Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 13:39:58
|
|
|
|
mariola
|
Danas imam peglati posteljinu od cijele kuće plus naše, ma bolje da ne znaš koliko je toga Alergična sam više i na ljeto i sezonu i goste U petak ću u Zd, točnije u H&M Možemo se još čuti za neku kavicu. Već vam je ostario auto? naš je 5 godina ali je ful očuvan tako da ćemo ga još koju godinicu a onda će obavezno neka mrcina od đipa u garažu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 13:44:04
|
|
|
|
ikica84
|
nas auto je mnogoooo star,95godiste je.... aj mozda i ja navratim u petak,sve zavisi od ove moje bebice u cetvrtak idem na ctg pa da vidimo kako stvari stoje. uhh i ja treba da peglam kasnije mm majice za posao idem sad da se izvalim na kauc i da gledam tv u miru dok A spava. pusa!!!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 13:47:29
|
|
|
|
mariola
|
Moram i ja ići,aj čujemo se, baj
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 13:48:33
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, jeste još tu Ja sam malo svratila dok čekam ručak. Danas smo kod mojih, Rokić mi spava. Jutros smo bili u jaslicama, ostavila sam ga na sat vremena, ma super je bio. Nije me niti pogledao kad je ušao i obukao papučice Ja sam napravila mali đir i popila kavicu. Poslije smo išli do mojih, kiša je padala, sad je opet sunčano. Javio mi mm da stiže sutra
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:38:12
|
|
|
|
BUMBI
|
večer,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:41:43
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić bumbi ja malo u prolazu dok me malo puste klinci. kako ti i dino?akcija?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:45:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga pa di si ti?nisam te dugo srela? Evo mi dobro,proslavili rođoš kako tvoji?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:46:15
|
|
|
|
danery
|
ojla cure,i ja tu....gibam pod tuš i napravit mm-u voćnu salatu,pa se vratim ak bute tu.... kak ste provele dan?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:48:16
|
|
|
|
ZVRK
|
bumbi lutam ja po temama i onda zbrišem kod nas sve 5. napokon krenuo vrtić pa je lakše meni
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:51:37
|
|
|
|
BUMBI
|
znači malo olakšnjek kad je vrtić počeo,i meni isto Danery večer i tebi,nadam se da češ se brzo vratiti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:10:54
|
|
|
|
danery
|
eto mene natrag joj blago vama,klinci idu u vrtić.....bar malo mira imate i vremena za sebe ok,ukradem i ja koji sat za sebe,al ne sjećam se kako je to spavati do 9 sati i popiti kavicu na miru bez jurišanja...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:15:39
|
|
|
|
ZVRK
|
niti ja neznam šta je to''vrijeme ta sebe''ali mi je lakše jer se zvrkić tamo izigra a doma nema kuda jer dok riješim dečke sa marendom on lud tako da ...... sada svi sretni. upravo ih spakirala u krpe. šefica je adnje vrijeme ranije u krevetu napokon.još da se manje budi po noći bilo bi super ali dobro je i ovo ranije spavanje. danery ja u subotu imala''vrijeme za sebe''ali sa klincima.mm bio cijeli dan na bajkerima a ja popodne sa klincima u pizzeriju na ručak i onda kod roda na''kavicu i vratili se doma oko 20sati.milina mi bilo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:20:17
|
|
|
|
danery
|
ehheehehe,viš ti male zvrkice,počela surađivati sa spavanjem da mama može ranije na komp ja danas bila na noktićima,pa sam malo odmorila....bejb je postala strašno glasna u zadnje vrijeme i urla kao luda i cvili sve u 16 ako nešto nije po njenom i sad i odmah....počelo je,počelo.....borba za vlast
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:21:47
|
|
|
|
BUMBI
|
O,Danery brza si joj,ne pamtim ni ja kad sam spavala do 9,ali mi ovo baš dobro dođe,malo pospremim a i uvijek imama malo vremena za sebe Danas je frajer i u vrtiću slavio rođoš
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:22:24
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery ....počelo je,počelo.....borba za vlast hehehe ima puno šefica e da jučer sam dobila veeeeliku biciklu i šefica malu guralicu biciklu....mm se bacio u trošak za curke
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:23:20
|
|
|
|
ZVRK
|
dragi me zove... puse svima
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:23:32
|
|
|
|
danery
|
oho,viš ti d,fešta za doček u vrtiću super bome dobar početak nove vrtićke godine bumbi,jesi dobila kakvu novu ponudu za posao? ja se moram javiti na biro sve mi muka
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:24:32
|
|
|
|
danery
|
za tm,zvrk lkn,lijepo se odmorite svi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:28:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Zvrk bravo za tm...ajde uživaj Jel ideš još kod one cure na nokte što si nedavno govorila? Da,da fešta i u vrtiću bila Od posla ništa više,a ko zna kada će opet biti... Ja prošli mjesec nisam ni bila na birou,uvijek idem krajem mjeseca a sada sam milsila da ću početi raditi ,pa nisam,ali nema veze,neće ništa za 1 mjesec što ne dođeš
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:33:12
|
|
|
|
danery
|
aha,bila sam opet kod nje....ma jesu mi se malo bili "navukli" zraka oni stari,ali nijedan nije otpao kako su mi znali pasti kad bi tu u os kod "majstorica" radila,a cijena bila dupla.... baš mi je lijepo napravila danas,zlatno-crveno-crne
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:35:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super ja imam sada plave s ljubičastim medama E,D dobio el četkicu za zube i danas je bar 4 puta prao zube ,a inače sam ga morala moliti da ih pere
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:38:10
|
|
|
|
danery
|
ajme zamišljam ga kako riflja kljovice i mi ih imali,pa nam brzo dojadile....više volim običnu četkicu...konzerva,šta'š aaaaaaajme,a šta li bi moja baka radila sa elektičnom četkicom onakva opaljena
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:40:42
|
|
|
|
BUMBI
|
A jesi luda Ja nisam nikada imala takvu,a mislim da ni neću Ovih dana ćemo mu izbaciti krevetić i staviti pravi krevet,nadam se da neće onda više biti prelaženja kod nas Dobio sad love,pa ćemo mu uzeti madrac i jastuk,a krevet ima još moj stari,a kasnije kad jednog dana bude imao svoju sobu dobit će i krevet novi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:50:47
|
|
|
|
BUMBI
|
E idem ja pod tuš i malo pred tv...LN
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 23:04:32
|
|
|
|
pticica
|
vecer, ima li koga???
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!