|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:40:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tina1602)
  Neposredna veza do poruke: 301
   RE: Birc " U carstvu hladovine"
29.5.2008 23:41:18   
Ruža
Ivkica nadam se da mi sve uredno bilježiš...user posted image

Koka kod kuće se ne dokazujem i što manje stignem to me više vole.user posted image  Još da ga wc naučim čistiti..user posted image

Tiha 6 kg, pa već te šijem...user posted image  Kao da mi ne bi bile takve trudnice?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 302
29.5.2008 23:42:16   
tiha
he he!!!!!! i ja bi svasta!!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 303
29.5.2008 23:42:34   
koka
Bok Elena, nisam pročitala, jesi li bila kod dr? Kako Martinica?

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 304
29.5.2008 23:43:57   
Ruža
Bok Tina i Elena!user posted image
Cure su me već preduhitrile sa pitanjima...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 305
29.5.2008 23:44:12   
Elena
cure ne znam sta je presudno za koze,ali ja nemam problema s time,mozda ima veze to sto sam se 10 godina bavila rukometom,stvarno ne znam ali svaka zena je prica za sebe,ali kazu da one koi piju po 2litra voda na dan imaju malo problema sa strijama,ali ko zna.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 306
29.5.2008 23:45:23   
tina1602
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

bok Tina, kaj si koristila?

svega i svašta ali ništa nije pomoglo, jer imam takvu kožu

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 307
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:45:53   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 308
29.5.2008 23:46:04   
tina1602
ma i vodu sam pila pa nije pomoglo

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 309
29.5.2008 23:46:19   
Elena
bili smo kod dr.terapija joj je produzena jos jedna nedelja,a do sreda svaki dan icicemo na fizikalnu terapiju(drenaza)pa onda u sreda uzimaju joj briseve i neke specijalne pretrage,ali uglovnom je dobra i ja sam dobra,bar se tako tesim,sta da radim kad nemam nikoga pored mene,ali zato ste mi vi tu.user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 310
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:48:36   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tina1602)
  Neposredna veza do poruke: 311
29.5.2008 23:48:53   
koka
Ja pijem puno vode, mažem se svaki dan a jednostavno s Rokom ništa, a sad samo da mi stomak se ne raspukneuser posted image user posted image . Al moram reći da sam od prije ih imala jer sa 20god radila sam u Italiji i u 3mj nabila14kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako kad sam bila ponovo smršavila svaka strija je izašla na vidjelo.Al kad bi mi največi problem u životu prestavljale strije ja bi bila zadovoljnauser posted image , ne bediram sepreviše. natrag nemogu.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 312
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:51:55   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 313
29.5.2008 23:53:50   
Elena
evo cure ja kao djevojcica sam imala prevelike grudi bas mi je bilo bed zbog to, a sada jedva da mi se primecuje pa se ozbiljno razmisljam da idem pod noz,ne da stavljam balone,nego da mi zategnu grudi.Uvek imamo po nesto s kime nismo zadovoljni,zar ne.Takve smo ti mi zeneuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 314
29.5.2008 23:57:49   
koka
Tnx, znate što su rekli neki moji dragi prijatelji'? Strije, celulit to primječuju samo ženeuser posted image , njima kao muškarcu to im ne prestavlja nikakav problemuser posted image (normalno, ništa , nešto pretjerano sad) Ja sa svojih162cm i 64kg uvijek sam bila mali buckouser posted image . Pa ako se nekome ne sviđam .... Zato sad uživam ponosno pokazujem svoju škembicuuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 315
30.5.2008 0:00:20   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

IZVORNA PORUKA: Ruža

Tiha 6 kg, pa već te šijem...user posted image  Kao da mi ne bi bile takve trudnice?

o još kako Ružo - pogotovo ja kostokrupna sa +18 kg user posted image

Ne brini Ivkica imam vremena da i tebe prestignem...user posted image

Neposredna veza do poruke: 316
30.5.2008 0:01:07   
Elena
koka znas kako kazu bolje da ljulja,nego da zuljauser posted image user posted image user posted image zato ozbiljno razmisljam da se udebljam ali nesto mi ne ide,oslabila sam jos 2kg i sad imam 48kg,jao kao da sam bolesna,ne daj bozeuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 317
30.5.2008 0:02:42   
Ruža
IZVORNA PORUKA: koka

Tnx, znate što su rekli neki moji dragi prijatelji'? Strije, celulit to primječuju samo ženeuser posted image , njima kao muškarcu to im ne prestavlja nikakav problemuser posted image (normalno, ništa , nešto pretjerano sad) Ja sa svojih162cm i 64kg uvijek sam bila mali buckouser posted image . Pa ako se nekome ne sviđam .... Zato sad uživam ponosno pokazujem svoju škembicuuser posted image user posted image user posted image .

To si u pravu, stvarno rijetki to primjećuju. Bravo Koka za pozitivan stav!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 318
30.5.2008 0:04:44   
Ruža
Elenica odmah popapaj nešto!user posted image  Nadam se da je to Martini samo prolazno. Ma nije ni čudno od ovog ludog vremena.

Tina pa zna se od čega su strije, kad vidiš Lunicu budi ponosna na njih.user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 319
30.5.2008 0:05:14   
tina1602
ja se baš  ne živciram, a nisam mislila da sam deset kremi isprobala baš, jer baš nemam novaca za bacanje da kupujem najskuplje kreme

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 320
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 0:05:49   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 321
30.5.2008 0:06:37   
Elena
cure dolazim za deset minuta samo da pojedem nesto osecam se gladna,nemojte mi pobjeci,molim vasuser posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 322
30.5.2008 0:07:00   
koka
Cure napuštam vas, idem nanati jer me sutra opet čeka i pegla i robica itd. Još MMneće biti domauser posted image . Laku noć i lijepo sanjajte. Pa-pa. I vellllliikaaaaaaaa pusa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 323
30.5.2008 0:07:04   
tina1602

Tina pa zna se od čega su strije, kad vidiš Lunicu budi ponosna na njih.user posted image
[/quote]

i jesam

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 324
30.5.2008 0:07:27   
tina1602
IZVORNA PORUKA: tina1602

i jesam

i jesam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!