|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
26.7.2011 9:19:03   
cuba
Da, da 6 godina otkako smo zajedno, 2 u brakuuser posted image  Baš mi je vrijeme proletilo...
pakić, ti imaš bome više staža od meneuser posted image user posted image user posted image
Evo do sada imamo jedno piškenje na pod, jedno u tutuuser posted image
Ma ne znam pakić, iskreno ga nisam mislila ovo ljeto odvikavati jer će tek sa 2 dana imati 1g 8mj ali je počeo kužiti šta znači kakiti i piškiti i kao ljeto je i svi pa ajde probaj šta imaš izgubiti. Pa eto. Vidit ćemo kako će ići, nemam ga namjeru forsirati, ako ide super ako ne isto dobro, sljedeće ljeto ćemo.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 1326
26.7.2011 9:21:19   
mamice
Dobar dan curke moje evo mene s zimovanja user posted image 7 dana koliko sam bila na moru smrzla sam se kouser posted image uspijela se 3 puta okupati u moru koje je bilo toplije nego zrak al trebao pol sata da udjem. Al zato sam sam jela i jela mislim da cu ovaj mjesec dobiti 10 kg i doktor ce me ubiti. 

< Poruku je uredio mamice -- 26.7.2011 9:22:39 >

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1327
26.7.2011 9:23:36   
cuba
mariola, vidila sam na temi i tamo sam komentirala. Nadam se da ćete uspiti to riješiti, držim fige user posted image user posted image
mamice jutro i tebiuser posted image  Kako bušica mala?
A di ste to bili na moru?

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1328
26.7.2011 9:24:47   
mamice
U crikvenici smo bili i bilo je ok sam stalno bile oluje pa ni van nismo mogli. Evo tina udara ko mala boksacica vec sam ju pocela psovatiuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1329
26.7.2011 9:28:08   
cuba
Ajoj, baš mi je žao što vam odmor nije bio baš najuser posted image  ali se svakako lipo maknuti od kuće i svakodnevnice i otići negdi na putuser posted image  valjda će idući odmor biti boljiuser posted image
Šta se Tina rita na velikouser posted image

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1330
26.7.2011 10:03:09   
anaxx
jutro... vidim da smo mi "uboli" super mjesto za odmor prošli tjedan... svi se žale na kišu, a nama je bilo super, samo jedno dopodne je bilo oblačno... ali i taj dan smo se nakupali, klinci su mi uživali slobodno trčati po plaži (Sabunike-sabija ili sitni pijesak, mulj...), gradili kule u pijesku, plivali... sve 5, a i mama se odmorila, našetala, naplivala....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1331
26.7.2011 13:16:36   
mariola
Ima koga?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1332
   [Obrisani korisnik]
27.7.2011 7:36:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1333
27.7.2011 7:39:41   
mariola
Jutro cvrle. Ja biram ovaj tiramisu u čaši, kavu imam na stoluuser posted image
Kako ste mi? Kako ste noćas spavali?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1334
   [Obrisani korisnik]
27.7.2011 7:43:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1335
27.7.2011 7:52:23   
mariola
Dobro sam. Baš sam jutros pomislila kakobi bilo lijepo da se ovako osjećam cijeli danuser posted image
Čitam malo o seks skandalu. Kako je mm desna ruka gradonačelniku i upućen je u neke "više" krugove društva, rekao mi je kako je ova afera pokrenuta kako bi se raskrinkala "najvećeg" među njima. Zorana Milanovića. Pa on mi baš i djeluje kao taj tip, umišljena sirovina koja si plaća kur_e.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1336
   [Obrisani korisnik]
27.7.2011 7:55:20   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1337
27.7.2011 8:02:04   
mariola
Kako ne znaš za skandal o elitnoj prostitucijiuser posted image Ovo se nigdje nije pisalo, ovo je pozdana informacija. Ali ja ne vjerujem da će u našoj državi istjerat to do kraja. Pisat će se o tome još neko vrijeme i prestati.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1338
   [Obrisani korisnik]
27.7.2011 8:06:18   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1339
27.7.2011 8:21:21   
mariola
Ma sve skupa gadljivo. Ja sam za to da se sva imena javno objave. Znaš kako se kaže Poslije hebanja nema kajanjauser posted image  
Ja danas idem vidit svoju mrvice, samo da sve bude ok... Malo mi se mješaju osjećaji, i jedva čeka i u strahu sam...
Noćas sam sanjala da da sam zakasnila, kao pogledam na sat, bilo je 11:50 a u 11:30 sam naručena. I jutros se budim bez sata, pogledam na mobitel a na njemu 12:17 (a bilo 6:55)user posted image user posted image  Sinoć mi je pao, rastavio se na djelove pa sam ga sastavila tek nakon pola sata i očito se sat poremetio.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1340
27.7.2011 8:23:35   
Puli
jutreko od mene
sunce je konačno provirilo,već zaboravih kako izgledauser posted image

mm nas je u 7 probudio,čovjek stigao na more pa se izbezumio i zaboravio da mi spavamouser posted image

C.gleda Moji prijatelji Tigar i Pooh,spremam se ovih dana prebacit ih sa snimalice na dvd pa ako nekom treba nek se javiuser posted image

poslije gibam na šišanje

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 1341
   [Obrisani korisnik]
27.7.2011 8:24:06   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1342
27.7.2011 8:25:36   
Puli
mariola sretno vjerujem da će biti sve ok s malenom mrvicomuser posted image

cvrle jel ti anja popodne spava kad se probudi u 4 ujutro

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1343
27.7.2011 8:41:26   
mariola
Hvala cureuser posted image
Jutro Puli, tm se uživio ko malo dijete u morski ugođajuser posted image user posted image
Kakav će friz pasti?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1344
27.7.2011 9:08:46   
cuba
Jutro cure i od meneuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1345
27.7.2011 9:15:05   
mariola
Jutro kokicauser posted image
Kako ste danas? kako napreduje kakanje u tutu koja svirauser posted image
Ja rekla T da ću mu kupiti tutut koja svira a on je tako sretan radi toga, ne može dočekati, kad ga pitam kakvu će tutu dobiti on počne pjevati i plesatiuser posted image  Ne bude li u našem adaxu gotova samuser posted image  
Imala sam jučer propušten poziv s nekog 021... broja.  Ja mislila da si tiuser posted image  Nazvala sam natrag a ženska mi kaže da nije ona nikog zvalauser posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1346
27.7.2011 9:15:27   
danery
jutro iz os user posted image koooonačno izašlo neko bljedunjavo sunašce,ali i to je dobro-taman za šetnju user posted image user posted image
inmače madamica si podebljala sleeping cajt user posted image ,sad mi da mira do pola 9-9 user posted image
idemo van u patrolu na bajsu,pa onda na kofi....
uživajte,baaaaaaaj user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1347
27.7.2011 9:29:35   
anaxx
jutro iz RI... sunčano, klinci ostali doma s bakom i idu na more (ili moe kako kaže Teodoruser posted image )

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1348
27.7.2011 9:31:41   
cuba
user posted image user posted image  dobra si, nemam ja tvoj brojuser posted image
Evo odvikavanje ide. Upravo se pišio i kakio u tutuuser posted image user posted image  Jučer je bilo toga i po podu i u tutu i u zahod, svugdiuser posted image  Kad se zaigra ili zanese u crtani onda se zaboravi i kad mu počne klizit niz nogu počne vikat mama, mama. Inače me pita, kaže mama daj uku (ruku) ili mama opetuser posted image  Cijelu noć je bio bez pelene, nije se popiškio u krevetić, stavila sam ga jednom na tutu noćas. I onda jutros kad sam ga prebacila kod sebe u krevet mi sve zapišaouser posted image  nije lud da će svoj krevetićuser posted image

Ako ne bude tute kod vas, ja mu šaljem kad se toliko veseliuser posted image
Našla sam sinoć još 10 pari gačicauser posted image user posted image user posted image
Vidim da ti je pregled danas, ma bit će sve super, bez brigeuser posted image user posted image user posted image

naletušice, pozdrav i tebi, baš sam se nekidan pitala di si nam nestalauser posted image
Ljubac šaljem bejb, guštajte :-***

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1349
27.7.2011 9:50:20   
mariola
Jutro cureuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za bejb spavalicu i za dečke koji idu s bakom na moeuser posted image
Cuba ja nemam nikog doli pa sam na tebe pomislilauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za R, pravi je dečkić, on e se odviknut pelena dok mi nabavimo tutu. E pa to je neopisvo veselje kod T, skače jadan po kući, veseli se a mama i tata nikako do zd. Tata nam je u gužvi na poslu. Danas oept ne može, ako ne bude mogao ni sutra, ode ja sama.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!