|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
28.5.2011 9:42:22   
danery
ufff,ja sam sva neka user posted image
vani sunce,ali je hladno,rekli popodne kišu....baš nam treba user posted image
oko 2 idemo na rođendan kod frendice,ajd bar neće biti sparina ako već kiša treba pasti....
šta je cuba već zdimila? e to se zove brzina user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2251
28.5.2011 9:58:44   
mariola
Idem i ja draga. T me vuče,idemo vani. uživajteuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2252
28.5.2011 13:09:40   
danery
ima koga za user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2253
28.5.2011 13:21:02   
mariola
Draga evo meneuser posted image
"jedem" svoj treći obrokuser posted image
T zaspao, ja oprala terasu jer nam je kiša padala pa je izgledal koma, skuhala si kavicu i digla sve 4 u zrak.
Imam hrpu za peglati ali nisam još odlučila hoću peglati ili ostaviti za bolje daneuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2254
28.5.2011 21:48:50   
cuba
Večer cure, ima koga?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2255
28.5.2011 21:58:03   
mariola
Hej draga evo mene. Sad sam sjela i upalila tv. Na domi je Savršena nevjesta. Meni je to tako gnjusna emisija. Ona se ljubaka s a svim tim muškarcima, oni sline nad njoj, ma baš mi je bezveze.
Kako si mi? ŠTa ima? Kakvi su noktići? Jesi se spakirala? Obavila šoping? Ajme sto pitanja imam, imat ćeš šta pisatiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2256
28.5.2011 22:00:14   
tinka25
večer, evo i mene. kako ste danas?

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2257
28.5.2011 22:06:35   
cuba
Heeejuser posted image
Ajme ja sam pogledala par epizoda te nazovimo je Savršene nevjesteuser posted image  i mogu ti reći da dijelimo isto mišljenje. Meni zapravo nisu jasni ti likovi. Koliko jadan moraš bit da ne možeš sam naći normalnu curu već se moraš tako srozatiuser posted image
Ja sam dobro, prije nego je R zaspao sam sredila svo suđe i kuhinju, pokupila igračke i oprala pod pa sam već od 21h na kaučuuser posted image
I super mi je sada sa noktićima, odlični su, baš sam zadovoljna a bila sam skeptična s obzirom da je cijena 100kn a inače kod nas nema nigdje ispod 250kn. Super mi je šta i nakon ribanja kuće nema acetona, lakova, turpije..takvi su kakvi suuser posted image
Mm je išao sa kumom pogledati završnu utakmicu Lige prvaka. Ništa još nismo spakirali. Danas sam prala robu, sutra ću imati tonu za peglati. Na kraju nisam išla u shoping, došao na ručak mm-ov brat pa se to odužilo do 18h. Otišli smo samo za R kupiti brodić, luftić, mišiće i kantice za plažuuser posted image
Sutra ujutro idem do tate u bolnicu. Poslije će me mm ostaviti u City centru da obavim shoping. Rekla sam mu da ni njega ni Roka ne želim ni čut ni vidit bar 2h dok sve ne kupim šta sam isplaniralauser posted image
Ajme jesam se raspisala, dobro si reklauser posted image

Kako ste mi vi? Kako je vama prošao dan? Jel ti se tm vratio ili je još u St? Kako je sveki, jeli gotova sa kemo? Ajde sad ti malo pišiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2258
28.5.2011 22:10:14   
tinka25
cure uživajte. ja vas malo pozdravila i odo u krpe jer sam umorna ko pas, dug mi dan bio. profeštali roćkas user posted image . laku noć!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2259
28.5.2011 22:12:08   
cuba
tinka, već nam ideš?
Ljubac šaljem tvom mališanu za prvi roćkasuser posted image
Neka ste se lijepo proveli, sada na spavanac, odmorite svi zajednouser posted image

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 2260
28.5.2011 22:13:05   
tinka25
idem, ali evo još sam tu, a oči mi se sklapaju user posted image . hvala na željama i pusama

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2261
28.5.2011 22:18:25   
cuba
Naletušice nemoj viriti, dođi u birtijicuuser posted image
tinka Ln ti želim :-***

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 2262
28.5.2011 22:20:19   
mariola
Tinka odmori se. Uživajteuser posted image
Da se sad ja razvežemuser posted image
Što se tiče gospođe savršene, i meni su ti tipovi još i gori. Sad će nju njih dvojica zaprosit i svjesni su da će jednog napucat. OMG.user posted image
mm je došao još u tri doma. a u 13:30 je još bio u ST. Ne trebam ti ni govoriti kojom brzinom je došao jer nam inače kad on vozi (čitaj normalno vozi) treba 2,5h.
T i ja jutros bili u šetnji i na kavici, on mi je spavao od 12:30 do 16:00user posted image  Ja sam se uspjela i odmorit i naradit. Popeglala sam tonu robe. Skuhala njemu ručak, okupala se i onda smo išli kod sveki na drugi kraj grada pješke,bili malo kod nje i u povratku stali u centar na kavicu. U 9 smo ušli u kuću, T je večerao i stavila sam ga leć. Kod nas je neki turnir u briškuli i trešeti, grad organizira pa mm mora biti tamo a i dide nam je u finalu a i utakmica je tako da mu se ne nadam još uru vrimenauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 2263
28.5.2011 22:32:46   
cuba
Ni ja svog ne očekujem još iako je utakmica pri krajuuser posted image  Valjda neće zaglaviti di vani inače ga sutra budim sa kantom vodeuser posted image  
I meni je R danas do 16h odspavao, u 13h sam ga stavila lećiuser posted image  nisam se nadala da će toliko. Jel tebi T sada na jednom spavanju dnevno? Ja sam R odviknula od  jutarnjeg spavanja prije malo više od misec dana.
Onda ste se lipo izguštali danas, cili dan u akcijiuser posted image user posted image
Jel imate kakvih planova za sutra?
Ja planirala sada upisati vozački a najvjerojatnije ništa od toga kad će mm bit doma kratko. Tako da ću na jesen.

Jučer sam popi_zdila na svekra. Dobar je ali je traljav ajme. Prošli tjedan mu se pokvarilo auto i posudio naše dok se njegovo ne popravi da može ići na posao. Zove me dan nakon i onako cili zbunjen pita da šta mu nisam dala prometnu dozvolu?? A uletio mi u kuću dok sam kupala R, samo sam mu dodala ključeve, šta se on toga nije sitio?? Štopala ga policija i kaznila sa 500knuser posted image
Kad je mm neki dan išao u Genevu na seminar ostavio auto na aerodromu a svekar blizu radi pa je on trebao auto dovesti ispred kuće. I zove me sutradan da ne zna di su ključi od auta. Izgubio ih, sve pretražio i nigdi ih nema. Jučer napravili novi ključ, 900kn. Mm platiouser posted image  kao njegovi nemaju baš novaca pa di će mu sad toliko uzeti. Ja wtfuser posted image  a mi ih beremo na stablu ispred kuće???
Ajme koji ću shoping sutra obaviti, kad već dijeli novce okolo za bezveze onda ću ih ja u dobre svrhe potrošitiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2264
28.5.2011 23:13:27   
mariola
Opet se ti raspisalauser posted image
Ajme ma šta toliko ključ koštauser posted image
A i svekar ti je baš neki. Kriv je sam.
Meni su moji super, ne zna se jel bolji on ili onauser posted image user posted image
Mene rodica nazvala na skype pa se malo raspričale. E mama joj je opaljena sto na sat, ismijala sam se sad ko ludača.
mm je došao, dide nam i dalje vodiuser posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2265
28.5.2011 23:16:20   
ninolina
hej komadi da vas pozdravim, vidim kod vas je veselo....l

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2266
28.5.2011 23:17:40   
cuba
Nadam se da će i pobjeditiuser posted image user posted image user posted image
Draga gibam pomalo u krpe, jedva gledam na oči. Sutra me čeka još tona posla a prekosutra put pa da se bar noćas naspavam kako trebauser posted image
Ln ti želim, ljubac šaljem tvom mališanu :-*** user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2267
28.5.2011 23:19:38   
mariola
Ljubac i vama. Tipkamo se ujutro a pogotovo navečer da mi izreferiraš šta si sve kupilauser posted image
Naručila sam se i ja na nokte u ponedjeljakuser posted image
LN :-**

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2268
   [Obrisani korisnik]
29.5.2011 8:16:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 2269
   [Obrisani korisnik]
29.5.2011 8:21:32   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 2270
29.5.2011 8:29:10   
cuba
Jutro Cvrleuser posted image
Privuklo me i jedno i drugouser posted image
Kako ste, šta ima? Jeste se naspavali?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2271
   [Obrisani korisnik]
29.5.2011 8:32:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 2272
29.5.2011 8:37:29   
cuba
Ajme super, user posted image user posted image user posted image  za Auser posted image  Mogu misliti koliki je mamin ponosuser posted image
Koliko ih je u grupi? Ja padam s marsa, nisam znala da je na baletuuser posted image  Mislila sam da ide samo na engleski. Curka ti je svestrana, nema štauser posted image

Mi smo ok. Probudili se oko 7:30h. R doručkovao, trenutno razvaljuje hranilicuuser posted image  Tata nam još uredno spava, ne digne li se za po ure, kantom vode ga zalijevamuser posted image
Ništa još nije spakiranouser posted image  Jučer sam tonu robe oprala, danas sve to treba ispeglati pa spakirati. Još uopće nemam dojam da negdi putujemouser posted image  Ako do ujutro stigneš do St-a vodimo i tebeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2273
   [Obrisani korisnik]
29.5.2011 9:10:54   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 2274
29.5.2011 9:12:12   
cuba
Guštajte, ljubac šaljem maloj balerinici :-** user posted image

Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!