|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Gušterica"
6.4.2011 21:18:17   
danery
mb,bejbica aja,a mm zuji u tv i viče kako me jaaaaaaaaaaako voli....zapravo je user posted image gladan user posted image user posted image user posted image
evo ode si sam demonstrativno namaljat kruh s nutelom user posted image user posted image user posted image user posted image a leđa? mislim da će me izdat iza ponoći user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1226
6.4.2011 21:24:02   
cuba
Pepe to mi je superuser posted image  bit će vam odlično. Ajme ja vi se već sad zavaljala u taj dvosjed sa jednim koktelčićemuser posted image
naletušice, vidim ti nešto protestirašuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1227
6.4.2011 21:29:44   
pepeljuga
A ja cuba sa jednim Baileysomuser posted image  Ajme ovo lito necu uzivat u tomeuser posted image

Danery lipo nek te tm izmasirauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1228
6.4.2011 21:32:31   
cuba
Ajde nagodinu ćeš sve nadoknadituser posted image
Jel staješ na Đuri ili (ako nije osobno)user posted image

Neposredna veza do poruke: 1229
6.4.2011 21:36:29   
pepeljuga
Za sad stajemuser posted image  uvik sam vikala da bi volila imati troje dice ,o vise nisam bas razmisljala,al nikad nisam mislila da cu imati tri sinauser posted image da mi je to neko rekao rekla bi mu da nema sanseuser posted image
I rekla sam da mislim da cu rađat do 35-36 pa sto rodim rodimuser posted image ,za koju godinicu mozda i promjenim misljenjeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1230
6.4.2011 21:44:09   
cuba
Meni je 3 isto lip brojuser posted image  ako Bog da i ja ću ih troje imatiuser posted image user posted image
A to za muške ti virujemuser posted image  u mm-ovoj familiji su sami muški i ako se tako nastavi mogla bi i ja sa 4 muška na kraju bit u kući, ajme meniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1231
6.4.2011 21:47:59   
pepeljuga
A mozda se tebi zalomi jedna curkauser posted image ja drzim fige da budeuser posted image

Ajme oko mene svi ili kombinacije ili same zenske,jedino ja tri deckicauser posted image  rekla sam srekvu da se ne brini da cemu prezime  nestatiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1232
6.4.2011 21:55:27   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

A mozda se tebi zalomi jedna curkauser posted image ja drzim fige da budeuser posted image

Ajme oko mene svi ili kombinacije ili same zenske,jedino ja tri deckicauser posted image  rekla sam srekvu da se ne brini da cemu prezime  nestatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  to je sigurno
Hvala tiuser posted image user posted image  i ja se nadam bar jednoj curkiuser posted image

Evo sam upravo sredila i nalakirala sve noktićeuser posted image
Sutra ujutro idem u frizera na pramenove i šišanje, mama će čuvati R. I njega će kasnije dovesti, treba mu šiške skratitiuser posted image
Posli se idemo slikati za putovnice a popodne moram do policije odniti sve dokumente za predati zahtjev.

Neposredna veza do poruke: 1233
6.4.2011 21:59:13   
pepeljuga
A znaci sutra tretmani uljepsavanja,bravouser posted image user posted image user posted image
I ja bi trebala decke osisati al jos imaju po glavicama kraste od kozica pa cu kad im to prođeuser posted image

Jeste  odlucili di cete na kraju?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1234
6.4.2011 21:59:34   
danery
cure,odoh ja u krevetac....tipkamo se sutra...lkn i lijepo se zabavljajteuser posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1235
6.4.2011 22:02:06   
pepeljuga
Danery ln,puse bejbuser posted image
I  ja cu brzo,tribam jos pod tus a nesto mi se nedauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1236
6.4.2011 22:02:20   
cuba
naletušice Ln :-***
Pepe jel klincima samo nosić curi ili? To imunitet od kozica opaouser posted image
Nismo još odlučili, po Europi sigurno, neka bliža destinacija jer smo sa R. Još mi je smišno njega onako maloga zamisliti u avionuuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1237
6.4.2011 22:10:28   
pepeljuga
Ma curi nos al bas dosta,T je jutros i juce ujutro isla i krv,a povezujem to sve sa kozicama,dajem im neki multivitaminski sirup al sve je to isto. R mi jos i jede al T je nekako od kozica ful izgubio apetituser posted image  malo strajkauser posted image al nadam se da ce se vratit brzo na starouser posted image

Ma bas ce vam biti lipouser posted image ja mislim da cemmo mi onaj drugi vikend u Slo,ono sto sam kupilauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1238
6.4.2011 22:13:33   
cuba
Aha, da niste bili do sada, ajme superuser posted image user posted image  klinci će uživati a i vi bomeuser posted image
Jesi u Zd za Uskrs ili ćeš tek u 5 dolazit?

Ma vjerojatno im je to sve od kozica, bit će oni super kroz par dana, tek su im prošle..

Neposredna veza do poruke: 1239
6.4.2011 22:15:42   
pepeljuga
Idemo za Uskrs al opet cemo se vratiti u Zg,i onda kad necakinji prođe pricest a to je 8.5 idemo za stalno,desetak dana u Zd i onda picimo na Ist,jedva cekam,samo da meni bude sve okuser posted image
Vataju me paranoje da ceme uvatiti trudovi tamouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1240
6.4.2011 22:21:18   
cuba
Onda još malo pa ste u Dalmejšiuser posted image user posted image
Jesi njih dvojici rodila prije termina ili?

Neposredna veza do poruke: 1241
6.4.2011 22:24:04   
pepeljuga
T sam rodila 4 dana prije al je porod bio induciran,nisam imala ni trudove ,ni bolove al im je ctg bio cudan,bio im je pre miran al on je uvik takav i bio za razliku od saduser posted image
R sam rodila 9 dana prije,otvorena 9 prstiju,trudovi me uvatili doslovno po ure prijeuser posted image ni prvi ni drugi put mi nije pukao vodenjakuser posted image

O da,jedva cekamo biti Dalmatinciuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1242
6.4.2011 22:27:19   
cuba
Znači možemo i Đuru očekivati koji dan ranijeuser posted image user posted image  ajme držim fige da ti i ovaj porod bude tako brzuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1243
6.4.2011 22:28:14   
pepeljuga
Ja racunam da bi mogao oko 20user posted image
A i sama se nadam da ce porod biti kao sa R,to je tako brzo zavrsilouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1244
6.4.2011 22:30:54   
cuba
Blago ti se, ljubomorna sam na te brze porodeuser posted image  moj je bio sve samo ne brzuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1245
6.4.2011 22:32:38   
pepeljuga
Ja u 12.15 usla u boks i zovem mm da dođe a on vice ma sto ces vec,ja tek narucio pelinkovacuser posted image user posted image user posted image  U 12.35 rodila,bez dripa ,bez icegauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1246
6.4.2011 22:35:58   
anne
Hej kokice.
Što se pije?user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 1247
6.4.2011 22:36:34   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja u 12.15 usla u boks i zovem mm da dođe a on vice ma sto ces vec,ja tek narucio pelinkovacuser posted image user posted image user posted image  U 12.35 rodila,bez dripa ,bez icegauser posted image user posted image user posted image

Ahahahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image  nisi dala čoviku ni da popije jednu putnuuser posted image user posted image user posted image  i jaaaaa biiii takouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1248
6.4.2011 22:36:38   
pepeljuga
Ej anne moj komp strajka pa se ne pije nistauser posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1249
6.4.2011 22:37:00   
cuba
IZVORNA PORUKA: anne

Hej kokice.
Što se pije?user posted image

anne večeruser posted image
pelinkovac umisto Pepinog mužauser posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!