|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
12.8.2011 22:36:43   
mala99
Evo i nas, nažalostuser posted image    .Danas popodne temperatura 38.5 dala sam mu čepić i sve je bilo ok, do negdje 7 sati večeras kada je opet skočila temperatura. Temperatura 38,5 skoro 39 dala smu mu čepić, kupala,pa padne do 37,5 . Kod doktora još nismo bili, ali mislim da skoro hočemo, možda i noćas na hitnu. Problem je šta ne može izdržati ta 4 sata između čepića, nego mu temepratura već nakon 1,5-2 skoći skoro do 38. Čitala sam da se djeci može davati i ibprofen, ne znam da li ste to probale i da li je učikovitije od ovih lupocet čepića, nama baš i ne djeluju. Inače nema nikakvih simptoma osim tem., pa pretpostavljam da je neki virus...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1176
12.8.2011 22:43:20   
mariola
ajoj baš mi je žaouser posted image
nadam se da će brzo proć user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 1177
12.8.2011 22:48:03   
ELISABETH
Tako je i nama bilo, lijek djeluje oko sat vremena maksimalno i onda opet borba....mi koristimo efferalgan čepiće, pedijatar nam ih je preporučio i moram reći da stvarno djeluju...
Nama tek danas ima pomaka na bolje, sinoć je opet kurila preko 39, danas je najviše imala 38.
Ne znam kako vaša dječica reagiraju na Zinnat al njoj je grozan, svaki put viče nemoj mama, ljuto je user posted image
Šaljemo vibrice svoj bubanoj dječici da nam što prije ozdrave
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1178
13.8.2011 8:52:06   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 1179
14.8.2011 21:12:34   
danery
vo i nas tu,danas bejb zafurila na 39,4....stavila joj lupocet čepić,palo,ali opet naraslo do 38,8....
sad je pred spavanje na 38,5....nikakvih simproma osim temperature nema,raspoložena,mrvu mirnija,ali zaigrana i normalno jede i pije....
nadam se da je samo zubić u pitanju...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1180
14.8.2011 21:14:31   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1181
14.8.2011 21:35:48   
cuba
danery, prije mjesec dana kad sam sa R bila na hitnoj zbog temperature 40, mi je pedijatrica tamo rekla da ako je temperatura 38,5 i poviše da se daje jedan i pol čepić jer inače ne djeluje i neće spustiti niže od toga. Kao da joj ništa nisi ni dala, tako je meni objasnila jer sam i ja R dala jedan čepić.
Držim fige da turica brzo spadne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1182
14.8.2011 21:42:34   
danery
user posted image user posted image a jbmuuuuu...ja joj stavila jedan i sad mi je zaspala....šta sad,stavit ću joj ako nastavi kuriti u noći tih pola više.....
mada mi je popodne sa 38,8 sa jednim čepićem pala na 37,4 user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1183
14.8.2011 22:10:04   
cuba
čepić možeš davati na svaka 4h, vidi ako opet zakuri tijekom noći (a prođu 4h) onda joj daj 1,5 čepić. Ja sam R davala i Lupocet sirup (7ml doza) ali mu je jako slabo spuštalo i pedijatrica na hitnoj mi je prepisala Ibuprofen sirup od kojeg mu je npr odmah temp spala ali se ne smije davati ukoliko dijete povraća (ne od njega već općenito tijekom bolesti).
I mom R je to sve bilo od zubića jer su  kks i crp bili odlični.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1184
14.8.2011 22:11:17   
cuba
Joj, jesam luda krivi info sam ti dalauser posted image
Ako je temperatura 39 i poviše onda ide 1,5 čepić. Inače daješ jedan. Dobro si joj dala.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1185
14.8.2011 22:13:52   
danery
user posted image user posted image ajd hvala na ispravci netočnog navoda user posted image
sad sam joj mjerila,palo na 37,2....preznojila se...valjda će bit ok,vidjet ću još kroz noć...

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1186
14.8.2011 22:16:26   
cuba
Super za mrvicu, nadam se da više neće ni rasti, držim fige da vam noć prođe mirnouser posted image
Probaj je i malo otuširati, i to pomaže.
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1187
14.8.2011 22:19:51   
mala pcelica
ja ne vjewreujem da tolika temperatura moze biti od zuba,a i ovde kod nas ima dosta djece sa visokom temp a nikakvim simptomima,pa u stvari imaju upalu grla ili mokracnih kanala...ja bi ju ipak odvela kod dr....nadam se da ce tura brzo spasti user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1188
14.8.2011 22:27:27   
ELISABETH
nama su sad na hitnoj rekli da je tolika temperatura jako rijetko zbog zubića, najčešće se radi o upali mokraćnih kanala ili upali grla...
ni moja nije imala nikakvih simptoma osim ogromne fibre, a bila je upala grlauser posted image
mi smo danas drugi dan bez temperature
šaljemo vibrice da i tvoja curka brzo ozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1189
14.8.2011 22:32:34   
danery
evo uspjela sam ju u snu presvući,nije baš bila mokra jako,ali bolje nego da se takva još prehladi....
baš mi je susjeda koja je patronažna u mirovini rekla da je moguća upala grla.....sutra ćemo vidjeti što će biti....

....mini gospa....

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 1190
14.8.2011 22:34:19   
pticica
a dusica slatka, da sto prije ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1191
   [Obrisani korisnik]
15.8.2011 7:45:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pticica)
  Neposredna veza do poruke: 1192
15.8.2011 8:45:07   
lidac0605
Od zuba nije sigurno.Ak je dobro raspoložena i jede i pije,ostavi je da otkuri 3 dana,pa ak 4.bude temp još uvijek tu,onda je vodi dr,zakaj da dijete šopaju antibioticima,a obično to rade čim dođeš...grlo bu joj crveno sigurno ak ima i virus,jer obrana org radi i mandule rade svoje i bujaju.Evo,moj L je pr.tjedan imal samo visoku temp,do 39.7,prošla za 3 dana,jedina posljedica su sad afte u ustima...Takav scenarij imamo bar 1x mjesečno,a kod dr sam bila na red.kontroli..
Temp.je znak da se organizam brani,a ne simptom bolesti!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1193
15.8.2011 8:56:47   
BUMBI
Kako je bejb?
user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1194
15.8.2011 11:32:58   
danery
danas je na 38,2,stavila sam joj čepić oko 4 ujutro jer je bila na 39,4....
vidjet ću kako će danas biti,pa kako kaže lidač,ako ne padne sutra na neku ajmo reć normalu,idem kod pedice....
inače jede,pije,igra se,sve ok,samo je malo toplija...

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1195
15.8.2011 11:37:59   
pincirotvajler
tak je nama bila upala grla
došlo je do 40.4 pala s čepićem,,i čim smo počeli pit atb nema temp

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 15.8.2011 11:38:15 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1196
16.8.2011 10:37:42   
danery
danas smo na 37,8....bile kod pedice,grlo ok,dobile uputnicu za lab,pedica veli trodnevna viroza ....
sad čekamo osip i vađenje krvi....i hvatanje urina user posted image
glavno da znamo što je i da nije ništa strašno user posted image

nego,imam pitanje....mora li ona sad kad viroza prođe malo biti u nekoj karanteni ili? jer u sub planiramo slaviti rođoš,a imamo dosta malih gostiju na listi,pa da se ne zarazi tko user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1197
16.8.2011 10:55:51   
lidac0605
Ma kakvi,pa najgore je prošlo,nije više do subote zarazna nikako...bravo za bejb!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1198
16.8.2011 10:58:24   
danery
weeeee,lidač,tenkjuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1199
16.8.2011 11:04:20   
tyna
infekcija se može proširiti samo za vrijeme tempice, a kad izbije osip, više nije zarazna.
osip traje 2-3 dana, ako blijedi na pritisak, onda si ziher da je to trodnevna. možeš mazati fenistilom da brže prođe.

pripremi haljinicuuser posted image  i čekamo da bejb puhne u svoju prvu svjećicuuser posted image
user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!