Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.3.2011 10:40:33
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: elinamama pazi ovo, bejb je 2 kg teža od mog đeja (a on nije nimalo mršav ) pa kad ju je premotavala ja sam morala ići vidjet sarmice na nogicama danery, što se ti nisi na mene naljutila nemaštovita ,ja sam se bojala da ti ne odvali komodicu ili nedajbože preplazi preko j.....kao tenk maštix,p je super baš takva kakva je....
< Poruku je uredio danery -- 5.3.2011 10:41:52 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.3.2011 11:02:00
|
|
|
|
Tink
|
tužim se što neinformirani doktori odlučuju o našoj sudbini!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.3.2011 11:13:43
|
|
|
|
Rebeka
|
Što je bilo Tink, tko te ljutio?
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.3.2011 23:16:54
|
|
|
|
Mishek
|
IZVORNA PORUKA: tiny .i da sam ja toliko bezosjecajna jer necu da ja dođem njoj skuhati rucak znam da će sad ovo ispast bezobrazno od mene, al ja bih mu rekla da sam birala njega, udala se za njega, volim njega, a njegova mater je samo ružna nuspojava našeg braka. sorry, morala sam. Mislim, razumijem da treba imati poštovanja prema partnerovim roditeljima (to poštovanje treba ići u oba smjera!!), al neću ljubit noge njegovoj materi samo zato jer ga je rodila il kaj god. Kaže Ustav u st. 63 da su djeca dužna brinuti se za stare i nemoćne roditelje. Nigdje ne piše da se moraju brinuti za roditelje svojih partnera.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 8:53:32
|
|
|
|
tiny
|
ovo ti je dobro,nuspojava zakon si
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 9:28:51
|
|
|
|
mama mery
|
ljuta sam kao ris na mm-a zna da idemo danas u 13h na rođendan i fino mu kazem u petak ajmo do trgovine da kupi poklon njemu se neda icemo sutra ( jucer9 doce ranije sposla oko 16h a ondođe navecer u 21,30 nisam uopce htjela razgovarati s njim... jutros se probudim njega nema nigdje ja na tel. a on kod kuma spahtla im dimljak ( a dogovorili se sinoc da cemo prec u BIH jer tamo trgovine rade) kaze doce u 9 kuci u 9.15 zovem ga on na krovu ja cu poluditi.............. hebo ga kum nedjeljom ujutro na krovu sad mi je dosta od danas nerazgovaram s njim i necu ici na rođ. i neka ide sam po poklon pa da vidim sta ce kupiti
< Poruku je uredio mama mery -- 6.3.2011 9:30:32 >
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 9:36:40
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 9:46:37
|
|
|
|
modesty blaise
|
ja ga s tog krova više ne bi pustila dole!
< Poruku je uredio modesty blaise -- 6.3.2011 9:47:07 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 9:47:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme mery i ja bi poludila
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 9:52:32
|
|
|
|
mama mery
|
ma svinja muska ajd da je neki neobavezan rođ. vec od kumova mali (3g) sa dnek se sam snalazi kako umije i zna uf ljuta sam izgorit ce kad dođe kuci ako ga uopce pustim u kucu
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 9:53:37
|
|
|
|
ikica84
|
ah nasi muzevi...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:05:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery hebo ga kum nedjeljom ujutro na krovu sorry ali na ovo sam legla od smijeha Je li bar dosao do sada?
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:17:30
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mama mery uf ljuta sam izgorit ce kad dođe kuci ako ga uopce pustim u kucu to ja mislila jučer za svog muža. trebao doći kući ''kada padne mrak'' a on došao u 22 sata.onda je njemu i meni pao mrak a imala sam uzbunu sa malom jer je vriskala opet bez nekog posebnog razloga cijelo popdne. sada je otišao u maškare tako da sam opet sama sa djecom a sutra ujutro se ''doma ljeći''od maškara pa ću mu staviti zvrkicu ko budilicu kada opet počne da urliće vrag jedan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:20:55
|
|
|
|
danery
|
joj sori cure....ja bi svog mogla onda drito na lomaču svaki dan....dođe doma,već je jednom nogom opet vani....fušari....a subotom opet radi pripreme za nedjelju,pa nedjeljom fušari cijelo prijepodne,onda popodne od svega toga odmara....i tako iz dana u dan...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:26:22
|
|
|
|
ZVRK
|
a i moj radi po cijelke dane i on je obečao da če doći da se igra sa malim jer se uopće ne vide radnim danima.samo dok ručam,o.mm dođe dom,a kada je mali u krevetu već
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:34:14
|
|
|
|
mariola
|
Ja bi se mogla žalit jer je moj nekad previše kod kuće
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:35:11
|
|
|
|
ZVRK
|
ajmo se trampati malo da se imam bar sa kime svađati a ne sa ''mobitelom''ili sinom
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:39:19
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: mama mery hebo ga kum nedjeljom ujutro na krovu sorry ali na ovo sam legla od smijeha Je li bar dosao do sada? kad zamislim scenu i ja se nije jos dosao
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:40:21
|
|
|
|
ZVRK
|
strah ga je . odi ipak ti nešto kupiti barem slatkoga da imte da djete ne ispašta
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:43:13
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK strah ga je . odi ipak ti nešto kupiti barem slatkoga da imte da djete ne ispašta naravno da ga je strah sad me zvala kuma ( gdej je radio) da se neljutim na njega da je jadn umoran i mu je zao uf odo po ruzinu tavu
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:44:12
|
|
|
|
ZVRK
|
kuma ublažuje stvar
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 10:47:52
|
|
|
|
mama mery
|
ima srece pa mi je njegova kuma draga i postujem je inace bi bilo
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 11:34:54
|
|
|
|
LUNA000
|
poznata mi ova priča o muževima..imam i ja jednog takvog...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.3.2011 18:33:36
|
|
|
|
Tink
|
ma ugroze i tebe i dijete zato jer se trude bit najpametniji!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 13:30:07
|
|
|
|
Marta j
|
Zalim se na muzevu glupu rodbinu sada mi se jos vise gade i jednostavno nemogu shvatiti da postoje takvi ljudi... U petak je mm baba imala mozdani udar i u dubokoj je komi dr rekao da samo cekamo da srce prestane kucati da joj pomoci nema. Al najgora i meni neshvatljivo je sljedece baka zivi sa sinom nevjestom i cetiri unuke od koje je najmlada ima 13godina svi su odrasli. I vidjeli su baku kada je u cetvrtak navece isla spavati i iduci dan nisu vidjeli samo neznam kako kada zive s njom da se baka nije dignula na dorucak,pa na rucak i nisu isli u sobu da vide sto je nego tek u 17 sati se sjetili gdje je baka. Da su je na vrijeme isli vidjeti gdje je mozda nebi sada stanje bilo ovako. A meni je tako tesko jer mi je bila rekla da joj dovedem matu da ga vidi i ja nisam jer nisam stigla tada kada je ona trazila ja ga mislila voditi juce.
|
Anketa
"živite li na kredit,minus,kartice...MILLAda...koristim barem nešto od navedenog (
64%)
ne (
31%)
na "crnoj sam listi" pa nemam prava na ništa (
5%)
Broj svih glasova: 175Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!