Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 26.2.2011 8:55:15
|
|
|
|
m600
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 26.2.2011 8:59:37
|
|
|
|
cuba
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 13:59:27
|
|
|
|
Točkica28
|
Evo i mene prvi put u tužioniciiiiiiiiiiiiiiiiii dakle... mi smo imali obiteljski dogovor za plaćanje režija... pošto mi i najviše trošimo najviše i plaćamo... zadatak brata je bio da plaća 500kn vodu, baka 180 smeće a mi plin i struju (1700kn) od brata ne plaća uopće vodu i sad smo dužni 1600kn vode jer je on k***n i danas došli ovi za očitat vodu i skuzili da nam je pukla cijev i zatvorili vodu, ja mislila zatvorili jer smo u dugu 3mj, ali nije bitno zasto nego nas mali radi majmunima i ne daje lipe za rezije, plus sto mi je pokrao Adrianovu kasicu dalje... na poslu sam opet kao neki višak, radit ću samo na pojedinim projektima što je lova za Kiticu i cica me jedna boli, i našla sam Šimcu limfni čvorić na vratu(rekla pedica još prije da je to normalno) ali sve mi se skupilo.i da još sam se i s baxterom i mamom posvađala jer brane klošara
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 14:01:42
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj draga baš mi je žao
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 14:07:41
|
|
|
|
Gianna
|
Ajme mila baš mi je žao....Najgore kad ti se tako nakupi i zaredaju tupave stvari.... Za brata ćete to već riješiti, a iskreno se nadam da će ti ipqak na poslu biti malo bolj!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 14:11:45
|
|
|
|
Točkica28
|
Ma znam da bu se sve riješilo
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 14:12:47
|
|
|
|
nemirna mama
|
joj draga znam kako ti je....tako smo mm i ja plaćali sve, ali baš sve režije dok smo bili svi zajedno mm brat je radio i nije davao ni lipe, niti je kupovao špeceraj u kuću i to smo mm i ja......... a što se tiče kasice i tu te razumijem, kad je Antonio imao 2 god mm brat ga je vodio na položaj na Badnjak, tako se kod nas ide i čestita se Božić i to samo muška djeca i normalno djete vje zaradilo 1000 kn......gospodin mi nije htio dati novac od mog djeteta s tom da ću ga ja potrošit na gluposti ....i tako 2 mjeseca natezanja kad mi nije puknuo film i kad sam napravila dreku gdje su novci, da bi se ispostavilo da ih je on potrošio zajedno sa svojom mamom onda je i svekar na sasuo paljbu kako je mogla potrošit novce od unuka pa mislim ono na kraju su ona i sinek sve skupili jer sam zahtjevala da skupe novce u roku sat vremena jer idem s njim au banku...a madam pita a šta ćeš u banci s novcima sirovine svoje vrste
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 16:21:24
|
|
|
|
Tink
|
evo da se i ja požalim, puknut ću uskoro ako kažem a nije mi cilj posvađat se a tako je teško prešutjet. mrzim to što mm sluša svoje i skače kako oni trepnu a oni u tom uživaju i trude se nametnut svoje režime
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 16:26:13
|
|
|
|
Točkica28
|
i aj ti onda imaj normalne međuljudske odnose
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 16:29:17
|
|
|
|
Tink
|
nisam više pametna što napravit kad kažem nešto izbije svađa ali nikakve koristi nakon par dana opet isponova i -oni nam žele samo najbolje uff a šutjet, pa negdje mora puknut i onda će nastat još veća šteta
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 16:38:10
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 16:45:07
|
|
|
|
patka
|
ja stvarno ne razumijem taj muski rod....mislila sam da samo mm ima problema u odredjivanju toga tko bi mu trebao biti na prvom mjestu i s kim bi se trebao nesto dogovarati....ali vidim da nije samo on takav....sad mi je lakse... cure sve vas razumijem u potpunosti
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 17:09:42
|
|
|
|
Tink
|
nekad se bojim da se nikad neće odljepit od njih i počet mene doživljavat ipak sad samnom ima obitelj
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 17:11:19
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja sam dočekala to njegovo odljepljivanje..tako da se nadam da budeš i ti..načekala se ali sad imam muža a ne još jedno dijete
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 17:14:46
|
|
|
|
Tink
|
jako se veselim tom danu ako dođe
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.2.2011 17:17:49
|
|
|
|
osobno
|
"Ljudi uče dok su živi, muškarci počnu kad se ožene." Ja sam imala svakakvih scena kad smo počeli živit skupa, od plača, histerije, prigovaranja, rasprava... A onda sam jedan dan samo zašutila. Pa sam pustila da sam vidi neke stvari. Nakon misec dana je doša na sve moje zaključke... Poanta je: pronađi pravu taktiku, i neka on shvati šta ti proživljavaš i kako ti je. Svi uzimaju zdravo za gotovo da žena kad se uda mora prihvatiti njegove i njihova pravila, te se prilagođavat njima, no nitko se ne pita kako je nama zapravo, i tko se na kraju krajeva, prilagođava nama?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 3.3.2011 16:11:53
|
|
|
|
Točkica28
|
12000kn vodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa odkuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddddddddd
|
|
RE: Ringerajina tužionica 3.3.2011 16:13:16
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 12000kn vodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa odkuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddddddddd moooooolimmmm???? to mora da je neka pogreška
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 3.3.2011 16:15:05
|
|
|
|
pincirotvajler
|
kaj je to točkicee???
|
|
RE: Ringerajina tužionica 3.3.2011 16:15:37
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: Točkica28 12000kn vodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa odkuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddddddddd moooooolimmmm???? to mora da je neka pogreška wtf
|
|
RE: Ringerajina tužionica 3.3.2011 16:19:48
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
jbt...da nije neka cijev pukla???!!!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 3.3.2011 16:43:27
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja jbt...da nije neka cijev pukla???!!!! aha
|
|
RE: Ringerajina tužionica 3.3.2011 16:44:41
|
|
|
|
Fever
|
očito smo danas svi na fejsovih 13 cm Točkice 28 bratu daj par šamarčina, čisto uspusto i nadam se da će se sve rješiti!!!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.3.2011 7:43:59
|
|
|
|
mišica 666
|
svako jutro isto sranj organizmu snagu daje
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.3.2011 9:03:56
|
|
|
|
nemammaste
|
Ja se tužim na prijateljicu koja se smijala mojoj srećici da je debela,da kako ima debele nogice i da je ista kao njena koja je starija 4 mj. Meni je slatko kad su bebe bucke a ne kost i koža i ne mislim da je moja debela nego normalna.Ona je u trudnoći bila kao kostur a sad nije ni tolika i maloj se jadnoj sve rebra vide pa joj nikad nisam rekla da je prežgoljava ili nešto tako.Kad me već raspalila,meni je grozno da netko pazi da mu beba ne bude "debela" i zato mu npr. neda kekse.Ljudi baš znaju biti okrutni,ma baš me povrijedilo to!
|
|
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!