Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:52:48
|
|
|
|
mama mery
|
ja vas napustam idem robu izvjesati van da se susi i ubaciti drugu da se pere
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:53:08
|
|
|
|
ikica84
|
odoh robu rasiriti pa se vracam
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:53:13
|
|
|
|
Rebeka
|
jadna ikica, baš mi je žao Nadam se da će sve biti ok pepi i da će dječica brzo preboljeti kozice... Držim fige Javi što je bilo na pregledu, meni je u četvrtak pa već od jučer konstantno razmišljam o tome što me čeka i što će mi reći...
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:54:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mmery pozdrav Rebeka hvala
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:55:17
|
|
|
|
lilia
|
šta lijenčine smo i prgavi a Ma nije to nego npr u petak je bila sa mužem na tečaju za trudnice i nitko od predavača se nije pojavio niti je rekao zašto nema predavanja, ja sam naravno bila sva u čudu jer to se u Ri baš ne može desiti pa mi je rekla:"a šta ćeš to ti je ovdje normalno". Inače ljudi su simpa, ja se jednom izgubila ušla na krivi bus pa me neka baba ispilila pred cijelom busom me ispitala odakle sam i šta radim tu, ajme kako mi je bilo neugodno. Ma imam anegdota iz Splita.
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:57:54
|
|
|
|
Bablica
|
samo tiho pričajte da me šef ne čuje da mogu s vama mao ćakulat! Svi nešto boležljivi, valjda će ih brzo proć! Pepe ma bit će sve ok na pregledu sutra, a i vrijeme ti je super za kozice, manje će svrbit! Lili koliko ti seka još broji? Kad postaješ teta?! Joj baš mi fali malo doma bit i odmarat! Još sitno brojim dane da krenemo u akciju pa da mogu ćešće s vama tu bit ... a ne ovako s posla - dok sve polovim! Ufff ... IZVORNA PORUKA: lilia Babli pa di si mi srećo moja, štrajkaš malo, dobit ćeš otkaz..
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:58:07
|
|
|
|
cuba
|
Ma da po pitanju dosta toga su ti u St neorganizirani al ja vas valjda već na to navikla Jel imaš u planu dolazak u St?
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 13:59:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma bablice brzo ce proci vrime i vi opet u akciju Ma ja se u principu stavrno oko osjecam,uz njih dvojicu nemam vrimena ni razmisljat da me nesto boli
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:00:55
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ma bablice brzo ce proci vrime i vi opet u akciju kad možete krenuti u akciju
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:01:52
|
|
|
|
Bablica
|
Ma super!!! Koliko još imaš? Nikako da sve zapamtim ... to je valjda zbog godina! IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ma bablice brzo ce proci vrime i vi opet u akciju Ma ja se u principu stavrno oko osjecam,uz njih dvojicu nemam vrimena ni razmisljat da me nesto boli
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:03:41
|
|
|
|
Rebeka
|
Drage moje, napuštam vas za sada, moram odraditi neke posliće, čujemo se uskoro... U novom bircu
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 14.3.2011 14:03:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bablice sad sam taman na pola puta,20+3 i moram priznat da mi je proletilo Rebeka uzivaj
< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.3.2011 14:04:15 >
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 14.3.2011 14:04:38
|
|
|
|
cuba
|
Rebeka pozdrav, guštaj
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:06:23
|
|
|
|
lilia
|
Najbolje m je bilo kad sam u pekari Babić kupovala kroasane (obožavam ih): ja: molim vas dva kroasana prodavačica mi daje jedan i priča s kolegicom ja: rekla sam vam dva ona: ma vidi koliki su, dosta ti je jedan. Đizus, skoro sam u nesvijest pala. Pa nemam za sada, mama će ići kad sestra rodi da joj malo pomogne a mi ćemo malo kasnije kad mi muž dobije godišnji da vidim nećaka. A i sestra će sigurno doći ovdje kod nas po ljeti. Volimo biti zajedno. Inače divan je grad ali ja svaki put nešto doživim i iznova se čudim. Ali simpa mi je sve to i ti ljudi tako otvoreni.
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 14.3.2011 14:06:52
|
|
|
|
cuba
|
Cure i ja vas pozdravljam, čujem neko šuškanje preko baby alarma, čini mi se da se hahar napokon odlučio probuditi Baaaaj
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:08:04
|
|
|
|
lilia
|
Ajde Babli ti polako u akciju ne mogu dočekat da te opet vidim s trbuščićem pa da šetkamo i družimo se.
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 14.3.2011 14:08:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
Da ,da Splicani su posebni Cuba uzivaj,pisemo se veceras
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:09:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ajde Babli ti polako u akciju ne mogu dočekat da te opet vidim s trbuščićem pa da šetkamo i družimo se.
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:12:20
|
|
|
|
Bablica
|
tu fali onaj smile-ić što se valja od smijeha!!! IZVORNA PORUKA: lilia Najbolje m je bilo kad sam u pekari Babić kupovala kroasane (obožavam ih): ja: molim vas dva kroasana prodavačica mi daje jedan i priča s kolegicom ja: rekla sam vam dva ona: o sam u nesvijest pala.
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:15:57
|
|
|
|
Bablica
|
Drugi put ću im reć neka me ne režu (carski) da mogu čim prije! Ovako treba čekat ... ufff! A svi drugačije govore - aj ti sad nekom vjeruj! Al nek' prođe 1.maj pa u akciju Moram ić van iz firme ... čujemo se ekipo! IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: lilia Ajde Babli ti polako u akciju ne mogu dočekat da te opet vidim s trbuščićem pa da šetkamo i družimo se.
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:17:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ekipa gibam i ja,idem jos malo peglati,uzivajte
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:17:42
|
|
|
|
lilia
|
I ja idem radit knedle a i drekavac se uzvorpoljio. Pusa curke.
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:21:41
|
|
|
|
ikica84
|
svi odose...pisemo se veceras cure!!!
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:22:06
|
|
|
|
mariola
|
a jeste brze, nema me par minuta a tri stranice ispisane. Imala sam posla... Onda? Ste sve otišle?
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 14.3.2011 14:23:38
|
|
|
|
ikica84
|
ja sam tu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!