|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
7.3.2011 13:32:07   
mariola
Ajoj Marta baš mi je žao. Nadam se da će baka ipak uspjet vidit Matuuser posted image
A tu rodbinu ni ja ne razumijemuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2101
7.3.2011 13:33:48   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: mariola

Ajoj Marta baš mi je žao. Nadam se da će baka ipak uspjet vidit Matuuser posted image
A tu rodbinu ni ja ne razumijemuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2102
7.3.2011 13:34:25   
Marta j
i ja se nadam jer bi mi stvarno bilo tesko da baka umre a da joj nisam odnijela matu.

Mislila sam da je ja i mm odemo u st vidjeti u bolnicu al mi svi govore da neidem da necu moci podnijeti prizor kada udem u sobu.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2103
7.3.2011 13:36:04   
mariola
Ne znam šta bi ti rekla. Možda bolje da ne ideš.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2104
7.3.2011 13:36:40   
cuba
Ajme Marta, baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image  nadam se ipak da neće doći do najgorega i da će baka viditi Matu..
A što se tiče bolnice možda bolje da ne ideš, stvarno nije lijepi prizor, tata mi je imao moždani prije 3mj pa znam....

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2105
7.3.2011 13:38:21   
pepeljuga
I ja mislim da je bolje da ne ides,nek tm odvede M a ti ih cekaj ispriduser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2106
7.3.2011 13:42:08   
BUMBI
I ja se slažem s curama

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2107
7.3.2011 13:48:10   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2108
7.3.2011 14:07:45   
lilia
Ma nemoj ni da mali to gleda, ni ti također, milijon cjevčica, ono stalno tuli pa baka i tako ništa ne razumije ako je u dubokoj komi. Nemoj me krivo shvatiti ali pamti je onakvu kakvom je se sjećaš a neki je čvršći od tebe posjećuju. Sretno.
Da nitko ne pita gdje je baka do 17 sati, stvarno ne razumijem.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2109
7.3.2011 14:12:57   
Ninaa
Ajme Marta baš mi je žao, ni meni nije jasno kak se netko cijeli dan ne brine di je baka. Neznam kaj da ti velim ja imam averziju prema bolnicama i mrtvačnicama tak da idem samo kad moram ali baš moram. Kad mi je svekrva umrla na moru nisam mogla ići kad su je doveli da je vidim,bilo mi je preteško radije da je pamtim onak vedru i veselu kakva je bila neg da me proganja njena slika u lijesu. Poslije sam bila u mrtvačnici, a po meni nije baš ni da Mate ide ipak je mali da se ne bi čega preplašio, no vi odlučite

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 2110
7.3.2011 14:13:08   
leilany
IZVORNA PORUKA: lilia

Ma nemoj ni da mali to gleda, ni ti također, milijon cjevčica, ono stalno tuli pa baka i tako ništa ne razumije ako je u dubokoj komi. Nemoj me krivo shvatiti ali pamti je onakvu kakvom je se sjećaš a neki je čvršći od tebe posjećuju. Sretno.

slazem se s liliom....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 2111
7.3.2011 14:18:05   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: leilany

slazem se s liliom....

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2112
7.3.2011 15:38:23   
mama mery
i ja se slazem s liliom

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 2113
7.3.2011 16:40:21   
ZVRK
marta ja ga nebi vodila a i u pulskoj bolnici ne pustaju malu djecu u posjete tako da možda je i kod vas.
moj nije išao viditi svoje bake kada su bile u bolnicama
a misli i na sebe sada da tebi ne bude nešto

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2114
7.3.2011 17:18:25   
Tanjica Tanja
Ma hebem ti ja ovu državu i ljude koji, kad se nešto dogovoriš, ne ispoštuju.....radila sam za "frendove", namučila se mjesec dana, ovi dobili novce zbog mog truda....A JA VEĆ 2 GOD. NE MOGU OD NJIH DOBITI MOJ DOGOVORENI HONORAR!!!!! Juser posted image user posted image ih 2000 kuna! Nazivam lika već mjesecima, ne javlja se na telefon....danas se javio i rekao: Žao mi je, ja te novce nemam! Banka mi sjela na račun! Arghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
I šta da ja sad radim??? Da u 8 mjesecu trudnoće idem lomiti kosti????Joj što sam ljuta, ljudi su tako nezahvalni i pohlepni....ma bez predujma ne pišem projekte ni rođenom bratu..........

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2115
7.3.2011 17:24:47   
pincirotvajler

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2116
7.3.2011 17:28:50   
patka
Tanjica Tanja nemas pojma koliko te razumijem kako se osjecas, ja vec 14 mjeseci cekam da mi jedna kriminalna krava vrati 8000eura pologa za stan koji nije izgradjen niti bude tako skoro i danas me uvjerava da radi na tome da dobije vlasnicki list a na internetu lijepo pise da je zgradica etazirana i sve je na njenu firmu ai kad joj to kazem ona meni govori da to nije moguce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

Neposredna veza do poruke: 2117
7.3.2011 17:30:48   
cuba
Ajoj TTuser posted image user posted image
pa kako to tako ispalo na kraju?
Baš mi je žao draga ali nekako imam filing da ćeš se od tih novaca definitivno oprostiti jer od tog lika nema kruha.... Kako bi reka Gibo: ovo mi je škola, drugi puta ću pametnije...
Žao mi je da se moraš u trudnoći živcirati i to prolaziti ali kvragu i ti novci, nisu vrijedni tvog zdravlja i živciranja posebno sadauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2118
7.3.2011 17:36:22   
Tanjica Tanja
Joj drage moje, ovo je definitivno škola...treba cjeniti svoj rad i trud! Bez predujma niti ne počinjem raditi.....onda ću vidjeti tko je ozbiljan, a tko prevarant...
Patka, žao mi je zbog tvoje situacije.....užasno sam ljuta na takve ljude...kako samo mogu spavati....ma fuj!user posted image user posted image user posted image
A od ovih novaca sam se oprostilauser posted image , neću umrijeti zbog njih, više mi je žao što sam svoj trud i znanje usmjerila na krivo mjesto....user posted image   

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2119
7.3.2011 17:52:02   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: leilany

slazem se s liliom....

I ja...   user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2120
7.3.2011 17:53:04   
nemammaste
Tanjice i patka, user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 2121
7.3.2011 18:43:48   
Tanjica Tanja
Hvala na riječima utjehe...odmah mi je lakšeuser posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 2122
7.3.2011 20:57:08   
pepeljuga
Tanja i patkauser posted image user posted image user posted image

Tuzim se na mm kojije tek sad dosao doma od jutros jer je bio na nekom poslovnom rucku,ma koji faken rucak traje do 9 navece,nije se sitio nazvat i piatat dali ja mogu sama sa njima jer kao da je nesto ja bi ga zvalauser posted image user posted image user posted image
Ma ti muski su stvarno nekad u k****user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2123
7.3.2011 21:00:11   
cuba
Pepe nemoj se živciratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
muškima neke stvari jednostavno triba nacrtati, ko tupsoni su inače...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2124
7.3.2011 21:17:26   
leilany
pepe,sad cu ja doc sa teflonkom da ga istanburamo po toj glavi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje pelene koristite(su vam najbolje)?

Libero (16%)

Pampers (52%)

Huggies (4%)

Platnene (0%)

dm-ove (16%)

neke druge (12%)

Broj svih glasova: 205

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!