Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 1.9.2011 16:19:18
|
|
|
|
lilia
|
Eeeej evo tebe, nisam se mislila zadržavati samo sam virnula, odgovorila sam ti na pp. Šta radite? Moj spava, muž mi je bio 3 dana u Zg službeno pa poharao H&m, sad ga čekam još uvijek bez ručka. Prvo da vidim šoping..
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 1.9.2011 16:23:19
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Ćao Lilia, kako si? Kako kod vas u Opatiji, mora da je predivno...uf zavidim vam Šta radi M?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 1.9.2011 16:32:34
|
|
|
|
lilia
|
M spava ko top, baš bi se ja ovako družila inače. Ne da mira čim vidi da sjednem. Stavila sam kuhati ručak, danas će malo kasnije jesti jer čekamo muža pa ćemo svi zajedno za stol. To baš volim. Nije Opatija više nije što je bila.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 1.9.2011 19:25:04
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: lilia Kakva pustoš ovdje vlada. Gdje su li sve, ajmo Cuba, Mariola, Danery na raport... gdjeeee steeeee??? e'o mene na raport al kidam odmah dalje.... šogi ima rođendan,pa ćemo malo feštati....pravila sam joj kejk,pa sam ukrasila sa bejbovim igračkama poslikam pa stavim.... uz kejk je prigodna ona anegdota iz staklarije sa mojim burazom i 3-d filmom
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 1.9.2011 19:27:14
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Čao komšinka, kako si?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 1.9.2011 20:48:23
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 20:45:48
|
|
|
|
ikica84
|
koja pustos danas nikoga cijeli dan
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:03:21
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej evo mene Šta ima,kako si?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:13:06
|
|
|
|
danery
|
oj,b šta ima? ja došla s pedikure,kak mi je sad sve woooooooooow,još mi nalakirala noktiće pa sam sva bitna kokoš sam otišla u balerinkama,pa mi cura posudila japanke da ne zgulim lak kako ste vi proveli dan?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:17:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga O,ti na pedikuri bila,super Gdje ideš?A dobro bar ti je japanke posudila da nemoraš bosa hodati Ja jedem Quatro Jaffa sladoled,odličan je Bili smo kod kuće cijelo popodne skoro,malo bili kod susjede da se D poigra i onda opet došli kući.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:24:28
|
|
|
|
ribica1
|
hejjj curke da vas malo pozdravim!! slabo tipkam jer mi nespretno kad ležim a sjedit baš isto ne mogu al čitam vas, čitam!! e di nam je Mariola!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:25:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ribice večer i tebi Bitno da ti nama bar malo dođeš E,pa i ja se pitam dje je mariola,nema je već par dana
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:26:33
|
|
|
|
danery
|
ti si blizu emezete,jel....pa tamo u onom studiu ivana super je cura napravila,baš sam hepi.... sutra idemo kod mojih u šljive ...ljuta sam ko ris jer treba skupit 15 glupih vreća,par sati posla,a moja mama nije našla koga za zvati u pomoć,tj.nije htjela,nego nek ja vučem bejb sutra u 5 ujutro....kak da ne i još si splanirala da ona bude kod kuće s njom i da ju čuva....a to uvijek,al UUUUUUUUVIJEK završi tako da ja podivlja i posvađamo se.... lijepo ću ja bejb ujutro sveki na čuvanje,mi odemo kako je moja madre smislila,obavimo i gas u os.... nemoš vjerovat koliko me umara moja mama kraj ovolikih baba
< Poruku je uredio danery -- 2.9.2011 21:27:28 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:26:59
|
|
|
|
ribica1
|
da, a to je baš čudno za nju
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:28:42
|
|
|
|
ribica1
|
ajd, ajd danery budeš ti to pregrmila nekako barem će bit šljiva
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:29:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Aha,ajde super da si zadovoljna Joj,mogu misliti da si poludila,a jesi joj na kraju rekla da češ bejb ostaviti sveki ili ne? Pa da,i meni je čudno što je nema toliko...Danery jesi ju ti srela?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:46:43
|
|
|
|
danery
|
nisam joj rekla,ona je spomenula to,ali nisam baš ni bila za jer sveki je malo malo loše,pa ono,ajd kad ju pričuva dok smo mi doma,al ovako često joj bude slabo pa se skoro onesvijesti,a baš mi i nije svejedno ostaviti ju tako s njom....al opet,da vučem dijete za par sati posla tamo i nazad,bolje ipak da je tu....malo će se provozati ujutro,odspavati,i taman eto nas natrag.... sutra će bit surprise surprise stigli mi ribice,kak si mi ti,jel lupa beba? viš,stvarno,ni traga marioli valjda je sve ok...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:49:34
|
|
|
|
ribica1
|
lupa, lupa dobro je kad lupa negdje gore al zna lupat ful nisko ko da si put kopa za van i to me brine, da mi se ne bi moj slabašni cerviks smanjo sutra imam pregled pa ćemo vidit sad sam već nestrpljiva jer zadnji pregled mi je bio 4.8. i sutra radimo 4d uzv
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:55:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Aha,a dobor ako ćete se brzo vratiti,nebi trebalo biti problema...a vijdet češ sutra Ribice samo neka lupa ,a sutra pregleda,ajde javi se kad budeš gotova
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:57:05
|
|
|
|
ribica1
|
hoću, hoću naravno a sad idem, selim se u spavaću pa još malo gledat tv dok ne zaspim, ako uspijem noć cure!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 21:59:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde laku noć
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 22:01:12
|
|
|
|
danery
|
idem i ja.lkn do sutra
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 22:01:17
|
|
|
|
mala99
|
A baš sam i ja htjela reći da nama mariole od rođendana.. I ja vas pratim, ali ne pišem često, uglavnom sve znam
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 22:03:54
|
|
|
|
BUMBI
|
mala99 pa slobodno se ti uključi u razgovor Danery Ln i tebi,i ja ću polako....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 2.9.2011 22:07:31
|
|
|
|
ikica84
|
vecer i od mene cure!! mala99 dobrodosla u nas birc ja upravo legla,danas sam se umorila isla sam kod dr,pa cijelo popodne sama kuci bila sa A a on svasta trazi pa nisam sjela sutra mi je mm slobodan pa cemo popodne i uvece u djir da iskoristimo ovo vreme i dok sam 2u1
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!