Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.3.2011 10:33:05
|
|
|
|
Tink
|
ja se žalim sama na sebe što sam tuka dopustila da dodje do toga da se ja prilagođavam mm ovim starcima i sad me sve to košta jer nemam minute mira, a kad pokušam spavati u jutro (bar u nedjelju) ko me jebe svi su budni kaj ja imam spavat u 9 on mj trudnoće do 9!!!!!! i onda me još dočekaju popisi šta treba obavit dođe mi das pobjegnem što me brže noge nose
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.3.2011 10:43:32
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.3.2011 10:53:28
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 14.3.2011 12:25:35
|
|
|
|
cuba
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.3.2011 8:26:40
|
|
|
|
ZVRK
|
tužim se na mog ''dragog''mužića. jučer navečer mi digao tlak ''u nebesa'' pokušavam smiriti malu da ne plače i ne uspijeva mi,ja živčana od mnogih pokušaja i onda on meni pa stavi je da ležiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-prije je bila dobra-onda nije plakala-vriskala. pustila sam malu na kauč i otišla u wc da se isplačem jer sam bila ''pogođena'' vračam se ja iz wc i mm šeta sa malo po kuči a ona i dalje vrišti. pitam ja onda njega pa šta je ne stavi leči??????? pa ona neželi da leži i dalje vrišti. pustila sam ga tako da ju nosa još petnaestak minuta i onda sam je uzela ja još je malo plakala i onda smo uspijeli da se smiri tako što sam joj sa ''dudom od boce''trljala po desnima .ona se malo primirila i onda sam joj ubacila cicu u usta . najela se i zaspala ko da nije bilo ništa
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.3.2011 9:55:48
|
|
|
|
lavica81
|
drži se draga, am što ćeš, oni nekad stvarno reagiraju ko da su pali s marsa IZVORNA PORUKA: ZVRK tužim se na mog ''dragog''mužića. jučer navečer mi digao tlak ''u nebesa'' pokušavam smiriti malu da ne plače i ne uspijeva mi,ja živčana od mnogih pokušaja i onda on meni pa stavi je da ležiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-prije je bila dobra-onda nije plakala-vriskala. pustila sam malu na kauč i otišla u wc da se isplačem jer sam bila ''pogođena'' vračam se ja iz wc i mm šeta sa malo po kuči a ona i dalje vrišti. pitam ja onda njega pa šta je ne stavi leči??????? pa ona neželi da leži i dalje vrišti. pustila sam ga tako da ju nosa još petnaestak minuta i onda sam je uzela ja još je malo plakala i onda smo uspijeli da se smiri tako što sam joj sa ''dudom od boce''trljala po desnima .ona se malo primirila i onda sam joj ubacila cicu u usta . najela se i zaspala ko da nije bilo ništa
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.3.2011 10:25:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.3.2011 10:28:05
|
|
|
|
cuba
|
Drži se Zvrk, muški koji put samo blebnu nešto bez ikakvog razmišljanja
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.3.2011 10:30:43
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: Tink ja se žalim sama na sebe što sam tuka dopustila da dodje do toga da se ja prilagođavam mm ovim starcima i sad me sve to košta jer nemam minute mira, a kad pokušam spavati u jutro (bar u nedjelju) ko me jebe svi su budni kaj ja imam spavat u 9 on mj trudnoće do 9!!!!!! i onda me još dočekaju popisi šta treba obavit dođe mi das pobjegnem što me brže noge nose sad sto brze gledaj da promjenis situaciju i da ji sviju odviknes od ti navika...ako sada se ne promjenis neces nikada...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 17:15:57
|
|
|
|
Rebeka
|
Želim se potužiti na doktore koji su porodili moju frendicu jučer: cijelu noć i dan su je držali na dripu, nije se otvarala, a imala je strašne trudove, tek kada je bebica počela gubiti otkucaje srca i kada je ona pala u nesvijest, stavili su je na carski rez, užas!!! Zar se morala toliko napatiti??? Još su je vikali prije nego što je pala u nesvijest zašto ne tiska, a ova se gubi, nema snage ni za što... Uhvatio me strah... Tko zna što mene čeka???
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 17:21:09
|
|
|
|
cuba
|
Rebeka uvijek je bolje roditi prirodnim putem naravno ako sam porod teče normalnim tokom. Za prvorotkinju je u redu i ako rađa do 17h, znam da zvuči okrutno ali tako je. Niti jedan doktor u niti jednoj bolnici ti neće pristati na carski rez sve dok ne dođe do krajnje granice tj dok ne postane hitno..a uostalom carski rez je operacija koja košta i za koju je potreban veliki tim ljudi pa iz toga razloga također nije poželjan. Tako je bilo i u mom slučaju pa znam o čemu pričam Žao mi je što ti je frendica to morala proći ali najvažnije je da je sada sve prošlo i da su i bebica i ona dobro. A ti se ne sekiraj previše, sto ljudi sto čudi što se kaže, možda baš ti dođeš u bolnicu i za sat vremena sve odradiš
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 17:24:57
|
|
|
|
Rebeka
|
Toplo se nadam, osobno sam rekla svome dr. da je carski posljednja opcija koju želim, prag boli mi je dosta visok, ne znam što me čeka, mogu samo zamišljati svakakve scene, ali stvarno bih voljela roditi prirodnim putem, molim dragog Boga da mi pomogne u tome... Ali žao mi je nje, inače je cijela poput krizanteme, stvarno je jako nježna osoba, doslovno krhka, a dobrica je da je to čudo jedno
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 17:54:02
|
|
|
|
LUNA000
|
I ja se tužim na muža... sinoć uleti oko 7 u kuću i viče spremi mi robu..idem na nogomet..ja brže bolje sve spremim..i sva sretna jer to znači da če večeras tj.sinoć biti ranije kuči nego inače..i ja ga pitam hoče li doći brzo nakon nogometa, da ga znam čekati za večeru...djeca su pojela..a da ne spremam za nas..nek nam donese dva topla sendviča (ionako se odavno nismo s ničim počastili)..i on kaže..dolazim odmah nakon nogometa..možda jedino na pola sata odem na piće...ja sva radosna...čekam ja njega ..čekam..nema mi večeg gušta nego da večeramo zajedno..oko 9:30 mu pošaljem poruku kakav sendvič da mi donese, on ništa...u 10:10 mu pošaljem poruku da sam gladna jel ide više..on ništa...u 11 mu pošaljem poruku da ne mogu vjerovati koliko je naporan..a on meni vraća..kako je s nekim likom na piću i da če doći kad popije piče...a ja ludddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa....prvo i osnovno..mrzim što ima tu glupu naviku s dečkima otič na piče sad kad nemamo novaca...drugo mislim se ja..pa jel zna da sa gladna..i još trudna ...para mi je na uši išla...koliko god sam naviknuta na njegove takve gluposti..uvijek iznova me uspije naživcirati..poslala sam mu poruku da me uopče nije briga s kim je i što radi...jer sam i ja evo u kući s našom djecom...i kad je došao u 11:30 ...sav pokunjen jer razlog je taj što ne radi sandvich bar više...pa da ga nebi čovjek zadavio..ljuta sam bila tako da nisam htjela ništa ni jesti...para mi je na uši izlazila...samo sam ga još upitala nek mi nabroji koliko njih je bilo važnije od mene u vrimenu od7-11:30...užas..
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 17:57:20
|
|
|
|
Rebeka
|
Žao mi je draga, ne želim ga braniti, ali vjeruj mi-i mene moj tako jednostavno izbaci iz takta da mislim kako će me šlag strefiti od živaca, susojećam s tobom...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 18:05:07
|
|
|
|
ZVRK
|
luna
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 18:12:13
|
|
|
|
LUNA000
|
ma da..navikla sam ja na ovo..samo me uvijek iznova iznenadi..kako lagano zaboravi na obečano i rečeno i da ga kod kuće netko čeka...lakše je kad imaš gdje napisati i potužiti se...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 18:14:53
|
|
|
|
ZVRK
|
znam da je lakše kada se nekome kaže-živio rr
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 18:25:51
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 18:27:19
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK znam da je lakše kada se nekome kaže-živio rr luna mogu mislit kako ti je
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 18:36:03
|
|
|
|
Krky
|
Oohh! I ja bih svog prijavila. Moj ne igra nogomet, ne izlazi na piće s dečkima, al s posla dolazi toliko iscrpljen i nervozan da se ne miče iz dnevnog boravka...kad počne spremanje za spavanje, a klinci još jurcaju uokolo, malac cvilucka pospan....ako ga "dignem" za pomoć...šizi...baš tako bilo neki dan...pokupila sam klince u sobu i još sam ljuta...a najgore mi bilo što mi je nakon moje burne reakcije jedan od blizanaca rekao:"Mama, nisi trebala imat tako puno djece...mogla si Noića ostavit u trbuhu...!" Joooj, ne znam...neki put bi na planinu pa vrištala dok me glasnice ne izdaju
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 18:44:16
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: LUNA000 I ja se tužim na muža... sinoć uleti oko 7 u kuću i viče spremi mi robu..idem na nogomet..ja brže bolje sve spremim..i sva sretna jer to znači da če večeras tj.sinoć biti ranije kuči nego inače..i ja ga pitam hoče li doći brzo nakon nogometa, da ga znam čekati za večeru...djeca su pojela..a da ne spremam za nas..nek nam donese dva topla sendviča (ionako se odavno nismo s ničim počastili)..i on kaže..dolazim odmah nakon nogometa..možda jedino na pola sata odem na piće...ja sva radosna...čekam ja njega ..čekam..nema mi večeg gušta nego da večeramo zajedno..oko 9:30 mu pošaljem poruku kakav sendvič da mi donese, on ništa...u 10:10 mu pošaljem poruku da sam gladna jel ide više..on ništa...u 11 mu pošaljem poruku da ne mogu vjerovati koliko je naporan..a on meni vraća..kako je s nekim likom na piću i da če doći kad popije piče...a ja ludddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa....prvo i osnovno..mrzim što ima tu glupu naviku s dečkima otič na piče sad kad nemamo novaca...drugo mislim se ja..pa jel zna da sa gladna..i još trudna ...para mi je na uši išla...koliko god sam naviknuta na njegove takve gluposti..uvijek iznova me uspije naživcirati..poslala sam mu poruku da me uopče nije briga s kim je i što radi...jer sam i ja evo u kući s našom djecom...i kad je došao u 11:30 ...sav pokunjen jer razlog je taj što ne radi sandvich bar više...pa da ga nebi čovjek zadavio..ljuta sam bila tako da nisam htjela ništa ni jesti...para mi je na uši izlazila...samo sam ga još upitala nek mi nabroji koliko njih je bilo važnije od mene u vrimenu od7-11:30...užas.. ma svaka ti cast na strpljenju....dobra si ti njemu da mu je slicna kao ja ihhhh znao bi on tebe cjeniti... ma ja kakva sam otisla bi odma na kafu ako nista pa i sama i nebi duuugo dolazila naviko je on da gdje god je vracace se u cist dom nasmijanom djecom i zenom vjerujem da mu izvratis istom mjerom nebii mu se nikako svidzalo... e sada dali je to pravo rjesenje to je druga prica:) ti balkanci imam i ja jednog ali je pokucarac srecom
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 21:03:07
|
|
|
|
CallamityJane
|
Joj cure svaka vam cast sta sve trpite, moj je davno prestao sa takvim ludorijama. Ali mu nikada nisam ostajala duzna, dodje a pio je, mili moj na kaucu spavas, meni u krevetu smrditi neces, idi u krevet onoga sa kime si pio, a kada je jednom stvarno pretjerao i dosao oko 5-6h kuci, docekao ga je fino spremljen krevet i namjesten u dnevnom, frajer legao zavalio se i probudio se u podne sav slomljen i jada se kako je ruzno spavao....Kada je raspremio krevet ispod plahte su mu sve bile stipaljke za rublje, tako se naljutio na mene da nije pricao dva dana sa mnom ali vise u pet sati nije dosao kuci
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 21:07:42
|
|
|
|
cuba
|
CJ odakle ti samo ideja Luna I Krky
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2011 21:22:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.3.2011 21:23:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba CJ odakle ti samo ideja Luna I Krky
|
Anketa
Tko bi na RR mogao biti ambasador dobre voljetikica_69Ako nitko od navedenih, navedite tko u vasem komentaru!Fiona (
38%)
cvrcak (
19%)
tikica_69 (
21%)
Zvonki (
15%)
Candy (
3%)
FJ (
4%)
Broj svih glasova: 171Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!