|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
19.3.2011 13:21:08   
Zvonki
Ako sam se ikad pitala kakav je osjećaj, odnosno, kako se osjeća onaj koji veli da je "u banani" sad znam.
Imam osjećaj da nikako da grane to sunce iza kiše. Malena je u bolnici, ne znam kad će je operirati, stalno smo ili u bolnici ili u autu. Samo bezin unazad tih 6 mjeseci će nas dovesti do bankrota user posted image  Noćas je umrla i muževa baka. Ostaje deda koji se ne može brinuti sam za sebe, gdje će s njim? U Zagorju ne može ostati, nema uvjeta. Umorna sam,iscrpljena,i pitam se ima li tome kraja user posted image

(Ajd da i ja nešto napišem na svojoj temi)

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 2201
   [Brisano sporočilo]
19.3.2011 13:28:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 2202
19.3.2011 13:33:27   
pincirotvajler
user posted image žao mi je zvonki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2203
19.3.2011 13:37:23   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

funkcija muškog mozga? da popuni prazninu u glavi....
svrha muške surle (one gore user posted image user posted image )? da para oblake kad je uvrijeđen...

sad zamolim mm da mi uslika par stvari dok ja hranim malu....mamlaz se bacio u dekoraciju-čitaj bacio na pod sve od a do ž...i kak je palo,tako slikao...
slike? stvari kao da je preko njih taraban plesalo krdo baba....i on još koji krug ingliš valca (a ne zna ga) onakav trapav zavrtio....user posted image user posted image user posted image

velimja to niš ne valja,a mudrac MENI: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TI UOPĆE NEMAŠ OKO ZA ESTETIKU I FOTOGRAFIJU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i naravno da je digao nos....i iskreno je uvrijedjen i iznenadjen user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 19.3.2011 13:38:40 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2204
19.3.2011 13:38:32   
mamicaa

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ako sam se ikad pitala kakav je osjećaj, odnosno, kako se osjeća onaj koji veli da je "u banani" sad znam.
Imam osjećaj da nikako da grane to sunce iza kiše. Malena je u bolnici, ne znam kad će je operirati, stalno smo ili u bolnici ili u autu. Samo bezin unazad tih 6 mjeseci će nas dovesti do bankrota user posted image  Noćas je umrla i muževa baka. Ostaje deda koji se ne može brinuti sam za sebe, gdje će s njim? U Zagorju ne može ostati, nema uvjeta. Umorna sam,iscrpljena,i pitam se ima li tome kraja user posted image

(Ajd da i ja nešto napišem na svojoj temi)

Zvonki, a gdje ti je malena u bolnici, moj malac je bio u klaičevoj i udruga http://malizmaj.hr/ mi je pomogla za put, pelene, hranu, itd. Probaj im se javiti mogu i tebi da pomognu. Nama su čak došli u bolnicu, vidjeli nas upoznali, vidjeli djete..... divni su.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2205
19.3.2011 13:38:52   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image danery

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 19.3.2011 13:41:40 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2206
19.3.2011 13:47:34   
cuba
Zvonki draga, jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image
baš vam se zaredalo sve i svašta...nadam se zbilja da će uskoro i to vaše sunce izaćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2207
19.3.2011 13:47:46   
Marta j
Zvonkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danery a sto si ocekivala kada si mu rekla da uslikauser posted image user posted image user posted image kod naseg spretnog suprotnog spola to mozes i ocekivati..

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 2208
19.3.2011 16:03:42   
sig
jooooooooooj Zvonki... tako mi je žao!!
user posted image
user posted image user posted image

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2209
19.3.2011 16:06:07   
pticica
IZVORNA PORUKA: cuba

Zvonki draga, jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image
baš vam se zaredalo sve i svašta...nadam se zbilja da će uskoro i to vaše sunce izaćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2210
19.3.2011 17:53:57   
mišica 666
zvonki digni glavu bit će bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 2211
19.3.2011 18:52:59   
ribica1
Zvonki moja jako mi je žao, al tako ti je to kad te krene, te krene i imaš osjećaj da ćeš puknut...tako je i meni bilo!
Al sve će to proć, samo izdrži!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 2212
19.3.2011 20:18:29   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: pticica

IZVORNA PORUKA: cuba

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 2213
24.3.2011 20:33:29   
BUMBI
Tužim se na onoga u domu zdravlja što vadi krv...Dr mi dala 2 uputnice,1 za tamo kod njih,a jednu za bris grla(Mikrobiologija)i tamo za krv,a kaže mi da njima u DZ to isto pokažem.Ja njemu pokažem i on kaže to je samo za bris,a ja mislim valjda čovjek ne laže da bi mi došli dati bris grla i kaže ona tamo da mora vaditi i krv,poludila sam bila na onog majmunauser posted image user posted image user posted image
Još ona nama kaže da je on to mogao i ja njoj sve ispričam da je na kraju i ona poludila.Tako da su mog miša 2 puta boli

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 2214
24.3.2011 20:36:57   
cuba
Kad su danas svi postali traljaviuser posted image user posted image  nažalost uvik loše prođu ni krivi ni dužniuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2215
24.3.2011 20:38:09   
BUMBI
Ma nebi ništa rekla da mu nisam ni dala,a on lijepo pročita i kaže da je to samo za brisuser posted image user posted image
Jadan je plakao ko kišna godina,i sad se maloprije žalio da ga još boliuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2216
24.3.2011 20:40:30   
cuba
A mogu misliti mišića kako su ga izmaltretirali sa tim. Pa šta ne vide da se o djetetu radiuser posted image  bar bi oni trebali paziti...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2217
24.3.2011 23:17:56   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2218
4.4.2011 23:01:51   
pticica
kako bih ti voljela u lice reci sto imam, al uvijek se predomislim, jer ne znam da li bi i to pomoglo, svjesno sam dopustila da me iskoristavas i zoves samo ako ti nesto treba,stvarno sam se razocarala jer sam po ko zna koji put uvidjela da nisi prijatelj, da nisi covjek.......jos kad bi ovo procitala bilo bi mi drago,grrrrrrrr

Neposredna veza do poruke: 2219
6.4.2011 10:20:29   
Marta j
Tuzim se na samu sebe vani je prekrasan dan a ja nemogu u setnju s Muser posted image
Jos kada je granulo sunce i kada sam vidjela kakva mi je kuca jos mi je vise pao mrak na oci...user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 2220
6.4.2011 10:22:32   
BUMBI
Marta user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2221
6.4.2011 10:28:57   
mariola
Ma daj Martice pusti kući, sigurna sam da nitko drugi ne vidi to što ti vidiš.
Još malo pa ćete i vi moći vani user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2222
6.4.2011 10:31:02   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2223
6.4.2011 12:35:05   
Bablica
žalim se na juser posted image enu Lesninu!!! Naručili 3 daske koje treba čekat 3 tjedna i onda od dvije dođe jedna kriva i opet na čekanje i još moramo nakon svega montažu platit!!! Aaaaaa .... dođe mi da vrištim!!!

I na sve ljude koji se vesele tuđoj nesreći, a neznaju se veselit tuđoj sreći! Eto ...

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

Neposredna veza do poruke: 2224
6.4.2011 12:40:22   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jeste li dvolična osoba
bomboncic02

Da (17%)

Ne (33%)

Ovisno o situaciji (17%)

Trudim se NE biti dvolična osoba (33%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!