Kad ti opet ides na pregled
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!