|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.3.2011 21:24:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu jagodicabobica)
  Neposredna veza do poruke: 2176
   RE: Ringerajina tužionica
16.3.2011 21:29:21   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: elinamama

ti balkanci

hm, generalizacije s kojima se mnogi ne bi složiliuser posted image

pa da mi balkanac ne valja nebih se udala s njim...nego pasalo mi je malo u trenu se pozalitiuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2177
16.3.2011 21:31:17   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Joj cure svaka vam cast sta sve trpite, moj je davno prestao sa takvim ludorijama. Ali mu nikada nisam ostajala duzna, dodje a pio je, mili moj na kaucu spavas, meni u krevetu smrditi neces, idi u krevet onoga sa kime si pio, a kada je jednom stvarno pretjerao i dosao oko 5-6h kuci, docekao ga je fino spremljen krevet i namjesten u dnevnom, frajer legao zavalio se i probudio se u podne sav slomljen i jada se kako je ruzno spavao....Kada je raspremio krevet ispod plahte su mu sve bile stipaljke za rublje, tako se naljutio na mene da nije pricao dva dana sa mnom ali vise u pet sati nije dosao kuci user posted image

user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2178
16.3.2011 21:45:48   
LUNA000
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

IZVORNA PORUKA: LUNA000

I ja se tužim na muža...user posted image user posted image user posted image  sinoć uleti oko 7 u kuću i viče spremi mi robu..idem na nogomet..ja brže bolje sve spremim..i sva sretna jer to znači da če večeras tj.sinoć biti ranije kuči nego inače..i ja ga pitam hoče li doći brzo nakon nogometa, da ga znam čekati za večeru...djeca su pojela..a da ne spremam za nas..nek nam donese dva topla sendviča (ionako se odavno nismo s ničim počastili)..i on kaže..dolazim odmah nakon nogometa..možda jedino na pola sata odem na piće...ja sva radosna...čekam ja njega ..čekam..nema mi večeg gušta nego da večeramo zajedno..oko 9:30 mu pošaljem poruku kakav sendvič da mi donese, on ništa...u 10:10 mu pošaljem poruku da sam gladna jel ide više..on ništa...u 11 mu pošaljem poruku da ne mogu vjerovati koliko je naporan..a on meni vraća..kako je s nekim likom na piću i da če doći kad popije piče...a ja ludddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa....prvo i osnovno..mrzim što ima tu glupu naviku s dečkima otič na piče sad kad nemamo novaca...drugo mislim se ja..pa jel zna da sa gladna..i još trudna user posted image user posted image ...para mi je na uši išla...koliko god sam naviknuta na njegove takve gluposti..uvijek iznova me uspije naživcirati..poslala sam mu poruku da me uopče nije briga s kim je i što radi...jer sam i ja evo u kući s našom djecom...i kad je došao u 11:30 ...sav pokunjen jer razlog je taj što ne radi sandvich bar više...pa da ga nebi čovjek zadavio..ljuta sam bila tako da nisam htjela ništa ni jesti...para mi je na uši izlazila...samo sam ga još upitala nek mi nabroji koliko njih je bilo važnije od mene u vrimenu od7-11:30...užas..

user posted image ma svaka ti cast na strpljenju....dobra si ti njemu da mu je slicna kao ja ihhhh znao bi on tebe cjeniti...
ma ja kakva sam otisla bi odma na kafu ako nista pa i sama i nebi duuugo dolazila
naviko je on da gdje god je vracace se u cist dom nasmijanom djecom i zenom
vjerujem da mu izvratis istom mjerom nebii mu se nikako svidzalo...
e sada dali je to pravo rjesenje to je druga prica:)
ti balkanciuser posted image imam i ja jednog ali je pokucarac srecom

Draga jagodice...on je jednostavno takav...a što se tiče izlazaka...nisam valjda sinoč trebala ostavit djecu same i otići van s trbuhom...hehehehuser posted image user posted image user posted image
Izlazila sam ja van..on je takav ne sekira se..vjeruje mi..pa da me nema cijele noći nebi me ni nazvao pitati gdje sam..i kad ja pitam kako se ti uopče ne brineš..on kaže pa ja znam da si ti dobro...user posted image user posted image
Al ne brini ne ostanem ni ja njemu dužna..mada se ne volim inatiti...nisam takva..al kad njemu nešto zasmeta onda se ja ponašam kao i on..mozak na pašu...uz sve što mi smeta..ja sam sretna što ga imam takvog..mada me izludi ovako ponekad..al ne želim da ja stvorim od njega pasića koji če samo slušati moje zapovjedi..to nije to..
--a zamisli ovu situaciju...dvoje male djece, jedno dvije , jedno jednu godinu, ja sama sa njima..došlo bi mi ponekad da pokupim stvari i odem..30 kila viška...njemu svejedno..sve mu je bilo svejedno...ja sam mislila da nema tu više ljubavi...i jednom i to prvi put od kad ga znam..pobjesni od ljubomore na neke poruke od prijatelja...koje su bila zezancija..i prvi put sam vidjela da šizi od ljubomore...on bjesni a ja se valjam od smijeha ispred njega...zamislite scenuuser posted image user posted image user posted image ...prvo jer poruke nemaju veze s vezom, a drugo jer sam prvi put vidjela ljubomoru kod njegai smijala se od sreće jer sam znala da je i to jedan dokaz ljubavi...jedina i najveća mana je ta..što ne kuži kako vrijeme brzo leti i da dijeca odrastaju, a on nije uz nas koliko bi trebao biti...desi se tako nekad kao sinoć..pa bi ga najrađe u top stavila..i skupi se ponekad sve i svašta kad ti je teško..a ovako je lakše podijeliti s nekim taj osječaj...još nešto ..on je sa sela..gdje je muško glavno u kući..a žena ima da šuti i rađa..a kod nas toga nema..i zato smo često bili tema ogovaranja..kao ja ga otela, odvela..pa ja ostavila i svoje prezime, pa izlazimo zajedno kad je ljeto i kad manje radi...imamo odnos u društvu kao brat i sestra..i o svemu razgovaramo..pa njegovi prijatelji imaju dojam...on je papučar..kao mora mene voditi sa sobom..ali ne..on mene sam pozove..jer on je isti pred menom i pred dečkima..nemamo što skrivati...dok oni svi imaju svoje neke tajne i kod kuće im žene lijepo kukičaju čarapice dok oni okolo lunjaju...ma ima puno toga za pisati...ali sve je to život..u dobru i zluuser posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 2179
16.3.2011 21:51:40   
LUNA000
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Joj cure svaka vam cast sta sve trpite, moj je davno prestao sa takvim ludorijama. Ali mu nikada nisam ostajala duzna, dodje a pio je, mili moj na kaucu spavas, meni u krevetu smrditi neces, idi u krevet onoga sa kime si pio, a kada je jednom stvarno pretjerao i dosao oko 5-6h kuci, docekao ga je fino spremljen krevet i namjesten u dnevnom, frajer legao zavalio se i probudio se u podne sav slomljen i jada se kako je ruzno spavao....Kada je raspremio krevet ispod plahte su mu sve bile stipaljke za rublje, tako se naljutio na mene da nije pricao dva dana sa mnom ali vise u pet sati nije dosao kuci user posted image

moj ne pije...a o dolascima kući nakon izlazaka davno je sve rečenouser posted image user posted image user posted image ...ne izlazi  jer nema kad s obzirom da radi po cijele dane...

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2180
16.3.2011 22:17:52   
CallamityJane
Ma nije ni ono moje siroce odavno izaslo, otkada se Disney rodila, istina jeste prosli vikend isao na neki poslovni deal, i ja ga fino spicanila, sredila macana kada eto njega u 10h kuci, jadan pa kud ces ranije pitam ga, kaze ja se tebe pozelio ...koja crna kafana a ja se taman namjestila  na msn sa mojom Noblicom i u cejf mi se us..ao user posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 2181
17.3.2011 10:22:36   
jagodicabobica

IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

I ja se tužim na muža...user posted image user posted image user posted image  sinoć uleti oko 7 u kuću i viče spremi mi robu..idem na nogomet..ja brže bolje sve spremim..i sva sretna jer to znači da če večeras tj.sinoć biti ranije kuči nego inače..i ja ga pitam hoče li doći brzo nakon nogometa, da ga znam čekati za večeru...djeca su pojela..a da ne spremam za nas..nek nam donese dva topla sendviča (ionako se odavno nismo s ničim počastili)..i on kaže..dolazim odmah nakon nogometa..možda jedino na pola sata odem na piće...ja sva radosna...čekam ja njega ..čekam..nema mi večeg gušta nego da večeramo zajedno..oko 9:30 mu pošaljem poruku kakav sendvič da mi donese, on ništa...u 10:10 mu pošaljem poruku da sam gladna jel ide više..on ništa...u 11 mu pošaljem poruku da ne mogu vjerovati koliko je naporan..a on meni vraća..kako je s nekim likom na piću i da če doći kad popije piče...a ja ludddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa....prvo i osnovno..mrzim što ima tu glupu naviku s dečkima otič na piče sad kad nemamo novaca...drugo mislim se ja..pa jel zna da sa gladna..i još trudna user posted image user posted image ...para mi je na uši išla...koliko god sam naviknuta na njegove takve gluposti..uvijek iznova me uspije naživcirati..poslala sam mu poruku da me uopče nije briga s kim je i što radi...jer sam i ja evo u kući s našom djecom...i kad je došao u 11:30 ...sav pokunjen jer razlog je taj što ne radi sandvich bar više...pa da ga nebi čovjek zadavio..ljuta sam bila tako da nisam htjela ništa ni jesti...para mi je na uši izlazila...samo sam ga još upitala nek mi nabroji koliko njih je bilo važnije od mene u vrimenu od7-11:30...užas..

user posted image ma svaka ti cas_t na strpljenju....dobra si ti njemu da mu je slicna kao ja ihhhh znao bi on tebe cjeniti...
ma ja kakva sam otisla bi odma na kafu ako nista pa i sama i nebi duuugo dolazila
naviko je on da gdje god je vracace se u cist dom nasmijanom djecom i zenom
vjerujem da mu izvratis istom mjerom nebii mu se nikako svidzalo...
e sada dali je to pravo rjesenje to je druga prica:)
ti balkanciuser posted image imam i ja jednog ali je pokucarac srecom

Draga jagodice...on je jednostavno takav...a što se tiče izlazaka...nisam valjda sinoč trebala ostavit djecu same i otići van s trbuhom...hehehehuser posted image user posted image user posted image
Izlazila sam ja van..on je takav ne sekira se..vjeruje mi..pa da me nema cijele noći nebi me ni nazvao pitati gdje sam..i kad ja pitam kako se ti uopče ne brineš..on kaže pa ja znam da si ti dobro...user posted image user posted image
Al ne brini ne ostanem ni ja njemu dužna..mada se ne volim inatiti...nisam takva..al kad njemu nešto zasmeta onda se ja ponašam kao i on..mozak na pašu...uz sve što mi smeta..ja sam sretna što ga imam takvog..mada me izludi ovako ponekad..al ne želim da ja stvorim od njega pasića koji če samo slušati moje zapovjedi..to nije to..
--a zamisli ovu situaciju...dvoje male djece, jedno dvije , jedno jednu godinu, ja sama sa njima..došlo bi mi ponekad da pokupim stvari i odem..30 kila viška...njemu svejedno..sve mu je bilo svejedno...ja sam mislila da nema tu više ljubavi...i jednom i to prvi put od kad ga znam..pobjesni od ljubomore na neke poruke od prijatelja...koje su bila zezancija..i prvi put sam vidjela da šizi od ljubomore...on bjesni a ja se valjam od smijeha ispred njega...zamislite scenuuser posted image user posted image user posted image ...prvo jer poruke nemaju veze s vezom, a drugo jer sam prvi put vidjela ljubomoru kod njegai smijala se od sreće jer sam znala da je i to jedan dokaz ljubavi...jedina i najveća mana je ta..što ne kuži kako vrijeme brzo leti i da dijeca odrastaju, a on nije uz nas koliko bi trebao biti...desi se tako nekad kao sinoć..pa bi ga najrađe u top stavila..i skupi se ponekad sve i svašta kad ti je teško..a ovako je lakše podijeliti s nekim taj osječaj...još nešto ..on je sa sela..gdje je muško glavno u kući..a žena ima da šuti i rađa..a kod nas toga nema..i zato smo često bili tema ogovaranja..kao ja ga otela, odvela..pa ja ostavila i svoje prezime, pa izlazimo zajedno kad je ljeto i kad manje radi...imamo odnos u društvu kao brat i sestra..i o svemu razgovaramo..pa njegovi prijatelji imaju dojam...on je papučar..kao mora mene voditi sa sobom..ali ne..on mene sam pozove..jer on je isti pred menom i pred dečkima..nemamo što skrivati...dok oni svi imaju svoje neke tajne i kod kuće im žene lijepo kukičaju čarapice dok oni okolo lunjaju...ma ima puno toga za pisati...ali sve je to život..u dobru i zluuser posted image user posted image

user posted image duso draga i ja sam bila prestroga...svjesna sam ja da mi sve zivimo sa nasim muzevima jer su nam dobri a mi svi imamo male mane.... to je tako:)

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 17.3.2011 10:24:19 >

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 2182
17.3.2011 12:08:07   
sig
ajme... neznam što da ti kažem!!!
i moj ode 2 puta tjedno na nogomet, ali kasnije obavezno ide prvo doma jer bude sav znojan da takav nebi otišao niti u dućan da ne mora!!!!!!!!!!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

Neposredna veza do poruke: 2183
17.3.2011 12:28:31   
Krky
Ajme Luna što si me nasmijala...ja stvarno kukičam čarapice (dekice, kapice) dok moj lunja po virtualnom svijetu. I moj misli da su djeca uglavnom mamina briga, a nije sa sela...mislim da to ima više veze s onim u kakvom je okruženju odrastao...moj svekar se nikad nije bavio svojom djecom, nikad izlazio u šetnju, kao tinejđere ih je čak vrijeđao da su niš koristi (i MM i njegova sestra su vrijedni i odgovorni ljudi, oboje završili faks, skrbe za svoje obitelji, vjerni su i pouzdani, sestra iz takve "poticajne" sredine zbrisala u Ameriku s 19 g., udala se i pa-pa) MM još dobro ispao, othrvao se tim "komplimentima", al zato se kroz život non-stop dokazuje, na poslu sve mora bit savršeno, a nama ostaje umoran i iscrplen i bezvoljan. Ja hendlam troje malih

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 2184
17.3.2011 12:35:19   
LUNA000
IZVORNA PORUKA: sig

i moj ode 2 puta tjedno na nogomet, ali kasnije obavezno ide prvo doma jer bude sav znojan da takav nebi otišao niti u dućan da ne mora!!!!!!!!!!!

Haaaa..ovaj moj u dvorani ima tuševe..to ga spasilo...a i meni dobro dođeuser posted image user posted image user posted image  ne treba skupljati poplavu za njim u kupatilu!!!!user posted image user posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 2185
17.3.2011 12:39:37   
LUNA000
IZVORNA PORUKA: Krky

Ajme Luna što si me nasmijala...ja stvarno kukičam čarapice (dekice, kapice) dok moj lunja po virtualnom svijetu. I moj misli da su djeca uglavnom mamina briga, a nije sa sela...mislim da to ima više veze s onim u kakvom je okruženju odrastao...moj svekar se nikad nije bavio svojom djecom, nikad izlazio u šetnju, kao tinejđere ih je čak vrijeđao da su niš koristi (i MM i njegova sestra su vrijedni i odgovorni ljudi, oboje završili faks, skrbe za svoje obitelji, vjerni su i pouzdani, sestra iz takve "poticajne" sredine zbrisala u Ameriku s 19 g., udala se i pa-pa) MM još dobro ispao, othrvao se tim "komplimentima", al zato se kroz život non-stop dokazuje, na poslu sve mora bit savršeno, a nama ostaje umoran i iscrplen i bezvoljan. Ja hendlam troje malih

Upravo na to sam mislila..okruženje u kojem je odrastao..naš odnos i odgoj naše djece s onim gdje je i kako on odrastao i živio se ne može usporediti...P.S: bez uvrede za kukičanje...to je samo slikovno napisano...ja volim kad se netko time bavi..podsječa me na moju mamu...ono što je nama gledanje tv..surfanje internetom ili odlazak na piče..njoj je bilo sjedenje i kukičanje i pletenje...user posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 2186
17.3.2011 12:39:46   
sig
Ja sam svog naučila da sam obriše za sobom!!!

IZVORNA PORUKA: sig

Haaaa..ovaj moj u dvorani ima tuševe..to ga spasilo...a i meni dobro dođeuser posted image user posted image user posted image  ne treba skupljati poplavu za njim u kupatilu!!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 2187
17.3.2011 12:53:25   
mayathebee
Eto i mene ovdje da se požalim na mm!!! Hrani on malog, i na pola ga podigne da podrigne, mali se podrignuo i malo pobljucno usput njemu po majci. Mm bez razmišljanja spusti malog u ležaljku dok mali vrišti od gladi, došeće do mene u dnevnu i kaže:" daj mi nađi gazu i obriši me......"
Halo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  
Ja bi pojela bljuvotinu od malog prije nego bi ga ostavila da vrišti od gladi dok se ja ne obrišemuser posted image user posted image user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 2188
17.3.2011 12:54:40   
pincirotvajler
ma takvi su oniuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 2189
17.3.2011 12:55:42   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2190
17.3.2011 13:21:47   
sig
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Eto i mene ovdje da se požalim na mm!!! Hrani on malog, i na pola ga podigne da podrigne, mali se podrignuo i malo pobljucno usput njemu po majci. Mm bez razmišljanja spusti malog u ležaljku dok mali vrišti od gladi, došeće do mene u dnevnu i kaže:" daj mi nađi gazu i obriši me......"
Halo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  
Ja bi pojela bljuvotinu od malog prije nego bi ga ostavila da vrišti od gladi dok se ja ne obrišemuser posted image user posted image user posted image

Znam i moj je takav... alergičan na sve što dijeca ispuštaju...
Ali sam naučila... (još sa prvom) kada on hrani, odmah mu na rame bacim krpicu za brisanje ili kada on njiše malenu preko ruke, da ga slučajno ne zaslini!!

Takvog sam odabrala takvog imam... nemoj se sekirati previše zbog toga.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 2191
17.3.2011 13:36:48   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2192
17.3.2011 20:16:29   
mišica 666
tako sam tuzžna i frustrirana i imam osjećaj da me nitko ne razumi i da ću samo jedan dan puknit u 1000 komadića. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2193
17.3.2011 20:18:29   
pincirotvajler
žao mi je mišiceuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 2194
17.3.2011 20:24:50   
mišica 666
pinci hvala bit će bolje sutra samo sam večeras tako tužna.user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2195
17.3.2011 20:28:14   
Marta j
user posted image user posted image

Misice biti ce bolje skokni tu do mene na jedan cajic....

Za ostale curke isto jedanuser posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 2196
17.3.2011 21:36:14   
ELISABETH
cure user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2197
18.3.2011 10:27:42   
Tanjica Tanja

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 2198
18.3.2011 10:31:55   
cuba
mišice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nadam se da je danas već bolje...user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2199
18.3.2011 17:47:53   
mišica 666
hvala cure bolje je ma glupi menzes i hormoni pa me sve izbaci iz takta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Fatmagul
malizia

gleda li tko ? ja ne propuštam, čak i muž...hhh..

da (33%)

ne (67%)

Broj svih glasova: 93

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!