|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Gušterica"
7.4.2011 8:17:26   
modesty blaise
odma moram reč da je S noćas odspaval od 21.30- 6.30 BEZ BUĐENJA !!!!user posted image  dala mu mljekeco u 6.30 i on nastavio do 8huser posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam kaj mu je bilo, a i ja sam odspavala to vrijeme skoro u komadu
aaaaaa.....ovo moram zapisati
tak sam happy!user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1276
7.4.2011 8:19:17   
mariola
Jutro plavka i modestyuser posted image  Kako ste vi? Kako je noć prošla? Jesu bebači zezali?
Tanjice šta je mama operirala? Znam da si spominjala nešto ginekološki ali ne znam šta točnouser posted image
Cuba i ja ću na frizuru kasnijeuser posted image user posted image
Moj frajer je super. I on ne može dočekati da ga raspremim kad uđemo u vrtićuser posted image  Jučer mi je došla sestra i njena mala pa T ima društvouser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1277
7.4.2011 8:20:07   
mariola
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

odma moram reč da je S noćas odspaval od 21.30- 6.30 BEZ BUĐENJA !!!!user posted image  dala mu mljekeco u 6.30 i on nastavio do 8huser posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam kaj mu je bilo, a i ja sam odspavala to vrijeme skoro u komadu
aaaaaa.....ovo moram zapisati
tak sam happy!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Baš mi je drago da si se naspavala. Radujem se s tobomuser posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1278
7.4.2011 8:22:31   
modesty blaise
hvala draga....još sam pod dojmom...pa makar se to više i ne ponovilo al sad znam da će ipak jednog dana doći to da će moj S spavati kak trebauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1279
7.4.2011 8:22:48   
cuba
Mb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Sebača, pravi jeuser posted image
Baš mi je drago da ste se svi zajedno naspavali, nadam se da će tako i ostatiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1280
7.4.2011 8:24:28   
modesty blaise
vidim cure vi se opasno sređujete ....nek, nek, tak i trebauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1281
7.4.2011 8:25:30   
plavka
Hvala, dobro sam!!! Ribicu je muž odvezao u jaslice i vidim da stvarno uživa tamo....S vratiju mi je mahala i vikala bok.... presmiješna je, sad malo tipkam po internetu uz coffe a onda se bacam na peglanje.....

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1282
   [Obrisani korisnik]
7.4.2011 8:25:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1283
7.4.2011 8:28:07   
modesty blaise
baš mi je žao kaj ste se tolko budile crvči.možda je nekaj sanjala..znam kak ti jeuser posted image ...al lijep je dan pa ćete ga nekak preživjetiuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1284
   [Obrisani korisnik]
7.4.2011 8:32:19   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1285
7.4.2011 8:32:31   
plavka
Jutro, Cvrle i tebi....
Žao mi je što ste se budili :-(((((

Nisam ti odgovorila neki dan za D. naime mliječni proizvodi joj nikako neidu i više niti ne forsamo.... Ujutro je još uvijek na formuli ali u kombinaciji Alfare+ Nestle junior i par žlica čokolina i to je to što se tiče mliječnog obroka.... Špinat na mlijeku papa, prebacili smo se na bijeli rižoto ali jogurti, sir, sirni namazi, pudinzi i sl. neide nikako...... Od keksa prolaze piškoti i oni tvrdi čajni kolutići od kraša... u utorak idemo ponovo na pregled

Neposredna veza do poruke: 1286
7.4.2011 8:34:27   
mariola
Plavka kako tvoja cura spava?
Cuba jel se R više ne budi po noći?
Cvrle, jutro. Baš mi je žao da se nisi naspavalauser posted image user posted image
Kako ste mi inače?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1287
   [Obrisani korisnik]
7.4.2011 8:35:20   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1288
7.4.2011 8:35:59   
mariola
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Navikla sam već da se budi jednom dva puta,ali noćas me satrlauser posted image

Gdje ćete svi danas? Mi ćemo malo u šetnju.

Zamislite ovo:bila s frendicom i njenim klincima  u parku i nađem iglu i špricu pored klupe.user posted image
Sad me strah voditi ju uopće jer joj ne možeš dokazati da ne ide u pješčanik.

Ajme groznooooooooouser posted image
Ne možeš više ni u park otić, katastrofauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1289
7.4.2011 8:37:17   
cuba
Cvrle jutro, šta je ovouser posted image  cilu raju mi zauzeli receptiuser posted image
Držim fige da vam se ovakva noć više ne ponoviuser posted image user posted image user posted image

mariola, R dobro spava. Probudi se pred zoru pa ga prebacim kod sebe u krevet i odma nastavi spavatiuser posted image  Hvala Bogu višeuser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1290
7.4.2011 8:38:01   
modesty blaise
Joj katastrofa to s iglom. Fakat, kak ju sad mirno pustit u pjesakuser posted image ....al brijem da toga , na žalost , svugdje ima...grozno
i mi ćemo danas biti dosta po vani...

< Poruku je uredio modesty blaise -- 7.4.2011 8:39:17 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1291
   [Obrisani korisnik]
7.4.2011 8:39:12   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1292
7.4.2011 8:39:16   
mariola
Ajme cvrle šta je ovo? Prepala sam se ovolikih palančinkiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1293
7.4.2011 8:40:17   
modesty blaise
mljac za gigant činkiceuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1294
7.4.2011 8:43:03   
plavka

IZVORNA PORUKA: mariola

Plavka kako tvoja cura spava?
Cuba jel se R više ne budi po noći?
Cvrle, jutro. Baš mi je žao da se nisi naspavalauser posted image user posted image
Kako ste mi inače?

Da pokucam jako dobro do 21h već dobrano spava, samo što zaspi naravno u našem krevetu gledajuči tv.... te ju prebacimo u kimbač.... i tako spava cijelu noć do 06:15h kad ju budim za spremanje u jaslice ili se zbudi oko 05h pa ju opet prebacim k nama i spava dok se ne treba diči..... Od kad je u jaslicama spava cijelu noć a i jako je živahna, čak preživahna za curku tak da se dobrano izmori preko dana....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1295
   [Obrisani korisnik]
7.4.2011 8:44:14   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1296
7.4.2011 8:44:47   
modesty blaise
cure idem Sebača obuć jer je još u đamici pa u laufanje....uživajte u ovom prekrasnom proljetnom danu, budite vesele, nasmijane i lijepe i puskajte dječicu...pa-pa!
tipkamo se večeras

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1297
7.4.2011 8:52:16   
plavka
moje mišljenje je da ima pomaka ali nikako nesmijemo forsat jer dobijemo samo kontra efekat....
Skužila sam da mliječno jedino dobro prihvača uz konkretne tj."slane" proizvode....
Rekli su nam da soju isto sad može papat te da ju uvedemo nakon mliječnih proizvoda ali nismo jer i ovo teško ide....
No ona super napreduje, dobila je malo i na kilaži te se bližimo cifri od 11 kg, gle sad gledam tako da stigne probat sve i da ima vremena za ostale proizvode....
Jede mi skoro svo voće i povrće i hranu koju čak neka dijeca neće niti pomirisat tako da sam više nego zadovoljna!

< Poruku je uredio plavka -- 7.4.2011 8:53:48 >

Neposredna veza do poruke: 1298
   [Obrisani korisnik]
7.4.2011 8:52:23   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1299
7.4.2011 9:01:14   
lidac0605
Jutro,curke!Da vas i ja malo pozdravim dok su moji pri volji da budu dobri user posted image
Mi smo svi naspavani i raspoloženi za današnje laufanje pošto smo sad 2 dana bili samo u kući jer je junior imal neku virozu i kuril 39,al evo jutros afebrilan i ok!
Ovo za igle me niš ne čudi,bit će toga kod nas...a moj šogor je prije par godina u podzemnoj sjeo na upotrebljenu špricu i iglu gore u Berlinu i ubo se,al sva sreća nije mu niš bilo...
Kad čujem tak nekaj,sretna sam kaj sam u ovoj svojoj selendri...
Pusa svima i ugodan dan vam želim!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!