|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"
13.9.2011 13:22:39   
mariola
Evo i mene opet. Bila sam kod mojih tetkica na kavici a i na ručkuuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 826
13.9.2011 13:24:10   
BUMBI
Hej mariola,nismo se dugo sreleuser posted image
vidim ti si uživalauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 827
13.9.2011 13:25:18   
mamino zlateko
i ja jer cu poludit,ajd curke napustam vas,idemo na spavanac,t je i napunila pelenu,a i ja cu probat malo odspavat..uziwajte...cuba pozz i tebi....

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 828
13.9.2011 13:26:22   
BUMBI
Bok Mzuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 829
13.9.2011 13:27:27   
cuba
Jutros smo odveli R u jaslice, tek je nešto sitno "žugao" u autu al je bez problema ostao. Kaže mi teta da je bio odličan a i jedna mama čija se malena malo teže prilagođava pa je s njom unutra da je R bio odličan, čitao slikovnice za stolićem, baš sam ponosna kako je to dobro prihvatio user posted image
Mm i ja popili kavicu, otišli jutros do još dvije firme za ponudu za prozore pa poslije mm vodio R na plažu a ja na vozački. Danas smo ponovno pisali testove za vježbu, ide me, ideuser posted image user posted image
R spava, mm otišao nešto obaviti, rekla sam mu da donese nešto jednostavno za ručak, baš mi se ne kuha danas.

Šta ima kod vas?
Mz, vidim T zeza sa spavanjemuser posted image user posted image  Jel to sve od zubića?
Bumbi kako je danas D bilo u vrtiću?
mariola kako tvoj mališan?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 830
13.9.2011 13:29:28   
pticica
hej cuba, i tebe da sretnemuser posted image
kako ste vi? citam da ste u renoviranju, samo naprijed

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 831
13.9.2011 13:30:33   
BUMBI
Ma user posted image user posted image user posted image za mog zeta što je to tako dobro prihvatio,a i za mamu user posted image user posted image što rasutra na ispitima,još da onaj glavni tako riješ bit će superuser posted image
D je jutros opet rekao da nebi išao,ali ga brzo prošlo i danas nije sjedio kad sam došla po njegauser posted image i nekako mi je bio veseliji,pa se nadam da će polako nadoći i biti onaj stari.
Odmah mi je rekao da se igrao i crtao s drugim prijateljima i pitao jesam i danas tužna,a naravno da sam bila sretnauser posted image user posted image user posted image
lijepo je i spavao u svom krevetu do pola 6 i onda još malo prešao kod nas

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 832
13.9.2011 13:31:02   
cuba
Hej pticiceuser posted image
Svratila nam i ti, kako ste ti i curka, jel sve ok?
Ma da, renoviramo kupatilo i prozore. To nam je posljednje ostalo i nakon toga smo gotovi, sve je glanc novouser posted image  Jedva čekam.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 833
13.9.2011 13:31:57   
pticica
super smo, D se igra i gleda crtani
odlicno, onda cete bas uzivatiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 834
13.9.2011 13:33:34   
cuba
Ajme ma veliko user posted image user posted image user posted image za mog zeta. Onda je stvarno bila neka faza. Odlično, baš mi je drago da opet želi ići. A kako je divan, pita on svoju mamu jeli tužnauser posted image  I naravno user posted image user posted image  za spavanje.
Meni se R noćas nije probudio niti za pišiti, sinoć od 21h - 07:30h je spavao ko kladauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 835
13.9.2011 13:33:42   
pticica
bacila sam se skroz na biznis pa nikako vremena za net pronaci, al citam ja cesto desavanja

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 836
13.9.2011 13:34:52   
cuba
pticice, što radiš, nisam uopće u toku?

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 837
13.9.2011 13:36:42   
lilia
Bok cureee, vidim kod vas živo veselouser posted image

mi smo konačno ozdravili, M. spava a  ja kuham ručak i usput tipkam, popodne dečki idu na šišanje pa ćemo se "ubost" kod svekrve na palačinke.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 838
13.9.2011 13:37:07   
pticica
otvaramo izlozbeni salon, imala sam hrpu papira za izvaditi, sad sam to sve okoncala , trenutno radimo na sredjivanju radnje i pocinje posao
pored toga sam pocela prodavati obucu, imam sada super cizme , i to je to

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 839
13.9.2011 13:37:55   
pticica
IZVORNA PORUKA: lilia

Bok cureee, vidim kod vas živo veselouser posted image

mi smo konačno ozdravili, M. spava a  ja kuham ručak i usput tipkam, popodne dečki idu na šišanje pa ćemo se "ubost" kod svekrve na palačinke.

hej lilia, nisam ni znala da ste bolesni, sta je bilo? super da je proslouser posted image
sta ima kod vas?

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 840
13.9.2011 13:43:28   
cuba
lilia, hejuser posted image  nisam znala da je mališan bio bolestanuser posted image  glavno da je sada ozdraviouser posted image user posted image
Jučer sam te se sjetila, mm i ja smo pili kavu u Žbircauser posted image
pticice user posted image user posted image user posted image  za salon, znači još malo pa će i otvaranjeuser posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 841
13.9.2011 13:44:41   
pticica
trebalo bi uskoro poceti, bas se radujem, malo da se maknem iz kuce

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 842
13.9.2011 13:45:03   
mariola
Ptičice otvaraš nešto kao galeriju iliuser posted image
Lilia, nisam ni ja znala da ste bili bubaniuser posted image  Bitno da je iza vas. Jel drekavac sluša?
Cuba bravo za tebe i R, ma dite na mamu, pametno i poslušno pa nema frke s vamauser posted image
Moj frajer je super, tako mi je dobar i poslušan,mm i ja zbilja uživamo s njim i sretni smo. Još da se riješimo gostiju i da još malo više imamo vremena za nas troje bit će super. Beba u trbuhu je najvjerojatnije sekica iako je mm i Toni odavno zovu sekicauser posted image  i svaki dan maze i ljube seku. Bude li brat ne znam kako će se njih dva naviknut na touser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 843
13.9.2011 13:45:22   
pticica
kad si vec prozore mijenjala kod mene si mogla narucitiuser posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 844
13.9.2011 13:46:21   
pticica
IZVORNA PORUKA: mariola

Ptičice otvaraš nešto kao galeriju iliuser posted image
Lilia, nisam ni ja znala da ste bili bubaniuser posted image  Bitno da je iza vas. Jel drekavac sluša?
Cuba bravo za tebe i R, ma dite na mamu, pametno i poslušno pa nema frke s vamauser posted image
Moj frajer je super, tako mi je dobar i poslušan,mm i ja zbilja uživamo s njim i sretni smo. Još da se riješimo gostiju i da još malo više imamo vremena za nas troje bit će super. Beba u trbuhu je najvjerojatnije sekica iako je mm i Toni odavno zovu sekicauser posted image  i svaki dan maze i ljube seku. Bude li brat ne znam kako će se njih dva naviknut na touser posted image

tako nesto, salon namjestaja, stolarija, vrata, kuhinje, plakari, itd.....samo je za pocetak manje kvadratureuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 845
13.9.2011 13:48:00   
cuba
mariola to si bila na pregledu jeluser posted image  Curica značiuser posted image user posted image user posted image  ajme mogu misliti srećeuser posted image
Jesi bila u H&M? Ja sam bila u prošli petak i svoj odjel nisam niti pogledalauser posted image  ne mogu vjerovati. Odmah sam se uputila na dječji i našla za R super stvari. Nakupovala mu se trenerkica za zimu, dosta donjih djelova za u vrtić, ma po 35kn su bili, nisam mogla doći sebiuser posted image  U svim bojama sam mu ih kupila. Čarapica isto.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 846
13.9.2011 13:49:41   
lilia
Cuba baš lijepo da ste nas se sjetili, mmmm kava u žbirca. Kako je dobra mom mužu i meni ljetos bila. Jedva čekam opet pa ćemo svi zajedno.
"Dica u pisak" a mi na kavu.user posted image

Bili smo bolesni, prvo ja baš me prehlada ćopila, nos i hunjavica a Mihael je dva dana imao temperaturu do 38.5 nisam čekala da dalje raste nego odmah čepić. Šta ćeš prvo dijete, prva temperatura, mm i ja ko izgubljeni.user posted image
Jučer smo bili kod pedijatrice i rekla je što god da je bilo, prošlo je.
Eto baš nas je za vikend potrefilo a mi svi troje doma. Poludili smo.

Ptičice, salon čega otvaraš?
Morat ću se i ja prešaltat na fejs da vidim šta se svega tamo prodaje...user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 847
13.9.2011 13:51:10   
cuba
IZVORNA PORUKA: pticica

E sad mi javljašuser posted image
Nismo ih još kupili. Nekoliko ponuda već imamo, mm je još tražio dok je bio na brodu i ova dva dana smo bili u tri firme, čekamo još dvije ponude pa ćemo se odlučiti. A više-manje je to sve isto, cijena u par tisuća kn razlike. Nas će doći malo više jer imamo preko 15m prozora dužine u cijelom stanu, uzet ćemo i sa komaricama pa to dodatno uvećava cijenu ali to je stvar koju ne mijenjaš svaku godinu pa nam nije žao novaca.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 848
13.9.2011 13:51:11   
pticica
IZVORNA PORUKA: lilia

Cuba baš lijepo da ste nas se sjetili, mmmm kava u žbirca. Kako je dobra mom mužu i meni ljetos bila. Jedva čekam opet pa ćemo svi zajedno.
"Dica u pisak" a mi na kavu.user posted image

Bili smo bolesni, prvo ja baš me prehlada ćopila, nos i hunjavica a Mihael je dva dana imao temperaturu do 38.5 nisam čekala da dalje raste nego odmah čepić. Šta ćeš prvo dijete, prva temperatura, mm i ja ko izgubljeni.user posted image
Jučer smo bili kod pedijatrice i rekla je što god da je bilo, prošlo je.
Eto baš nas je za vikend potrefilo a mi svi troje doma. Poludili smo.

Ptičice, salon čega otvaraš?
Morat ću se i ja prešaltat na fejs da vidim šta se svega tamo prodaje...user posted image

salon namjestaja, prozori, vrata, kuhinje, americki plakari, .....

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 849
13.9.2011 13:52:19   
pticica
IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: pticica

E sad mi javljašuser posted image
Nismo ih još kupili. Nekoliko ponuda već imamo, mm je još tražio dok je bio na brodu i ova dva dana smo bili u tri firme, čekamo još dvije ponude pa ćemo se odlučiti. A više-manje je to sve isto, cijena u par tisuća kn razlike. Nas će doći malo više jer imamo preko 15m prozora dužine u cijelom stanu, uzet ćemo i sa komaricama pa to dodatno uvećava cijenu ali to je stvar koju ne mijenjaš svaku godinu pa nam nije žao novaca.

bas tako, jednom kad se uradi treba da valja

ti si trebala pitati, nisam ja znala da mijenjas prozoreuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!