|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Gušterica"
6.4.2011 13:49:07   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: danery

ajme majko,zamisli cuba da se ja i ti nađemo u zg na kavi user posted image user posted image user posted image kakav bi to mix bio user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bilo bi tu partikli, babarina, patika, tenisica, trenerki, tutauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Evo ovaj moj sečuje u sobi,veććććuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1201
6.4.2011 13:50:12   
danery
ma glavno da bi si mi kavu znale naručiti user posted image
odoh cure,bejb budna,ide klopati pa van user posted image kiss svima do kasnije user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1202
6.4.2011 13:50:13   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Mmmm i kakva je bila ta travauser posted image user posted image

Moze proci,mama brije da se moram hranit zdravouser posted image user posted image user posted image al za sutra dogovorene tortiljeuser posted image user posted image

A i ja mogu kombibnirati govore,studirala u Zg i St,mama vojvođanka,boravim na otoku,a koje sve kombinacijeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1203
6.4.2011 13:50:29   
cuba
Bumbi pa kad je zaspao? Možda se samo nešto meškolji?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1204
6.4.2011 13:51:35   
cuba
Pepe taman sam ti tila reć da bi ja ipak nešto konkretnije za ručak, od trava si gladan za po ureuser posted image  nek ona tortilje ipak spremi za večeruuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1205
6.4.2011 13:54:57   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Pepe taman sam ti tila reć da bi ja ipak nešto konkretnije za ručak, od trava si gladan za po ureuser posted image  nek ona tortilje ipak spremi za večeruuser posted image

Ma dobro,poila sam sad malo cokoladeuser posted image

Bumbi mozda nastaviuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1206
6.4.2011 13:58:20   
cuba
Aha, nadoknadila si malouser posted image user posted image
Ja zadnjih dana živim na integralnim štapićima, ništa ne kuvamuser posted image  sva srića mama blizu živi pa se njoj koji put prištekam na ručakuser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1207
6.4.2011 14:01:38   
pepeljuga
Ma blazene te nase mameuser posted image user posted image
Znaci strajkas sa kuhanjemuser posted image kakva si ti mamauser posted image
Ja mislim da i ja necu drugi tjedan,njih dva sad rucaju u vrticu,mm cu reci nek i on negdi ruca a ja cu zivit na junk fooduser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1208
6.4.2011 14:03:21   
cuba
Ajde R ipak skuvam ručakuser posted image user posted image
Ma neda mi se za samu sebe, dok nešto napravim, išporkam 2 lonca, tave za pjat juhe, šnicel i pomfrit. A i ne volim sama jestiuser posted image

Vidim ti si napravila plan i program za idući tjedanuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1209
6.4.2011 14:05:32   
pepeljuga
Ajme ni ja ne volim sama jesti,uopce mi nije gust,onda samo utrpam u sebeuser posted image

Da,da plan je tuuser posted image  Obozavam u ovom stanju nezdravu hranuuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1210
6.4.2011 14:16:51   
cuba
Onda guštaj još par miseci u junk food-uuser posted image user posted image
Evo moj hahar se čuje na alarmiću, pa gibam pomalo. Idem mu dat ručak i opet ćemo vani, vrime je odličnouser posted image
Baaajuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1211
6.4.2011 14:18:06   
pepeljuga
Cuba uzivajte,puse..:-*

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1212
6.4.2011 20:47:23   
cuba
Večeruser posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1213
6.4.2011 20:49:13   
modesty blaise
večer draga
jeste se našetali? mi danas samo po terasi doma jer sam ja imala generalku

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1214
6.4.2011 20:49:44   
modesty blaise
mmmm...fino si ovo serviralauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1215
6.4.2011 20:55:38   
cuba
Eeej, večeruser posted image
Znači danas si bila pravo vrijednauser posted image user posted image  jesi bar sve uspila srediti?
Jel spava mali slatkišuser posted image

Mi smo opet popodne bili vani, prethodno se valjali po krevetu jedno uru vrimenauser posted image  ja gora od Roka, valjda sam i madrac razvalilauser posted image  pitat će me muž kad se vrati, šta se točno radi na tom krevetuuser posted image
Ma lipo je vrime pa smo stalno u điru, bili u šetnji pa kod mojih. Zadnjih dana je R zabava vaditi i stavljati robu u mašinuuser posted image  danas se kod bake tako zabavio jedno uru vrimena. Nije me doživljavao ni najmanje pa sam otišla popiti kavuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1216
6.4.2011 20:56:46   
danery
ivning bejbs....
šta ima?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1217
6.4.2011 21:01:16   
pepeljuga
Vecer cureuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1218
6.4.2011 21:02:28   
modesty blaise
ma super kad ste tak puno u điru...hehe muž će ti posumnjat da si samovala dok ga nije bilo, a ti poslije pričaj kak si skakala s Rokićem...hehe ja ti nebi vjerovala user posted image

sve sam uspjela polizat po kući i sutra sam mirna...imam ujutro otić na HZZO radi onog porodiljnog i s frendico i sa S otić na kavu, a popodne nas mm vodi u shoping

S još ne spava al sad ću ga polagano ići sredit za čorkicu..bi on al ja ga malo zadržim do jedno 21h , da mi ujutro ne divlja već u 6
ojla d
kako bebjica? jel još nervozna radi onih groznih zubića koji nikak da niknu? kak tvoja leđa?

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1219
6.4.2011 21:03:30   
cuba
Oho, stiglo večernje pojačanjeuser posted image
Evo san se sad nasmijala na rr hvalioniciuser posted image  pitaju cure šta je to faturetauser posted image  definitivno bi kao prevodioc svih narječja mogla raditiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1220
6.4.2011 21:06:11   
pepeljuga
Modesty ti si bila vridnauser posted image user posted image user posted image
Cuba vi se lipo isetaliuser posted image
Mm i ja popodne obisli pola trgovackih centara u Zg,baka cuvala decke a mi sami lumpovaliuser posted image . Trazimo neke garniture za kaficuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1221
6.4.2011 21:10:36   
modesty blaise
O pa super Pepe, znači i vama je bilo zabavno.... a dečki uživali kod bakeuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1222
6.4.2011 21:12:23   
pepeljuga
Baka je kod nas,dosla ovaj tjedan iz Zd,ajme sto bi dala da je stalno tuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1223
6.4.2011 21:13:11   
cuba
Pepe znači bit će renoviranja za ovo litouser posted image user posted image  jeste šta dobroga našliuser posted image
Kako su frajeri, jel ima još tragova od kozica?

Neposredna veza do poruke: 1224
6.4.2011 21:15:36   
pepeljuga
Ma trazimo nesto za vanjsku teracu,ima par dobrih stvarcica,nebi nesto bas skupo s obzirom da radimo samo 3 miseca,a opet uvik nesto novo tribauser posted image
Ja bi onaj đir kao pleteno,stol,dvi sidalice i kao neki dvosjeduser posted image

Ima jos krastica i kod T i kod R al prolaziuser posted image jedino ima nosevi cure kao ludiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!