|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"
6.9.2011 13:10:36   
cuba
Hej curke, di ste, šta ima?
Ja čekam mm, trebao bi kroz sat vremena biti kućiuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 526
6.9.2011 13:17:49   
BUMBI
Hej dragauser posted image
Kako si mi?Kako R u vrtiću?
O,još malo pa stiže tm...superuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 527
6.9.2011 13:37:22   
cuba
Super sam, mužić stižeuser posted image
R je dobro, spava. Jutros je u jaslicama bila opća pomutnja, nema mališana koji nije plakao za mamomuser posted image  Ja sam ostala sa R jedno sat i po, lipo se izigrao, tu i tamo bi pogledao jesam ja tu i nastavio se igrati. Ma dobro je za sada, tek je 4 dan da ide, ne mogu odmah očekivati ne znam ni ja šta. Jučer je npr ostao sam sat vremena i to je odlično. Danas jednostavno nije bio raspoložen pa ga nisam htjela na silu ostavljati da plače i da od starta zamrzi vrtić.

Kako ste mi vi? Vidim zet mi je tvrdoglav, neće da jede u vrtićuuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 528
6.9.2011 13:40:18   
BUMBI
A joj,mogu misliti koliko suza je bilo,sad polako počinju kužiti šta se događda,a kada češ ti R ostaviti da bude sam?
Uživajte kad stigne tmuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma da,nemožeš vjerovati,on tamo sjedi i gleda u svu djecu kako jeduuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 529
6.9.2011 13:48:22   
cuba
Da, upravo to. Ova 3 dana im je bilo zanimljivo ali su očito danas svi počeli kužiti da ih mame i tate ostavljaju i sad frcaju suze na sve strane. Znaš da nije tetama nimalo lako. Njih su 3, svaka drži po jedno malo od godinu dana i još paze na ove malo veće. Jutros ja i R sjedimo za stolićem i on slaže neke bubamare (memory) i dođe neka mala i istrgne mu ih iz ruke, on da će uzeti natrag a ona ni pet ni šest nego ga svom snagom ugrize sa ruku (malo poviše lakta, baš za mišić)user posted image  E znaš kako je jadan plakaouser posted image  Tako mi ga je milo bilo. Još ti on nije od djece koja vrate kad ih netko udari niti se zna izboriti za svoju igračku, stvarno je dobar. Meni to nije drago i voljela bi da vrati i da se izbori a eto. Odmah sam rekla teti za ugriz, jer moraju obratiti pažnju na to. I bilo mi je drago šta je odmah rekla curici da mu se ispriča i da ga poljubi.
Tako da, iako sam ja sjedila odmah do njega nisam mogla spriječiti taj ugriz a kamoli tete bar ovih dana dok im je ludnica.

A ne znam kad ću ga ostavit. U početku ovako po sat vremena i onda malo po malo produživat. Vidit ćemo kako ide. Meni se nigdje ne žuri, ne radim pa nisam ograničena sa vremenom.

Sutra mi počinju predavanja za testoveuser posted image user posted image

Nego, šta ti D kaže zašto neće da jede sa djecom? Jel ne voli šta se sprema u vrtiću ili?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 530
6.9.2011 13:54:00   
BUMBI
A mšić mali,već je dobio ugrizuser posted image
Znaš i sama da je D već par puta bio ugriženuser posted image ,ali iskreno se nadam da je to iza nas,tj da taj mali više neće gristi,a ni on nije takav da bi nekoga udario ili vratio ako njega netko prvi..a i to budu sekunde,nemožeš ti ništa tu...
Ma bitno da se on privikne i da ne plače,bit će to sve super poslije
E,nemam pojma,kaže da to ne voli,jedino bi grah jeo,a on bude možda 2 puta mjesečnouser posted image
Jako je težak što se tiče jela i kod kuće,nekad jede da neznam gdje mu to sve stane,a onda par dana doslovno ništa ne pojede.
Ajde super što ti počinje predavanjeuser posted image Kd češ imati,ujutro ili popodne?
Kad se D probudi idemo na pecanje s kumom(obećava mu već dugo) i malim kumićemuser posted image user posted image user posted image
A on to još neznam,jedva čekam da mu kažem

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 531
6.9.2011 13:56:31   
pepeljuga
Curke moje falite miuser posted image user posted image
Cuba vidim da tajo stize,jupiuser posted image user posted image user posted image  A Rokica vec ugrizli,a misic mali,nadam se da ga ne boliuser posted image
Bumbi znaci D jos uvik bojkotira jelo,ajme mislim da i mene to opet uskoro ceka,R samo vice da nece ici u vuticuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 532
6.9.2011 13:57:59   
BUMBI
Hej draga user posted image
da,da ništa još od jela,ali nema veze,bitno da ne drami što je duže ostaouser posted image
Nadam se da neće biti velikih problema s R kad krene.
Kako je F?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 533
6.9.2011 14:03:19   
pepeljuga
Ma F super,jede i spava jos uvikuser posted image user posted image user posted image ,poceo se smjeskati i gugutati pa mi je ful smisan,imam osjecaj da bi mi nesto rekaouser posted image ,decki ga obozavaju a pogotovo R stalno nesto oko njega i nemos virovati kako ih vec slusa kad mu nesto pricaju,ful su mi smisni,mislim da ce biti super ekipicauser posted image user posted image user posted image
Jel ima sto za posao?
Do kad sad ostaje u vrticu?

< Poruku je uredio pepeljuga -- 6.9.2011 14:04:19 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 534
6.9.2011 14:03:39   
cuba
Ma da i ja se nadam da će se u vrtiću naučiti izboriti sa igračku i da neće biti ugriza ko i danas.
Predavanja će mi biti popodne, tako mi je zgodnije s obzirom da vodim R ujutro u jaslice i da je privikavanje u tijeku pa ne mogu ujutro nikako.
Evo sam se čula sa mm, upravo je sletio, na aerodromu je, svekar je došao po njega pa će kroz pola sata biti kućiuser posted image
Hej Pepe dragauser posted image user posted image
Kako si mi, kako klinci?
Jel guštate na otoku? Koliko ste još tamo?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 535
6.9.2011 14:05:24   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image za F...znači nema onda ni grčeve?Super,nadam se da ih neće ni imati onda...
Baš mi je drago što su dečki takvi prema njemu i nisu ljubomorniuser posted image user posted image
Od posla ništa,ono iznenada skoro uletilouser posted image ,a sad ćmo vidjeti..ako ništa nebude uskoro,ponovo u akcijuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 536
6.9.2011 14:06:37   
BUMBI
Pepe u vrtiću je i dalje bez ručka,ali je to sada pola 12,ali evo 2 danas ostao i na ručku,ali nije ručaouser posted image
Aaaaa,Cuba još malo pa stiže,jesi spremna???user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 537
6.9.2011 14:07:15   
cuba
Bumbi baš mi je žao zbog poslauser posted image  Šta je neka druga cura dobila ili? Nisam bila na temi pa ne znam šta je bilo?
Kad možete krenuti ponovno u akciju?

Pepe, ajme super za klince, mogu misliti kao im je F sada zanimljivuser posted image  biće su stalno oko njegauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 538
6.9.2011 14:08:07   
pepeljuga
Cuba gustamo jos uvik,ja obozavam 9 misec na otoku jer je svugdi mir pa mi bas paseuser posted image user posted image user posted image . Bit cemo jos desetak dana,do kraja sljedeceg vikenda i onda cu biti sedam dana u Zadru i lagano put Zg,bas mi fali moj stancic i neka rutinauser posted image
Mislimo se jos ocemo li mozda krstit franu prije nego idemo goriuser posted image . Uglavnom i ovom ljetu i sezoni dosao kraj,necu se ni okrenuti a vec ce doci drugouser posted image user posted image user posted image

Bravo za auto skoluuser posted image
Kad si ti onu u Zg na koncertu?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 539
6.9.2011 14:08:29   
cuba
Bumbi da znaš da ovaj put uopće nemam osjećaj da dolazi kućiuser posted image  Nekako mi je brzo proletilo...
Nisam bila u frizera, niti sam se izdepilirala (ajde jesam do koljena prošli tjedan)user posted image  Nikad gore neću muža dočekatiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 540
6.9.2011 14:08:37   
BUMBI
Ma sve ok,već sam i zaboravilauser posted image
Još ću sačekati ovaj mjesec da dobijem,pa ćemo vidjeti hoćemo li odmah u akciju ili ne...što se mene tiče može kad sad već ništa od poslauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 541
6.9.2011 14:10:18   
BUMBI
Pepe još malo pa se i ti vračaš u Zg i stalnu rutinu,od kuhanja ručkauser posted image pa nadalje....A jel tm tamo ili?
A cuba pa kako si si to dozvolila da se ne središ za tm?user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 542
6.9.2011 14:10:21   
cuba
Aha, ajde onda još 20ak dana pa ćete se napokon ustaliti u svakodnevnu rutinuuser posted image  To bi onda F u Zd krstili jel?
Koncert je točno 01.10 i taj vikend sam onda u Zg. Ja se nadam da se R neće razboliti ili nešto slično me spriječiti da odem.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 543
6.9.2011 14:10:52   
BUMBI
Na kakav ti koncert ideš?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 544
6.9.2011 14:12:03   
cuba
Bumbi nemam pojmauser posted image  ić ću ovih dana iako opet nemam pojma kad s obzirom na jaslice ujutro i predavanja popodneuser posted image  Izgleda da će me još dugo gledati sa izrastom i dlakamauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 545
6.9.2011 14:12:52   
BUMBI
Ja mislila da nemaš pojma na kakav koncert idešuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 546
6.9.2011 14:12:57   
pepeljuga
Bumbi zao mi je zbog poslauser posted image  al onda sto i sama kazel lipo u akcijuuser posted image user posted image
Nema grceve al nisu mi ni njih dva imala tako da mislim da ih nece ni imati,nevece pojede oko 9 i odspava mi nekih 6 sati u komadu tako da ja uspijem otici i do kafica i obaviti sto imam,na sto strana sam,T bi se samo mazio,R je posato pravi zloco,a sto me jos cekauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 547
6.9.2011 14:13:41   
cuba
Mm me prije jedno mjesec dana iznenadio i naručio mi preko interneta karte i dostavu za koncert Britney Spears u Zg 01.10. Tj kupio mi je dvije karte za mene i koga hoću voditi pa idemo kuma i jauser posted image user posted image
Valjda ćemo onda uspiti i organizirati kakvo rr druženje u Zg, baš bi mi bilo dragouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 548
6.9.2011 14:13:47   
BUMBI
D se budi,idemuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 549
6.9.2011 14:15:02   
cuba
Bumbi jesi ludauser posted image
Pepe, kakva vam je bila ova sezona, jel šta bolja od prošlog lita?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!