|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
26.5.2011 8:29:04   
cuba
Ja tek sad napravila kavicu...
Ajme puna mi je kapa više baby tv-auser posted image  moram ponovno vratiti dvd u dnevni boravak i počet puštat neke druge crtiće jer ću prošvikat više od ovoga..
mariola šta ti T gleda? Meni R uz baby tv (naravno), obavezno Bumbu a u zadnje vrime Tomica&prijatelji, Roary i Peppa Piguser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2101
26.5.2011 8:32:40   
mariola
Roary, teletabisi, život automobila, bob graditelj, bumba i tonko bonko. To je sve što imamo i sve voli gledati. On ti ima period kad danima gleda samo teletabise ili samo tonka ili samo aute. Sad su u fazi auti i samo pita mama brm-brm dajuser posted image
Morat ću mu i pepu kupit jer vidim da to svi vole.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2102
   [Obrisani korisnik]
26.5.2011 8:33:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 2103
26.5.2011 8:35:02   
BUMBI
Jutrouser posted image
Ja sad samo na kratko pa se kasnije vratim na kavicu.
Cuba vidim bila si na frizuri,a i noktiće češ imatiuser posted image user posted image
Vidim,svimja manje više isti crtići,D od malena gleda Peppu pig i još uvijek ju voli,imamo bar 6 dvd-ovauser posted image
E,na predstavi je bilo super,malo je u početku bio zbunjen,ali nema vezeuser posted image user posted image .Jedan dečko je plakao(htio kod mame),a moj frajer nije što sam ja moda i očekivala od njega...Baš sam bila ponosnauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2104
26.5.2011 8:38:56   
cuba
Ajde baš mi je drago da ste tu situaciju riješiliuser posted image
Kod nas sunčano, još nisam nosom niti kroz prozor provirila pa ne znam kolika je temp ali vidim da su svi u kratkim rukavima pa pretpostavljam da je ko i prošlih dana pakleno.
Sutra očekujemo taju da nam se vrati kućiuser posted image user posted image  ajme stalno ga čekamuser posted image
U 11h imamo dogovor kod prijateljice i njene curke na kavicu i druženjeuser posted image

Danas mi je tata išao u bolnicu, opet mora skidati tumor sa lica i to dva ovaj putuser posted image user posted image  hvala Bogu dobroćudni su i taj postupak je prošao do sad bar 5x ali nikad mi nije svejedno. I danas će mu sa obje strane lica skidati, to nisu nikad do sad. Cure držite fige da sve prođe ok user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2105
26.5.2011 8:40:56   
cuba
Bumbi jutro dragauser posted image
Znači predstava je jučer prošla superuser posted image user posted image user posted image  za mog zeta. Ma super je on to izveo a tremica je pozitivnauser posted image
To si u nekom poslu jutros ili?
Da, da noktići su tu od suboteuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2106
26.5.2011 8:41:48   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image  Bumbi, baš mi je drago da je sve prošlo okuser posted image
A crtani su zakon, pol ure poslije posla da se mama odmori i skupi snagu za nastavak danauser posted image  i subotom i nedjeljom ujuto dok mama pije kavuuser posted image
Kod nas su velike vrućine već danima. Kišu vjerojatno nećemo vidjeti do kraja osmog mjeseca.Sinoć sam išla uklonit sve suvišne dlačice da se mogu skinut u suknju. Još da malo imam boje bilo bi super.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2107
26.5.2011 8:45:57   
mariola
Cuba držim fuge da s tatom prođe sve u najboljem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Propustila sam informaciju da imaš nokte? Šta si radila?
Ja sam sinoć i pedikuru i baš su mi fini noktići, u pon sam se naručila na frizuru a napravit ću i na rukama  onaj trajni lak. Ne da mi se svaki dan lakirat nokte.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2108
   [Obrisani korisnik]
26.5.2011 8:46:07   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 2109
26.5.2011 8:48:56   
cuba
Hvala vam cureuser posted image user posted image user posted image  ma i ja mislim da je bolje da mu to odjednom riješe nego da ga mrcvare svako par tjedana...

mariola nisam radila nokte, naručila sam se za ovu subotu. Izgledaju mi odlično (kod cura koje rade), cijena je jako povoljna a i dosadilo mi ih sama turpijati i svako drugi dan lakirati. Ovako sam mirna po mjesec dana. Pedikuru i depilaciju sam prošli tjedan riješilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2110
26.5.2011 8:53:30   
pepeljuga
jutro cure i od nasuser posted image
Svratila sam na kratko da vas pozdravim jer vidim da je stara ekipauser posted image user posted image user posted image Mi u zavrsnom pakiranju,sutra ujutro gibamo,mislim da ce trajekt potonuti od pustih stvariuser posted image user posted image user posted image
Cuba drzim fige za tatu da sve brzo prođe.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2111
   [Obrisani korisnik]
26.5.2011 8:57:28   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 2112
26.5.2011 8:59:11   
cuba
Pepe jutrouser posted image
Jesi me nasmijala sadauser posted image  koliko putnih torba imašuser posted image
Cvrle baaaj, ljubac šaljem A :-**user posted image

Neposredna veza do poruke: 2113
26.5.2011 8:59:18   
pepeljuga
Ajme cvrci ni ja vise nemam pojma di mi je stouser posted image user posted image user posted image lagano sam luda osim sto sam sve veca i vecauser posted image user posted image user posted image . Gibamo na nas otok i jedva cekam samo zato sto cemo onda biti na jednom mistuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 2114
26.5.2011 9:00:58   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Jesi me nasmijala sadauser posted image  koliko putnih torba imašuser posted image

Ajme cuba lako za putne torbe,njih je jos najmanje,tu su puste kutije,nova kutna garnitura,tepih,aparat za vodu ,ma bolje da ne nabrajam,srica sto sam vec u dvi ture malo i odnila inace nas definitivno nebi ukrcali sa toliko stvariuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2115
26.5.2011 9:01:58   
mariola
Jutro pepiuser posted image
cvrle, šaljem ti našu stranicu na pp.
A tebe bi tako volila dovuć na naš otok da vidiš da mi kao da nismo na otoku jer ne ovisimo o trajektima i povezani smo s kopnom i imamo sve kao i svaki grad. Pa nisam ja na Istuuser posted image

Onda cuba radiš gel ili ćeš ovaj soak off iliti trajni lak?

< Poruku je uredio mariola -- 26.5.2011 9:02:46 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2116
26.5.2011 9:02:38   
cuba
Ahahaha i sa kutnom garniturom ćeš na broduser posted image user posted image  ajme sorry šta se smijem ali sam nekako zamislila taj prizoruser posted image
Ajde sutra ste napokon svoji na svome i nema više mrdanjauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2117
26.5.2011 9:04:45   
BUMBI
Evo me,mm treba komp.
Podrav i ostalim curama,Pepe je vidim u pakiranju opetuser posted image ,a Cvrle u nekoj žurbiuser posted image
Cuba držim fige da sve bude okuser posted image user posted image user posted image
Joj,ja nemogu zamisliti da nemam noktiće s gelomuser posted image ,nikakvo lakiranju i ništ,obožavam tooooo

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 2118
26.5.2011 9:05:41   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: cuba

Ajme cuba lako za putne torbe,njih je jos najmanje,tu su puste kutije,nova kutna garnitura,tepih,aparat za vodu ,ma bolje da ne nabrajam,srica sto sam vec u dvi ture malo i odnila inace nas definitivno nebi ukrcali sa toliko stvariuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme meni vi ćete stvarno potonutuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2119
26.5.2011 9:07:04   
cuba
Bumbi luda si ko kupususer posted image
Nisam ni pitala dali imaju trajni lak, samo sam se naručilauser posted image  baš sam jučer čitala o njemu i čini se jako dobar. Vidit ću ako ga imaju stavit ću njega ako ne onda standardni gel.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2120
26.5.2011 9:09:01   
pepeljuga
I ja se smijem al od mukeuser posted image user posted image user posted image  triba onda to sve i raspakirati,taman cu zavrsit u 9 misecu i opet se mogu pakiratiuser posted image user posted image user posted image

Bumbi bravo za D i predstavuuser posted image user posted image user posted image
A Mariola morat ces i ti do Ista bez obrzira sto ovisimo o trajektimauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2121
26.5.2011 9:09:38   
BUMBI
user posted image samo se i smij,pazi da i ti ne postaneš ovisnicauser posted image
Mariola ti češ taj trajni lak staviti?Nisam nija nigdje vidjela kod nas,ali vjerovatno ima

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2122
26.5.2011 9:10:38   
mariola
meni se ovaj soak čini super pa ću i ja poć ovih dana stavitiuser posted image
Ima ga moja šogi, već dva puta je radila. Nokti uopće ne pucaju kao štose zna dogoditi s gelomuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2123
26.5.2011 9:11:33   
mariola
Ja sam tako gladna, šta pojestiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2124
26.5.2011 9:12:22   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: mariola

meni se ovaj soak čini super pa ću i ja poć ovih dana stavitiuser posted image
Ima ga moja šogi, već dva puta je radila. Nokti uopće ne pucaju kao štose zna dogoditi s gelomuser posted image

Ma da,ajd super...ja ću ipak ostati vjerna svom gelom,jer moja strina to nema user posted image
E,pa i ja ujutro idem na noktiće,zaboravila sam...

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!