|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
7.7.2011 14:16:53   
BUMBI
Hej,šta ima?
Mi došli kod mojih,D se kupa u bazenu a ja malo sjela za komp

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 376
7.7.2011 21:03:54   
BUMBI
Ajme koja pustoš...
Ima li sada koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 377
7.7.2011 21:18:21   
danery
ojla bumbi,eto mene....
ljuta sam ko ris,bejb se ama stalno budi....skinuli ju maltene do gola u bodi,ništa,krešti....dala gel za zubiće,krešti....sad sirup i sok,4 x i ja i mm ju uspavamo i opet urla da mi se iz ušiju puši.....
najgore što se digne pa sjedne,ajd to,nego kad se hoće spustit opali glavom u dasku kreveta,pa još gore urlanje radi toga....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 378
7.7.2011 21:22:41   
BUMBI
Hej draga...Joj vidim bejb dobro zezauser posted image
A da ju izvadiš iz krevetića da se malo izigra i onda opetuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 379
7.7.2011 21:27:01   
danery
ženo,spavala je sat i po na cijeli dan,klanja se naočigled,al čim legne,odmah je budna user posted image user posted image user posted image user posted image
i sad meni moja pametna mama kaže nek ja idem s njima 2 tjedna na more,oni će meni oko nje pomoći...ahaaaaaaaaaaaaa user posted image hebate,kad povampiri,nas 2 ne možemo s njom na kraj,a kamoli netko treći user posted image
nadam se da će uskoro zaspat...
šta vi,kako je danas bilo? sutra imaš pregled ili?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 380
7.7.2011 21:30:46   
BUMBI
A joj,neznam šta da ti kažem,možda ju je onda prešao san...nadam se da će uskoro zaspati bez buđenjauser posted image
Mi bili kod mojih,D se kupao i kasnije išao na pecanje(ništa bez toga)user posted image ,a ja išla o Mullera(nisam dugouser posted image
Da,da ujutro idem,malo me i strah a i nemogu dočekati da vidim kako će biti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 381
7.7.2011 21:51:27   
BUMBI
Ja idem gledati CSI,laku noćuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 382
7.7.2011 22:06:07   
beba24
IZVORNA PORUKA: danery

klanja se naočigled,al čim legne,odmah je budna user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo istih problema!user posted image user posted image
Al ne samo da sjedne nego se diže i na noge! A kad ju stavim sebi u krevet ili na pod da se igra NE VIDI, RUŠI SE, PLAČE a u kindaću podivlja!

Male stvari stvaraju savršenost, a savršenost nije nimalo mala stvar...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 383
8.7.2011 7:22:14   
Puli
jutro cure
ajmo na prozivku uz kavicuuser posted image

user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu beba24)
Neposredna veza do poruke: 384
8.7.2011 7:34:42   
mariola
Jutro trudniceuser posted image
Ja dobro, ti? Jesi doma ili radiš? Kako c?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 385
8.7.2011 7:38:11   
danery
jutrooooooooooooo user posted image cvikse su da mi ne vidite podočnjake user posted image user posted image user posted image
bome bi i bejb dobro ddošle,ne izgleda ni ona puno naspavanije user posted image
sad bi netko rekao pa jeste u rodu ili što user posted image
hehe,moram se pohvalit....propuzala je unaprijed user posted image user posted image user posted image jest 2-3 puza-guza,al nema veze,i nosom na pod,a turom u zrak je korak naprijed,jelte user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 386
8.7.2011 7:41:08   
mariola
Jutro koka, vidim veselo tebi noćas bilouser posted image
Bravo za puzavicu, sad će sama otpuzat do babeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 387
8.7.2011 7:46:23   
danery
dada,baš,naguzičke niz 15 stepenica user posted image
heheheh,e sad sam ju namjerno odnijela,dopuzala je neka 2 metra do kompa user posted image user posted image user posted image
ja dolje s njom,a baba u sisnjaku paradira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 388
8.7.2011 7:47:17   
mamino zlateko
jutroo evo i mene malo...kako si trudnica? a ti teta d? kako klinci?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 389
8.7.2011 7:53:11   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image  a i ti se svega nagledašuser posted image
Mz jutrouser posted image  Kako si? Kako T?
Jesi odlučila šta obuć na maturu? Ma ima vremena, ja sam tek sinoć odlučila šta ću na pir a sutra idem na put. Čudo da nisam ostavila za danasuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 390
8.7.2011 7:56:18   
mamino zlateko
a vruce kod nas ko vrag od jutra....a i pospana sam..t spava nekih pola sata,jos malo i bit ce gore..a jucer nisam nista nasla,neznam jos ako cu ic uopce...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 391
8.7.2011 7:58:04   
danery
user posted image user posted image user posted image mariola,bome svega se nagledam....
jednom prilikom mm skupio veš i našao neke tange crvene čipkane....veli on meni KAKVE SU TI TO ŠTRIKULJAČE user posted image user posted image PA NE NOSIŠ TO VALJDA??
prvo-ja i tange ko nebo i zemlja,mislim da bi se u oblačenju uspjela zapetljat i razbit se on d fejs of d plejs user posted image user posted image ,a drugo,gaće br.46 user posted image
velim ja MA NE,TO SU OD TVOJE MAME.....e da mu je bio brener,lomača,baklja,ma i poluizgorena šibica,mislim da bi ih s guštom zapalio nasred gradskog trga....ovako je samo sav user posted image user posted image zbrisao iz sobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e da.....user posted image stalno govori maloj kad uzme dudu da su to bakine dude user posted image
ja se opalim user posted image user posted image user posted image svaki put jer dobijem fix ideje,kadli neki dan zgrabila mala babu za sisnjak,a mm veli A TUUUUUUUUUUUUUUU SU BAKINE DUDE user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro mz,evo viš,probudila sam se rano nadrndana,a već sam u elementu....ajd bar nešto user posted image

< Poruku je uredio danery -- 8.7.2011 8:00:22 >

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 392
8.7.2011 8:03:03   
mariola
A jeste opaljeni svi od redauser posted image user posted image user posted image
A baba znači nosi i tangeuser posted image  i to crvene čipkaneuser posted image user posted image user posted image
Ima li ona muža?user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 393
8.7.2011 8:03:58   
danery
nema....rastala se brzo nakon vjenčanja....
misliš da bi nosila čipkane tange da ga ima user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 394
8.7.2011 8:04:49   
mamino zlateko
vidim to jako dobro...joj ovaj vikend ce bit milina...suprug igra danas na turniru pa idemo s njim,sutra idemo kod sveki,ja slazem lazanje,a navecer idemo malo u grad bez t,a u nedjelju idemo u podravinu,kod mm-ovih kumova na prostenje,i na cjelodnevno druzenje..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 395
8.7.2011 8:06:11   
mamino zlateko
vidim da nas sve hvata vikend...hh...evo moje drago dijete se probudilo,hvata mog buraza i neda mu doruckovat,ona bi umjesto njega...

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 396
8.7.2011 8:08:35   
mamino zlateko
napustam vas..vi budite i dalje tak opicene i lude,to je dobro...cujemo se...pusike imate od t..

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 397
8.7.2011 8:08:59   
danery
user posted image user posted image opasna je t user posted image
što joj daješ za doručak?
user posted image user posted image user posted image za druženje,i ja bi malo nekuda,al sutra mali od frendice slavi rođendan,pa ćemo k njima....popodne doduše,ali ipak mi se ne isplati ići k mojima,pa onda natrag na juriš za os da bi stigli na rođoš...

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 398
8.7.2011 8:12:59   
mariola
Mz ljubi curku, uživajte.
Poznato mi je to s papanjem, moj T ne može gledat da netko jede a da mu se on ne pridruži. Kad je bio 7-8 mjeseci i mm dođe ujutro doma na marendu i čim sjede za stol T ko pasić dopuže mu do nogu i grebe i otvara ustauser posted image  
Znači tak odanery, tvoja sveki je koka na tržištu. Pa šta se čudiš tangama i da nema vremena, biće imam nego švalera pa se licka za njega stalnouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 399
8.7.2011 8:28:47   
danery
hah,jedino ak je švaler onaj trovač mačaka preko bašče user posted image user posted image user posted image
ona ti stalno,al STAAAAAAALNO po cvijeću čeprka....mene u biti to izbaci iz takta....prođe kraj e ko kraj turskog groblja i ode zalijevat suncokrete i sl.,tamo milki cvijeće ko da je mačka user posted image a kad joj mala pruži ruke,onda samo tup po glavi i ode baba dalje...ima posla...

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!