Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 15.3.2011 8:45:50
|
|
|
|
cuba
|
modesty, ljubi svog slatkiša Znači cure i kupku da probam? Vidiš skroz sam zaboravila da ste nedavno o njoj pisale...
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 15.3.2011 8:46:26
|
|
|
|
BUMBI
|
E,da na kupku zaboravila,stvarno je odlična I nju kuoi.. Ja vas napuštam,idem nešta radi,pa moram do pošte
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 15.3.2011 8:50:03
|
|
|
|
cuba
|
To ću danas popodne kupiti. Evo ja upravo skuhala crnu kavu sa natrenom, back in the game Bumbi pozdrav i tebi
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 15.3.2011 9:09:45
|
|
|
|
m600
|
jutro cure kako ste?
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 15.3.2011 9:11:24
|
|
|
|
cuba
|
Eeej trudnice Kako si, jel šta bolje po pitanju probave? Kako slatkica mala
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:14:15
|
|
|
|
m600
|
hej draga,bolje je,sad 5 dana uopće ne idem na wc mučnina mi je i sva sam nekakva bezvoljna,hormoni me pucaju a mala zloća je budna od 5 došli smo u dnevni u 5 i 10,uključila joj crtiće i ja zaspala,kad sam se probudila imala sam šta vidjeti...cijela je kuća bila u kaosu kako ti? dijeta? a Roko?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:20:45
|
|
|
|
mariola
|
Hej mrs. M Nadam se da će mučnine i bezvoljnost brzo proći. Sjetila sam se sad sebe, prije dvi godine, još i proljeće i proljetna uspavanost plus trudnoća. Al kad je prvi put barem možeš spavat do mile volje Ajme, pa šta si se dizala u 5
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:21:16
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj, znači Petrica zeza mogu zamisliti prizor Ja sam ok, od danas ponovno počinjem dijetu, ovu bez ugljikohidrata, drži fige R mi je prehlađen, nosić zaštopan, kašlje baš se odužilo al bit će bolje... Nisam ni pitala, kada ti je termin za drugu bebicu
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:29:20
|
|
|
|
m600
|
e mariola baš to najgore mi je što ne mogu spavati koliko hoću, kuća mi je kaos,a ja sjedim na netu šefica se ustala u 5 pa sam ja s njom.. kako je Toni? Cuba i petrica je bila prehlađena i to dobrih 10-ak dana isto kihanje,nosić,ali evo sad je prošlo... držim fige za dijetu termin mi je 11.11.2011
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:45:49
|
|
|
|
cuba
|
Hvala ti draga Ajme koji lipi datum držim fige da tada i bude Ma samo ti odmaraj lipo s nama, kuća ionako malo ostane čista
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:46:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo mene opet Pristavila ručak i bila do pošte platiti vrtić M600 vidim da P malo zeza mamu Baš lijep datum termina
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:50:02
|
|
|
|
m600
|
da počela je zezati zaspe u 8 navečer i svako jutro sve ranije,e danas ide u 10 spavati ajgore je što ja ne izdržim do 10 da super je datum,prvo je bio 28.10,ali 2tj je manja trudnoća tako da je rekao 11.11.
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:50:55
|
|
|
|
BUMBI
|
A koliko ti puta onda preko dana spava? Cuba vama i danas ružno vrijeme pa ne idete van ili?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:53:16
|
|
|
|
cuba
|
Ma da Bumbi, dosadna kiša pada cijelo jutro a ovakvo vrijeme prognoziraju cijeli tjedan ma kad će više proljeće... Evo sam i ja sredila spavaću sobu i stavila jednu turu robe na pranje.
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:56:44
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,užas...ovdje je lijepo i sunčano Idemo van čim se probudi Evo i ja sad još objesila veš Šta mi zet radi?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:56:48
|
|
|
|
danery
|
jutro,eto i mene malo...
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:58:36
|
|
|
|
mariola
|
M600 a da staviš tamne zastore Meni se T jednom bio probudio u 5 i hoće ići gledati crtiće, ja nisam dala, pustila sam ga da plače. Plakao je 15 minuta i legao i zaspao ponovo. Nakon toga je par puta pokušao isto to u 5h i ja kažem da legne, da nema ustajanja da je noć i on legne. Zna da nema popuštanja. Da mu se ne bi još u 5 dizala A onda mi je sveki rekla da njoj spava do 8 i da joj je soba potpuno mračna i ja stavila tamne zastore i T spavao u ned. čak do 8.20 E, da, datum je stvarno super. Neka beba dođe točno na dan. Samo da ju ne iščekujemo ko Petru...
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 9:59:10
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI A koliko ti puta onda preko dana spava? Cuba vama i danas ružno vrijeme pa ne idete van ili? sat-dva niš posebno ali zato odguli cijelu noć bez buđenja i već je budna oko 6,6 i 15 ali jutros je bila budna u 5
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 10:01:44
|
|
|
|
BUMBI
|
A barem nešta,nemože i preko dana lijepo spavati kad već preko noći spava bez buđenja D isto bolje spava kad je jako mrak u sobi,ali nekad baš i ne,bio mrak ili ne on se diže koliko god bilo sati ,ali nikada nije prije 6
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 10:01:53
|
|
|
|
cuba
|
Blago vam se Bumbi, guštajte u lipom vrimenu Zet ti upravo preslaguje kartice iz maminog novčanika frajer ti samo dođe do moje torbe i kaže mama daj, daj Jutro naletušice Kako je bejb, jel ima temperaturicu ajme kad će više taj zubić van...
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 10:03:49
|
|
|
|
BUMBI
|
,a nek se dijete zabavlja Hej Danery šta ima kod tebe?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 10:05:39
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mariola M600 a da staviš tamne zastore Meni se T jednom bio probudio u 5 i hoće ići gledati crtiće, ja nisam dala, pustila sam ga da plače. Plakao je 15 minuta i legao i zaspao ponovo. Nakon toga je par puta pokušao isto to u 5h i ja kažem da legne, da nema ustajanja da je noć i on legne. Zna da nema popuštanja. Da mu se ne bi još u 5 dizala A onda mi je sveki rekla da njoj spava do 8 i da joj je soba potpuno mračna i ja stavila tamne zastore i T spavao u ned. čak do 8.20 E, da, datum je stvarno super. Neka beba dođe točno na dan. Samo da ju ne iščekujemo ko Petru... hihihi da dobra ideja joj nadam se da ova neće biti tvrdoglava kao petra...petra je kasnila 15 dana luda sam bila
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 10:07:19
|
|
|
|
cuba
|
m600 kako si stavila ta srca u potpis
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 10:15:04
|
|
|
|
BUMBI
|
M600 jel se priželjkuje braco ili?
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 10:15:48
|
|
|
|
danery
|
bejb ok,malo još grijucka,malo ju boli,njurga,ali u biti dobro je....dok se ne baca,dok ne moramo na hitnu s njom,sve je ok... prespavala je noć bez buđenja,jutros opet malo toplija pa sam joj dala sirupić,čaja puno pije,eno odmara sad... i ofkors,još uvijek je naša krezuba jela
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!