|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
20.5.2011 12:36:51   
anaxx
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

anaxx mm je kondicijski trener Čiliću i Karloviću tak da je stalno po turnirima...

teta d na kavici je bilo super, lijepo smo se isklafrale a klinci se podružili...nisam mislila da može bit tak dobro s curama koje uopće ne poznaš ..al eto , velim, kavica za ponoviti

kaj ima kod vas
anaxx kak je u Ri

u Ri je već prilično vruče, ali ja ipak jedva čekam da se izvučem iz ureda i prošećem do kakvog slasnog sendvića.... user posted image
super za kavicu , i hvala za odgovor na moju znatiželju...

da, išli su na Krk!

< Poruku je uredio anaxx -- 20.5.2011 12:38:53 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1801
20.5.2011 12:42:26   
modesty blaise
anaxx ja sam ti 10 godina živjela u Ri , tak da ju dobro poznam...super mi je bilo i jedva sam se vrnula u Zg...
Ri je moj drugi grad!user posted image

a u Omišlju imam vikendicu tak da smo tamo svako ljetouser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1802
20.5.2011 12:45:11   
anaxx
a ja sam 8 godina živjela uZg, to je moj drugi grad...user posted image  i imam sestru ( i brdo druge rodbine) tamo tako da se i ja često vračam starim putevima...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 1803
20.5.2011 12:45:22   
modesty blaise
ej cuba, ne viriuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 1804
20.5.2011 12:46:12   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: anaxx

a ja sam 8 godina živjela uZg, to je moj drugi grad...user posted image  i imam sestru ( i brdo druge rodbine) tamo tako da se i ja često vračam starim putevima...

evo vidišuser posted image user posted image ....mrak! imamo identična dva najdraža grada

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1805
20.5.2011 12:47:30   
cuba
Haj cure, evo i mene na kavicuuser posted image
Mi se vratili iz šetnje, vani je milijun stupnjeva, u kratke gaće i majice smo i R i ja biliuser posted image
Zvala mm da vidim šta ću mu spremiti za ručak a on meni da neće ništa. Još boljeuser posted image  Ja si kupila burek i upravo me R žica, pojeo mi je dobar komaduser posted image  inače sir nebi ni pod razno stavio u usta a s burekom ga tamani ko prašćićuser posted image

Kako ste nam vi?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1806
20.5.2011 12:48:54   
cuba
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

ej cuba, ne viriuser posted image

Tu sam, tu sam Mb, nego me R stalno žica bureka pa tipkam sa jednom rukomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1807
20.5.2011 12:49:13   
anaxx
uh, odoh ja na burek.....user posted image  

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1808
20.5.2011 12:53:06   
danery
joj,burek.....al ne ide mi na grah  user posted image user posted image
bok,gaćankaaaaaaa user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1809
20.5.2011 12:53:34   
modesty blaise
joj pa da...vama danas tajo stižeeeeuser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1810
20.5.2011 12:54:55   
danery
viš viš...cuba sad u kratkim gaćama....priprema se za gaćless navečer user posted image user posted image user posted image
cuba pazi da što ne polomite u stanu user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1811
20.5.2011 12:55:37   
cuba
Ehej naletušiceuser posted image
Šta tvoj "oger" radiuser posted image  Jel puže?
Jeste se sve na burek namamileuser posted image  ajme šta je bia dobaruser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1812
20.5.2011 12:56:59   
cuba
IZVORNA PORUKA: danery

viš viš...cuba sad u kratkim gaćama....priprema se za gaćless navečer user posted image user posted image user posted image
cuba pazi da što ne polomite u stanu user posted image

Sreća pa imamo malo dijete pa namještaja skoro da i nema zbog količine igračaka tako osim R guralice, kamiona i inih autića nemamo baš šta za polomitiuser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1813
20.5.2011 12:57:39   
danery
oger evo spava i pomalo hrče user posted image user posted image radit će usisavač navečer čini mi se....ne da dirat nos da si jež,al blaga nakupiii user posted image user posted image kako zubi idu,samo curi iz nje...
gdje ti sin,šta radi osim što klopa burek user posted image ?

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1814
20.5.2011 12:58:48   
modesty blaise
šteta guralice.....bolje malo pripazite s razbacivanjemuser posted image user posted image  i vitlanjem po stanu

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1815
20.5.2011 13:00:41   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image baš dobro kažeš mb user posted image user posted image
cuba....ja ne znam gdje bi ja i kako da mm nema doma kao tvoga...
nama jučer bila godišnjica,pa smo odškicali pirate,pojeli sladoled i zaspaliko topovi skupa sa bejb user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1816
20.5.2011 13:00:47   
pepeljuga
Hekj koke sto imauser posted image

Cuba jos malouser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1817
20.5.2011 13:01:57   
danery
ojla pepe....user posted image kak si,kako pupa?

....mini gospa....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1818
20.5.2011 13:02:32   
cuba
Ajme grozna samuser posted image  Ja sam R nedavno naučila da kopa nosuser posted image  tj da izvadi iz nosa s obzirom da je imao fazu kad je bio prehlađen a nije mi dao da mu nosić očistim. I šta ću ondauser posted image
A evo ga naliva se čajem sada nakon burekauser posted image  nek to malo probavi pa će na spavanac.

Neposredna veza do poruke: 1819
20.5.2011 13:04:49   
Marta j
Bog curke kako ste.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1820
20.5.2011 13:10:24   
pepeljuga
Evo dobro sam,decki spavaju a ja rucala i odmaram,a u pupi aktivno od ranog jutrauser posted image user posted image user posted image
Kako ste vi,bejb slusauser posted image
Marta kako si ti danas?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1821
20.5.2011 13:10:59   
cuba
Ojla Pepe i Martauser posted image
Kako ste trudnice, imate kakvih želja??

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1822
20.5.2011 13:13:14   
Marta j
Dobro dosla s pregleda jutros imam malo visoki tlak al ok je.
Moja beba u busi danas miruje samo se na pregledu malo mrdnula.
Al zato ova velika je aktivna sto na sat.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1823
20.5.2011 13:15:03   
danery
bok marta user posted image
pepe,ok je,sluša,al smo počele ratovat gadno oko jela....otima žlicu,sama bi jela,jede iz komada već 2 mjeseca,al sad bi sama i ono tekuće....uzme od mene par žlica,i onda kuku i ajme,podivljamo obje dok bar pola pojede...
al dobro,nek se uči....sve si razmišljam da odem do tete po onaj frizerski plašt user posted image user posted image user posted image manje će se zamusat bar po robi kad već pod fasuje user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1824
20.5.2011 13:15:36   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Kako ste trudnice, imate kakvih želja??

zelja uvik ima,al kad vec pitas daj jedan lipi veliki sladoleduser posted image user posted image user posted image

Marta ma bit ce to sve ok,jos malo,brzo ce to sve prociuser posted image
Meni je tlak uvik nizak,i ovaj gornji ispod 100user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!