|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
16.5.2011 12:42:35   
cuba
Ma da, baš je dan za izležavanje na kaučuuser posted image
A dok ja sve sredim po kući i zgotovim ručak, R će se probuditi pa ništa od kaučauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1376
16.5.2011 12:45:59   
mariola
A znam, ja dođem krepana od posla a T najživahniji, poslije spavanjauser posted image
Tak osam ja u subotu, taman mm i ja ručali i izvalili se svak na svoj kauč i govorim ja da bar T još jednu uru odspava (a već je dviuser posted image ) i probudio se nakon 45minuta i mm ga donio kod sebe i još je 45 minuta ležao s njim. Ajme preporodila sam se, ne znam kad sam zanji put legla malo popodne.
Oči mi suze od ovog kompa, sad ću samo na laptopu biti, on ima kvalitetniji ekran pa mi ne smeta za očiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1377
16.5.2011 12:51:21   
cuba
Bumbi, siđi u birc, nemoj nas samo ćirkatiuser posted image
Ja zadnjih dana uredno odspavam sa Ruser posted image  ali gotovo je sa tim popodnevnim spavanjem, netko sad triba i ručak napravitiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1378
16.5.2011 12:53:56   
modesty blaise
pozz cure
i moj čori al brijem da će se javit svaki čas...mi danas izašli samo nakratko do dućana jer je nekako hladnjikavo i oblačno...
popodne možda skoknemo do Avenue Malla po poklon za sveki jer joj je ročkas ...

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1379
16.5.2011 12:53:57   
BUMBI
Evo meuser posted image
Išla sam ručati,prejela sam seuser posted image
Ovdje je vrijem užas,stalno neka kišica pada i hladno jeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1380
16.5.2011 12:55:19   
mariola
Vidim i ja Bumbi a nikako da se javi. Ovako je i  jutros samo ćirilauser posted image
Lijepo ti ručak skuhaj prije R spavanja i eto ti vremena za ispružiti seuser posted image
I ja sam tako dok sam bila domauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1381
16.5.2011 12:56:27   
cuba
Eeej curkeuser posted image
Mb, tako smo i mi jutros. Samo do dućana i natrag kući. Taman ušli u kuću počela kiša padati.
Bumbi, šta si finoga kuhala kad si se prejela? Ja sam napravila pileću juhicu, kotlete u pećnicu i salatu. Ne jedem krumpir i kruh i moram ti reći da mi ni ne faleuser posted image
Kako mi je zet?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1382
16.5.2011 12:58:22   
BUMBI
Tu sam,tu sam šta ste me napaleuser posted image
Pravila sam juneći gulaš i tijestouser posted image
D spava,pa kasnije idemo kod mojih praviti još soka od bazge
mariola vidim da ju i ti očekuješ svki čast,ja istouser posted image ...stalno idem na wc vidjeti ali još ništa...

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1383
16.5.2011 12:59:24   
modesty blaise
vidim cuba ti se opako spremaš dočekati tm...samo se rihtaš, sređuješ i paziš kaj jedešuser posted image
i ja sam već 2 tjedna na malo probranijoj prehrani...nema slatkog, kruha, tjestenine..i za 2 tjedna ode 1,5kg...ja zadovoljna
čak sam i pekla kolače i palačinke za sve ovo vrijeme al mogu se pohvalit da nisam pokleknula i niš nisam ma ni liznula

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1384
16.5.2011 13:00:28   
cuba
Bumbi i tiuser posted image user posted image user posted image
Cure od srca vam želim da nas već sljedeći mjesec razveselite sa baby boom-om na rajiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajme otkada sok od bazge nisam pila...a to mi je sok djetinjstvauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1385
16.5.2011 13:00:54   
BUMBI
user posted image user posted image Mb i za tebe i par kilica manje

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1386
16.5.2011 13:03:13   
modesty blaise
Bumbi i Mariola i ja navijam za to da nam uskoro objavite radosnu vijest i da počmemo skupa s vama isčekivati....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1387
16.5.2011 13:03:14   
cuba
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

vidim cuba ti se opako spremaš dočekati tm...samo se rihtaš, sređuješ i paziš kaj jedešuser posted image
i ja sam već 2 tjedna na malo probranijoj prehrani...nema slatkog, kruha, tjestenine..i za 2 tjedna ode 1,5kg...ja zadovoljna
čak sam i pekla kolače i palačinke za sve ovo vrijeme al mogu se pohvalit da nisam pokleknula i niš nisam ma ni liznula

Ma user posted image user posted image user posted image  Mb. Odlično te ideuser posted image
Ma dosadile su mi dijete u kojima ne smim jest ništa. Ovako znam koje su mi tri bolne točke (kruh, slatkiši i krumpiri) i njih sam jednostavno izbacila sa menu-a. A moram se dovesti u red, nisam mm vidila 3 miseca user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1388
16.5.2011 13:04:22   
BUMBI
Bit će gadno taj dan kad ti tm stigneuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1389
16.5.2011 13:05:43   
cuba
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Bit će gadno taj dan kad ti tm stigneuser posted image

Bumbi user posted image user posted image user posted image user posted image  
Sve me strah, on već navija da idemo na drugouser posted image  iš, iš. Neću jošuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1390
16.5.2011 13:05:45   
modesty blaise
bit će...bit će.....user posted image user posted image
ma bit će ih po svudauser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1391
16.5.2011 13:06:51   
danery
eto i mene malo na pauzu...kak ste? 

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1392
16.5.2011 13:07:01   
BUMBI
Ajde mogla bi i ti s nama onda u odbrojavanjeuser posted image user posted image user posted image
D 25.5 ima predstavu u vrtiću,jedva čekam da ga vidim,kaže da će pjevati svi zajedno neke pjesmiceuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1393
16.5.2011 13:08:02   
modesty blaise
kak si ti d?...mi dobro...svaka u svom filmuuser posted image
ima kaj novoga za prijaviti kod bejb?

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1394
16.5.2011 13:09:24   
danery
user posted image user posted image user posted image bumbi....završna svečanost znači?
sori,smijuljim se na ovo zajedno pjevati neke pjesmice user posted image user posted image user posted image
super to d objasnio....znam da nama tetama koljena klecaju i smršavimo par dkg u tih pola sata,pogotovo ako je vani vruće user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1395
16.5.2011 13:09:43   
BUMBI
Hej Danery i tebiuser posted image
Šta ima kod tebe?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1396
16.5.2011 13:10:38   
BUMBI
A ja sam baš bila strena kad mi je to rekaouser posted image ,nemogu dočekatiuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1397
16.5.2011 13:13:07   
danery
ma evo niš,bile malo kod frendice na kavi....cura kuhala neki gulaš,sad obje futuckamo po luku i začinima user posted image user posted image user posted image
džaba presvlačenja,sve mi se u kosu uvuklo....nišanim tuš,al će bejb uskoro kmeknuti,vrijeme joj je ručku,pa neću sad....al opet....možda bolje odmah na remont,da me bejb ne klopne za lanč ovak aromatičnu user posted image user posted image user posted image
mb,nema ništa novo za prijaviti osim da se jako istegla pa smo na bodijima 92 user posted image user posted image
kako s napreduje?

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1398
16.5.2011 13:14:33   
danery
IZVORNA PORUKA: BUMBI

A ja sam baš bila strena kad mi je to rekaouser posted image ,nemogu dočekatiuser posted image user posted image

pa naravno,svi roditelji jedva čekaju priredbu,meni je super vidjeti sva ta nasmijana lica mama i tata i dječicu kako sva bitna paradiraju na pozornicu user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1399
16.5.2011 13:14:33   
pepeljuga
Evo i mene malouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!