|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
22.5.2011 20:52:33   
danery
ajoj,znači spasila se sirota guraljka ovaj put user posted image user posted image glavno da si ti fasovala user posted image user posted image user posted image
joj,znam kak ti je....nama je tako svake nedjelje....jedi,pij,pa ručak,pa kolači,pa....
danas nam bila tiha i femili,pa smo se lijepo podružili,i oni su bili na nekoj pričesti user posted image
a kod bejb bi moglo svašta biti,danas sam ju prematala bar 10x i svaka je pelena bila pokakana user posted image user posted image slini ko nespašena i samo drlja po čemu dohvati u ruke....
zaspala natankana sirupom jer je već počela vriskati....
šta r veli na tatu user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1926
22.5.2011 21:02:12   
cuba
I meni je R znao puniti pelenu u svih 16 kad bi zubići izlaziliuser posted image user posted image
Ajme otkad tihu nisam srela ni na raji ni na fejsu....kako su, jel sve ok s njima?

R je super sa tatomuser posted image  Prošli put mu je trebalo punih mjesec dana da se navikne na njega i da ostane s njim sam a evo jučer su već sami bili u parku popodne. Ja odspavala malouser posted image
Ma izmoria me danas na pričesti. Sve su malo starija djeca i on oće trčati sa njimauser posted image  mislim trči on dobro al oni su čas vamo, čas tamo, pa niz stepenice pa u kući pa uf, ajde ti to poprati. Sve šta sam pojela sam i izgubila od praćenja 8godišnjakauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1927
22.5.2011 21:05:21   
danery
jeje,ok su,al ona radi pa veli ne stigne ni na komp,a jedno vrijeme nije imala internet...
cure se lijepo poigrale,čak se i bejb za njima navirivala iz hodalice,počela stajati pomalo user posted image user posted image
a nije loše nekad ni za klincima letati,pa nedavno si rekla da se moraš zrihtat za badić user posted image kud ćeš bolje user posted image
ja se eto "popravljam" uz mafine i kikiriki user posted image user posted image ,baš me pere neki divlji pms...user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1928
22.5.2011 21:08:28   
cuba
A i to šta kažeš, bolje sad malo trčati nego za 10 dana kukati a vidi meeeeeuser posted image
Gibam draga pomalo, stiga je mmuser posted image
Guštaj i ljubac šaljem bejb :-***

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1929
22.5.2011 21:09:38   
danery
ajde lkn,ljubac i vama i pazite na guralicu user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1930
23.5.2011 7:54:11   
mamino zlateko
juhuuuu dobro jutroo...ima koga?? evo vruce user posted image user posted image ....

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1931
23.5.2011 8:36:18   
danery
jutro mz user posted image
jesi se naspavala,kako user posted image ? kako prst? moja hahari po kutnoj,razvukla sam joj nek hopsa,malo škicne u tv,al uglavnom gloca neki jastuk i čačka po telefonu user posted image
sad našla etiketu pa u 159 čuda kakva je to stvaaaaaaaaaaaar user posted image user posted image user posted image user posted image

fina ti ova kavica,baš mi trebala....nama nestalo mlijeka user posted image ,moram u kupovinu user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1932
23.5.2011 8:42:17   
mariola
Jutro i od meneuser posted image
Nenapsavana totalno. Pijem nesicu već sat vremena a nikako da se razbudim.
user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1933
23.5.2011 8:45:04   
mamino zlateko
ma jesam..t vec jednu turu odspavala....sad promatra i razvaljuje novine i vrečice....prst super,u subotu mi izvadili šave...od daas navecer imamo s mm-om pouke za vjenčanje....kako si ti? mariola sta ima kod tebe?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1934
23.5.2011 9:03:42   
danery
jutro mariola....joj mene sad uhvatilo neko bljak raspoloženje....vrijeme šugavo,pa i ja onak user posted image
sad me zeznula kutna user posted image išla sam vratiti onaj produžetak pa se izvukao i ispao s onih lajsni i ne mogu vratit natrag user posted image user posted image user posted image
al  ajd...nek stoji,pa kako bude,vratit će mm kad dođe doma...

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1935
23.5.2011 9:06:57   
mariola
Mi smo se nauživali za vikend. Bili su nam kumovi i jedna prijateljica, bili u subotu i jučer, onda su nam došli jučer popodne jedni prijatelji što smo ih upoznali na krstarenju, na večer nam bio drugi kum. Uglavnom, puno hrane, pića, šetnje, zabave. Baš nam je super bilo.
super za prst. Vi to idete na predbračni tečaj? Kad je pir?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1936
23.5.2011 9:11:27   
mamino zlateko
ma 4 dana u crkvu idemo,tu jedno 8km od nas...sa biciklom idemo,trening ce nam biti,jer smo na dijeti...on zbog nogometa a ja da ne izgledam ko bacva u vjecanici...pir je 11.6..jos malo....

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1937
23.5.2011 9:19:56   
anaxx
dobro jutro cure... iza mene još jedna neprospavana noć.... kavicuuuuu!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 1938
23.5.2011 9:22:27   
mariola
Jutro draga, evo kavica. Šta je T bio aktivan?

user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1939
23.5.2011 9:22:32   
mamino zlateko
evo saljem je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1940
23.5.2011 9:32:58   
anaxx
IZVORNA PORUKA: mariola

Jutro draga, evo kavica. Šta je T bio aktivan?

user posted image

o da, T je oko 3 h ujutro mislio da je sad idealno vrijeme za izači iz krevetića i skakati mami i tati po glavi u njihovom krevetu... a mm je u 4.15 krenuo na put za Norvešku... veselo, on će bar spavati u avionu, a mama se mora praviti da radi na poslu user posted image
hvala za kavicu...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1941
23.5.2011 9:51:32   
modesty blaise
jutro ženske...i moj je S  oko 3h ubacil u prvu i đipal po kindaču....ja se pravila koda niš ne čujem pa je za 15ak min ponovo zaspaluser posted image ...pa oko 4.30 again...pa u 6.30h odlučil skroz ustati...a neš mislim si ga . tak sam ga zgrabila k sebi i stisnula da je zaspal a nije stigo ni zacendrat pa smo fino čorkali do 8.15user posted image user posted image

mislim, tak mi često rontamo po noćiuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1942
23.5.2011 10:18:33   
anaxx
jutro modesti...
ma T nije često takav, ali kad zalomi onda je to pošteno user posted image  i još kad se spoji da smo tek oko 1.30 išli leći, jer je mm išao na put onda... mama drijemucka na poslu user posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1943
23.5.2011 10:21:47   
mamino zlateko
hvala bogu mi za sad nemamo takvih problema...t je super sto se tice spavanja....navecer oko 8 zaspi i ujutro do6,pola 7 nema problema...user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1944
   [Obrisani korisnik]
23.5.2011 11:41:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1945
23.5.2011 11:53:16   
bubaMaja
slatkooooooooooooooooooooooooooooooooooo
joj moram zvati sveki da mi napravi nešššš finogaaaaaaa
koliko moraš čekati nakon poroda da mazneš orah tortu i tako to??

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1946
23.5.2011 11:54:16   
Rebeka
Dan moje rr...
Dugo me nije bilo, ali ne što nisam htjela već što nisam mogla...
Naime, računalo mi se pokvarilo, tj.pokupilo neke viruse itd. tako da sam bila bez računala duže vrijeme. Iskreno, iako mi je nedostajalo, nekako sam se i navikla biti bez njega jer sam imala malo više vremena za ''prirodne'' aktivnosti.
Kod mene je sve obično, bebač je veliki, postaje mu tjesno u mojoj utrobici, rita se, pleše, djeluje mi sretno i zadovoljnouser posted image ...
Ja se dobro osjećam, osim što me leđa jako bole, ali masaže pomažu koliko je moguće...
kako ste mi vi, ima li što zanimljivo, vidim da sam dosta toga propustila...user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1947
23.5.2011 14:13:12   
mariola
Kakva je ovdje pustinja?? Ima koga??

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 1948
23.5.2011 14:15:36   
anaxx
evo mene s marende... skuhala sam se vani...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1949
23.5.2011 14:15:53   
danery
ojla user posted image
eto i mene u pustinju dok mi dijete hrče user posted image
šta se radi? ja samo čekam da e drekne....iiiiiiiiii evo jeeeeeee user posted image
idem joj dati klopu...

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!