|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
27.7.2011 10:04:31   
cuba
Nisam te pitala kakvi su dojmovi tm sa utakmice, jel im bilo dobro? Jesu išli na janjetinu posliuser posted image
Oće i on na godišnji kad i ti ili?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1351
27.7.2011 10:12:59   
mariola
O da, mm oduševljen, kaže da je bilo super. Bio je s bratom, kumom i još jednim prijateljem. Načekali su se na ulazu i izlazu iz St. Janjetina je nezaobilazna. Bili su na odmorištu Krka, nije im se dalo ići starom cestom. Došao je doma u 3.30.
Gledali smo T i ja utakmicu a T pita di je tata, ja kažem da je tamo u publici, a on je onda stalno ponavljao: tata tu i tic(stric), kum i dan dan (jedan naš prijatelj iz NY kojeg zovemo džan džan - John Ivan se inače zoveuser posted image ).

e di si kupila još gaćica? isto u mtč?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1352
27.7.2011 10:22:24   
cuba
Ajde super, neka su se lipo zabaviliuser posted image user posted image
Dobar je Tuser posted image
Gaćice sam na kraju kupila na pazaru. Tri para/20kn, ništa. I super su mi, 100%pamuk, te mu još najslađe stojeuser posted image   Iako mislim da su one iz Mtč najkvalitetnije. Ma ionako kad se skroz privikne na tutu ću mu te baciti jer koliko ih ispiša neće dočekati zimuuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1353
27.7.2011 10:30:28   
cuba
Draga, gibam ti sada, idemo se spremiti pa u igraonicuuser posted image  ić će i teta s namauser posted image
Nemoj se umoriti, sretno ti na pregledu, pišemo se kasnije da vidim kako napreduje mala mrvicauser posted image  :-***

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1354
27.7.2011 10:31:43   
mariola
Ajde uživajte. I ja ću još malo doma da se malo osvježim prije pregledauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1355
27.7.2011 10:34:00   
Rebeka
Hej mariola trudnice, kako si, dugo te nisam čula...
Danas je pregled?

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1356
27.7.2011 10:41:15   
mariola
Hej ti tudnice još nisi rodila?user posted image
Kako se držiš? Odbrojavaš dane?
Ja sam ok, mučnine još traju... još malo i pregled. Javit ću se čim se vratim.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 1357
27.7.2011 10:42:31   
Rebeka
Ok, super-čekam kada se vratiš pa onda razmijenimo par riječi, sada idem nešto odraditi.
Sretno i pusa...

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1358
27.7.2011 13:20:04   
BUMBI
Hejuser posted image
Evo mene malo,posudila od šogi laptop da plati račune,pa malo i ovdje svratilauser posted image
Došla sam i vidjeti kako je marioli bilo na pregledu,ali nje nema,nadam se da će se uskoro javiti

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 1359
27.7.2011 13:52:39   
cuba
Ima koga?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1360
27.7.2011 14:00:01   
mariola
Evo mene, evo mee, nosim odmah nešto za počastiti u ime Š juniorauser posted image

user posted image

šta ima' kako ste proveli jutro?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1361
27.7.2011 14:06:24   
cuba
Tnx, tnx odma bi me napucala kalorijskom bombom jeliuser posted image user posted image
Evo dobro. Jutros bili u igraonici, prvi put je piškio vaniuser posted image  išli smo u jedan šumarak, skinula ga i piškio se. Kaže meni R: "mama, piša cece" (cvijeće), pukla sam od smijauser posted image
Kući se još jednom piškio u tutu, jednom na pod, a dobrouser posted image  Sad spava. Ručak mi se kuha, ispeglala sam maloprije 2 mašine robe, jutros sam nove 2 oprala, suše se, tako da peglu neću još sprematiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1362
27.7.2011 14:14:18   
mariola
Super za ceceuser posted image
Ajme i mene čeka peglanje...dvi mašine, a još mi je i puna košara za oprat...
Pitali jučer jedni gosti peglu i mm uzeo moju parnu postaju, kad sam dreknula srce mu je stalo. user posted image
Dala sam mu malu putnu pa nek peglaju, ne dam ja svoju priju tek takouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1363
27.7.2011 14:16:15   
cuba
Dobra ti je ta s parnom postajom?
U čemu je razlika, što stane više vode pa ne trebaš nadolivati ili ima još nešto?
Ja imam Phillipsovu, zbilja mi je dobra ali bi mogla uzeti tu kao ti ako je baš ono dobrauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1364
27.7.2011 14:27:53   
mariola
Super mi je ta s parom. ma slučajno je kupila. Razbila mi se stara i ja otišla u mercator po novu i pitala najeftiniju jer mi peglu koriste i čistačice pa i pedne i nisam htjela kupit neku skupu. I tip meni ponudi ovu i kaže bilo koja s parnom postajom ti je bolja i od najskuplje obične i ja kupim tu na akciji, neku vivax 350kn je bila. Stvarno mi je super jer ima puno pare i pegla mi stvarno savršeno, samo lagano pređem i preko najzužvanije posteljine i ona je ko da sam je na valjak popeglala. Stvarno sam ful zadovoljna, peglanje puno brže ide. Neke stvari koje se ne smiju peglat približiš samo peglu zgužvanom području i pustiš paru i ona popegla.
Ajme ja bila kod sveki na ručku, prejela se, zaspat ću za stolom dok ne krenem po Tuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1365
27.7.2011 14:34:22   
cuba
To si onda stvarno super prošla. Ova moja je bila prije 3god oko 550-600kn. Ajde dobro da znam da je dobra pa kad budem novu kupovala gledat ću da je sa parnom postajom.
user posted image user posted image  znači sveki te dobro nahranila, ne kuhaš onda danas jeluser posted image
Ja sam spremila pileću juhicu i mesa, pomfrit, hrenovke i jaje. Nema nekog teškog kuhanja sad preko ljetauser posted image
Evo mi se R bio probudio, malo mu uteklo, promijenila posteljinu, napunio je tutu i nastavio spavatuser posted image
Jel imate šta u planu za popodne?
Ja nemam pojma di ćemo, bili smo u igraonici, ne ide mi se ponovno..

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1366
27.7.2011 14:40:51   
mariola
Nadam se da ću popodne ubit oko po ureuser posted image
Nemam pojma di ćemo, mislim nigdje osim po ulici, ima kod nas u ulici 10-tak djece pa nije nikad dosadno, plus u našoj kući 5-6 malih gostićauser posted image
U 20.30 je neka svečanost, vjerojatno ću morat s mm ići, ne znam još dok ga ne vidim popodne.
I jučer sam kod sveki jelauser posted image  nema kuhanja do sutrauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1367
27.7.2011 14:49:59   
cuba
Ajde super, guštajte popodneuser posted image
Ja idem dovršiti ručak i izvaditi robu iz sušilice.
Ljubac šaljem T :-*** a ti trudnice odmaraj šta višeuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1368
27.7.2011 14:50:23   
mariola
Curke pozdravljam vas, idem po svog mišića u vrtićuser posted image
Uživajte miuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1369
27.7.2011 20:43:25   
mariola
ima kogauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1370
27.7.2011 21:00:43   
cuba
Hej, nisi zaspala sa T večerasuser posted image
Ja taman stavila R leći. Bili smo popodne u điradi, kupila sam nove plahte za krevet (koje se ne peglajuuser posted image )user posted image  pa onda do mojih. Došli kući ima pola sata.
Situacija je neusporedivo bolja šta se tiče odvikavanja od pelena naspram jučeruser posted image user posted image user posted image  Danas mu je možda 2-3 puta samo malo uteklo a sve ostalo je bilo na tutu ili u zahoduser posted image  Vidim da on to dobro kuži. Kad obavi na wc školjku onda mu dam da povuče voduuser posted image

Šta ste vi radili popodne?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1371
27.7.2011 21:06:12   
mariola
Ma bravo za malog frajera.Brzo će on to savladatiuser posted image user posted image user posted image
Mi smo bili kod sveki, izašli malo ispred kuće a T lijepo ušao u auto, sjeo u sjedalicu i govori mami nani.user posted image
mm-a sam otkantala pa je sam morao poć na tu neku manifestaciju. Ma nije mi se dalo. a nisa mzaspala jer sam prije pol ure T spremila u krevet a ja se vratila pojest ostatak pizze. Nije nam se dalo ni frižider otvarat pa smo pizzu naručili za večeru.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1372
27.7.2011 21:07:12   
ema55
Ej, evo i mene. Imala sam popodne jednu neugodnost na poslu od jedne koze ali se sve sredilo.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1373
27.7.2011 21:12:45   
mariola
hej ema, a šta je bilo?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 1374
27.7.2011 21:23:06   
cuba
A ja sam na integralnom štapiću i jogurtu od 0,9%mmuser posted image user posted image  mislim da bi mi dobro sjela i ta tvoja pizzauser posted image
Znači jedino te pizza može izvuć iz krevetauser posted image
Još malo pa godišnji startauser posted image user posted image  od ovog vikenda jel?

Hej ema, večeruser posted image
A šta je bilo na poslu?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!