|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"
8.9.2011 13:17:57   
mariola
Ikice ti si dogurala do samog krajauser posted image
Bumbi šta je novog kod tebe? Otkud ti puno patlidžanauser posted image
Mene glava boli, vrijeme je teško, ovdje sam imala puno posla, popodne bebici sprovod,imam čistit jedan apartman, joj pucam po šavovima.
Jučer sam popeglala svu posteljinu od apartmana i naše robe pola, ostalo mi još za večeras hrpa...
Ne znam šta ću za ručak...
Ovi iz agencije mi ne znaju još šta mi u subotu dolazi,i oni su mi digli tlak.Sveki jadna ima jako lošu krv, sutra je trebala poć na kemo ali izgleda niš od toga...
Uf, sad sam se nakukalauser posted image
A vrijeme nam je koma, +30 ispod oblaka, nije ni čudo što me glavuša bubauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 676
8.9.2011 13:21:13   
BUMBI
A mišić mali,danas je malo plakao...user posted image user posted image user posted image
D isto već 2 dan mi rekao da on nebi išaouser posted image ,ali sve je ok kad krenemo.
Krenio je s njim i mali kumić i on stalno hoda za njim i D se nemože s drugima igrati,pa mislim da ga to malo smeta,pa sam danas rekla to teti.Ona kaže da je tako,ali misli da neće biti problema kasnije kad se kumić malo uhoda.Njemu je dobro što tamo ima D pa će se lakše prilagoditi...
Kakve ste pločice odabrali?
Vidim na predavanju je okuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 677
8.9.2011 13:23:01   
BUMBI
Mariola stvarno si se nakukalauser posted image
Ajme što mi je žao maloga Lukeuser posted image user posted image user posted image
Ma patliđana imamo u vrtu puno,a moramo ih iskorisit da ne propadnu,a sveki ih baš i ne voli,samo ja i mm jedemo...

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 678
8.9.2011 13:23:16   
mamino zlateko
evo i mene na trac partiju..sta ima curke?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 679
8.9.2011 13:25:55   
mariola
A ništa jedite ih onda za doručak, ručak i večeruuser posted image
Jesi danas roladu pekla?
Mz, bok i tebi, kako vi?
I ja sam T jutros ostavila u suzama ali takav mu je dan danas valjda jer još jutros je počeo plakat u garaži jer mu se nije dalo ući u autouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 680
8.9.2011 13:29:33   
BUMBI
Hej MZ i tebiuser posted image ,šta ima kod tebe?
mariola nisam luda,bolje nek malo propadne nego da ga toliko jedemuser posted image
Nisam ju pravila,nema je u Konzumu,a nije mi se dalo ići do bille,pa sam onda kupila mljeveno sv.meso i pravila faširke,pire i špinat.
Jesi ju ti kupila?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 681
8.9.2011 13:32:10   
mamino zlateko
ah t je u horizontali,imamo problema,luda sam vec..zubi su u punom jeku..place vec 4 dana,danas je i povracala od muke..miso moj mali bubini...kako ti? a toni?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 682
8.9.2011 13:32:20   
cuba
Vidim danas se nikome nije dalo ići u vrtićuser posted image
Bumbi, pločice će biti crveno / bijele a za podne još nisam sigurna. Dobro bi išle i crne i crvene i bijele. Samo bi bijelu htjela izbjeć jer se svaka mrvica vidi na njima pa me pilajuuser posted image  Ali uglavnom smo našli više-manje sve od te sanitarije, još samo lavandin. Mm bi neki gigantskiuser posted image  ah....
mariola, šta mali Luka nije preživiouser posted image user posted image user posted image  nisam bila na temi?
Bumbi kako ti je grlo? Jel opet gnojna angina ili?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 683
8.9.2011 13:34:53   
BUMBI
Mz žao mi je zobg T,vidjela sam da ju pat zubićiuser posted image user posted image
Cuba user posted image user posted image za pločice i sve što ste uzeli.Kad počinju radovi?
Bila sam kod doktora,kaže neki virus,nije mi dao antibiotik,samo da pijem aspirin 5oo pa ćemo vidjeti,ali me još dosta pečeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 684
8.9.2011 13:39:01   
cuba
Ma nismo još ništa kupili, samo smo se odlučili za sve što nam treba. Kupit ćemo kad počnu radovi a moramo se dogovoriti sa keramičarom i vodoinstalaterom oko termina jer se njih dvojica moraju uskladiti. Još rušimo jedan zid (u kojem je trenutno rupa i samo zauzima prostor) da dobijemo na većoj kvadraturi pa i to treba riješiti prije nego njih dvojica počnu. Ajme, već me glava boli od pustih radovauser posted image
E da i kompletne prozore u stanu mijenjamo pa eto još jednih radova nakon kupatilauser posted image

Mz jel mažeš T desni za gelom ili kapima? Jantarna ogrlica? Jel vam pomaže šta? Nama nije ništa od toga, jednostavno smo se napatili sa tim zubićima ali kao i sve drugo prođe i to samo treba izdržati user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 685
8.9.2011 13:41:57   
mamino zlateko
mazemo,al jantarnu nemamo,jedni vele da nevalja da nema smisla,drugi vele da je dobra,nisam sigurna,dal kupiti ili ne? sta vi mislite?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 686
8.9.2011 13:42:07   
mariola
Bumbi nadam se da će grlo brzo proć. Mene je prošli tjeda npeckalo ali malo i prošlo je.
Mz baš mi vas je žao, ja skoro da nisam ni osjetila zube a neka djeca se baš mučeuser posted image
Cuba, na žalostuser posted image
Nego, može savjet?Nemoj ni pretamne pločice za podne jer se i na njima još i gore vidi. A jesu mat ili sjajne?
Bumbi uspjela sam jučer kupit roladu. Zadnju. Ajme kako ju T voli, koliko je to dijete pojelo jučer za ručak tog mesa i krupira i cikle za salatu. I to je oko 16h(u podne je naravno ručao u vrtiću), onda je jeo pez, onda sladoled, pa kekse neke pa u 20h opet pojeo meso,krupire i ciklu pun tanjur. I onda sam mu malo dala crtani dok ja pojedem i on se frajer vrati za stol i opet sa mnom pojede još jedan komad mesauser posted image
Ne znam šta ću danas. Mislim da ću prvo ići vidit jel ima u konzuma šta friškogauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 687
8.9.2011 13:43:46   
mariola
IZVORNA PORUKA: mamino zlateko

mazemo,al jantarnu nemamo,jedni vele da nevalja da nema smisla,drugi vele da je dobra,nisam sigurna,dal kupiti ili ne? sta vi mislite?

Ja sam kupila, ma čini mi se da pomaže.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 688
8.9.2011 13:46:51   
mamino zlateko
neznam,vidjet cu gdje to kod nas pa cemo probat....prije deset dana joj umjesto jednog zuba izasli odma 3 al onda je tjedan dana bila prehladjena i smrcava,pa su dosli zubici,sad se place i povraca,sta ce bit sljedece?? vec ni sama neznam..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 689
8.9.2011 13:47:38   
mariola
Otvorim coolinarilu i odmah mi ovaj recept iskočiuser posted image
evo bumbi pa pravi user posted image
http://www.coolinarika.com/recept/pasticcio-od-patlidzana/

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 690
8.9.2011 13:52:27   
cuba
Mz ja sam je kupila za R i njemu je pomogla jedino u smislu da više nije slinio. Ali niti kapi kad je nosio. Šta se same boli oko izbijanja tiče, neuser posted image
Ma kupi je probaj, nekima zbilje pomogne, nekima ništa. Ja bi ih još 10 kupila da znam da će mu pomoći.
mariola, ma u kuhinji i u hodniku su mi crno/bijele pločice tj nisu crne već antracit ali dođe skoro ko i na crno i vidi se i na bijelima isto ko i na njimauser posted image  tako da ni sama nisam pametna koje da uzmem. Možda ipak te crveneuser posted image  
Ma ionako baš svaku večer kad R zaspe operem sve parkete i pločice. Ima za kupiti i mat i sjajne.
Bumbi nadam se da će ti grlo što brže proći i da ipak neće biti potrebe za antibiotikom user posted image
mariola tebi onda baš neki težak dan danasuser posted image  do kada još imate gostiju u apartmanima?
E, nisam vam rekla. Mašina mi radiuser posted image
Ja zadnja tri tjedna ko idiot nosam robu u kesama mami na pranje a mašina kući radi savršenouser posted image  Mm jučer samo zategao neku vidu čak više ni ne lupa kod centrifuge. Ali isto ću kupit novu, sumnjiva mi je ovauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 691
8.9.2011 13:59:34   
mamino zlateko
cuba ti samo nesto kupujes,preuredjujes..daj meni posudi neke money money,da ja sebi nesto kupim,nisam vec skoro 2mjeseca..user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 692
8.9.2011 14:03:06   
cuba
Joj Mz jesi me nasmijala sadauser posted image user posted image
Ma da znaš da ja sebi nisam ništa kupila već 3mj, nisam ni u frizera bila skoro isto tolikouser posted image  jednostavno nemam vremena.
Ovo stan renoviramo, ostali su nam još kupatilo i prozori i onda smo napokon gotovi, sve ostalo je u stanu novouser posted image
Čini mi se da ću u shoping za sebe tek kad sve po stanu sredimo.

Neposredna veza do poruke: 693
8.9.2011 14:05:20   
mariola
A jesi luda, nasmijala si me sad s mašinomuser posted image
ma da, to sam ti i napisala, ne zna se jesu gore crne ili bijele. Čini mi se da su ove mat, one moderne, kao na rigice(kao hrapave)možda manje osjetljiveuser posted image
Ustvari su najbolje neke šarene u svijetlim nijansama,najmanje se vidiuser posted image
Mi smo sad u potrazi novog stola i stolica. Al nema šanse naći nešto što si zamislio.
Ajme goste mi ne spominji, puna nam je kuća, svi apartmani.
Ne znam do kad su mi, zato su mi ovi u agenciji i digli tlak. Pa neću ja u subotu napraviti 20 kreveta a da mi dođe 6 osoba. Kao da nemam pametnijeg posla.
U ova tri apartmana što sami iznajmljujemo jedni nam odlaze u subotu i tu je kraj,jeeeeeuser posted image
U jednom mi je sutra smjena i noviostaju samo 5dana i tu je kraj,jeeeeeeuser posted image
U trećem su mi gosti do nedilje s tim da su rekli ako bude ovako toplo da bi ostali joštjedan dana pa ćemo vidit.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 694
8.9.2011 14:09:19   
mamino zlateko
ja se necu ni prisjecat kad sam si zadnji put nesto kupila,a trebala bi mi torba i trapke nove....prosli mjesec potrosili oko 1000 kn na garderobu i cipele za t...a za vikend joj kupili velikog,ma ogromnog tweetya,jer ga obozava,ima doma 3 jastuka i deku s njime,al ovaj je bio mi zapao za oko i morali ga kupiti,uziva s njime,cuva ga,i spava pored nje...samo joj se on svidja...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 695
8.9.2011 14:11:09   
cuba
E, te na rigice, hrapave smo našli za kupatilouser posted image  stvarno su odlične. I meni se čini da se na njima nebi baš svaka mrvica trebala viditiuser posted image
A to ti je uvik tako, da ideš kupovati bilo šta, ako imaš u glavi šta hoćeš nećeš nikad naćiuser posted image  Jel to za u vaš stan kupujete za kuhinju?
Ajde super za goste, bar ćeš se tih par apartmana riješiti pa će ti biti lakše. Jel ti ko pomaže oko čišćenja, šogi?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 696
8.9.2011 14:15:41   
mariola
Ma nitko mi ne pomažeuser posted image
Zadnje dvi subote sam imala puno pa mi je bila jedna ženska. Al pranje i peglanje, sve sama.
I mi trebamo mijenjat svu stolariju, i pločice(osim u kupaoni,tu nam je sve novo) ali nam se ne da tako po malo nego ćemo jednu jesen se uhvatiti toga i napraviti dar maruser posted image  Neće mi u novo ući ništa od ovog što trenutno koristimo, ma ni čašauser posted image
Mz, baš mi je žao da je takva situacija, nadamse da će uskoro biti bolje. Jel ti imaš posao kad T napuni godinu dana ili ne?
Ja ne smijem ni napisati koliko mjesečno potrošim samo na sebe.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 697
8.9.2011 14:19:06   
mamino zlateko
neznam,nadam se da cu nesto nac...a ja jednostavno nekad nemam vremena za nista,a nekad ni volju....

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 698
8.9.2011 14:22:10   
cuba
Ma bolje da sve odjednom renovirate onda ste mirni. I mi bi tako da možemo. Ali kad je mm na brodu 2mj pa 2mj kući šta možeš napraviti? Nema šanse da cili stan renoviramo u tako kratkom roku. Najveći dio posla smo napravili čim smo kupili stan ali opet je tu bilo i vjenčanje i Cuba pa je stigao R a sve to košta i ne možeš sve odjednom ni vremenski ni financijski. Ali smo zadovoljni, za mjesec dana smo gotovi sa svime, sve je novo šta kažeš do čašauser posted image  
Mm me jutros na kavi pita i dobro kad onda zemlju za kuću kupujemouser posted image  kao sad smo gotovi sa ovim pa će nam biti dosadno bez ikakvog posla po kućiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 699
8.9.2011 14:28:09   
cuba
Cure pozdravljam vas, mm je stigao ima 20ak min pa idemo ručati. Kad se R probudi ćemo na kavicu i na plažuuser posted image
Guštajte mi i :-** klincimauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!