|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 [9] 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kolica
31.1.2011 16:59:08   
troubled
imaš u dm-u torbe...meni su baš lijepe...mislim da su oko 200 kuna...
ima i u prenatalu...ja sam tamo svoju kupila, mislim da je isto bila oko 200 kuna...
imaš ih i u turbo limaču...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 201
31.1.2011 17:07:07   
Mishek
169 kn u DM-u (bijela, ljubičasta, crna i smeđa boja) - odlična torba!

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 202
31.1.2011 20:01:05   
Tink
Eh a da nisam u subotu bila u dm-u i stvarno nisam vidjela. Ništa, hvala, sljedeći ću put pomnije pogledati!

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 203
1.2.2011 13:11:39   
Freya
IZVORNA PORUKA: Tink

Eh a da nisam u subotu bila u dm-u i stvarno nisam vidjela. Ništa, hvala, sljedeći ću put pomnije pogledati!

Čini se da je u zadnje vrijeme nastala pomama za tim torbama jer u Rijeci nema crne ni ljubičaste u niti jednom dm-u! Samo bež i smeđa...

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 204
1.2.2011 18:33:53   
bubaMaja
jel zna tko mogu li se kupiti posebno remenčići za Inglesinu 3 u 1 kolica? i gdje ako može u Rijeci?

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Freya)
Neposredna veza do poruke: 205
28.3.2011 0:39:39   
malla
Gledala sam kolica 3 u 1 CAM dual comby,bez-bijela i prekrasna  su.dobi se i ono za kisu u kompletu i presvlaku za presvlacenje bebe (kadd ides negdje).

cijena im je 560eur- 4150kn.

ima ko iskustva sa tim kolicima?meni se cijena cini nekako sasvim ok u usporedbi s drugima...

* moj misic Matias nam je doso 14.7.2011. *

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 206
28.3.2011 0:44:48   
malla
http://www.nafanya-express.ru/data/071/732/1236/2%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D1%81%D0%BA%D0%B0%20cam%20dual%20comby%20771.jpg

to bi bila ta,samo u bez-bijeloj kombinaciji

(Odgovor članu malla)
Neposredna veza do poruke: 207
28.3.2011 9:35:04   
uspavana
joj...kad čitam ove postove o kolicima, to je znanstvena fantastika za mene user posted image

prešli smo za sad nekoliko trgovina dječjom opremom i konačno prošli tjedan uspjeli naći nešto što nam se na prvi pogled odmah sviđalo, a i cijena je više nego prihvatljiva - 1800 kn... a kad trebamo dva komada.
ne bi kupovala 3 u 1, nego 2 u 1...jer kako više razmišljam mislim da mi košara neće trebati, a ne bi htjela skupljati stvari koje će poslije stajati negdje...

ali smo ih na kraju zaboravili poslikati... možda se vratimo natrag, slikati... pa stavim slikicu da čujem vaše mišljenje user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu malla)
Neposredna veza do poruke: 208
28.3.2011 15:07:03   
lilia
Ja bih ipak uzela košaru jer jaje stvarno nije za malu bebu. Mi smo ju koristili puna 4 mjeseca, kičma mu je skroz ravna unutra i prema preporuci pedijatra. Naša pedijatrica se zgraža nad roditeljima koji na prvi pregled dovedu bebu u jajetu, da ne govorim što o tome misle u rodilištu.
Ne znam možda su nas na tečaju napilili protiv tog jajeta, odnosno dozvoljavaju korištenje za jako kratke relacije ali ja sam se stvarno toga držala.
Eto to je moje mišljenje a ti napravi kako misliš da je najbolje.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 209
28.3.2011 15:11:11   
pepeljuga
Ja sam T rodila pred lito pa je odma bio u onom leecem dijelu kolica jer su se mogla spustiti u nulti polozaj,tako cu i sad sa ovom bebicomuser posted image

Jaje isto nisam bas koristilauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 210
28.3.2011 15:17:51   
cuba
IZVORNA PORUKA: lilia

Ja bih ipak uzela košaru jer jaje stvarno nije za malu bebu. Mi smo ju koristili puna 4 mjeseca, kičma mu je skroz ravna unutra i prema preporuci pedijatra. Naša pedijatrica se zgraža nad roditeljima koji na prvi pregled dovedu bebu u jajetu, da ne govorim što o tome misle u rodilištu.
Ne znam možda su nas na tečaju napilili protiv tog jajeta, odnosno dozvoljavaju korištenje za jako kratke relacije ali ja sam se stvarno toga držala.
Eto to je moje mišljenje a ti napravi kako misliš da je najbolje.

lilia pa i bebe se voze u autu u jajetu koje je prilagođeno od rođenja pa do godine dana, šta nije? Naravno da nećeš držati bebu unutra 5h ali sat, dva je po meni ok.
Ja sam R vodila u pedice u AS i to mi je super stvar bila. Prva 3-4mj je bio u kolicima u nultom položaju (nismo kupovali kolica sa košarom). Nakon toga sam ga znala voziti u jajetu koje se moglo montirati na kolica.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 211
28.3.2011 15:35:36   
lilia
Na prvi pregled pedijatru smo ga odveli u košari, iz rodilišta također, prvih mjesec i pol nismo išli u šetnju a kasnije u košari. Nas su učili da jaje koristimo samo za kratke relacije prva tri mjeseca. I tako smo radili, koristili smo ga  u autu ili đir do none.  Ali ne za u šetnju dok je bio tako mali.
Sportski dio mojih kolica ima za nulti položaj ali se veže samo remenčićima pa mi se ni to nije sviđalo, nekako mi je u košari bio najzaštićeniji obzirom da je bila prava zima kad smo šetali.
Ja nisam za to da se jako malu bebu vodi u šetnju svaki dan u AS-u, ukratko.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 212
28.3.2011 15:47:41   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: cuba
lilia pa i bebe se voze u autu u jajetu koje je prilagođeno od rođenja pa do godine dana, šta nije? Naravno da nećeš držati bebu unutra 5h ali sat, dva je po meni ok.
Ja sam R vodila u pedice u AS i to mi je super stvar bila. Prva 3-4mj je bio u kolicima u nultom položaju (nismo kupovali kolica sa košarom). Nakon toga sam ga znala voziti u jajetu koje se moglo montirati na kolica.

sve potpisujem....i mi isto tako identično

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 213
   [Obrisani korisnik]
28.3.2011 15:51:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 214
30.3.2011 12:32:50   
Felicia
Curke bok!
Imam jedno pitanje i nadam se savjetima user posted image . Trudna sam i išla bi po Maclaren techno xlr kolica u Sloveniju. da li netko ima iskustva sa kupovinom kolica u Sloveniji, kak ste prošli sa carinom i povratom DDv-a? Kolica su oko 395 Eura ( u Baby centru). Da li na carini carine kolica il naplaćuju PDV i koliko? Užasno me strah te carine a išla bi tamo jer svi kažu da je povoljnije kad se na kraju doda i taj povrat DDV-a...user posted image
Molim vas za savjet!!!!

Tenxx!!!user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 215
30.3.2011 23:18:57   
malla
IZVORNA PORUKA: Felicia

Curke bok!
Imam jedno pitanje i nadam se savjetima user posted image . Trudna sam i išla bi po Maclaren techno xlr kolica u Sloveniju. da li netko ima iskustva sa kupovinom kolica u Sloveniji, kak ste prošli sa carinom i povratom DDv-a? Kolica su oko 395 Eura ( u Baby centru). Da li na carini carine kolica il naplaćuju PDV i koliko? Užasno me strah te carine a išla bi tamo jer svi kažu da je povoljnije kad se na kraju doda i taj povrat DDV-a...user posted image
Molim vas za savjet!!!!

Tenxx!!!user posted image

najbolje i naj-isplatljivije bi ti bilo da u marketu zatrazis povrat poreza (sta ti dode 20 % od 395 eur.) a kolica presvercaj preko granice.jer ako ides na granici placat pdv doci ces na isto,kao da nemas povrat pdv.a od slovenaca.

e sad,moras pazit da u baby centru ne napravis racun preko 500 eur. jer sve sta je preko i trazis povrat poreza slovenci faxiraju na nasoj granici da si toliko i toliko ptrosila i zaustave te nasi da ti naplate porez.tako da ako kupujes i druge stvari kupuj na 2 racuna ;))

(Odgovor članu Felicia)
Neposredna veza do poruke: 216
30.3.2011 23:30:26   
malla
wiii nasla  sam kolica napokon!!user posted image  user posted image  prekrasna sa dijamanticima,dobra i ne skupa user posted image  3 u 1.... 4400kn + 250kn (podloga za autosjedalicu) = 4650kn

CAM elegant family

http://www.family-ok.com/images/passeggini/elegant%20family%20beige.jpg

(Odgovor članu malla)
Neposredna veza do poruke: 217
31.3.2011 0:24:14   
sig
Odlično... Predivna su!!
Jako mi se sviđa ta nježna boja!!
user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: malla

wiii nasla  sam kolica napokon!!user posted image  user posted image  prekrasna sa dijamanticima,dobra i ne skupa user posted image  3 u 1.... 4400kn + 250kn (podloga za autosjedalicu) = 4650kn

CAM elegant family

http://www.family-ok.com/images/passeggini/elegant%20family%20beige.jpg

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu malla)
Neposredna veza do poruke: 218
4.4.2011 9:42:23   
lea83
imate ovdje akcije kolica http://www.eburza.hr/recaro/recaro-akcija-djecjih-autosjedalica__104.htm
između ostalog i Maclaren XLR i Mura.

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 219
5.4.2011 21:06:19   
Potocnica
da li je netko od vas imao kolica "tako jumper x" i kakva su vam iskustva?

(Odgovor članu lea83)
Neposredna veza do poruke: 220
5.4.2011 21:10:31   
Potocnica
evo i slicice ako ce pomoc... hvalaaaa....

http://adax.hr/oprema-bebe-akcije/cijena/kolica_jumper_x_trio/

< Poruku je uredio Potocnica -- 5.4.2011 21:11:55 >

(Odgovor članu Potocnica)
Neposredna veza do poruke: 221
5.4.2011 21:13:06   
pepeljuga
Izgledaju mi ok,al nisam ih imala i nemam pojma nikoga tko ih ima pa ti ne mogu nista reci o njimauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Potocnica)
Neposredna veza do poruke: 222
5.4.2011 21:14:17   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Izgledaju mi ok,al nisam ih imala i nemam pojma nikoga tko ih ima pa ti ne mogu nista reci o njimauser posted image

Potpisujem

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 223
5.4.2011 22:19:07   
INES88
ima li tko iskustva s mc laren quest sport modelom? 

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 224
1.5.2011 9:37:53   
Anoniman
Lijep pozdrav, molim vas ako ima netko od vas kolica koja stanu u mali gepek, još manji od corse!?
Jesu li to možda Chicco kolica jer sam na njihovim stranicama vidjela kolumnu ''''kolica za svaki gepek''''?
Trebaju mi kolica od potpuno ležećeg pa kasnije do sjedećeg položaja. Peg perego su mi velika, dimenzije skoro 100X50, ne stanu u auto, kamoli gepek.

< Poruku je uredio Mala štruca -- 1.5.2011 9:38:50 >

(Odgovor članu INES88)
  Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 8 [9] 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 [9] 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!