Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 9:41:05
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler i ja sam zombić zadnja tri dana..neznam kaj mu je al nespavamo nikak Ni miiii...a meni se spaaavaaaaaaaa! Probudi se u 3 noći i skače po krevetiću do zore
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 9:55:39
|
|
|
|
ELISABETH
|
ja sam mislila da se samo moja povampirila zadnjih dana....a ja bi spavaaaallllaaaaa
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:00:13
|
|
|
|
Rebeka
|
Cijela sam fjakana, nisam uopće spavala, boljelo me ispod stomaka i grčevi su me trgali u nogama užasno. A jutros mi je jedno dijete dobilo proljev i temperaturu, zvala sam pedijatricu, koristim čepiće i mora piti samo vode i pokoji keksić, ali ne želi ništa. Samo leži na kauču i bulji u mene... Tako mi je teško i ja se jedva krećem-ko zombi sam-sve su mi kretnje usporene i čini mi se da ću puknuti, a ostalih 6 bi na kupanje i ne mogu im više dokazati da ih ja ne mogu voditi-ljute se na mene i misle da ih lažem... Joj, samo da prođe ovaj dan-sada sam ih 4 smjestila u kaznu, ovo jedno je bolesno, a dvoje starijih me sluša-bili su u trgovini i evo sada su ručali, još nisam sredila sude jer nemam snage... Ovo me lagano ubija jer je i temperatura nepodnošljiva...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:02:18
|
|
|
|
cuba
|
Rebeka draga ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško a do kada ih još moraš čuvati? Puse šaljem bubanom mališanu :-***
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:06:06
|
|
|
|
Rebeka
|
A evo vraćaju se ipak večeras oko 20:00, jedva čekam, mislim da će mi trebati vremena da dođem sebi nakon ovoga-najgore mi je što sam i pregled morala odgoditi za slj. tjedan. Trebala bih danas peglati, ali ne znam uopće hoću li imati snage i volje-najradije bih ležala i ne mrdala nigdje, a to je nemoguće... Ma proći će, još samo malo-uvijek ima gorih situacija...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:06:39
|
|
|
|
mare00
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:08:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 14:17:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler Ajme rebeka svaka ti cast
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 11:58:22
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja se osjećam grozno, živciraju me neke stvari koje ne mogu promjeniti, vruće je imam hrpu posla a niš mi se ne da, baš sam nikakva! Eto da se malo pojadam!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 12:18:52
|
|
|
|
ikica84
|
tuzim se na mm koji ovih dana dodje s posla i samo jede i legne da spava.nema vremena da se igra sa A i ne pomaze mi ni u cemu....a i meni je vruceeeeeeeeee i teskoooooo
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 12:21:27
|
|
|
|
Rebeka
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 12:53:29
|
|
|
|
mare00
|
Joj u ovom te potpuno razumijem.... Jos je tebi teze jer si I ja se tuzim na svog... IZVORNA PORUKA: ikica84 tuzim se na mm koji ovih dana dodje s posla i samo jede i legne da spava.nema vremena da se igra sa A i ne pomaze mi ni u cemu....a i meni je vruceeeeeeeeee i teskoooooo
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 14:11:22
|
|
|
|
BUMBI
|
ikice
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 14:12:58
|
|
|
|
pincirotvajler
|
cure
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 15:57:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler cure
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.7.2011 22:52:15
|
|
|
|
natalijax
|
ja se tužim na svoju sestru,ljuta sam na nju ko ris,imam osječaj da mi okreće leđa ne samo meni nego i drugoj sestri,samo se dvori bratu,njegovi pokloni su najbolji a moji su jeftinjara i niš koristi,necjeni ni malo ono što joj kupim,njoj ili klinkama,Kupila sam klinkama bazen još prije dvije godine,taj bazen stajao godinu i pol sa žabokrečinom a nakraju završio kao tenda za auto preko zime,Mm me stalno kori to što nije došla na moj rođendan,čak se nije ni udostojila me nazvat i čestitat,njen odgovor je bio joj nisam došla strah me iči autom nisam dugo vozila a drug dan se vozala po valpovu autom a do mene od tog mjesta ima 15 minuta da dođe,kako sad odjednom te nije strah,nije mi do poklona al očekivala sam nju i klinke da pojedemo tortu,I ljuta sam na nju jer zanemaruje klinke i samo viće ja bi sina ona i njem muž ,samo bi sina
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.7.2011 23:06:56
|
|
|
|
ELISABETH
|
Nato
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:36:23
|
|
|
|
Puli
|
izjave su stare nekoliko dana ali ih pišem da vidite koliko je neizmjerna ljudska glupost i ne nisu me pogodile jer sam navikla na njihove gluposti i znam se uzdignuti iznad njih ali moram vam se malo potužiti svekrva:nekad je dobro da te ostave u bolnici,više cijeniš što imaš doma šogica:jel ti jako teško palo što ništa od bebice ma nek se obje poklope po ušima i sakriju u mišju rupu,sram ih može bit
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:38:13
|
|
|
|
anaxx
|
puli ... , nemam što reći za ove tvoje...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:39:26
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:40:12
|
|
|
|
Ninaa
|
Puli
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:42:44
|
|
|
|
cuba
|
O Bože zbilja nemam riječi na takvu vrst gluposti... Drži se
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:48:26
|
|
|
|
.dada.
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:53:49
|
|
|
|
mariola
|
Cure šaljem vam Puli ove tvoje su prave kokoši.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 10:19:54
|
|
|
|
Puli
|
mariola tako ih i mm zove kokoši
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!