|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
29.5.2011 13:08:39   
Zvonki
user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 29.5.2011 13:09:18 >

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2301
29.5.2011 13:11:51   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvonki,kud ćeš s tim sladoledom,da se uflekamo pa da se moramo ići tuirati user posted image user posted image a tek jučer subota prošla user posted image user posted image user posted image user posted image
kako si inače,kako curka?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2302
29.5.2011 13:14:44   
Zvonki
user posted image user posted image user posted image user posted image  A jesi me nasmijala budalice user posted image
Nekako sam dobre volje iako me malo glava boli. Spremam najveću curku na put, škola u prirodi na 5 dana. Najmanja je prošla dva dana kurila, danas je kao malo bolje a curka srednja je s tatom otišla do bolnice, ono kaj sam pisala na temi crvene oči od propuha. Sutra joj je kontrola kod ortopeda pa sam malo na iglama zbog toga. Morat ću se počet drogirat' da malo to bolje počnem podnosit'. Kako bejb?

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2303
29.5.2011 13:17:02   
mariola
Hej zvone. A ona o tuširanju je legendarna. Ja sam ju sinoć prva odgovorila. Ma mislim stvarno te ankete su čudo jedno. Taman kad pomislim za neku da je najgluplja anketa ikad netko se uvijek potrudi da me iznenadiuser posted image
Kako si ti? Šta ima kod tebe?Kako cure?
Danery, radit će pon-pet od 8-12h, subotom od 7 dok ne završi, obično do 14-15h, nedjeljom slobodna. Plaća 3500kn. Inače su plaće do 3500kn s tim da rade svaki dan cijeli dan. Tako da moja ima super uvjete. a i nedjelju slobodnu u sezoni nema nitko. Cura je iz Slavonskog Broda, odnosno nekog sela pored.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2304
29.5.2011 13:17:54   
Zvonki
To je za apartmane mariola?

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2305
29.5.2011 13:18:45   
mariola
Zvone nadam se da će biti sve ok na kontroli kod ortopeda. Držim fige, mislit ću na vasuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2306
29.5.2011 13:19:08   
mariola
IZVORNA PORUKA: Zvonki

To je za apartmane mariola?

da

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2307
29.5.2011 13:19:26   
danery
zvonac,bejb ćori malo prije ručka...inače ok,sve 5,velika,zubata-čak 2 komada user posted image user posted image
mariola,pa to neka moja susjeda,i ja sam od broda user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2308
29.5.2011 13:21:15   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: danery

zvonac,bejb ćori malo prije ručka...inače ok,sve 5,velika,zubata-čak 2 komada user posted image user posted image

Joj, tako su slatki takvi user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2309
29.5.2011 13:21:36   
danery
ajme je mi sad svekrva digla pični živac user posted image
stavila sam bejb kuhat ručak na srednju ringlu plina da brže bude gotovo i dobro se skuha-NEEEEEEEEEEE,jel nije premjestila na manji....
a kod nas se toliko često kuha da nam glupša boca traje po pola godine user posted image ufffff....

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2310
29.5.2011 13:22:56   
Zvonki
Ma daj, nije ti to valjda diglo zbilja tlak? Sad ti dođeš i opet staviš na srednji kolut user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2311
29.5.2011 13:23:33   
mariola
ajme ja bi je zadavila. ma ne samo nju nego bilo koga tko bi se upleo i popravljao u  bilo šta šta ga se ne tiče. Ma jeste vi u istom stanu? Ja sam mislila da ste podijeljeniuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2312
29.5.2011 13:24:39   
danery
pa i jesam user posted image user posted image
ma je,jer mi stalno nekog klinca za mnom "popravlja" i ona će meni pokazat kako što treba...mrzim kad mi se petlja....znaš kad mi je veš na stalku preslagivala da ne stoji dobro,valjda je sve jasno...user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2313
29.5.2011 13:25:48   
danery
mariola mi na katu,ona dolje,kuhinja zajednička...

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2314
29.5.2011 13:28:49   
mariola
joj draga, imate kakvu mogućnost namontirati si bilo kakvu kuhinjicu? ja bi poludila. I to za veš, ajmeuser posted image
Pa jel ju pitaš šta ste to premjestili? ŠTa ona kaže? ma ne mogu zamisliti da moja sveki ide za mnom i popravlja.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2315
29.5.2011 13:31:42   
danery
ma nisam ni pitalaa,samo sam premjestila,a ona zdimila jesti....
ma čut će me koza jedna...gore nema šanse smontirat išta sad kad je bejb tu...inače ne smeta meni ona jer preko tjedna je na poslu pa mi se nema kad petljat,al ovako preko vikenda po...im na nju zbog takvih gluposti...
šta''š,besposlen pop i jariće krsti,tako i ona user posted image user posted image user posted image
to ti je kod nje....sve bi,a ništa ne bi....svaki put kad pita jel treba šta za bejb,ja kažem to i to stoji tu i tu u toj trgovini....
uvijek se vrati bez ičega za nju jer NIJE TOGA BILO-nijedne voćne kašice,nijednog lina ili nije našla....da se njoj to kupovalo,onda bi i pitala gdje stoji...ma...
ajmo o nečem drugom,dosta mi nje za ovaj tjedan user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 29.5.2011 13:33:43 >

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2316
29.5.2011 13:40:07   
mariola
Ona je čini mi se mlada ženska a tako je primitivna, ja sam ju zamišljala ko staru babu.
Draga idem se ja najest pa kad budem na desertu vraćam ti se. Ti smisli neku veselu temicuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2317
29.5.2011 13:41:23   
danery
ajde gladušice user posted image samo ti navali,dobar ti tek user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2318
29.5.2011 14:02:48   
cuba
Ćao cureuser posted image
Evo ja samo u prolazu. Jutros smo bili kod tate u bolnicu, najvjerojatnije će ga sutra pustiti kućiuser posted image user posted image user posted image  posli me mm odveo u City centar da obavim shoping. Ajme jesam se našetala po dućanimauser posted image  koliko sam kilometara prošla a tako malo kesica donila kućiuser posted image  
Ručak se kuha pa sam u mini pauzi. Posli me još čeka peglanje mini himalajice i pakiranje i onda smo napokon spremni.

Šta mi ima kod vas?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2319
29.5.2011 14:19:30   
mariola
Ej draga, šta si dobro kupila?
Ja došla uz rr pojest desert pa se selim na kauč. Možda malo i ubijem okouser posted image
Mi upravo ručali, T i mm gledaju formuluuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2320
29.5.2011 14:43:30   
cuba
Evo me, najela se i jauser posted image  imam sladoleda ali će pričekati jedno dvi ure da dođem sebiuser posted image
Ajme ništa mi se neda a moram se spakirati i peglat robeuser posted image
Kupila haljinicu, kratke bijele hlače (kao od jeansa), top, nekoliko majica. Sandale i torbu nisam našlauser posted image  nije da sam bosa al od cipela i torbe nikad glava ne boliuser posted image
Mm počeo gledati formulu pa mu R prebacio na baby tv, a mene boli glava i od jednog i od drugoguser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2321
29.5.2011 22:03:07   
mariola
večeruser posted image  ima koga?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2322
29.5.2011 22:12:38   
danery
oj,eto ja u prolazu,prekrepana sam za tipkanje,pa ti samo želim lkn,a sutra valjda bude više teksta user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2323
29.5.2011 22:16:18   
mariola
Eh jesi i ti neki party breakeruser posted image
LN ako baš moraš poć u krpeuser posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2324
29.5.2011 22:19:29   
pepeljuga
Vecer,evo me napokon,internet spor za poludituser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!