|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
5.3.2011 10:40:33   
danery
IZVORNA PORUKA: elinamama

pazi ovo, bejb je 2 kg teža od mog đeja (a on nije nimalo mršavuser posted image ) pa kad ju je premotavala ja sam morala ići vidjet sarmice na nogicamauser posted image
danery, što se ti nisi na mene naljutilauser posted image
nemaštovitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja sam se bojala da ti ne odvali komodicu ili nedajbože preplazi preko j.....kao tenk user posted image user posted image user posted image user posted image

maštix,p je super baš takva kakva je....user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 5.3.2011 10:41:52 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2076
5.3.2011 11:02:00   
Tink
tužim se što neinformirani doktori odlučuju o našoj sudbini!!

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2077
5.3.2011 11:13:43   
Rebeka
Što je bilo Tink, tko te ljutio?

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 2078
5.3.2011 23:16:54   
Mishek
IZVORNA PORUKA: tiny

.i da sam ja toliko bezosjecajna jer necu da ja dođem njoj skuhati rucak

znam da će sad ovo ispast bezobrazno od mene, al ja bih mu rekla da sam birala njega, udala se za njega, volim njega, a njegova mater je samo ružna nuspojava našeg braka. user posted image   sorry, morala sam. Mislim, razumijem da treba imati poštovanja prema partnerovim roditeljima (to poštovanje treba ići u oba smjera!!), al neću ljubit noge njegovoj materi samo zato jer ga je rodila il kaj god.
Kaže Ustav u st. 63 da su djeca dužna brinuti se za stare i nemoćne roditelje. Nigdje ne piše da se moraju brinuti za roditelje svojih partnera.  user posted image

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2079
6.3.2011 8:53:32   
tiny
ovo ti je dobro,nuspojavauser posted image zakon siuser posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 2080
6.3.2011 9:28:51   
mama mery
ljuta sam kao ris na mm-a
zna da idemo danas u 13h na rođendan i fino mu kazem u petak ajmo do trgovine da kupi poklon njemu se neda icemo sutra ( jucer9 doce ranije sposla oko 16h a ondođe navecer u 21,30user posted image user posted image nisam uopce htjela razgovarati s njim...
jutros se probudim njega nema nigdje  ja na tel. a on kod kuma spahtla im dimljak ( a dogovorili se sinoc da cemo prec u BIH jer tamo trgovine rade)
kaze doce u 9 kuci u 9.15 zovem ga on na krovu user posted image user posted image user posted image user posted image

ja cu poluditi.............. hebo ga kum nedjeljom ujutro na krovuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad mi je dosta od danas nerazgovaram s njim i necu ici na rođ. i neka ide sam po poklon  pa da vidim sta ce kupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mama mery -- 6.3.2011 9:30:32 >

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2081
6.3.2011 9:36:40   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2082
6.3.2011 9:46:37   
modesty blaise
user posted image    ja ga s tog krova više ne bi pustila dole!

< Poruku je uredio modesty blaise -- 6.3.2011 9:47:07 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2083
6.3.2011 9:47:11   
pepeljuga
ajme mery i ja bi poludilauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 2084
6.3.2011 9:52:32   
mama mery
ma svinja muskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd da je neki neobavezan rođ. vec od kumova mali (3g) sa dnek se sam snalazi kako umije i znauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf ljuta sam izgorit ce kad dođe kuci ako ga uopce pustim u kucuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2085
6.3.2011 9:53:37   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ah nasi muzevi...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 2086
6.3.2011 10:05:21   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: mama mery

hebo ga kum nedjeljom ujutro na krovu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sorry ali na ovo sam legla od smijeha
Je li bar dosao do sada?

Neposredna veza do poruke: 2087
6.3.2011 10:17:30   
ZVRK

uf ljuta sam izgorit ce kad dođe kuci ako ga uopce pustim u kucuuser posted image user posted image user posted image

to ja mislila jučer za svog muža.
trebao doći kući ''kada padne mrak'' a on došao u 22 sata.onda je njemu i meni pao mrak a imala sam uzbunu sa malom jer je vriskala opet bez nekog posebnog razloga cijelo popdne.
sada je otišao u maškare tako da sam opet sama sa djecom a sutra ujutro se ''doma ljeći''od maškara pa ću mu staviti zvrkicu ko budilicu kada opet počne da urliće
vrag jedan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 2088
6.3.2011 10:20:55   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sori cure....ja bi svog mogla onda drito na lomaču svaki dan....dođe doma,već je jednom nogom opet vani....fušari....a subotom opet radi pripreme za nedjelju,pa nedjeljom fušari cijelo prijepodne,onda popodne od svega toga odmara....i tako iz dana u dan...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2089
6.3.2011 10:26:22   
ZVRK
a i moj radi po cijelke dane i on je obečao da če doći da se igra sa malim jer se uopće ne vide radnim danima.samo dok ručam,o.mm dođe dom,a kada je mali u krevetu već

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2090
6.3.2011 10:34:14   
mariola
Ja bi se mogla žalit jer je moj nekad previše kod kućeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2091
6.3.2011 10:35:11   
ZVRK
ajmo se trampati malo
da se imam bar sa kime svađati a ne sa ''mobitelom''ili sinomuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2092
6.3.2011 10:39:19   
mama mery
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

hebo ga kum nedjeljom ujutro na krovu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sorry ali na ovo sam legla od smijeha
Je li bar dosao do sada?

user posted image user posted image kad zamislim scenu i ja se user posted image user posted image user posted image

nije jos dosaouser posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2093
6.3.2011 10:40:21   
ZVRK
strah ga jeuser posted image .
odi ipak ti nešto kupiti barem slatkoga da imte da djete ne ispašta

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 2094
6.3.2011 10:43:13   
mama mery

IZVORNA PORUKA: ZVRK

strah ga jeuser posted image .
odi ipak ti nešto kupiti barem slatkoga da imte da djete ne ispašta

naravno da ga je strah sad me zvala kuma ( gdej je radio) da se neljutim na njega da je jadn umoran i mu je zao

uf odo po ruzinu tavuuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2095
6.3.2011 10:44:12   
ZVRK
kuma ublažuje stvaruser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 2096
6.3.2011 10:47:52   
mama mery
ima srece pa mi je njegova kuma draga i postujem jeuser posted image
inace bi bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2097
6.3.2011 11:34:54   
LUNA000
poznata mi ova priča o muževima..imam i ja jednog takvog...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 2098
6.3.2011 18:33:36   
Tink
ma ugroze i tebe i dijete zato jer se trude bit najpametniji!! user posted image

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 2099
7.3.2011 13:30:07   
Marta j
Zalim se na muzevu glupu rodbinu sada mi se jos vise gade i jednostavno nemogu shvatiti da postoje takvi ljudi...

U petak je mm baba imala mozdani udar i u dubokoj je komi dr rekao da samo cekamo da srce prestane kucati da joj pomoci nema.
Al najgora i meni neshvatljivo je sljedece baka zivi sa sinom nevjestom i cetiri unuke od koje je najmlada ima 13godina svi su odrasli.
I vidjeli su baku kada je u cetvrtak navece isla spavati i iduci dan nisu vidjeli samo neznam kako kada zive s njom da se baka nije dignula na dorucak,pa na rucak i nisu isli u sobu da vide sto je nego tek u 17 sati se sjetili gdje je baka.user posted image user posted image user posted image user posted image
Da su je na vrijeme isli vidjeti gdje je mozda nebi sada stanje bilo ovako.

A meni je tako tesko jer mi je bila rekla da joj dovedem matu da ga vidi i ja nisam jer nisam stigla tada kada je ona trazila ja ga mislila voditi juce.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

"živite li na kredit,minus,kartice...
MILLA

da...koristim barem nešto od navedenog (64%)

ne (31%)

na "crnoj sam listi" pa nemam prava na ništa (5%)

Broj svih glasova: 175

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!