|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
7.3.2011 21:19:27   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se opet tužim na sveki,jer je potajno dala kivi malome-valjda mislila da pretjerujemo i da nećemo skužit,a on se opet osuo i crvena guzauser posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2126
7.3.2011 21:21:27   
pepeljuga
Ajme pinci ta tvoja sveki je stvarno zlouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2127
7.3.2011 21:22:08   
leilany
a coece....kaj te babe su lude il im noge smrde??
ak dijete nekaj nesmije onda dijete to nesmije...đizs user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 2128
7.3.2011 21:23:45   
cuba
Ajme pa ta žena stvarno uspije svaki put iznova iznenaditi, nevjerojatnouser posted image
Pinci dragauser posted image user posted image user posted image user posted image  šaljemo ljubac i malom ljepotanu da guza šta prije prođeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2129
7.3.2011 21:24:49   
pincirotvajler
ma uvijek veli da to nije od toga nego od nečeg drugog..danas je izgovor bio od fritula user posted image
mm joj veli,pa jeo je krafne i ništ mu nije bilo,,to je isto..a kivi ZNAMO da još nemreuser posted image
meni je najgore kaj nas pravi ludima,,baš prešuti namjerno..tek kad ju je danas pritisnuo priznala user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2130
7.3.2011 21:28:19   
cuba
Isuse Bože pa stvarno nije normalnauser posted image  
Pinci draga, mislim da ga ne bi ostavljala više kod sveki jer nedaj Bože zla i da je bila nekakva gora reakcijauser posted image user posted image  pogotovo sa namirnicom koju nikada nije probao...stvarno nije za zezati se...

Neposredna veza do poruke: 2131
7.3.2011 21:29:24   
pepeljuga
Taman i ja tila reci da ga vise nebi vodila kod nje,pa nek se ljuti koliko hoceuser posted image user posted image user posted image kravetina jednauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2132
   [Obrisani korisnik]
7.3.2011 21:31:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 2133
7.3.2011 21:35:53   
novamama
pinči, naravno da si u pravu, kad kažeš ne, onda to mora biti NE, pa kome se svidi...

ali kivi on može jesti sa godinu dana, isto kao agrumi, meni piše u tablici sa 10 mjeseci....
naravno, ako skužiš da mu škodi onda mu nećeš davati, ali to si već vidim i skužila zato ću sada prestati jer je počelo zvučati kao predavanjeuser posted image user posted image user posted image

u svakom slučaju si u pravu i lipo reci ženi da se ne petlja...ustvari reci joj - jel' vi znate koliko to sad njega boli?!?!?!?  - ako se tebi ne smiluje možda će unuku...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2134
7.3.2011 21:58:03   
danery
luda baba....user posted image user posted image user posted image
meni je danas mm došao sa pitanjem je li istina da sam maloj dala komad jabuke da proba (jesam,i sjedila kraj nje i držala jabuku,a ona liznula) jer mu njegova baba solila pamet da se dijete može ugušiti polovicom jabuke user posted image user posted image user posted image
popizdila sam jer bi joj baba najradije tutnula pečeni batak u usta,a mene proziva kad joj dam nešto što sam nju valjda trebala pitati....jučer navadila skoro presoljenu mrkvu iz juhe na kojoj je bilo masti kao fleka nafte....glavno da je TO super za dijete  user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2135
7.3.2011 22:01:53   
novamama
IZVORNA PORUKA: danery

luda baba....user posted image user posted image user posted image
meni je danas mm došao sa pitanjem je li istina da sam maloj dala komad jabuke da proba (jesam,i sjedila kraj nje i držala jabuku,a ona liznula) jer mu njegova baba solila pamet da se dijete može ugušiti polovicom jabuke user posted image user posted image user posted image
popizdila sam jer bi joj baba najradije tutnula pečeni batak u usta,a mene proziva kad joj dam nešto što sam nju valjda trebala pitati....jučer navadila skoro presoljenu mrkvu iz juhe na kojoj je bilo masti kao fleka nafte....glavno da je TO super za dijete  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image draga...kad ćeš ti početi naplaćivati svoje tekstoveuser posted image user posted image user posted image
ja stalno odvaljujem na ove tvoje izjaveuser posted image user posted image user posted image

inače, skroz si u pravuuser posted image

< Poruku je uredio novamama -- 7.3.2011 22:02:07 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2136
7.3.2011 22:12:05   
pincirotvajler
novamama ne zvuči ko predavanje user posted image ,on jede sve,ali smo na km i kivi primjetili da još nemre probaviti kak se spada
danery user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2137
8.3.2011 8:11:38   
Tanjica Tanja
Pinči user posted image user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

Neposredna veza do poruke: 2138
11.3.2011 18:33:57   
ZVRK
eto ja se tužim na ''poštu''tj njene djelatnike.
poslala paket točkici i ona ga je dobila ALI OŠTEĆENOGuser posted image
uz nekakvu obavijest .......
a ja sam uredno platila ''markicu koja obavještava da je lomljivo''

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2139
11.3.2011 18:38:43   
pincirotvajler
user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2140
11.3.2011 18:40:14   
ZVRK
nikada mi se tako nešto nije desilo.

zašto onda se plača ta obavijestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 2141
11.3.2011 18:41:57   
pincirotvajler
nemam pojmauser posted image
glupi su i ljeni..vidiš da nit ne nose pakete do vrata po novom,nego samo papirić u sandučić staveuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2142
11.3.2011 18:43:37   
ZVRK
ja imam dobrog poštara
ako se dogovorim sa ''nijm''onda mi donese u kuću
user posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 2143
11.3.2011 18:46:15   
Točkica28
da, ja dobila zapisnik o nepravilnosti pošiljke...ja se nadam da oni nisu otvarali moju klopicuuser posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2144
11.3.2011 18:49:33   
ZVRK
baš ću pitati ''moje''u pošti šta kada se tako nešto desi.
ovo nije bilo neke vrijednosti ali isto tako je moglo biti jaaaaaaaaaaaaaako skupa stvar u paketu

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 2145
11.3.2011 18:56:58   
Točkica28
bum ti skenirala pa poslala da vidiš te papire... vrlo čudna situacija sve u svemuuser posted image
aj mail pošalji na pp

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2146
11.3.2011 19:10:39   
nemirna mama
cure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja se tužim na sve user posted image
danas sam skroz pukla.......doveo mm lijepo majstore i umjesto da počiste sve smeće mi ostavili u kupatilu....cijev nam je pukla, napravili mi cijelu poplavu u kući user posted image user posted image user posted image
a ona babetinauser posted image  kako mi ide na živce, u sev se petlja, nije mogla pričuvati djecu da ja to sve počistim, cijeli dan nisam ništ ajel ajer jednostavno ne mogu od bijesauser posted image user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

Neposredna veza do poruke: 2147
11.3.2011 21:16:07   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 2148
11.3.2011 21:17:18   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2149
11.3.2011 21:19:44   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!