Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 12:53:39
|
|
|
|
danery
|
ej b,evo mene malo....šta se radi? ja malo tu dok bejb drijema....bile vani,poludila sam jer je za 3 min bila prljava od do,a gotovo da iz kolica ni sišla nije već mi zlo od mijenjanja 3 obleke dnevno mala je prase svoje vrste inače ju pustim da šlajfa,al kad smo prvi u parku,pa počnu dolazit druga djeca,a ona već umeljanih koljena i ruku kao da je bašču orala šta d radi? kako je bilo na pecanju?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 12:55:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej i tebi ma pusti ju,mala je je još...nekada i ja D ostavim takvog prljavog cijeli dan jer bi ga inače mogla prevlačiti 100 puta D spava,a ja sad ručala.Popodne idem do doktora,grlo me boli pa da pogleda odmah na početku a ne dan nešta zavučem Na pecnju je bilo super,D je uživao
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 12:57:58
|
|
|
|
ikica84
|
evo i mene cure!! danery nista mi ne pricaj o presvlacenju,cim A izadje u dvoriste on je vec prljav uzme kamenje pa se igra,pa sedne na zemlju...al sam vec navikla pa ga samo istresem kad udje u kucu sad je zaspao a ja malo svratila.sveki sprema rucak,ja sam slobodna.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 12:59:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ikice Kako si ti danas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:01:14
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, eto i mene na mini druženje Šta ima, kako klinci? Moj R spava ima 20ak minuta, mm otišao nešto obaviti a ja iskoristila priliku da se vama javim, pošto će on danas spremati ručak Jutros smo odveli R u jaslice, ostao je 2h. Kaže teta da je bilo i suzica ali ništa strašno da nas zove da dođemo po njega. Malo bi se sjetio mame, zaplakao pa ugledao neku igračku, zaigrao se i tako u krug Ali to je normalan proces, zadovoljne tete i ja. Kažu da uvijek pita pišiti u zahod, da se lipo zaigra iako malo više sam nego sa drugom djecom. Ma super je za sada
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:01:33
|
|
|
|
danery
|
ma pustim ja nju,ajme,daleko od toga da ne dam ta se ne da lako odvuć sa trave i sličnih terena.... al prije spavanja ju moram presvuć....a ne da mi se opet ono zmazano navlačit na nju da se ne bi opet zaprljala....neka,ionak će brzo prerasti svu robicu,pa nek ju i iznosi.... šta je tebe grlo uhvatilo inače te tako zna samo iznenada ili? meni je groooozno što ljeto ode ne volim jesen ni pod razno....grozim se skorašnjih kiša po cijele dane i dosade u kući....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:04:12
|
|
|
|
BUMBI
|
ma nočas me nešta uhvatilo odjednom,nemam pojma,tako mi bilo i prije par mjeseci i bezveze odem do doktora kad ono gnojna angina Nevjerujem da je od alergije tako jako,a vidjet ćemo... Ma neće još jesen,bit će još toplo,ne brini se Hej Cuba draga kako si mi?Kako je R reagirao kad je vidio tatu?jel to on danas sam ostao u jaslicama?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:05:13
|
|
|
|
danery
|
oj vi primorke,da i vas pozdravim cuba,dobro r ide u jaslicama samo polako,bit će on za par dana inventar tamo kao i mi ovdje jao ikice,onda su naši klinci iste sorte-prašinarius domestikus avlijanum nego što je ovo sa temama,opet sezona potencijalnih razvoda krenula
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:06:58
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI ma nočas me nešta uhvatilo odjednom,nemam pojma,tako mi bilo i prije par mjeseci i bezveze odem do doktora kad ono gnojna angina ja uvijek imam kod kuće apipro sprej za grlo,x puta me spasio od angine....čim zagrebe,ja našpricam i za 2-3 dana ko nova
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:09:05
|
|
|
|
ikica84
|
hej cuba stigao muzic blago tebi,odmah ti rucak sprema moj se upravo komirao pored mene bumbi danas sam ok,od jutros sam vec 2 masine vesa sredila kasnije me ceka a nadam se da cemo uvece izaci malo u setnju.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:10:07
|
|
|
|
mariola
|
evo me curke na trač partiju, s velikim sendvičem u ruci pa skužajte za slova i znakove
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:10:46
|
|
|
|
BUMBI
|
O,ikice ti si dobro bila vrijedna Joj ja isto imam hrpu za peglanje,ali stalno odgađam
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:11:27
|
|
|
|
danery
|
mariola,jesi nepristojna,znaš da nije lijepo TIPKATI PUNIH RUKU
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:11:52
|
|
|
|
cuba
|
Bumbi da, evo jutros smo ga odveli i odmah se zaigrao sa nekim autićima i kaže teta da mi odemo dok se on tako dobro zabavio. Ja sam nazvala za jedno sat vremena da vidim jel sve ok jer smo mm i ja mislili otići do jedne firme za prozore pa da znam hoćemo li povesti i R sa sobom ili ne. Ali bio je ok pa smo išli sami. Na tatu je reagirao odlično, kao da nisu prošla 2mj otkako je otišao Još kad mu je tata izvadio silne poklone, zavolio ga je još i više Nije znao šta bi prije, legiće, autiće, kamione, brodove, slatkiše, samo je vikao to, to, to, mm i ja smo umirali od smija Valjda mu je pola aerodroma kupio Bumbi, šta opet grlo boli Pa jel baš jako ili? Jesi prošli put kakvi antibiotik pila? naletušice, jel imate vi kakvih igraonica di možeš odvest bejb sad kad zahladi? ikice draga, još si 2u1?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:12:07
|
|
|
|
BUMBI
|
hej mariola,dobar tek
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:13:50
|
|
|
|
ikica84
|
IZVORNA PORUKA: danery jao ikice,onda su naši klinci iste sorte-prašinarius domestikus avlijanum izgleda da jesu! a teme su nekad me mrzi i da citam,ne znam koliko ja mogu uopste mogu pomoci nekome u takvim situacijama...mislim da zena sama sebi jedino moze da pomogne,skupi hrabrost i kaze sta misli a ne da trpi...nemam komentara na te teme.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:14:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Super što se tako obradovao tati ili čak više poklonima Pa dosta me boli,jutros jako,ali sad malo manje..da ,da zadnji put sam pila antibiotike,vidjet ćemo popodne šta kaže Jel mama dobila kakva poklon?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:15:40
|
|
|
|
danery
|
cuba,ima u portanovi velika igraonca,al nije mi baš usput....bliža bila u pevecu,al sad ni I od igraonice.... ma....samo nek ona prohoda sama,pa ćemo lako....dotad ima u kući kod nas mjesta i igračaka,a ni društva joj neće faliti,malo sam se skompala sa curama iz parkića,klinci su nam po 2-3 mjeseca razlike i ok se druže.... povremeno se okupimo kod nas,u bašči imamo ljulje,klacku i tobogan,pa bude ajme veselo....mi si cure popijemo kofi,a klinci grebenjaju i harače na sve strane
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:15:42
|
|
|
|
cuba
|
mariola pozdrav i tebi ti stalno nešto njupaš E nisam vam rekla šta mi je mm među ostalim kupio VitaSmoke električna cigareta joj umrla sam od smija. Izgleda isto kao i obična, ono povučeš dim, zacrveni se vrh, sve isto samo je zdrava. Nema nikotina, katrana, ma ništa šta i obična cigareta. Ima i svoj punjač i usb stick za punjenje
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:16:25
|
|
|
|
ikica84
|
cuba jos sam 2u1 imam utisak da se bebi ne zuri i da ce preci termin mariola nemoj me sad terati da i ja ustajem da uzmem da jedem i ja samo o hrani mislim...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:17:26
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: cuba mariola pozdrav i tebi ti stalno nešto njupaš E nisam vam rekla šta mi je mm među ostalim kupio VitaSmoke električna cigareta joj umrla sam od smija. Izgleda isto kao i obična, ono povučeš dim, zacrveni se vrh, sve isto samo je zdrava. Nema nikotina, katrana, ma ništa šta i obična cigareta. Ima i svoj punjač i usb stick za punjenje
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:19:40
|
|
|
|
danery
|
cuba,crkavam od smijeha i pokušavam te zamislit s tim....ala evo vizije.... neka teta u bijelim rukavicama,sa šeširićem i malim velom na čelu,kosa složena u lokne,strukirana haljina sa pojasom....ajme u kojem sam ja filmu,koja godina je uopće e ikice,i ja sve čitam i trzam da napišem komentar ili ne....mislim ono,ne znam što bi mi moralo biti da svoj bračni status rješavam preko komentara sa foruma...al jbg,netko možda nema kome drugome reći,pa eto
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:19:58
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić od mene na kratko svratila da vas pozdravim dok čekam sa se šefica probudi. ručkić upravo zgotovljen a ja se častim sa nutelom hoće li se tko pridružiti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:22:59
|
|
|
|
ikica84
|
ma mozes samo da kukas preko foruma al da ti neko resi problem umesto tebe ne verujem...to su ipak ozbiljni problemi...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.9.2011 13:23:31
|
|
|
|
danery
|
oj zvrk vidim dobro tebi kad je nutela na stolu nego što ima za ručak,ne bi ja sad slatko....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!