Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:46:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cuba Kako si mi ti?kako napreduje tečaj za vozački?Kako R u jaslicama? Ajme koliko pitanja imam
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:49:33
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI IZVORNA PORUKA: danery pa da,danas samo retfalčanke dežuraju u bircu....ispadamo najveće kavopije i tračare a šta češ Možda nam se i netko još pridruži evo još jedne....retfalčanke boooooooook cubaaaaaaaaa,šta imaaaaaaaaaaa?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 21:59:07
|
|
|
|
cuba
|
Naletušiceeeeee, Bumbiiiiii Super sam Guštam sa mm i sa R svaki dan. Ujutro ga ostavimo u jaslicama na 2h i za sada je dobro. Doduše ostaje u suzama ali jutros sam ostala još po minute ispred vrata i čim sam ja izašla on se smirio. Mislim da je to samo teatar za mamu da mi se stisne knedla u grlu Inače se lipo zaigra, kažu mi tete da je odličan, pita uvijek za pišiti na wc, dobar je i poslušan. Tete su mi super, uvijek odvoje vremena i kažu sve što je bilo kroz ta 2h dok je tamo. Mm i ja iskoristimo priliku pa svako jutro popijemo kavicu ajme otkad nismo sami pili kave Malo smo u renoviranju, to sam već pisala. Za kupatilo je više-manje sve spremno, sad tražimo prozore, baš smo jutros bili u jednoj firmi, sutra će nam poslati ponudu. Vozački napreduje, danas je bio 4 sat, rješavali smo test o ovom dijelu gradiva koje smo prošli i samo sam jedno pitanje falila tj bila su 4 ponuđena odgovora a od toga 3 točna a ja zaokružila 2. Ma rasturam Šta mi ima kod vas? Kako su mi zet i bejb
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 22:04:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Nema šta draga rasturaš na vozačkom za mog zeta,ali nadam se da će i tih par suza uskoro proći. Super što ste sve našli za kupatilo Mi D danas izvadili krevetić i stavili krevet,pa ćemo vidjeti kako će to proći. Mi imamo malo problema s vrtićem,ali nadam se da je prolazno i ništa strašno. Krenio je i kumić snjime i to nam radi male probleme,on se neće s nikim igrati osim s D i svašta mu govori,da to nisu njegovi prijateljim i da s ene želi s drugim igrati i onda D odvčali s njim,a meni to jako teško pada(više nego D čini mi se ) jer on stvarno voli svoje prijatelje...i već mi par dana ujutro govori da on nebi išao ,pa se nadam da će to brzo proći
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 22:04:27
|
|
|
|
danery
|
cuba,bejb poludila na pun mjesec prošle 2 noći je zavijala svako malo iz kinderbeta,niš nismo spavali jutros se nakon 6 buđenja u noći probudila u 6:20 i počela drečat,u top sam ju htjela strpat odnijela sam ju kod sebe u krpe da malo odspavamo obje još,a toliko se bacala onako u snu da od mog spavanja nije bilo ništa....a kad se onak zatvorenih očiju posjela i u snu počela dirigirat prstima,skoro sam crkla od smijeha dijete oddirigiralo 2-3 ture i leglo natrag ko klada,a jaaaaaaa
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 22:05:41
|
|
|
|
danery
|
cure ja vas pozdravljam,mm treba komp....lkn pa se tipkamo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 22:06:22
|
|
|
|
BUMBI
|
LN Danery I ja ću polako...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 22:12:56
|
|
|
|
cuba
|
Eno na, već mi bježite Naletušice nadam se da večeras mini dirigentica neće biti u elemetnu i da vas čeka bar jedna mirna noć Znaš da je sinoć bio pun mjesec pa je možda i do toga Bumbi, šta se još uvijek mali kumić ne odvaja od D? Ja sam mislila da se već malo snašao A stvarno nezgodna situacija. Valjda mu je još početak pa dok se malo uhoda. Držim fige da i on uskoro nađe prijatelje i odvoji se malo od D
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 22:16:04
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma da,što je najgore sad i D se ne odvaja od njega.Ja danas dolazim po njega a njih dvojica sami sjede,nemogu ti ni opisati koliko mi je teško bilo kad sam to vidjela,došlo mi da zaplačem baš mi to sve teško pada....jer on nije takav,baš se radovao vrtiću Još sam se i tužionici tužila an njega,baš me neće ovih dana
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 22:19:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem ja u krpe,krepana sam...LN
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.9.2011 22:24:35
|
|
|
|
cuba
|
Evo mm stigao kući pa smo se odmah zapričali, nisam ni vidila da si mi odgovorila. Ma proći će to njih dvojicu, vjerojatno je samo neka faza intezivnog druženja. Ajde draga, idem i ja na druženje sa mm, ln ti želim, ljubac šaljem zetu :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 8:14:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 8:19:56
|
|
|
|
mariola
|
Jutro i od mene Kako si mi? Imam jedno pitanje.Na desktopu na momslužbenom računalu se pojavila slika kao kad nešto tražiš na internetu pa ne možeš otvoriti stranicu i nikako to ne mogu maknut. Uopće mi na "properties" ne nudi mogućnost uređivanja pozadine. Help!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 8:23:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Nemam pojma ništa u vezi tvog problema Ja sam dobro,vidiš i u tužionici da sam se malo žalila na D,a i ovdje sam pa pogledaj Baš mi je teško.. Kako si ti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 8:32:02
|
|
|
|
mariola
|
Vjeruj mi da sam se dobro zamislila u vezi tvog problema. Meni T nikad ali baš nikad nije zaspao s bocom niti je noću ikad pio. A kod vas je to na žalost preraslo u puno tekućine i našla si se u problemu. Vidim da te dosta muči iako to nije tako strašno, možda prođe i samo od sebe. Probaj puno s njim pričat po danu o tome kako bi trebao baciti bočicu. Možda da ju sam baci pa lakše noću shvati kad mu kažeš da nema više soka.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 8:34:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Nezaspe ni on s bocom,samo ga umiri pa mu je lakše zaspati...ma pokušavala sam 100 puta već s njim razgovarati. Čak i kad sam bila trudna smo mu rekli da kad se beba rodi da mora baciti boćice,a on meni mrtav ladan kaže "onda on još nebi bebu" Neznam št da radim,stalo si govorim da ću ga pustiti još malo i onda ništa,jer je vjerovatno ovako meni lakše dati mu bocu i mir
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 8:50:01
|
|
|
|
mariola
|
proće i to jednom, pitaj malo niku za detalje,kako je ona to uspjela riješiti. nego jel vam se otvorio h&m?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 9:11:20
|
|
|
|
BUMBI
|
ja zaglavila u trgovini.. E,da kako je bilo u H&M? Kod nas neće još skoro ja mislim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 9:44:21
|
|
|
|
mariola
|
I ja zaglavila. Zaredale se stranke i telefoni... Ma nema čega nema, svega osim za trudnice. Rekla mi je da možda poslije dobiju ali sad nije ništa bilo a nisam našla nikakvu haljinu ili tuniku koju bi mogla nositi pa sam se nakupovala hulahopki svih boja i uzoraka. Ima tih detalja, šalova i toga stvarno veliki izbor. Toniju sam se naravno nakupovala. A za curice da ti pamet stane koliko su slatke stvari.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 9:46:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja oprala kosu i peglu si sada upalila A joj,mogu misliti šta sve ima ja nisam baš luda za tim detaljima,ali nema veze svejedno jedva čekam da se i ovdje otvori. Ja neki dan u Acesorizu nakupovala ogrlica i narukvica za 10 kn za poklone jer ni to baš ne volim U 10 mjesecu imam dosta rođendana
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 9:49:15
|
|
|
|
ZVRK
|
samo vas pozdravljamo ja i moja šefica i idemo da jedemo pa malo da i prošetamo da ja ne zaspim na nogama....niti kavica ne pomaže velike puse kikačima šaljemoooooooooooooo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 9:51:25
|
|
|
|
pticica
|
jutro
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 9:52:49
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej zvrk i pticice nema vas u zadnje vrijeme?Kako ste? Vidim da je zvrk malo pospana
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 9:54:00
|
|
|
|
pticica
|
mi super, sve skoro pa po starom D dobro, evo je sprema se da ide malo vani, ceka je drugarica ja pocela prodavati neke stvarcice, da se sta zaradi
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 9:55:41
|
|
|
|
pticica
|
sta vi radite? vidim da se mucite s nocnom pelenom, ja bih mu je skinula, vec je on veliki za nju, sigurno ces na pocetku imati par mokrih plahti, ali ce vremenom i on nauciti da ide na wc ili mozda nece nikako morati piskiti D ide u wc pred spavanje i ujutro kad se probudi, u noci nikako
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!