|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
4.3.2011 9:08:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 2051
   RE: Ringerajina tužionica
4.3.2011 9:12:26   
pincirotvajler
ma joj maštovita user posted image
nama bi se onda svi trebali rugati..kad je d mali praščić teži od svih,briga te user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2052
4.3.2011 9:13:14   
CallamityJane
Samo cu potpisati cvrle, nije to nista cega ces se jos naslusati.....Moja je bila ogromna, sada je jos dobra i to zaista dijete nije puno jelo, a ja znaju to sve cure zaista nisam neki pobornik slatkisa i grickalica...i opet je bila ogromna..
Zato prst u uho i ne obaziri se na gluposti...Neka buca, nista sladje od baby speka user posted image

Neposredna veza do poruke: 2053
4.3.2011 9:16:34   
nemammaste
Ma znam ali kad je Petra u pitanju sam još triput više osjetljiva nego inače pa me odmah dirne takva zloća...Hvala cure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2054
4.3.2011 9:18:30   
mariola
Suosjećam i ja s vama.
Mrzim kad mi netko kaže vidi ga kako je buco, ne daj mu jestiuser posted image
Ma dajte ljudi pustite me na miru. Ja ne komentiram ničiju djecu, neka jedu i oblače se i žive kako god ko želi, boli me briga.

< Poruku je uredio mariola -- 4.3.2011 9:19:36 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2055
4.3.2011 9:18:43   
BUMBI
Nemammaste user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 2056
4.3.2011 9:20:51   
leilany
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Nemammaste user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2057
4.3.2011 9:25:17   
sarah_zg
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Ja se tužim na prijateljicu koja se smijala mojoj srećici da je debela,da kako ima debele nogice i da je ista kao njena koja je starija 4 mj. user posted image  Meni je slatko kad su bebe bucke a ne kost i koža i ne mislim da je moja debela nego normalna.Ona je u trudnoći bila kao kostur a sad nije ni tolika i maloj se jadnoj sve rebra vide pa joj nikad nisam rekla da je prežgoljava ili nešto tako.Kad me već raspalila,meni je grozno da netko pazi da mu beba ne bude "debela" i zato mu npr. neda kekse.Ljudi baš znaju biti okrutni,ma baš me povrijedilo to! user posted image

Joj, znam kako ti je. Moj mali ima 17 mj. i 13.5 kg i uvijek je bio tako velik. Kad smo došli u jaslice jedna mama čiji mali ima 9.5 kg i 2.5 god (ne moram ni reć da je stalno bolestan) je rekla da je moj mali ko vicko budilica i da ima noge ko pravi muž. Nije to rekla onako simpatično, nego podrugljivo napomenuvši da su oni doma manekeni.
Ja sam rekla da smo mi doma svi gurmani i dam djetetu da jede koliko hoće. Još kad mi teta kaže: da su bar sva djeca ko G. mi bi bile presretne - niko sretniji od mene. Ja sam bez brige jer znam da će jesti sve i da neće biti gladan. Ne zanima me što netko misli da je on debeo. Ja uopće ne mislim da je pretio, nego je krupan. Na kraju krajeva, nema na koga bit sitan. A takve koji se rugaju djeci bi najrađe katapultirala na Biokovo! Grrrrrrrrrr Baš me to ljuti

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 2058
4.3.2011 9:31:20   
maja
user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 2059
4.3.2011 9:32:40   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: nemammaste

Ma znam ali kad je Petra u pitanju sam još triput više osjetljiva nego inače pa me odmah dirne takva zloća...Hvala cure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma pusti tu babuskaru nemammaste....lujka kosturnjičasta je sigurno ljubomorna kaj ti je Petrica tak slatka....
nego da te utješim ,pošto su nam bebači skoro isto stari moj S ima prek 9 kg i meni je baš slatki tak buckasti....pa svi klinci te dobi su obično dobro pofutrani onim bebi špekom....medeno user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 2060
4.3.2011 9:35:17   
mariola
Ma ljudi su bezobrazni i samo gledaju kako bi se drugima narugali. Moja susjeda zna vidit kako je T buco a ne zna svoju djecu obuć u skafander kad po ovoj zimi izađu vani. I još se čudi što su uvijek bolesni.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2061
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 9:41:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 2062
4.3.2011 10:41:04   
mamica29
I meni je tj. mojoj mami  par baba solilo pamet joj pa kak je vaš mali mršavbla bla bla. a lijepo jede, jedino kad je bolestan onda dosta zna izgubit. sad ima 15,5 kg a imal bu 5 god. Ja mu dajem propol baby i picovit sirup za apetit, al to je tak kod njega kaj popapa izgubi jer je zvrkićuser posted image . Na tatu je user posted image

JAN 04.05.2006.

Neposredna veza do poruke: 2063
4.3.2011 10:42:54   
mamica29
A da ne govorim kolko čokolade pojede pa mu se ništ ne lovi

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 2064
4.3.2011 10:47:02   
nemammaste
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,danas mi je dan od tuženja! user posted image  Tužim se na svoju firmu i pojedince u njoj jer su me degradirali dok sam na porodiljnom,danas mi šalju ugovor od 01.01. na potpis! Niži platni razred i opet na početku kad počnem raditi.Možda je nezahvalno žaliti se zbog toga uz toliko nezaposlenih ali stvarno sam krv pljuvala da bih napredovala a sad me tako sjeuser posted image  jer sam na porodiljnom.Fuj! user posted image

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 2065
4.3.2011 11:20:16   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strasnooo!!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 2066
4.3.2011 11:47:49   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2067
4.3.2011 11:58:43   
Točkica28
i ja sam opet višak na poslu maštovita, ti bar se tješi kaj imaš posao...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2068
4.3.2011 12:44:58   
Ninaa
Cure držite se i žao mi je kaj vas maltretiraju na poslu,a ove koji komentiraju djecu bi Ružinom tavom po glavi. Moja je najprije bila slaba, sitna i gle kaj je jadna mršava, znala sam ih tak odpiliti da im je bilo sve neugodno. Sad kad s dvije godine izgleda ko da ima 3 sad je velika, nabita i bucmasta, a gle koji trbušćić ima. Mislim da su ljudi baš zlobni i grozni, ja se ne obazirem. Dijete mi je više i ima 14 kg s 2 godine, super je zdravo i spretno i pametno i baš me briga za nečije zlobne komentare, ja tuđu djecu ne komentiram

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 2069
4.3.2011 13:24:01   
cuba
Cure drage nemojte se zamarati sa ljubomornim ljudima i nemojte dopuštati da vas takvi komentari izbace iz taktauser posted image user posted image user posted image user posted image

Eto da vas utješim, meni nema ništa slađe nego vidit bucmastu dječicu sa onim malim okruglim nogicama, cile bi ih ištipalauser posted image
Moj R je oduvik mršavko, prava twigicauser posted image  a uvik san tila bucu za bebuuser posted image

Svima šaljem veeeeelikiiii user posted image

A to za posao je nažalost naša realnost i to velika većina cura doživi kada ode na porodiljni....

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2070
4.3.2011 14:59:48   
lilia
Ma kakva ti je to prijateljica koja ti tako kaže a Petrica mi je baš preslatka. I neka je bucka i neka ima male kolačiće za izgnjavit.user posted image Ne obaziri se.
A za posao mi je baš žao jer znam da si se namučila, tako ti je to, tko zna što nas svih čeka, na kraju ni ne smiješ bit trudna ni imat djecu.
Katastrofa.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2071
4.3.2011 15:58:34   
Bablica
Maštovita meni nema ništa slađe od - kako ih ja od milja zovem "mišelinki" na nogicama bebe. Ja čim odemo gore do susjede odmah maloj nogice gnjavim kako su mi slatke!!! Pusti tu mršavicu ...
A posao ... grozno! Al brzo ćeš ti napredovat opet! Ipak si sad već iskusna koka u poslu! user posted image
Pusa veeelika Petrici!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 2072
4.3.2011 17:56:33   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Cure drage nemojte se zamarati sa ljubomornim ljudima i nemojte dopuštati da vas takvi komentari izbace iz taktauser posted image user posted image user posted image user posted image

Eto da vas utješim, meni nema ništa slađe nego vidit bucmastu dječicu sa onim malim okruglim nogicama, cile bi ih ištipalauser posted image
Moj R je oduvik mršavko, prava twigicauser posted image  a uvik san tila bucu za bebuuser posted image

Svima šaljem veeeeelikiiii user posted image

A to za posao je nažalost naša realnost i to velika većina cura doživi kada ode na porodiljni....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2073
5.3.2011 10:35:24   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: Točkica28

i ja sam opet višak na poslu maštovita, ti bar se tješi kaj imaš posao...

Joj draga znam,zato sam i napisala da je možda nezahvalno žaliti se.Ne mogu ni zamisliti tvoju situaciju,i još puno drugih žena.user posted image  Nadam se da će se svima brzo promijeniti situacija na bolje

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 2074
5.3.2011 10:36:17   
nemammaste
Svima veliki user posted image , najbolje ste! user posted image

Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

gledaju li vaši klinci TV?
vivian

gledaju li vaši klinci TV?

da (65%)

ne (14%)

samo dječje/baby programe (21%)

Broj svih glasova: 57

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!