Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:22:39
|
|
|
|
mariola
|
Evo i mene opet. Bila sam kod mojih tetkica na kavici a i na ručku
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:24:10
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej mariola,nismo se dugo srele vidim ti si uživala
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:25:18
|
|
|
|
mamino zlateko
|
i ja jer cu poludit,ajd curke napustam vas,idemo na spavanac,t je i napunila pelenu,a i ja cu probat malo odspavat..uziwajte...cuba pozz i tebi....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:26:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Bok Mz
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:27:27
|
|
|
|
cuba
|
Jutros smo odveli R u jaslice, tek je nešto sitno "žugao" u autu al je bez problema ostao. Kaže mi teta da je bio odličan a i jedna mama čija se malena malo teže prilagođava pa je s njom unutra da je R bio odličan, čitao slikovnice za stolićem, baš sam ponosna kako je to dobro prihvatio Mm i ja popili kavicu, otišli jutros do još dvije firme za ponudu za prozore pa poslije mm vodio R na plažu a ja na vozački. Danas smo ponovno pisali testove za vježbu, ide me, ide R spava, mm otišao nešto obaviti, rekla sam mu da donese nešto jednostavno za ručak, baš mi se ne kuha danas. Šta ima kod vas? Mz, vidim T zeza sa spavanjem Jel to sve od zubića? Bumbi kako je danas D bilo u vrtiću? mariola kako tvoj mališan?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:29:28
|
|
|
|
pticica
|
hej cuba, i tebe da sretnem kako ste vi? citam da ste u renoviranju, samo naprijed
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:30:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma za mog zeta što je to tako dobro prihvatio,a i za mamu što rasutra na ispitima,još da onaj glavni tako riješ bit će super D je jutros opet rekao da nebi išao,ali ga brzo prošlo i danas nije sjedio kad sam došla po njega i nekako mi je bio veseliji,pa se nadam da će polako nadoći i biti onaj stari. Odmah mi je rekao da se igrao i crtao s drugim prijateljima i pitao jesam i danas tužna,a naravno da sam bila sretna lijepo je i spavao u svom krevetu do pola 6 i onda još malo prešao kod nas
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:31:02
|
|
|
|
cuba
|
Hej pticice Svratila nam i ti, kako ste ti i curka, jel sve ok? Ma da, renoviramo kupatilo i prozore. To nam je posljednje ostalo i nakon toga smo gotovi, sve je glanc novo Jedva čekam.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:31:57
|
|
|
|
pticica
|
super smo, D se igra i gleda crtani odlicno, onda cete bas uzivati
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:33:34
|
|
|
|
cuba
|
Ajme ma veliko za mog zeta. Onda je stvarno bila neka faza. Odlično, baš mi je drago da opet želi ići. A kako je divan, pita on svoju mamu jeli tužna I naravno za spavanje. Meni se R noćas nije probudio niti za pišiti, sinoć od 21h - 07:30h je spavao ko klada
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:33:42
|
|
|
|
pticica
|
bacila sam se skroz na biznis pa nikako vremena za net pronaci, al citam ja cesto desavanja
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:34:52
|
|
|
|
cuba
|
pticice, što radiš, nisam uopće u toku?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:36:42
|
|
|
|
lilia
|
Bok cureee, vidim kod vas živo veselo mi smo konačno ozdravili, M. spava a ja kuham ručak i usput tipkam, popodne dečki idu na šišanje pa ćemo se "ubost" kod svekrve na palačinke.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:37:07
|
|
|
|
pticica
|
otvaramo izlozbeni salon, imala sam hrpu papira za izvaditi, sad sam to sve okoncala , trenutno radimo na sredjivanju radnje i pocinje posao pored toga sam pocela prodavati obucu, imam sada super cizme , i to je to
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:37:55
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: lilia Bok cureee, vidim kod vas živo veselo mi smo konačno ozdravili, M. spava a ja kuham ručak i usput tipkam, popodne dečki idu na šišanje pa ćemo se "ubost" kod svekrve na palačinke. hej lilia, nisam ni znala da ste bolesni, sta je bilo? super da je proslo sta ima kod vas?
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:43:28
|
|
|
|
cuba
|
lilia, hej nisam znala da je mališan bio bolestan glavno da je sada ozdravio Jučer sam te se sjetila, mm i ja smo pili kavu u Žbirca pticice za salon, znači još malo pa će i otvaranje
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:44:41
|
|
|
|
pticica
|
trebalo bi uskoro poceti, bas se radujem, malo da se maknem iz kuce
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:45:03
|
|
|
|
mariola
|
Ptičice otvaraš nešto kao galeriju ili Lilia, nisam ni ja znala da ste bili bubani Bitno da je iza vas. Jel drekavac sluša? Cuba bravo za tebe i R, ma dite na mamu, pametno i poslušno pa nema frke s vama Moj frajer je super, tako mi je dobar i poslušan,mm i ja zbilja uživamo s njim i sretni smo. Još da se riješimo gostiju i da još malo više imamo vremena za nas troje bit će super. Beba u trbuhu je najvjerojatnije sekica iako je mm i Toni odavno zovu sekica i svaki dan maze i ljube seku. Bude li brat ne znam kako će se njih dva naviknut na to
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:45:22
|
|
|
|
pticica
|
kad si vec prozore mijenjala kod mene si mogla naruciti
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:46:21
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ptičice otvaraš nešto kao galeriju ili Lilia, nisam ni ja znala da ste bili bubani Bitno da je iza vas. Jel drekavac sluša? Cuba bravo za tebe i R, ma dite na mamu, pametno i poslušno pa nema frke s vama Moj frajer je super, tako mi je dobar i poslušan,mm i ja zbilja uživamo s njim i sretni smo. Još da se riješimo gostiju i da još malo više imamo vremena za nas troje bit će super. Beba u trbuhu je najvjerojatnije sekica iako je mm i Toni odavno zovu sekica i svaki dan maze i ljube seku. Bude li brat ne znam kako će se njih dva naviknut na to tako nesto, salon namjestaja, stolarija, vrata, kuhinje, plakari, itd.....samo je za pocetak manje kvadrature
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:48:00
|
|
|
|
cuba
|
mariola to si bila na pregledu jel Curica znači ajme mogu misliti sreće Jesi bila u H&M? Ja sam bila u prošli petak i svoj odjel nisam niti pogledala ne mogu vjerovati. Odmah sam se uputila na dječji i našla za R super stvari. Nakupovala mu se trenerkica za zimu, dosta donjih djelova za u vrtić, ma po 35kn su bili, nisam mogla doći sebi U svim bojama sam mu ih kupila. Čarapica isto.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:49:41
|
|
|
|
lilia
|
Cuba baš lijepo da ste nas se sjetili, mmmm kava u žbirca. Kako je dobra mom mužu i meni ljetos bila. Jedva čekam opet pa ćemo svi zajedno. "Dica u pisak" a mi na kavu. Bili smo bolesni, prvo ja baš me prehlada ćopila, nos i hunjavica a Mihael je dva dana imao temperaturu do 38.5 nisam čekala da dalje raste nego odmah čepić. Šta ćeš prvo dijete, prva temperatura, mm i ja ko izgubljeni. Jučer smo bili kod pedijatrice i rekla je što god da je bilo, prošlo je. Eto baš nas je za vikend potrefilo a mi svi troje doma. Poludili smo. Ptičice, salon čega otvaraš? Morat ću se i ja prešaltat na fejs da vidim šta se svega tamo prodaje...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:51:10
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pticica kad si vec prozore mijenjala kod mene si mogla naruciti E sad mi javljaš Nismo ih još kupili. Nekoliko ponuda već imamo, mm je još tražio dok je bio na brodu i ova dva dana smo bili u tri firme, čekamo još dvije ponude pa ćemo se odlučiti. A više-manje je to sve isto, cijena u par tisuća kn razlike. Nas će doći malo više jer imamo preko 15m prozora dužine u cijelom stanu, uzet ćemo i sa komaricama pa to dodatno uvećava cijenu ali to je stvar koju ne mijenjaš svaku godinu pa nam nije žao novaca.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:51:11
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: lilia Cuba baš lijepo da ste nas se sjetili, mmmm kava u žbirca. Kako je dobra mom mužu i meni ljetos bila. Jedva čekam opet pa ćemo svi zajedno. "Dica u pisak" a mi na kavu. Bili smo bolesni, prvo ja baš me prehlada ćopila, nos i hunjavica a Mihael je dva dana imao temperaturu do 38.5 nisam čekala da dalje raste nego odmah čepić. Šta ćeš prvo dijete, prva temperatura, mm i ja ko izgubljeni. Jučer smo bili kod pedijatrice i rekla je što god da je bilo, prošlo je. Eto baš nas je za vikend potrefilo a mi svi troje doma. Poludili smo. Ptičice, salon čega otvaraš? Morat ću se i ja prešaltat na fejs da vidim šta se svega tamo prodaje... salon namjestaja, prozori, vrata, kuhinje, americki plakari, .....
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 13:52:19
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: pticica kad si vec prozore mijenjala kod mene si mogla naruciti E sad mi javljaš Nismo ih još kupili. Nekoliko ponuda već imamo, mm je još tražio dok je bio na brodu i ova dva dana smo bili u tri firme, čekamo još dvije ponude pa ćemo se odlučiti. A više-manje je to sve isto, cijena u par tisuća kn razlike. Nas će doći malo više jer imamo preko 15m prozora dužine u cijelom stanu, uzet ćemo i sa komaricama pa to dodatno uvećava cijenu ali to je stvar koju ne mijenjaš svaku godinu pa nam nije žao novaca. bas tako, jednom kad se uradi treba da valja ti si trebala pitati, nisam ja znala da mijenjas prozore
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!