Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 13:21:08
|
|
|
|
Zvonki
|
Ako sam se ikad pitala kakav je osjećaj, odnosno, kako se osjeća onaj koji veli da je "u banani" sad znam. Imam osjećaj da nikako da grane to sunce iza kiše. Malena je u bolnici, ne znam kad će je operirati, stalno smo ili u bolnici ili u autu. Samo bezin unazad tih 6 mjeseci će nas dovesti do bankrota Noćas je umrla i muževa baka. Ostaje deda koji se ne može brinuti sam za sebe, gdje će s njim? U Zagorju ne može ostati, nema uvjeta. Umorna sam,iscrpljena,i pitam se ima li tome kraja (Ajd da i ja nešto napišem na svojoj temi)
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2011 13:28:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 13:33:27
|
|
|
|
pincirotvajler
|
žao mi je zvonki
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 13:37:23
|
|
|
|
danery
|
funkcija muškog mozga? da popuni prazninu u glavi.... svrha muške surle (one gore )? da para oblake kad je uvrijeđen... sad zamolim mm da mi uslika par stvari dok ja hranim malu....mamlaz se bacio u dekoraciju-čitaj bacio na pod sve od a do ž...i kak je palo,tako slikao... slike? stvari kao da je preko njih taraban plesalo krdo baba....i on još koji krug ingliš valca (a ne zna ga) onakav trapav zavrtio.... velimja to niš ne valja,a mudrac MENI: TI UOPĆE NEMAŠ OKO ZA ESTETIKU I FOTOGRAFIJU i naravno da je digao nos....i iskreno je uvrijedjen i iznenadjen
< Poruku je uredio danery -- 19.3.2011 13:38:40 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 13:38:32
|
|
|
|
mamicaa
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ako sam se ikad pitala kakav je osjećaj, odnosno, kako se osjeća onaj koji veli da je "u banani" sad znam. Imam osjećaj da nikako da grane to sunce iza kiše. Malena je u bolnici, ne znam kad će je operirati, stalno smo ili u bolnici ili u autu. Samo bezin unazad tih 6 mjeseci će nas dovesti do bankrota Noćas je umrla i muževa baka. Ostaje deda koji se ne može brinuti sam za sebe, gdje će s njim? U Zagorju ne može ostati, nema uvjeta. Umorna sam,iscrpljena,i pitam se ima li tome kraja (Ajd da i ja nešto napišem na svojoj temi) Zvonki, a gdje ti je malena u bolnici, moj malac je bio u klaičevoj i udruga http://malizmaj.hr/ mi je pomogla za put, pelene, hranu, itd. Probaj im se javiti mogu i tebi da pomognu. Nama su čak došli u bolnicu, vidjeli nas upoznali, vidjeli djete..... divni su.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 13:38:52
|
|
|
|
pincirotvajler
|
danery
< Poruku je uredio pincirotvajler -- 19.3.2011 13:41:40 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 13:47:34
|
|
|
|
cuba
|
Zvonki draga, jako mi je žao baš vam se zaredalo sve i svašta...nadam se zbilja da će uskoro i to vaše sunce izaći
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 13:47:46
|
|
|
|
Marta j
|
Zvonki Danery a sto si ocekivala kada si mu rekla da uslika kod naseg spretnog suprotnog spola to mozes i ocekivati..
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 16:03:42
|
|
|
|
sig
|
jooooooooooj Zvonki... tako mi je žao!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 16:06:07
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: cuba Zvonki draga, jako mi je žao baš vam se zaredalo sve i svašta...nadam se zbilja da će uskoro i to vaše sunce izaći
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 17:53:57
|
|
|
|
mišica 666
|
zvonki digni glavu bit će bolje
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 18:52:59
|
|
|
|
ribica1
|
Zvonki moja jako mi je žao, al tako ti je to kad te krene, te krene i imaš osjećaj da ćeš puknut...tako je i meni bilo! Al sve će to proć, samo izdrži!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.3.2011 20:18:29
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: cuba Zvonki draga, jako mi je žao baš vam se zaredalo sve i svašta...nadam se zbilja da će uskoro i to vaše sunce izaći
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.3.2011 20:33:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Tužim se na onoga u domu zdravlja što vadi krv...Dr mi dala 2 uputnice,1 za tamo kod njih,a jednu za bris grla(Mikrobiologija)i tamo za krv,a kaže mi da njima u DZ to isto pokažem.Ja njemu pokažem i on kaže to je samo za bris,a ja mislim valjda čovjek ne laže da bi mi došli dati bris grla i kaže ona tamo da mora vaditi i krv,poludila sam bila na onog majmuna Još ona nama kaže da je on to mogao i ja njoj sve ispričam da je na kraju i ona poludila.Tako da su mog miša 2 puta boli
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.3.2011 20:36:57
|
|
|
|
cuba
|
Kad su danas svi postali traljavi nažalost uvik loše prođu ni krivi ni dužni
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.3.2011 20:38:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma nebi ništa rekla da mu nisam ni dala,a on lijepo pročita i kaže da je to samo za bris Jadan je plakao ko kišna godina,i sad se maloprije žalio da ga još boli
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.3.2011 20:40:30
|
|
|
|
cuba
|
A mogu misliti mišića kako su ga izmaltretirali sa tim. Pa šta ne vide da se o djetetu radi bar bi oni trebali paziti...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.3.2011 23:17:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.4.2011 23:01:51
|
|
|
|
pticica
|
kako bih ti voljela u lice reci sto imam, al uvijek se predomislim, jer ne znam da li bi i to pomoglo, svjesno sam dopustila da me iskoristavas i zoves samo ako ti nesto treba,stvarno sam se razocarala jer sam po ko zna koji put uvidjela da nisi prijatelj, da nisi covjek.......jos kad bi ovo procitala bilo bi mi drago,grrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.4.2011 10:20:29
|
|
|
|
Marta j
|
Tuzim se na samu sebe vani je prekrasan dan a ja nemogu u setnju s M Jos kada je granulo sunce i kada sam vidjela kakva mi je kuca jos mi je vise pao mrak na oci...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.4.2011 10:22:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Marta
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.4.2011 10:28:57
|
|
|
|
mariola
|
Ma daj Martice pusti kući, sigurna sam da nitko drugi ne vidi to što ti vidiš. Još malo pa ćete i vi moći vani
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.4.2011 10:31:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.4.2011 12:35:05
|
|
|
|
Bablica
|
žalim se na j enu Lesninu!!! Naručili 3 daske koje treba čekat 3 tjedna i onda od dvije dođe jedna kriva i opet na čekanje i još moramo nakon svega montažu platit!!! Aaaaaa .... dođe mi da vrištim!!! I na sve ljude koji se vesele tuđoj nesreći, a neznaju se veselit tuđoj sreći! Eto ...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.4.2011 12:40:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
Anketa
Jeste li dvolična osobabomboncic02Da (
17%)
Ne (
33%)
Ovisno o situaciji (
17%)
Trudim se NE biti dvolična osoba (
33%)
Broj svih glasova: 126Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!