Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:24:48
|
|
|
|
ikica84
|
NUTELAAAA tu sam,jel me neko trazio
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:27:12
|
|
|
|
ZVRK
|
ajdr dođi draga ima još kod mene se nutela jede samo sa žlicom pa dođi da navalimooooooooooooooo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:27:50
|
|
|
|
cuba
|
naletušice lol, ipak sam u kratkim hlačama i majici sa običnom cigaretom Prvo ću riješiti ove prave pa se onda bacam na tu zdravu Ja te teme uopće ne komentiram, nemam tu šta normalno ni komentirati Ovu muž tuče i ona kaže da to nije ništa strašno a šta da joj napišem kad nema dva zrna soli u glavi da sama skonta neke stvari
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:28:35
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery oj zvrk vidim dobro tebi kad je nutela na stolu nego što ima za ručak,ne bi ja sad slatko.... ručak je ''varivo'' tj,šugo+krumpirić+mrkvica+grašak to za mene i klince a muž danas išao da trga grožđe pa njemu ne kuham
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:29:32
|
|
|
|
ikica84
|
zvrk stizemmmmmmmm!!! cuba ma i ja isto mislim kao ti,nemam komentara,ni ne citam jednostavno... odoh cure drage da gledam tv tipkamo se kasnije!!
< Poruku je uredio ikica84 -- 7.9.2011 13:30:50 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:31:17
|
|
|
|
ZVRK
|
ikice imam u''blizini''rodilište ako zatreba
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:32:09
|
|
|
|
mariola
|
Nije se odavno ovako velika ekipa skupila Zvrk kako ste vi? Cuba nasmijalasime s tom svojom magičnom cigaretom za frajera,brzo ćeon ostajat bez ijedne suzice. mene moj nekad ni ne pozdravi koliko posla ima kad uđe u jaslice Neki dan sam te se sjetila u 7h jutro IDemo T i ja u jaslice i izađemo ispred kuće a terasa sva mokra i prljava jer je noću padala kiša a on neće po toj šporkici niti da hoda, morala sam ga nosit do auta A ja jedem, šta ću, još koji mjesec pa ću onda samo slinit nad hranom kad se budem vraćala u formu Bumbi,nadam se da će te grlo brzo proć. Ikice čujemo se za petak, možda uspijemo neku kavicu skemijat?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:34:46
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cuba naletušice lol, ipak sam u kratkim hlačama i majici sa običnom cigaretom Prvo ću riješiti ove prave pa se onda bacam na tu zdravu Ja te teme uopće ne komentiram, nemam tu šta normalno ni komentirati Ovu muž tuče i ona kaže da to nije ništa strašno a šta da joj napišem kad nema dva zrna soli u glavi da sama skonta neke stvari e baš tako.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:40:12
|
|
|
|
ZVRK
|
mariola mi super,uživamo i svađamo se evo šefica se probudila pa ću vjerovatno brzo''nestati''jer neželi baš da sjedi jer joj dosadno samoj..... pusa svim kikačima i onima u pupi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:40:25
|
|
|
|
cuba
|
Joj picajzle naše dvi njima jedino sterilni uvjeti odgovaraju Sinoć tuširam R i dok sam ga brisala odjednom on meni: mama oooooo, poki notići (šporki noktići), ade šišat, umrla sam od smija frajer imao malo crnoga ispod noktića znaš koja frka Ma samo ti guštaj u spizi. Ja sam se ova dva mjeseca baš pazila, nije mi bilo posebno teško jer je lito pa ionako ne jedem puno. 6kg sam smršavila biće mi zato i menga kasni već 7 dana zeza me mm da sam trudna i da nije njegovo da ga neće priznat bez dnk ikice odmaraj lipo, pozdrav
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:44:23
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: cuba zeza me mm da sam trudna i da nije njegovo da ga neće priznat bez dnk ikice odmaraj lipo, pozdrav hahaha tako je i moja''teta''ostala trudna svaki put kada joj je muž bio na brodu a kilice ćeš sada vratiti kada ćeš jesti u brojnijem društvu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:44:36
|
|
|
|
cuba
|
Al sam se zato sinoć opustila, mm i ja naručili jumbo pizzu, pojela sam 3 komada i popila po pive umrla sam I molim te, ostao jedan komad pizze i dok sam ja jutros bila na wc-u R ušao u dnevni boravak i viče on meni mama sia, sia? Ja mu vičem iz wc-a ma di si sia, mislim gdje je sjeo Kad ulazim ja u boravak a on frajer jede pizzetu on je meni vikao mama sira pojeo cijeli komad i nakon toga mi viče mama daj dočuka (to mu je doručak) i pojeo još punu zdjelicu čokolina a svinjice jedne Zvrk, pozdrav i tebi i tvojim mališanima :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:46:45
|
|
|
|
ZVRK
|
za R kada voli da papa to im guš kada''ukradu''
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:50:13
|
|
|
|
ZVRK
|
odooooooooooo šefica glasno protestira uživajte mi svi i budite veseleeeeeeeeee
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:52:44
|
|
|
|
mariola
|
Gladuša mala A moj hoće svaku večer da mu režem noktiće. Mi neki dan išli na pizzu, i sredial ja njega, i dok je čekao mene zagledao se u crtani k ažem ja njemu, ajmo Toni u kolica idemo šetati a on meni da ne, on bi gledao crtani. Ja kažem idemo na pizzu, kad je on skočio s kauča i počeo vikati pica, pica i tako je on vikao dok nismo došli do restorana. A jutros u 7h me pitao pizzu za doručak
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:58:28
|
|
|
|
cuba
|
Cure gibam, mm je već došao zove me da mu asistiram oko ručka Pozdrav, guštajte
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 14:02:50
|
|
|
|
mariola
|
Ajde uživajte vas dvoje sad
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 20:35:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 21:00:44
|
|
|
|
anaxx
|
Večer cure... samo da se kratko javim...nema me već par dana, T i ja imamo virozu, proljev i visoka temp.... baš nas je pokosilo, a T se prepolovio, već tri dana praktički ne jede... javim se kad stignem...kad nas prođe... p.s. pogledala sam Martine slikice ... prekrasna curica, bravo za Martu!
< Poruku je uredio anaxx -- 7.9.2011 21:01:03 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 21:02:51
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej anaxx,a baš mi je žao što vas je uhvatilo. Mene nočaš nešto grlo uhvatilo,bila danas kod doktora i kaže da je neki virus,ali mi nije dao antibiotik,nego da pijem aspirin 500,pa ćemo vidjeti.. Ja peglam dok ne dođe ekipa,skupila mi se velika hrpa
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 21:12:59
|
|
|
|
danery
|
večer curke....što je ovo,sve bolesne mene zasad samo zadnji dan smeta....nek tako i ostane bejb nas budila par noći,danas izvirila kljovica,pa će valjda biti dužeg spavanja u komadu.... gibam pod tuš,pa se vratim...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 21:15:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer Danery Vidim bejb opet muče zubići... Idem i ja još malo peglati i onda ću i ja pod tuš,ali sam i tu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 21:21:44
|
|
|
|
Wukovarka
|
Večer ekipa...kako ste mi?
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 21:22:49
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Wuki draga pa di si ti?Šta ima?Kako cure?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 21:28:50
|
|
|
|
Wukovarka
|
Evo malo sjela da pročitam što se ovdje događa Nije me bilo godinama Bili svi pod vitorzom dva dana, kuća mi u rasulu, aj zasjela Cure na privikavanju u vrtiću, ma živa ludnica...ja u potrazi za poslom i tak...gura se Kak si mi ti?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!