|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
19.5.2011 14:16:48   
mariola
Evo mene opet. Svečano objavljujem da danas više ništa ne radim. user posted image
Imala sam stranku sad i jedva sam se skoncentrirala, baš sam umorna.
Jedva čekam doć doma i izvalit se na kauč po ureuser posted image
I već vidim da će T sto puta zazvat mama-mama-mamauser posted image
mmery kako ste vi? šta je novoga?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1701
19.5.2011 14:22:40   
Marta j
Evo i mene radim na samo 20% snageuser posted image

Muz boja sobu a ja svako malo uletim i vicem malo ovo malo ono,nemoj da kapas a on ludi i vice kao da sam to morala sada bojati da samo bi zadnji dana nesto bojala i pralauser posted image

Kako vi curke?

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1702
19.5.2011 14:34:49   
mariola
A ja umorna, najrađe bi zaspala al ništa od toga do ponoćiuser posted image
Nemam koncentracije više za posao pa čekam kad će tri ure da idem doma.
Kad ćeš po Matu?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1703
19.5.2011 14:38:21   
Marta j
Veceras ce ga moji dovesti i doci cistiti i peglati..
Sada je s bakom u vrticu do 4.Mada bas i nevoli stati tamo on bi samo setao i setao,i vozio svoja cuda.

Ima auto,dva bicikla,traktor s prikolicom,guralicu i motor i ja sam vec luda od tog treba garaza samo za njegova vozila.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1704
19.5.2011 14:41:54   
mariola
ahahahaha dobra si, ništa daj mužu neka i garažu napraviuser posted image
T ima kosilicu i to mu je najdraža igračka za po vani. Čak i kad je na bicikli jednom rukom drži kosilicu i vuče je za sobomuser posted image
Jel ti mama blizu? Da je barem meni moja, baš se i ne vidimo često, uvijek neke obveze pa ne znam ni kad sam bila zadnji put goreuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1705
19.5.2011 14:46:59   
Marta j
Jesu autom do njih imamo 20min oni su u gradu a ja sam na malom selu vani grada.
Tako da se vidimo svaki dan il svako drugi a uvijek ulete kada treba.

Sreca je pa imamo veliku kucu pa stanu sve matine igracke i vozila a muz bi samo kupovao a ja nedam pa ispadam babaroga.
Mate ima toliko stvari da se nezna igrati s tim jer ima previse,pa ni sam nezna sto bi prije.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1706
19.5.2011 14:47:03   
sarah_zg
Ima koga u birtiji? Remember me?user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1707
19.5.2011 14:50:23   
mariola
Mi baš i ne kupujemo. Ionako previše toga dobiva.
Sarah pa jesi ti nama živa? kako si? kako dijete?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1708
19.5.2011 14:53:34   
sarah_zg
Imala sam posla ko u priči i onda s malim van do mraka i još lektoriranje i nikako da se prikačim na raju. Moje dijete mora kositi kad dođe iz vrtića i ne ulazi u kuću do mraka. Super je. Počeo je pričati, baš je zanimljiv. Sutra idemo malo u H. i tak. Inače? Na raji? Šta novoga? Ko je trudan? Ko je rodio? Joj, vidim da je ribica trudna. To je super vijest!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1709
19.5.2011 14:57:05   
mariola
Samo vi uživajte. i mi smo po cijele dani vani, čim dođemo iz vrtića, t ne želi ni ulaziti u kuću ali ga nekako primamimo hranomuser posted image
I on priča, svaki dna sve više.
Rodila je Tanja i ne mogu se sjetit tko je još zadnjih danauser posted image
Uspavana nam je u bolniciuser posted image
ja još uvijek u trudlicamauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1710
19.5.2011 14:59:07   
sarah_zg
Čekaš mene, ha? Nadam se da ću sad imati malo više vremena za raju pa da pohvatam štaa se događa. Idem završiti ručak. Od danas sam na godišnjem! (starom)

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1711
19.5.2011 14:59:44   
mariola
idem i ja.evo 15h. čujemo se. bajuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1712
19.5.2011 15:01:14   
danery
IZVORNA PORUKA: mariola

Evo meneuser posted image
Vratila se s pauze. pojela brioš, popila kavicu i zadimila cigaret i sad mi se ništa nedauser posted image
Šta si ti radila u međuvremenu?
Vidi ti ove danery, ona bi se družila sa svima osim sa mnomuser posted image

vid ove kokoši,znala sam da će tako ispast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislila sam IMA LI JOŠ KOGA U BIRCU UZ TEBE;DA NISI TI SAMAAAAA  TUUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šta se radi? ja gledam za bejb šta ćemo sve morati maknuti gore....u hodalici je i mada se ne rula baš nešto previše,samo zjaka gdje je štogod zanimljivo....
ajme što je vani vruuuuućeeeeee,malo smo bile u hladu na dvorištu i ipak prokuhale user posted image user posted image mislim da nam je vrijeme za hladan sokić,a mami možda čak i sladoled user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1713
19.5.2011 20:56:01   
pepeljuga
Opet pustosuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1714
19.5.2011 20:56:48   
cuba
Hej draga, evo meneuser posted image
Kako ste mi, jel uživate u Zd?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1715
19.5.2011 21:08:06   
pepeljuga
Ej draga uzivamo al se isto izmorim,stalno sam u nekom muvingu al polako kuzim da ne mogu viseuser posted image
jutros bila na pramenovima,vratila se u plavuseuser posted image user posted image ,popodne isla kupovati neke poklone za djecije rođendane,dosla doma i stavila R spavat u 19.30 jer mi nije popodne zaspao i onda jos isla sa T đir do pozdrava suncu,i sad sam digla sve 4 u zrakuser posted image user posted image user posted image
Sutra mi je proslava mature,jedva cekamuser posted image
Sto ste vi radili?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1716
19.5.2011 21:12:55   
cuba
Je vam lipo user posted image user posted image user posted image
Sad malo uspori tempo, ipak imaš još samo 2 miseca do kraja, pazi nam Đuruuser posted image  A mogu misliti kako samo frajeri guštaju kod bake i dideuser posted image
Koliko ste još u Zd?

Mi smo jutros bili u šetnji pa sam ga onda ostavila kod mojih a ja sam otišla sa prijateljicom na kavicu. Poslije na depilaciju i pedikuruuser posted image
A ova dva dana sam se ubila od posla po kući. Toliko sam se naradila da me svaka žunta boliuser posted image  evo upravo sam završila sa ribanjem wc-a.
Sutra nam tajo stiže i ne mogu dočekati višeuser posted image  sad je u avionu, krenuo je iz Afrike...

Neposredna veza do poruke: 1717
19.5.2011 21:14:09   
cuba
I da user posted image user posted image user posted image  za pramenove, sad si opet u našem timuuser posted image user posted image
Jel idete na večeru, oćete se svi okupiti? Ja lani nisam bila jer mi je R bio premali i dojila sam pa baš nisam imala vremena a tako mi je žao...Tebi želim odličnu zabavuuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1718
19.5.2011 21:16:02   
pepeljuga
A znam da vam stize tajouser posted image user posted image user posted image  bas mi je drago i sad lipo uzivajte svi skupa,sad ce biti cilo lito ili?
A decki uzivaju,oni idu sutra sa bakom na otok a ja cu otici u subotu do nedilje i onda smo jos drugi tjedan u Zd i picimo doli za stalno,jedva cekam samo zato sto oni doli uzivaju a i meni je lakse tamo sa njimauser posted image user posted image

A morat cu usporiti,bas kuzim da me navece ful uhvate kontrakcijeuser posted image danas sam mislila da mi curi i plodna vodauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1719
19.5.2011 21:18:26   
pepeljuga
Nacicemo se isprid skole i onda idemo na veceru,necemo bas sve,bilo nas je 32 al mislim da nas dolazi oko 25,neke zive vani,dvi tek rodile .
Ni ja nisam bila kad je bilo 10 jwer mi nesto nije odgovaralo vrime.

Neposredna veza do poruke: 1720
19.5.2011 21:32:47   
cuba
Sad je točno bio 3 mjeseca na brodu pa bi onda isto toliko trebao ostati kući. Ja se nadam da će biti sve do kraja 8mjesecauser posted image  tako da će opet uhvatiti Božićno-novogodišnje blagdane i R roćkasuser posted image

Mislim da je tebe najviše satralo konstantno pakiranje i putovanjeuser posted image  Ajde izdržat ćete još ovih 10 dana i onda ćete na komod biti u kući.
Pa jel stvarno plodna voda ili je samo neki iscjedak??
Pa to je super, isto vas se dosta skupilouser posted image user posted image  Oće vam i razrednica biti?

< Poruku je uredio cuba -- 19.5.2011 21:33:11 >

Neposredna veza do poruke: 1721
19.5.2011 21:35:01   
pepeljuga
Proslo je tri miseca od kad je otisao,meni isto to nekako brzo al znam da tebi i  nijeuser posted image user posted image

A i ja mislim da me ubilo to pusto pakiranje,bas mi je puna kapa toga,hocu se vratit u Zduser posted image user posted image user posted image

Da,da dosta nas se skupilouser posted image  doci ce i razrednica i jos dvi profesorice sto su buile superuser posted image

Onda je tm vec ujutro tu ili?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1722
19.5.2011 21:37:39   
pepeljuga
Ma mislim da je iscjedak al je bas dosta bilo mokro i sve na traperice,morala sam i njih skinut jer se bas vidilo mokrouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1723
19.5.2011 21:38:20   
mariola
Juhuuuuuuuu, evo meuser posted image
Šta je novoga?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1724
19.5.2011 21:41:22   
pepeljuga
Juhuuuuuuu di si do saduser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!