Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:16:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
Dok ja napisem jednu poruku vi vec 5,ubija me ovaj signal Bumbi mm je u Zg,dolazi sad za vikend i ostaje cili tjedan,skupa idemo ca sa Ista,on se vraca u Zg i onda ce opet uzeti onaj zadnji tjedan godisnji da budemo svi skupa u ZG kompliciramo ga,al sto kad moramo Cuba mislimo ga u Zd krstiti jer ja sam rekla da me nema onda do sljedeceg lita doli vec mi se sad neda sa njih troje Taj vikend kad trebas doci sam definitivno u ZG,jedva cekam da se vidimo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:19:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bumbi uzivaj popodne Cuba sezona je malo bolja od lani al sve je to jos slabo u odnosu kakve su bile prije a prije sam i ja radila tako da sad imam jednog konobara vise ,troskovi su veci tako da ispada da radimo za nista,al nema veze bar uzivamo cilo lito
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:21:56
|
|
|
|
lilia
|
Cureeee, kod vas sve lijepo Cuba stiže mužić već, ma kad te stisne neće ni primjetit puste izraste. Čuvaj Rokića i nedaj da ga grizu. Pepeljugo i tvoji dečki su dobro, izdrži još malo pa ćeš opet u rutinu. Krštenje u Zadru mi se čini super, ima prekrasnih crkva. Ja ne znam koju bi izabrala. Moj sinčić spava pa napokon imam malo mira.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:26:17
|
|
|
|
cuba
|
Bumbi baj i ljubi mi zeta :-** Pepe a vjerujem, svi se žale ovih zadnjih par sezona da to više nije ko i prije. Dok sam radila u hotelu na recepciji satrala bi se cijelu sezonu, zaboravila bi do 10mj pričat na hrvatskom od silnih turista A evo nove cure što rade ove dvije sezone koliko mene nema mi kažu da nije ni sjena posla koliko ga je bilo prethodnih godina. Ma najbitnije da niste u minusu i to što kažeš da guštate lipo cilo lito na moru Ma da, najbolje vam je sad obaviti krštenje kad ste tu svi zajedno Lilia, hej, odmaraš dok mališan spava Ja vas cure pozdravljam, mm samo što nije došao pa gasim laptop Pišemo se ovih dana kako uhvatim vremena, treba sada iskoristiti propušteno vrijeme sa mužićem Pusa svima, posebno mališanima :-***
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:27:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej lilia kako ste mi vi? Ma i njih dvojicu sam krstila u Zd pa bi i Franu,vjerojatno bas u katedrali tamo smo se i vjencali a i njih krstili.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:28:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba gustajte sad svi skupa..:-***
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:28:32
|
|
|
|
lilia
|
Cuba bokić i uživajte svi zajedno. Pepe jesi mi još tu?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:30:45
|
|
|
|
lilia
|
Pepe koja je to katedrala? Meni je crkva sv. Donata prekrasna i posebna zbog oblika.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:35:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Tu sam Katedrala ti je odma iza Donata i zvonika,sv.Stošija I meni je Donat predivan ali u njemu nazalost nista ne mozes,ja sam se tila tamo vjencati al nista od toga on nije posvecen,tako govore i ako ja mislim da popovi muljaju
< Poruku je uredio pepeljuga -- 6.9.2011 14:36:11 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:39:46
|
|
|
|
lilia
|
A znam, crkva sv. Stošije i ona je jedna od zaštitnica grada, uz sv. Donata jel? Ma baš bez veze, muljaju sigurno ali nema veze, biti će vam svejedno lijepo. Kakvo je vrijeme kod vas, ovdje je jučer i noćas padala kiša ali danas je prekrasno, oprala sam 3 mašine robe, bit će noćas peglanja.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:43:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
Je,je i ona je zastitnica uz njih jos par . Samo se jos moramo dogovorit hocemo li sad krstit ili,kod nas uvik sve komplicirano kad smo na sto strana Vrime je super,ful je vruce,nocas palo dvi kapi kise,jutros ful puhala bura a sad nista,juce sam se bas iskupala,more je odlicno,cekam da se decki probude pa cemo popodne opet na kupanje,triba iskoristiti jos ovo malo vrimena.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:46:44
|
|
|
|
lilia
|
Ajme super kupajte se i uživajte. A bebica, kamo s njim dok se kupate? Ah to kršetenje i kod nas su trajale pripreme mjesecima dok smo se svi skupili. Ako ga ne krstite sada uvijek se možete zaletiti, sad je Zadar- Zagreb za čas.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:50:52
|
|
|
|
lilia
|
Je,je i ona je zastitnica uz njih jos par IZVORNA PORUKA: pepeljuga quote] Donat, Stošija, Krševan i Frane ili Šimun? U ovog četrvtog nisam sigurna
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:51:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bebica vecinom spava u kolicima,pa mama i ja na smjene cuvamo,kafic nam je odma do plaze uz borove pa onda sidimo tamo,pijuckamo kavu,cuvamo Franu a malo se i kupamo Draga gibam po malo,izludi me ovaj spor signal. Lip pozdrav i puse drekavcu..:-*
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:52:11
|
|
|
|
lilia
|
Ajde ciao ciao, uživajte i pusa svima. Do sljedećeg susreta.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 14:52:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: lilia Je,je i ona je zastitnica uz njih jos par IZVORNA PORUKA: pepeljuga quote] Donat, Stošija, Krševan i Frane ili Šimun? U ovog četrvtog nisam sigurna Umisto Frane je Šime
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 15:25:22
|
|
|
|
lilia
|
pepeljuga Moj veliki dečko Toni Moj mali dečko Roko Umisto Frane je Šime IZVORNA PORUKA: pepeljuga Znaš znaš, samo se praviš da ne znaš i puštaš mene Primorku da razbijam glavu.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 15:32:08
|
|
|
|
lilia
|
Cure prva koja se javi neka mi kaže zašto su ovi citati uvijek kod mene ovako zbrda-zdola? Jel se ide na citiraj ili odgovori i dali se zacrni cijeli tekst i tickerić pa se to poslije briše? Heeelp
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 15:39:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: lilia Cure prva koja se javi neka mi kaže zašto su ovi citati uvijek kod mene ovako zbrda-zdola? Jel se ide na citiraj ili odgovori i dali se zacrni cijeli tekst i tickerić pa se to poslije briše? Heeelp Ides na citiraj,nista se ne zacrni nego samo moras pocet pisati red ispod zadnjeg quote
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 16:22:00
|
|
|
|
lilia
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ides na citiraj,nista se ne zacrni nego samo moras pocet pisati red ispod zadnjeg quote Jel ovako?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 16:23:29
|
|
|
|
lilia
|
Ne, opet nije dobro... Moram pobrisati ono što ne želim da piše i ostaviti samo ono što potpisujem a dok brišem valjda ispadne naopako. Stvarno ne znam gdje griješim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 16:25:20
|
|
|
|
mala99
|
uspjelo ti je ! I ja nekad zbrljam
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 16:26:25
|
|
|
|
lilia
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ne, opet nije dobro... A sad? Valjda sam skužila...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 16:27:34
|
|
|
|
lilia
|
IZVORNA PORUKA: lilia A sad? Valjda sam skužila... To je to, evo ja sam se malo poigrala sama sa sobom. Hvala ti Pepe do neba.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 6.9.2011 16:31:00
|
|
|
|
lilia
|
IZVORNA PORUKA: mala99 uspjelo ti je ! I ja nekad zbrljam Je, ovako je jednostavno ali kad ima više toga za potpisati onda zbrljam.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!