|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
19.5.2011 21:46:27   
cuba
Brzo je i meni prošlo, jedino su mi se ova zadnja dva neplanirana tjedna nekako odužila. Ali bilo nam je lipo vrime, svaki dan smo u điradi pa je i to prošlouser posted image
Stiže sutra 13h na aerodrom, do 14h je sigurno kućiuser posted image user posted image user posted image  kad se R probudi imat će pravo iznenađenjeuser posted image
Kada je tebi sljedeći pregled?
mariola večer i tebiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1726
19.5.2011 21:46:42   
mariola
Joj ne pitaj. Da sam sve dovela u red ne bi stajala valjda sljedećih 5 dana. Po kući i oko kuće uvijek masu posla. Malo sam sobu sređivala di će mi kuma spavat. A još to nije ni približno spremno. Sutra ću završit.
Vidim ti se i dalje forsirašuser posted image
Koju si ti školu išla?
Moje dijete danas pojelo tri kinder jajauser posted image
Cuba jel kuži R da će tata doći?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1727
19.5.2011 21:48:27   
cuba
Znači i ti si mariola u pospremanjuuser posted image
Pa mislim da još ne kuži, govorim mu već nekoliko dana da tajo stiže a on i dalje govori tata bo (brod) i maše pa-pa...
Vidit ćemo sutra kako će reagiratuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1728
19.5.2011 21:49:09   
pepeljuga
Ajme sto ce se R lipo iznenaditiuser posted image user posted image user posted image bit ce to pravo buđenjeuser posted image

Pregled mi je 31.5 ako izdrzim do taduser posted image

Ma mariola stvarno se trudim neforsirati al to su neke stvari sto mi nema niko obavitiuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1729
19.5.2011 21:56:00   
mariola
Ma joj više mi je pun kufer tog spremanja. Kad se sjetim šta sve sutra trebam napravit slabo mi dođe.user posted image
No pustimo to, razmišljam ja o sladoledu jednom, baš bi ga smazalauser posted image
E sad sam umrla od smiha. mm se pošao tuširati i izašao iz boravka u hodnik,nije upali svjetlo a iz T sobe izlazi tigar(balon na helij) i kako je on već skoro misec dana u sobi, počeo se ispuhivati i spustio se do poda i u trenutko kadj e mm izašao u hodnik i tigao izašao u hodnik. mm umro od straha a ja krepala od smihauser posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1730
19.5.2011 21:59:12   
pepeljuga
Mariola jadan tm,covik se uplasio a ti takouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja gibam pomalo,idem isprid tv gledat Uvoduser posted image

Puse vam saljem :-***

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1731
19.5.2011 22:06:06   
cuba
Nemoj sladoled spominjat molim teuser posted image  danas sam u cijeli dan pojela komadić mesa i malo zelene salate. Ne da bi sladoled pojela, nego cijelu slastičarnuuser posted image

Da, da Uvod u anatomiju je za 10minuser posted image user posted image  Idem na čik pauzu, zaslužila samuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1732
19.5.2011 22:11:51   
mariola
Aj aj možeš i jednu za meneuser posted image
Joj ja se opet ne pazim. Od ponedjeljka kad mi gosti odu definitvno sam i ja samo na mesu i salatiuser posted image
Obećajemuser posted image
Onda cuba propuštaš Prijatelje večeras?
Pepi, LN, odmori se. Ljubi dečkeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1733
19.5.2011 22:16:54   
cuba
Evo već dva tjedna pazim šta jedem i vidim promjeneuser posted image user posted image  ne mogu se izvagati jer mi je vaga u defektu zbog Ruser posted image  mažem se i sa anticelulitnom kremom svaku večer, zlu ne trebalouser posted image
Samo se nadam da ću nastaviti tako i kad se mm vrati. Kad je on kući ode sve kvragu (šta se tiče moje dijeteuser posted image )
Prošli četvrtak sam pogledala Uvod i nakon njega taman počele reprize Prijatelja. Ugasila tv tek u 1h. Mislim da ću tako i večerasuser posted image

Pepe ln, ljubac šaljem klincima :-***

Jesi imala prekrižene prste dok si obećavala dijetu iliuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1734
19.5.2011 22:21:34   
mariola
Ne stvarno hoću. Najgore mi je kad me poremete rođendani a i kad mi netko dolazi ja volim svašta finoga spremit a i kad imaš goste onda imaš i doručak i ručak i večeru a kad smo sami nikad ne jedemo tako punouser posted image
Ajme dobra si, i ja bi tako da ne moram ustajati u 6. Al brzo će doći i osmi misec i moj GOuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1735
19.5.2011 22:29:59   
cuba
A možda prije budeš i user posted image  pa porodiljni počne i ranijeuser posted image user posted image
Počeo mi Uvod ali još sam ja tu, moram se posli još otuširati pa se za sada još izležavam na kaučuuser posted image
Bila sam danas sa R i u frizera, bio je odličanuser posted image user posted image  skratilo mu šiške. Loknice mu čak ni frizerka nije htjela šišati, oduševila seuser posted image  zato mu svaku večer bar 5min sušim kosu fenom kolika mu je kosauser posted image  kad se izravana do dijela leđa mu dođe..

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1736
19.5.2011 22:34:32   
mariola
Ajme mogu mislit. Tako je od moje seke mala imala. Nemoj ga ni šišatiuser posted image
Mi smo često u frizera i T je super uvik. Ja sam se tušnula već pa ću na sljedećim reklamama u krevet. Idem sad spremit laptop za jutro.
LNuser posted image  Ljubac Ruser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1737
19.5.2011 22:48:25   
cuba
Ajde lipo se naspavaj i odmori, ljubac šaljem tvom mališanuuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1738
20.5.2011 7:50:52   
mariola
Jutrouser posted image
Ima koga ili se još uvijek izležavateuser posted image

user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1739
20.5.2011 8:01:36   
mamino zlateko
evo mene...sta ima kod tebe mariola?? jesi se naspavala?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1740
   [Obrisani korisnik]
20.5.2011 8:14:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mamino zlateko)
  Neposredna veza do poruke: 1741
20.5.2011 8:14:30   
mariola
Ma kakvi naspavala. Ne bi da me je do deset bilo pustit da spavamuser posted image
Valjda ću sutra. Bar do osamuser posted image
A kad se sjetim koliko imam posla danas slabo mi dođe. Baš mi se nešto ne da spremat, čistit, prat i ostalo danas. A i ona poslu imam hrpu toga za obavit. ma baš neki ludi tempo.
kako vi? kako T? kako prst?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1742
20.5.2011 8:16:45   
mariola
Jutro cvrle. Znala sam da si ti čim sam vidila ove palačinkeuser posted image
kako si? Kako A? Šta je novoga?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1743
20.5.2011 8:18:08   
mamino zlateko
evo bas se probudila t...uskoro cemo papati....a prst ok,sutra idem na vadenje konaca...evo trazim po coolinarki neki dobar recept za kolace...kako tvoj malisan? cvrcak kako si ti?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1744
20.5.2011 8:18:39   
cuba
Jutro cureuser posted image
Mmmm kavica i doručak su već posluženiuser posted image user posted image user posted image  ja upravo ispijam svoj capuccino.
Moram odmah pohvaliti svog R koji je opet spavao u svom krevetiću i opet bez ikakvog buđenja i prebacivanja kod mene, sinoć od 20h - 8h, ajme šta sam happyuser posted image  jedino sam ja gledala tv noćas do 2h, al tko mi je krivuser posted image

mariola, ja sam se ubila od posla ova dva dana. Mislim da ne postoji u kući nešto šta nisam oprala, obrisala ili usisalauser posted image

Cure, danas nam tajo stižeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1745
   [Obrisani korisnik]
20.5.2011 8:22:46   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1746
20.5.2011 8:22:46   
mamino zlateko
cuba svaka ti cast....da da znamo.....sad jedno vrijeme nemoras na raju...dobro iskoristi to sto dodje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1747
20.5.2011 8:24:00   
mamino zlateko
ma odrezala cijelu jegodicu na palcu na mesoreznici...imam 7 šava...user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1748
   [Obrisani korisnik]
20.5.2011 8:26:11   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1749
20.5.2011 8:27:02   
mariola
Jutro cubauser posted image
E da, znam, stiže tajo oko 2user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja sam uzbuđenauser posted image
Vjerujem ti. I ja moram danas puno toga. Nisam generalku poštenu napravila već dva tjedna, tako da danas moram jer mi sutra dolaze gosti. kuma mi dolazi iz Skradina, oni imaju malu bebu pa ću i tepihe oprati. U sve tri sobe napravit krevete, samo oko toga imam šta raditi cijelo popodneuser posted image
Imam u planu i kolač i većinu pripreme za ručkove, da što manje radim kad su oni tu.
mz, moje zlato je super. user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!