Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 13:32:07
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj Marta baš mi je žao. Nadam se da će baka ipak uspjet vidit Matu A tu rodbinu ni ja ne razumijem
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 13:33:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ajoj Marta baš mi je žao. Nadam se da će baka ipak uspjet vidit Matu A tu rodbinu ni ja ne razumijem
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 13:34:25
|
|
|
|
Marta j
|
i ja se nadam jer bi mi stvarno bilo tesko da baka umre a da joj nisam odnijela matu. Mislila sam da je ja i mm odemo u st vidjeti u bolnicu al mi svi govore da neidem da necu moci podnijeti prizor kada udem u sobu.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 13:36:04
|
|
|
|
mariola
|
Ne znam šta bi ti rekla. Možda bolje da ne ideš.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 13:36:40
|
|
|
|
cuba
|
Ajme Marta, baš mi je žao nadam se ipak da neće doći do najgorega i da će baka viditi Matu.. A što se tiče bolnice možda bolje da ne ideš, stvarno nije lijepi prizor, tata mi je imao moždani prije 3mj pa znam....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 13:38:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
I ja mislim da je bolje da ne ides,nek tm odvede M a ti ih cekaj isprid
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 13:42:08
|
|
|
|
BUMBI
|
I ja se slažem s curama
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 13:48:10
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 14:07:45
|
|
|
|
lilia
|
Ma nemoj ni da mali to gleda, ni ti također, milijon cjevčica, ono stalno tuli pa baka i tako ništa ne razumije ako je u dubokoj komi. Nemoj me krivo shvatiti ali pamti je onakvu kakvom je se sjećaš a neki je čvršći od tebe posjećuju. Sretno. Da nitko ne pita gdje je baka do 17 sati, stvarno ne razumijem.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 14:12:57
|
|
|
|
Ninaa
|
Ajme Marta baš mi je žao, ni meni nije jasno kak se netko cijeli dan ne brine di je baka. Neznam kaj da ti velim ja imam averziju prema bolnicama i mrtvačnicama tak da idem samo kad moram ali baš moram. Kad mi je svekrva umrla na moru nisam mogla ići kad su je doveli da je vidim,bilo mi je preteško radije da je pamtim onak vedru i veselu kakva je bila neg da me proganja njena slika u lijesu. Poslije sam bila u mrtvačnici, a po meni nije baš ni da Mate ide ipak je mali da se ne bi čega preplašio, no vi odlučite
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 14:13:08
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ma nemoj ni da mali to gleda, ni ti također, milijon cjevčica, ono stalno tuli pa baka i tako ništa ne razumije ako je u dubokoj komi. Nemoj me krivo shvatiti ali pamti je onakvu kakvom je se sjećaš a neki je čvršći od tebe posjećuju. Sretno. Da nitko ne pita gdje je baka do 17 sati, stvarno ne razumijem. slazem se s liliom....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 14:18:05
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: lilia Ma nemoj ni da mali to gleda, ni ti također, milijon cjevčica, ono stalno tuli pa baka i tako ništa ne razumije ako je u dubokoj komi. Nemoj me krivo shvatiti ali pamti je onakvu kakvom je se sjećaš a neki je čvršći od tebe posjećuju. Sretno. Da nitko ne pita gdje je baka do 17 sati, stvarno ne razumijem. slazem se s liliom....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 15:38:23
|
|
|
|
mama mery
|
i ja se slazem s liliom
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 16:40:21
|
|
|
|
ZVRK
|
marta ja ga nebi vodila a i u pulskoj bolnici ne pustaju malu djecu u posjete tako da možda je i kod vas. moj nije išao viditi svoje bake kada su bile u bolnicama a misli i na sebe sada da tebi ne bude nešto
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 17:18:25
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Ma hebem ti ja ovu državu i ljude koji, kad se nešto dogovoriš, ne ispoštuju.....radila sam za "frendove", namučila se mjesec dana, ovi dobili novce zbog mog truda....A JA VEĆ 2 GOD. NE MOGU OD NJIH DOBITI MOJ DOGOVORENI HONORAR!!!!! J ih 2000 kuna! Nazivam lika već mjesecima, ne javlja se na telefon....danas se javio i rekao: Žao mi je, ja te novce nemam! Banka mi sjela na račun! Arghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! I šta da ja sad radim??? Da u 8 mjesecu trudnoće idem lomiti kosti????Joj što sam ljuta, ljudi su tako nezahvalni i pohlepni....ma bez predujma ne pišem projekte ni rođenom bratu..........
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 17:24:47
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 17:28:50
|
|
|
|
patka
|
Tanjica Tanja nemas pojma koliko te razumijem kako se osjecas, ja vec 14 mjeseci cekam da mi jedna kriminalna krava vrati 8000eura pologa za stan koji nije izgradjen niti bude tako skoro i danas me uvjerava da radi na tome da dobije vlasnicki list a na internetu lijepo pise da je zgradica etazirana i sve je na njenu firmu ai kad joj to kazem ona meni govori da to nije moguce
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 17:30:48
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj TT pa kako to tako ispalo na kraju? Baš mi je žao draga ali nekako imam filing da ćeš se od tih novaca definitivno oprostiti jer od tog lika nema kruha.... Kako bi reka Gibo: ovo mi je škola, drugi puta ću pametnije... Žao mi je da se moraš u trudnoći živcirati i to prolaziti ali kvragu i ti novci, nisu vrijedni tvog zdravlja i živciranja posebno sada
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 17:36:22
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Joj drage moje, ovo je definitivno škola...treba cjeniti svoj rad i trud! Bez predujma niti ne počinjem raditi.....onda ću vidjeti tko je ozbiljan, a tko prevarant... Patka, žao mi je zbog tvoje situacije.....užasno sam ljuta na takve ljude...kako samo mogu spavati....ma fuj! A od ovih novaca sam se oprostila , neću umrijeti zbog njih, više mi je žao što sam svoj trud i znanje usmjerila na krivo mjesto....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 17:52:02
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: lilia Ma nemoj ni da mali to gleda, ni ti također, milijon cjevčica, ono stalno tuli pa baka i tako ništa ne razumije ako je u dubokoj komi. Nemoj me krivo shvatiti ali pamti je onakvu kakvom je se sjećaš a neki je čvršći od tebe posjećuju. Sretno. Da nitko ne pita gdje je baka do 17 sati, stvarno ne razumijem. slazem se s liliom.... I ja...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 17:53:04
|
|
|
|
nemammaste
|
Tanjice i patka,
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 18:43:48
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Hvala na riječima utjehe...odmah mi je lakše
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 20:57:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Tanja i patka Tuzim se na mm kojije tek sad dosao doma od jutros jer je bio na nekom poslovnom rucku,ma koji faken rucak traje do 9 navece,nije se sitio nazvat i piatat dali ja mogu sama sa njima jer kao da je nesto ja bi ga zvala Ma ti muski su stvarno nekad u k****
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 21:00:11
|
|
|
|
cuba
|
Pepe nemoj se živcirati muškima neke stvari jednostavno triba nacrtati, ko tupsoni su inače...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.3.2011 21:17:26
|
|
|
|
leilany
|
pepe,sad cu ja doc sa teflonkom da ga istanburamo po toj glavi
|
Anketa
Koje pelene koristite(su vam najbolje)?Libero (
16%)
Pampers (
52%)
Huggies (
4%)
Platnene (
0%)
dm-ove (
16%)
neke druge (
12%)
Broj svih glasova: 205Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!