|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
29.5.2011 22:21:53   
MaTana
Vecer!

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2326
29.5.2011 22:22:06   
cuba
Večer cure i od meneuser posted image
Mi još u fazi pakiranja al ajde za 15ak minuta bi sve trebalo biti spremnouser posted image user posted image
Kako ste mi vi?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 2327
29.5.2011 22:25:21   
mariola
Stigle steuser posted image user posted image user posted image user posted image
Već sam počela smišljat šta ću sad? Nikog nema na rr a ne znam šta bi drugo radila u ovu uruuser posted image
Sad se mislim dal pojest kroki ili sladoleduser posted image  Šta ima manje kalorijauser posted image
Šta ima curke?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2328
29.5.2011 22:27:29   
cuba
mariola, ja glasam za sladoleduser posted image  Čim završim ovo pakiranje čeka me zdjelica jagode i vanilijeuser posted image user posted image
Pepe jeste stigli napokon? Raspakirani?
Kako frajeri, Đuro?? Jel pregled u utorak??
MaTana, otkad nam ti nisi navratila u bircuser posted image  Kako ste mi vas dvije curke? Jel radiš? Tm na brodu? Kako je Bubi bez tajeuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2329
29.5.2011 22:31:26   
MaTana
ajme stvarno me odavno nije bilo... danas sam radila jutarnju, i sutra sam ujutro...
Mm još uvijek na brodu, mozda dođe ranije (oko 1.7.), buba je nemoguća - ne stignem se ni popišati bez nje, samo cendra vrišti i plače - poludit ću
A ja neznam gdje udaram od posla...

Kako ste mi vi? Dječica?
Vidim pepe odselila na svoj otočić...
Mariola sto ima novo kod tebe?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2330
29.5.2011 22:32:11   
pepeljuga
Mariola i ja sam za sladoled i ako sam sad poila po kutije jadro keksauser posted image user posted image
Cuba stvari raspakirane,kafic frisko opituran i od sutra slijedi veliko ciscenje,otvaranje planirano za petakuser posted image Mm otisao put Zg,prvi put da je T plakao da hoce sa njim,srce mi se stislo kako je misic plakaouser posted image user posted image user posted image
Pregled u utorak i jedva cekam,ne osjecam se bas naj,najuser posted image
Vama zelim sretan put i da uzivateuser posted image user posted image user posted image
Ej matana i tebe nisam dugo srela,kako steuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2331
29.5.2011 22:40:07   
mariola
Pobjedio sladoleduser posted image
Matana nadam se da će s bubom uskoro biti lakše i navijam da vam tata dođe čim prijeuser posted image
Jeste se vi preselili u svoj stan?
Pepe, nadam se da će biti na pregledu sve ok. A šta ti je točno?
A mogu mislit kako vam je bilo kad je tm odlazio? Moj T koliko je god mama bila glavna prvu godinu dan toliko sad samo za tatom. Ako mm nije s nama milijun puta me pita di je tata?
mi bili popodne na procesiji pa s kumovima na piću i posli se preselili u drugi kafić navijat za dida. I na kraju nam je dide pbjedio u turniru u kartanju na briškulu i trešetu. Osvojio je zlatnu medalju, pehar i janjcauser posted image  Slikali smo se i T i ja s njim. Pogledajte sutra na Novalja.hr mm će staviti slike.
Cuba koliko si kufera napunilauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2332
29.5.2011 22:45:57   
cuba
MaTana nadam se da će tm doći ranijeuser posted image
A šta je bubici, neka faza ili je to otkako je tajo otišao??
Kako ti je na poslu?

Pepe a mišić maliuser posted image  Kad se tm vraća, kako će sada dolaziti?
Jel te opet lažni trudovi uhvate ili??

mariola, imamo 3 kufera, svak svojuser posted image  plus još R ruksak i moja torba. Lito je pa su to sve minijaturne krpice i ne zauzimaju puno prostora. Ajme krepana sam, jedva čekam u krevet. Mm se naravno u zadnji tren sitio da bi mu mogla staviti na pranje hlače i 2 majice koje je danas nosio. Pa sad čekam sušilicu da zgotovi i onda još to ispeglati. Ubit ću gauser posted image

user posted image user posted image user posted image  za didu i osvojenu nagradu a bome ni janjac nije lošuser posted image

< Poruku je uredio cuba -- 29.5.2011 22:46:22 >

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2333
29.5.2011 22:46:02   
pepeljuga
Matana sve su to faze koje ocito svi moraju prociuser posted image drzim fige da brzo bude bolje i da tm brzo dođeuser posted image
Mariola lipo ste proveli dan,bravo za diduuser posted image user posted image user posted image
Ma nije mi nista posebno al osicam da mi je sve tesko,navece sam koma,ful neki pritisak i dosta mi je tvrd trbuhuser posted image al kontam da je to sve zbog preforsiranosti i ako se pazim,bas nista veliko ne radim,sve sam druge zaposlilauser posted image user posted image user posted image
Ma da navece me ful te kontrakcije vatajuuser posted image

Cuba mm ce sad dolaziti vikendom,pa ce onda spoiti one praznike u 6 a plan je da dođe 15.7 kad ja planiram ici u grad i onda on ostaje do daljnjega,mene vec tuga vata od razmisljanja kako cu morat ostavit deckeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 29.5.2011 22:49:09 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2334
29.5.2011 22:46:24   
mariola
IZVORNA PORUKA: MaTana

Mariola sto ima novo kod tebe?

ništa posebno. nama ti je baš neko lipo razdoblje. mi ni ne znamo kad je T zadnji put zaplakaouser posted image
radim standardno, cili osmi ću na godišnji,sutra idem u zd na neki seminar dva dana. u srijedu mi dolazi ženska za sredit kuću za sezonu.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2335
29.5.2011 22:46:27   
MaTana
I ja se nadam da će uskoro biti bolja jer ću poluditi... Rastu joj petice gornja desno cijela provirila, lijevo pola krunice a dole desno sve natečeno... Tako da uz vručinu, moj posao i to što nema tatice još je i zubići gnjave...

Nismo još preselili, to nam je u planu do sljedeće godine 2-3 mjesec. ako svi radovi budu napredovali po planu ( a za sada ide tako)

Vidim ti i Toni se lijepo zabavljateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Potpuno sam van svih događaja - Cuba gdje se ti pakiraš? - priznajem kundurica sam...

Cuba ja se nadam da je neka faza - jer ako je faza - proći će... Valjda nije karakterna osobinauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MaTana -- 29.5.2011 22:48:30 >

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2336
29.5.2011 22:58:01   
mariola
Cuba ne samo da smo ti i ja i naša dica isti nego su izgleda i muževi. Takav je i moj, ma ko da si njega opisala. i to pred svaki put. Ja ga dva dana prije pitam jel treba šta oprat, on uvijek kaže ne ne i onda u zadnji tren. P perilica i sušilica rade samo za njegove dvi krpiceuser posted image
Nisam te pitala jesi stavila gel ili soak off?

< Poruku je uredio mariola -- 29.5.2011 22:59:02 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2337
29.5.2011 23:09:06   
pepeljuga
Cure ja vas napustam,zelim vam Ln i saljemo vam puse.:-*

Cuba vama zelim lipi provod i molim jedan koktel popi u moje imeuser posted image user posted image user posted image
Mariola mi s jos cujemo kad vidim sto ce biti sa utorkom,jel ostajem ili se odma vracamuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2338
29.5.2011 23:12:30   
MaTana
Cure bježim i ja malo sam pokusala nadoknaditi propusteno... Tipkamo se ponovno kad uhvatim malo vremena!

Cuvajte se i ljubite dječicu!

Neposredna veza do poruke: 2339
29.5.2011 23:16:21   
mariola
Matana ljubi i ti svoju bubicu od nas. Uživajteuser posted image
Pepice čujemo se mi i vidimo barem brzinski.user posted image  Ljubac vam šaljemuser posted image
Di nam je cuba? Jel zakomila prije nego se pozdravila s namauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2340
29.5.2011 23:25:50   
cuba
MaTana sutra ujutro putujemo na Palma de Mallorcu na tjedan danauser posted image  Sutra nam je i druga godišnjica braka user posted image
mariola nisam soak lak, gel sam stavilauser posted image
Evo napokon se u potpunosti spakirali, idem nešto pojesti, otuširati se i u krevet. Ujutro nam je dizanje u 5:15h.
Cure drage sve vas lijepo pozdravljam, šaljem ljubac svoj dječici :-**user posted image
Guštajte mi ovaj tjedan mi ćemo sigurnouser posted image
Pepe, popit ću i dva koktelauser posted image  nije problemuser posted image

Baaaaaaaaaaaaaaj do sljedećeg ponedjeljkauser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2341
29.5.2011 23:28:43   
mariola
Cuba možeš koji i za mene, nije beduser posted image
E sad idem i ja. Čekala sam da te ispratim pa da i ja idem leć. Nije baš da mi se spava, danas sam dvi ure popodne odvalilauser posted image
Uživajte, lijepo se zabavite, odmorite izguštajte, pocrnite isve što ide uz go. Pusa do sljedećeg ponedjeljkauser posted image :-*****

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2342
30.5.2011 7:41:10   
mamino zlateko
jutroo...ima koga za user posted image user posted image user posted image user posted image ?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2343
30.5.2011 7:42:31   
mariola
Jutrouser posted image  Evo ja pijem kavicu i spremam se, idem prvo odvest T u vrtić, u frizera i na nokte pa onda u zd, prvo s kolegicom đir po dućanima a onda imamo neki seminar dva danauser posted image
Šta vi?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2344
30.5.2011 7:46:46   
mamino zlateko
ma tena malo prije zaspala...ja moram stavit veš sušit,a onda razmisljat koje kolace da napravim,sutra mi rodjendan,i dobimo goste.....o vidim tebi ce bit lijepo..kako je t?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2345
30.5.2011 8:00:03   
mariola
T je super. Upravo je pojeo čokolino. Vodim ga u vrtić. Baj, Uživajteuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2346
30.5.2011 9:32:18   
danery
jutro,ima koga?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2347
30.5.2011 9:35:16   
mamino zlateko
alohaaa evo mene...sta ima danery? kako bejb?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2348
30.5.2011 9:38:13   
danery
ehej mz user posted image
ja pospana,nekako mi sve woohooooo user posted image a bejb spava....e da ja mogu tako brzo kao ona zaspat user posted image
kako tvoja cura?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 2349
30.5.2011 9:44:10   
mamino zlateko
evo vani je na dvoristu sa mojom kumom krsnom,šeću,promatraju peseka kojega smo jucer dobili...da to bi bilo lako da mozemo i mi s njima tak zaspat,al nejde to bas...ja kad nju stavim spavat,legnem i kad pocnem najljepse drijemat,ona je vec gore...user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!